کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
بچه ها بعد از فرستادن فرمهای سری دوم واسه آنکارا،بايد ايميل بزنيم به سفارت که مدارکمون رو دريافت کردن? يا خودشون بهمون اطلا ع ميدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-06 ساعت 12:27)new king نوشته:  بچه ها بعد از فرستادن فرمهای سری دوم واسه آنکارا،بايد ايميل بزنيم به سفارت که مدارکمون رو دريافت کردن? يا خودشون بهمون اطلا ع ميدن؟
دوست عزیز، سفارت در این موارد خودش مستقیم به شما ایمیل نمی زنه که مدارک دریافت شد، متشکریم!Big Grin شما اگر می خواین مطمئن بشین که مدارکتون به دستشون رسیده یا نه؟! اولاً از طریق سایت اینترتی، سرویس پستی که باهاش مدارک رو ارسال کردین، بسته تون رو track کنید! اگه باز هم شبهه داشتین، می تونین برین سایت سفارت در قسمت مربوط به سئوالات در فروم خودشون، بهشون ایمیل بزنید و وضعیت مدارکتون رو جویا بشین! موفق باشید!Wink
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24 ، new king ، mina_s ، Hossein81 ، ساسان ، ساشا
عکس قفسه سینه که تومعاینه پزشکی و قبل از مصاحبه گرفته شده بعد از گرفتن ویزا لازم هست که با خودمون ببریمش امریکا؟دوستان کسی جوابو میدونه؟ ما که بعد مصاحبه انداختیمش سطل آشغال
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-06 ساعت 22:51)fidell نوشته:  عکس قفسه سینه که تومعاینه پزشکی و قبل از مصاحبه گرفته شده بعد از گرفتن ویزا لازم هست که با خودمون ببریمش امریکا؟دوستان کسی جوابو میدونه؟ ما که بعد مصاحبه انداختیمش سطل آشغال

من هم همینکارو کردم. نه مهم نیست. report عکس مهمه که تو پرونده هست.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-07 ساعت 00:05)sam_hash نوشته:  
(2010-07-06 ساعت 22:51)fidell نوشته:  عکس قفسه سینه که تومعاینه پزشکی و قبل از مصاحبه گرفته شده بعد از گرفتن ویزا لازم هست که با خودمون ببریمش امریکا؟دوستان کسی جوابو میدونه؟ ما که بعد مصاحبه انداختیمش سطل آشغال

من هم همینکارو کردم. نه مهم نیست. report عکس مهمه که تو پرونده هست.

تو سفارت بهمون گفتن که با خودتون ببرید آمریکا. با بقیه مدارک ازتون تحویل میگیرن. بهتره از با تجربه ترها هم بپرسین
(2010-07-04 ساعت 02:01)mohamada نوشته:  سلام دوستان
از بچه های با تجربه کسی میدونه از زمانی که پاسپورتمون و به سفارت تحویل میدیم برای صدور ویزا معمولا" چند روز طول میکشه تا پست یو پی اس پاسپورت ها رو به آدرس هتل بیاره و تحویل بده . در ضمن چطور میشه پیگیری کرد که این پروسه سریعتر انجام بگیره ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون میخوام بلیط بگیرم باید ببینم چند روز لازمه آنکارا باشم .
اا گه سربازی نرفته باشی فرداش ویزاتو می گیری ما که تو ابوظبی اینکارو کردیم. خودمون شخصا رفتیمو دستی گرفتیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: azin
یک سوال داشتم

اسپانسرم کارمند خودش و فقط فرمi-134 برام فرستاده با w2 و 1040‌ام نداده..فک کنم چون خودش کارمند اصلا 1040 نداره..درسته؟یا باید ازش 1040‌ام بخوام؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-07 ساعت 02:26)emad2213 نوشته:  یک سوال داشتم

اسپانسرم کارمند خودش و فقط فرمi-134 برام فرستاده با w2 و 1040‌ام نداده..فک کنم چون خودش کارمند اصلا 1040 نداره..درسته؟یا باید ازش 1040‌ام بخوام؟؟

حتما 1040 داره ولی چون اطلاعاتش خیلی شخصیه اسپانسرها خیلی راه دستشون نیست بفرستن. ولی تو سفارت 99% ازت میخوان!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: azin

سلام عکس قفسه سینه هنگام ورود به آمریکا لازمه... اگر هنوز ویزاتون رو دریافت نکردید هنگام دریافت ویزا دوباره برید دکتر و بخواید از تو آرشیو دوباره بهتون بده
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-07 ساعت 12:11)pouya.pouya نوشته:  

سلام عکس قفسه سینه هنگام ورود به آمریکا لازمه... اگر هنوز ویزاتون رو دریافت نکردید هنگام دریافت ویزا دوباره برید دکتر و بخواید از تو آرشیو دوباره بهتون بده
نه این عکس ها رو از ما گرفتن نه از دوستانی که میشناسم فکر میکنم دقیقا جای درستی انداختیشون
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، اليزا ، Eskandari ، Shahoo52
سلام به تمام دوستان
من امروز بعد 6 هفته کلیر شدم. آیا می خواد بازم به سفارت (آنکارا) ایمیل بزنم و مطمئن بشم یا نه؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: pouya.pouya ، nader ، sanaz2010 ، Hashem ، MANCHESTER UNITED

دوست عزیز
این مورد عکس قفسه سینه را من از دکتر سفارت در مالزی سوال کردم. اون گفت که این عکس در فرودگاه در آمریکا معمولاً نیاز نمیشود . اما.........
به این صورت که طبق قانون حدود 1 % تا 3 % از مسافران را پلیس برای عکس قفسه سینه چک میکند. اگر به طور شانسی شما جزء آن 3% بیافتید، از شما عکس خواهند خواست . اگر داشته باشید که خوب ارائه میدهید. اگر نداشته باشید آن موقع باید در آنجا یک مرحله معاینه پزشکی و عکس را انجام دهید با هزینهء خودتان که بسیار گران هم خواهد بود.
البته دیگر شانس است در حدود 1 تا 3 درصد.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Eskandari ، azin ، R.F ، kianoush ، sanaz2010 ، mina_s ، Hossein81
یک سوال داشتم

حتما 1040 داره ولی چون اطلاعاتش خیلی شخصیه اسپانسرها خیلی راه دستشون نیست بفرستن. ولی تو سفارت 99% ازت میخوان!

ok ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-08 ساعت 02:49)amin_555 نوشته:  سلام به تمام دوستان
من امروز بعد 6 هفته کلیر شدم. آیا می خواد بازم به سفارت (آنکارا) ایمیل بزنم و مطمئن بشم یا نه؟
با تشکر

مبارکه
ایمبل بزن خیالت راحت بشه..منکه 2 بار زدم اصلا جواب ندادن..کاراتو ردیف کن برو ویزاتو بگیر...و تمام.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، amin_555 ، MANCHESTER UNITED
سلام .لطفا به من بگید بعد از کلیر شدن تا کی وقت داریم که بریم ؟ شنیدم که تا آخر سپتامبر باید اونجا باشیم وگرنه باطل میشه.آره؟
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
پاسخ
تشکر کنندگان:
من دیروز یعنی 8 July سال 2010 نامه دوم را دریافت کردم. در نامه قسمتی دارد با عنوان After Interview که جمله ای دارد که نمی دانم در نامه های ارسالی توسط سایر دوستان من ندیده ام یا وجود نداشته است.
Some Turkish applicants and all Iranian applicants require extensive adminestrative processing prior to issuance of the visa.This process generally takes 6 months or longer. No visa for the applicants can be issued until the administrative process is complete
یعنی: بعضی متقاضیان ترک (تبعه ترکیه) و تمام متقاضیان ایرانی قبل از صدور ویزا لازم است مراحل اداری بیشتری برایشان اجرا گردد. این مرحله عموماً شش ماه یا بیشتر زمان می برد. هیچ ویزایی قبل از تکمیل آن مرحله صادر نمی گردد.
من اواخر آگوست مصاحبه دارم و شش ماه بعد از آن دیگر DV Lottery اعتبار ندارد. خواهش می کنم دوستان راهنمایی کنند. آیا در نامه های آنها چنین متنی بوده است یا اخیراً ( شاید به دلیل تحریمها) اضافه شده؟
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان