کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام دوستان
من سوالمو قسمت زندگی در آمریکا پرسیدم ولی مثله اینکه اونجا خیلی سوت وکوره و فقط این قسمت و پاسخ کلیرنس فعاله. بنابراین گفتم اینجا هم بپرسم شاید یکی از دوستان بتونه به من جواب بده.
من و شوهرم سپتامبر داریم میریم سیاتل و هیچ آشنایی هم اونجا نداریم. همون اول که ما وارد شدیم باید چیکار کنیم: آیا باید برای چند روز اول هتل بگیریم؟گه آره برای 1 هفته چقدر میشه؟
برای خونه کجاها باید سر بزنیم؟ اصلاً میشه از خارج از آمریکا برای خونه اقدام کرد؟
کسی می تونه بگه چه منطقه های از سیاتل مناسب تره از نظر امنیت و هزینه؟
یه خونه ی یه خوابه(50 تا 60 متر) تو یه محله ی نسبتاً ارزون چقد میشه؟
میتونیم ماشین کرایه کنیم و دنبال خونه بگردیم؟ (ماشین با راننده، چون ما که گواهینامه نداریم اونجا، درسته؟)
با تشکر از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

در نامه من چنين چيزي نبود. البته مصاحبه من در ابوظبي هست كه معمولا Clearance رو بيشتر از انكارا طول مي ده.

(2010-07-09 ساعت 20:07)Taraneh نوشته:  من دیروز یعنی 8 July سال 2010 نامه دوم را دریافت کردم. در نامه قسمتی دارد با عنوان After Interview که جمله ای دارد که نمی دانم در نامه های ارسالی توسط سایر دوستان من ندیده ام یا وجود نداشته است.
Some Turkish applicants and all Iranian applicants require extensive adminestrative processing prior to issuance of the visa.This process generally takes 6 months or longer. No visa for the applicants can be issued until the administrative process is complete
یعنی: بعضی متقاضیان ترک (تبعه ترکیه) و تمام متقاضیان ایرانی قبل از صدور ویزا لازم است مراحل اداری بیشتری برایشان اجرا گردد. این مرحله عموماً شش ماه یا بیشتر زمان می برد. هیچ ویزایی قبل از تکمیل آن مرحله صادر نمی گردد.
من اواخر آگوست مصاحبه دارم و شش ماه بعد از آن دیگر DV Lottery اعتبار ندارد. خواهش می کنم دوستان راهنمایی کنند. آیا در نامه های آنها چنین متنی بوده است یا اخیراً ( شاید به دلیل تحریمها) اضافه شده؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Taraneh
اشكان و بقيه دوستان

كمك

KCC به من ايميل زده كه فرم 230 قسمت اول اطلاعتش ناقص بوده ( يا .. )

Thank you for your inquiry.

Your forms were received and reviewed at the KCC. However, the DS 230 Part 1 you submitted was incomplete. Therefore, this form has been mailed back to you with the incomplete section(s) highlighted. Please provide the requested information and return the form back to the KCC so that your case may continue processing.

چكار كنم ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان:
به همه دوستان سلام عرض میکنم من احسان عضو تازه وارد هستم 2 روز قبل این ایمیل برای من اومد
ایا حقیقت داره ؟اصلا این ایمیل برای برندگان ارسال میشه؟
لطفا منو راهنمایی کنید
Wed, July 7, 2010 8:04:50 PM
Read the letter carefully
From: U.S. Department of State <kcc.gov@hawaii.com>
To: .@.

U.S. Department of-State
Bureau of Consular-Affairs, National-Visa Center
63 Rochester-Avenue, Portsmouth (NH) 3874

Case-Number: WAC2010383175
Preference-Categories: DV-DIVERSITY
Foreign-State-Chargeability: Asia-Pacific

Dear-winner,
Congratulations! You-have been-selected-among the lucky winners-of the U.S. Green-Card-lottery in the DV-Diversity Immigrant-visa program-for fiscal year 2010. Winners-were-selected at-random via-computer dra-w system of-email-extractions.

Notification is through-the selected-email addresses (undisclosed). Approximately 697 winners-have been-notified including-you-today 07-07-2010.

Please read and follow all the enclosed instructions carefully.
The filing of an immigrant-visa petition is the initial step required-to receive the "green card" the-visas have been-apportioned-among the six geographic-regions.

You-need to act-on your immigrant-visa issuance application-quickly to enhance your-chances of early-visa issuance. Selected-winners who-do not receive visas-before, the 30th-of August 2010 will derive no further- benefits from-their green card win-ning-status.

You will obtain-your visa through-the US-Embassy nearest to you-with your-application documents which-will be processed and-post to you by-our-processing-officer in the Asia- Pacific region-where your green card-winning-numbers falls as-indicated.

Please complete and return G-845S and Green Card application forms for yourself and all accompanying family members.

To receive-the above-mentioned forms, application-procedures and more-information about this letter, please contact our Asia-pacific office where-your case has been-assigned with the below contact details. If it should-be necessary-to contact-them by-telephone, you-must always refer-to your-Case Number as-clearly written-above.

(Contact-Name) Mr. Mark-Howard
Office: Diethelm-Towers Building, 28 North-Wireless Road-Bangkok, Thailand.
Tel: 66 835 619 209 66 833 078 270
Fax: 66 2251 9977
Email: ussdv@america.hm

Application-documents-processed by-United-States officers-abroad-require-a visa- application (machine-readable visa-MRV) fee that-recovers for the- United States the-costs associated-with manufacturing, processing-and printing-the-documents.

"Therefore, those-selected in-the random-drawing-should be-prepared-to pay the- processing-fees-connected-with immigration-to the U.S. which are-as follows"
(Single-application-processing-fee: $970. Family: $1,490)

Read-the act-here What is a Green Card?

Sincerely.
Mrs-Roselyn Williams.
Kentucky Consular-Center
[/align]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-09 ساعت 22:29)ehssan نوشته:  به همه دوستان سلام عرض میکنم من احسان عضو تازه وارد هستم 2 روز قبل این ایمیل برای من اومد
ایا حقیقت داره ؟اصلا این ایمیل برای برندگان ارسال میشه؟
لطفا منو راهنمایی کنید
Wed, July 7, 2010 8:04:50 PM
Read the letter carefully
From: U.S. Department of State <kcc.gov@hawaii.com>
To: .@.

U.S. Department of-State
Bureau of Consular-Affairs, National-Visa Center
63 Rochester-Avenue, Portsmouth (NH) 3874

Case-Number: WAC2010383175
Preference-Categories: DV-DIVERSITY
Foreign-State-Chargeability: Asia-Pacific

Dear-winner,
Congratulations! You-have been-selected-among the lucky winners-of the U.S. Green-Card-lottery in the DV-Diversity Immigrant-visa program-for fiscal year 2010. Winners-were-selected at-random via-computer dra-w system of-email-extractions.

Notification is through-the selected-email addresses (undisclosed). Approximately 697 winners-have been-notified including-you-today 07-07-2010.

Please read and follow all the enclosed instructions carefully.
The filing of an immigrant-visa petition is the initial step required-to receive the "green card" the-visas have been-apportioned-among the six geographic-regions.

You-need to act-on your immigrant-visa issuance application-quickly to enhance your-chances of early-visa issuance. Selected-winners who-do not receive visas-before, the 30th-of August 2010 will derive no further- benefits from-their green card win-ning-status.

You will obtain-your visa through-the US-Embassy nearest to you-with your-application documents which-will be processed and-post to you by-our-processing-officer in the Asia- Pacific region-where your green card-winning-numbers falls as-indicated.

Please complete and return G-845S and Green Card application forms for yourself and all accompanying family members.

To receive-the above-mentioned forms, application-procedures and more-information about this letter, please contact our Asia-pacific office where-your case has been-assigned with the below contact details. If it should-be necessary-to contact-them by-telephone, you-must always refer-to your-Case Number as-clearly written-above.

(Contact-Name) Mr. Mark-Howard
Office: Diethelm-Towers Building, 28 North-Wireless Road-Bangkok, Thailand.
Tel: 66 835 619 209 66 833 078 270
Fax: 66 2251 9977
Email: ussdv@america.hm

Application-documents-processed by-United-States officers-abroad-require-a visa- application (machine-readable visa-MRV) fee that-recovers for the- United States the-costs associated-with manufacturing, processing-and printing-the-documents.

"Therefore, those-selected in-the random-drawing-should be-prepared-to pay the- processing-fees-connected-with immigration-to the U.S. which are-as follows"
(Single-application-processing-fee: $970. Family: $1,490)

Read-the act-here What is a Green Card?

Sincerely.
Mrs-Roselyn Williams.
Kentucky Consular-Center
[/align]

سلام دوست عزیز بارها و به دفعات در سایت رسمی کنسولگری و حتی همین سایت به این نکته اشاره مستقیم شده که اعلام نتایج برندگان فقط از طریق سرویس پستی صورت میگیره و به هیچ عنوان ایمیل یا تلفنی در کار نیست و باز هم در نامه های اعلام قبولی هیچ صحبتی از پرداخت پول نشده و شما هزینه ها را در جایگاه خودشون مثل کلینیک ، پست و سفارت پرداخت میکنید.پس با توجه به مواردی که عرض کردم شما توجهی به امثال این ایمیل ها نکنید.
شاد و پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، farzad101
(2010-07-09 ساعت 22:20)Kaveh792004 نوشته:  اشكان و بقيه دوستان

كمك

Your forms were received and reviewed at the KCC. However, the DS 230 Part 1 you submitted was incomplete. Therefore, this form has been mailed back to you with the incomplete section(s) highlighted. Please provide the requested information and return the form back to the KCC so that your case may continue processing.

چكار كنم ؟

آيا ميشه از طريق ايميل مشكل را حل كرد ؟

لطفا كمك كنيد

پاسخ
تشکر کنندگان:
بايد صبر كني ببيني كجاي فرم رو highliht كردن و چه مشكلي دارند.

كمك

چكار كنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-09 ساعت 22:54)Ashkan78 نوشته:  بايد صبر كني ببيني كجاي فرم رو highliht كردن و چه مشكلي دارند.

كمك

چكار كنم ؟

اشكان

من قسمت آدرس اقامت و آدرس دريافت گرين كارت را خالي گذاشته بودم...ولي بعدا ايميل زدم و خواستم درستش كنن...اشكال ميتونه از آنجا باشه ؟

و

وقتي نامه اول من نرسيد ، يعني پست با آدرس من مشكل داره و احتمالا اين هم نميرسه !

با ايميل ميتونم بفهمم كه مشكل كجا بوده و سريع با همان ايميل حلش كنم ؟
چي بنويسم ؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
بايد بهشون Mail بزني و گير بدي كه فرم ها نرسيده. تنها راهيه كه به فكرم مي رسه. متن E-mail رو هم مي توني بزني:
Dear Sir,

I have not received the forms you have returned to me yet. Will you be so kindto confirm to which address you are sending it? (Considering that I have not received my first notifivation letter either)
(2010-07-09 ساعت 23:13)Kaveh792004 نوشته:  اشكان

من قسمت آدرس اقامت و آدرس دريافت گرين كارت را خالي گذاشته بودم...ولي بعدا ايميل زدم و خواستم درستش كنن...اشكال ميتونه از آنجا باشه ؟

و

وقتي نامه اول من نرسيد ، يعني پست با آدرس من مشكل داره و احتمالا اين هم نميرسه !

چي بنويسم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-09 ساعت 23:24)Ashkan78 نوشته:  بايد بهشون Mail بزني و گير بدي كه فرم ها نرسيده. تنها راهيه كه به فكرم مي رسه. متن E-mail رو هم مي توني بزني:
Dear Sir,

I have not received the forms you have returned to me yet. Will you be so kindto confirm to which address you are sending it? (Considering that I have not received my first notifivation letter either)

و

چي بنويسم ؟

اشكان ( وبقيه دوستان )

من در فرم ثبت نام اوليه گويا مدرك تحصيلي را فوق ليسانس زده ام ولي در فرم 230 ليسانس زده ام
مشكل اينجاست كه مدرك گواهي موقت فوق ليسانس من توش زده كه قابل ترجمه نيست ( بدليل بدهي )
اگه من ايميل بزنم كه اشتباه كردم و فرم را درست كنن و مدرك من را فوق بنويسن ، آيا ترجمه بدون مهر مدرك فوق منرا سفارت قبول ميكنه ؟
يا براي KCC توضيح بدم كه چرا فوق نزدم ؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-10 ساعت 00:28)Kaveh792004 نوشته:  
(2010-07-09 ساعت 23:24)Ashkan78 نوشته:  بايد بهشون Mail بزني و گير بدي كه فرم ها نرسيده. تنها راهيه كه به فكرم مي رسه. متن E-mail رو هم مي توني بزني:
Dear Sir,

و

چي بنويسم ؟

اشكان ( وبقيه دوستان )

من در فرم ثبت نام اوليه گويا مدرك تحصيلي را فوق ليسانس زده ام ولي در فرم 230 ليسانس زده ام
مشكل اينجاست كه مدرك گواهي موقت فوق ليسانس من توش زده كه قابل ترجمه نيست ( بدليل بدهي )
اگه من ايميل بزنم كه اشتباه كردم و فرم را درست كنن و مدرك من را فوق بنويسن ، آيا ترجمه بدون مهر مدرك فوق منرا سفارت قبول ميكنه ؟
يا براي KCC توضيح بدم كه چرا فوق نزدم ؟

من بايد يك توضيحي را اضافه كنم :

1. زماني كه من فرم ثبت نام اوليه را پر ميكردم هنوز كار پايان نامه ام تمام نشده بوده ، لذا احتمال اينكه فوق ليسانس زده باشم بسيار كم است

2. و زماني كه براي KCC ايميل زدم كه قسمت آدرس اقامت در آمريكا و آدرس گرفتن گرين كارت را پر كنند ( من خالي گذاشته بودم ) ، هنوز فرمهاي من بدستشان نرسيده بود

3. همانطور كه ميبينيد ، در ايميل نزده اطلاعات مچ نيست ... نوشته كامل نيست

نظرتون چيه ؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
کاوه من فکر میکنم مشکلت فقط بخاطر آدرس که ننوشتی! خیلی سریع امشب فرما رو پر کن البته با یک ادرس آمریکا و قبل از اینکه نامه قبلی که احتمالا خیلی دیر میرسه فرماتو بفرست! چون فکر کنم تو انچنان زمانی نداری!
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh792004
سلام دوستان عزیز
ببخشید من یک سوال دارم در رابطه با سابقه کار
من در یک شرکت 2 سال کار کردم بدون بیمه و الان در جای دیگری مشغول هستم. مدرک دیپلم هم دارم. اگر بخواهم از آن شرکت سابقه کار بگیرم، آیا سفارت آن را قبول می کنه؟ برای سابقه کار چه چیزهایی لازمه؟ و یک سوال دیگه من مدارکم را حدودا هشت ماه پیش ترجمه کردم. آیا لازمه که تاریخ ترجمه به تاریخ مصاحبه نزدیک باشه؟ یکسری از مدارکم مربوط به فنی حرفه ای هستش. آیا لازمه که همه مدارک تاریخش جدید باشه؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون می شم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-10 ساعت 09:05)SSS نوشته:  سلام دوستان عزیز
ببخشید من یک سوال دارم در رابطه با سابقه کار
من در یک شرکت 2 سال کار کردم بدون بیمه و الان در جای دیگری مشغول هستم. مدرک دیپلم هم دارم. اگر بخواهم از آن شرکت سابقه کار بگیرم، آیا سفارت آن را قبول می کنه؟ برای سابقه کار چه چیزهایی لازمه؟ و یک سوال دیگه من مدارکم را حدودا هشت ماه پیش ترجمه کردم. آیا لازمه که تاریخ ترجمه به تاریخ مصاحبه نزدیک باشه؟ یکسری از مدارکم مربوط به فنی حرفه ای هستش. آیا لازمه که همه مدارک تاریخش جدید باشه؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون می شم

سلام
دیپلم کفایت می کنه ولی اگه تو فرمت قبلا زدی که سابقه کار داری سابقه بدون بیمه هم قبوله
من سابقه کارمو نامه انگلیسی از محل کارم گرفتم و فارسی نبود که ترجمه کنم و قبول هم بود. فقط یک برگ گواهی کار بود با مهر و امضای شرکت.
شما هم پیشنهاد می کنم گواهی کار به انگلیسی بگیری که دیگر زحمت ترجمه رو نداشته باشه
ترجمه مدارک هم اعتبارش دائم است و مشکلی نیست همونارو ببر
فقط گواهی تمکن مالی است که باید تاریخش جدید باشه
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
ببين جواب دقيق سؤالت رو نمي دونم.

اما اون چيزي كه مطمئنم، اينه كه ملاك Match بودن اطلاعات فقط نام، نام خانوادگي، تاريخ تولد، و Case Number هست.

(2010-07-10 ساعت 01:42)Kaveh792004 نوشته:  من بايد يك توضيحي را اضافه كنم :

1. زماني كه من فرم ثبت نام اوليه را پر ميكردم هنوز كار پايان نامه ام تمام نشده بوده ، لذا احتمال اينكه فوق ليسانس زده باشم بسيار كم است

2. و زماني كه براي KCC ايميل زدم كه قسمت آدرس اقامت در آمريكا و آدرس گرفتن گرين كارت را پر كنند ( من خالي گذاشته بودم ) ، هنوز فرمهاي من بدستشان نرسيده بود

3. همانطور كه ميبينيد ، در ايميل نزده اطلاعات مچ نيست ... نوشته كامل نيست

نظرتون چيه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh792004

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان