کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام دوستان
من شنبه ایمیل زدم برای تاریخ مصاحبه ام هنوز بهم جواب ندادند؟ چرا؟
دوباره بزنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-22 ساعت 08:55)SSS نوشته:  سلام دوستان
من شنبه ایمیل زدم برای تاریخ مصاحبه ام هنوز بهم جواب ندادند؟ چرا؟
دوباره بزنم؟

با سلام، من بعد 6 روز كه هيچ جوابي نگرفتم دوباره همون ايميل رو فرستادم و سه روز بعدش (جمعا 9 روز) جواب KCC به ايميلم ارسال شد.
نگران نباشيد.
كيس نامبر: 2010AS00029XXX
دریافت نامه اول: June 2009
ارسال فرمهاي سري اول :June 2009
تاريخ کارنت شدن : August 2010
دريافت نامه دوم: دریافت با ایمیل
تاريخ مصاحبه: Sep. 2nd 2010
محل مصاحبه: آنکارا
دريافت كليرنس: Sep. 27th
دریافت ویزا: Sep. 28th Big Grin
هزینه: حدود 7500000 برای دو نفر و البته دو بار سفر به ترکیه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
منم تاریخ مصاحبه ام 2 سپتامبر اعلام شد.به همون اندازه خوشحال شدم که از برنده شدن لاتاری با خبر شدم.ظاهرا چند تا از دوستان اول یا دوم سپتامبر مصاحبه دارن و همدیگه رو میبینیم اونجا.پیشنهاد میکنم اگه مایل هستن که با هم بیشتر در ارتباط باشیم پیغام خصوصی بدن تا از راهنمایی هم بهره ببریم.با تشکر Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان: اليزا
(2010-07-22 ساعت 22:29)farshidkhalafi نوشته:  دوستان سلام
منم تاریخ مصاحبه ام 2 سپتامبر اعلام شد.به همون اندازه خوشحال شدم که از برنده شدن لاتاری با خبر شدم.ظاهرا چند تا از دوستان اول یا دوم سپتامبر مصاحبه دارن و همدیگه رو میبینیم اونجا.پیشنهاد میکنم اگه مایل هستن که با هم بیشتر در ارتباط باشیم پیغام خصوصی بدن تا از راهنمایی هم بهره ببریم.با تشکر Smile

در تكميل و تائيد جناب farshidkhalafi، مشتاق ديدار دوستان اوايل سپتامبر هستيم. شايد با يه جلسه حضوري و همفكري بيشتر، راحت تر بتونيم از پس اين سفر آخرت بر بيايم Big Grin.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من يه سوال دارم:
به جز كپي برابر اصل ترجمه تاييد شده شناسنامه ها، قباله ازدواج: 2 سري، كارت ملي ها، كارت پايان خدمت و دانشنامه ها چيز ديگه اي رو هم بايد واسه سفارت پست كنيم؟
من اسپانسر ندارم و ميخوام يه موجودي 50 ميليوني واسه دو نفر بگيرم و سند يه خونه و وكالت بلاعزل فروشش رو (بدون ارزشگذاري)ترجمه كنم و با خودم ببرم.
حالا تازه سوال اينه Big Grin: اين دو تاي آخري يعني موجودي بانكي و ترجمه سند و وكالتنامه رو كه نبايد 15 روز جلوتر پست كنيم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد رفتن به امریکا.ما 4 نفر هستیم تو خونواده،میشه بعد از گرفتن ویزا هر کدوم هر موقع خواست بره یا باید همه با هم وارد امریکا بشیم؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
من تازه يه روزه مطمئن شدم اين آمريكايي ها بالاخره تصميم گرفتن ما رو زيارت كنن، جو گير شدم يه سره تو مهاجرسرا ميچرخم.

تو بخش مربوط به "نداشتن اسپانسر و راه حلها" Shadow_1352 گرامي اين مطلب رو نوشتن:
..............
دوست عزیز
من لاتاری 2009 بودم و اسپانسر هم نداشتم ولی ابوظبی مصاحبه داشتم و اصلا هم گیر ندادن اما متاسفانه آنکارا به این مسئله گیر میده البته کلا آنکارا خیلی گیره اما ابوظبی نه.
بچه ها ای کاش بجای اینکه سوالاتتون رو در 2010 مطرح کنید میرفتید و لاتاری 2009 رو میخوندید ........ اگر قبلا میخوندید می دیدید که يکی از راههاش تغییر مکان مصاحبه اس. شاید بخندید اما همینطوره که میگم. کسانی که اسپانسر ندارن بهتره که ابوظبی به مصاحبه برن. الان هم اگر زمان دارید میتونید با یه ایمیل این درخواست رو بکنید.
موفق باشید

حالا با توجه به اينكه ما هم اسپانسر نداريم و با حساب بانكي و ترجمه سند ملكي ميخوايم اقدام كنيم، خواهشمندم السابقون گرامي نظرشون رو راجع به تغيير محل مصاحبه اعلام فرمايند.
(شايان ذكر است كه KCC همين ديروز به ايميلم جواب داده و تاريخ و ساعت مصاحبه هم مشخص شده كه دوم سپتامبر ساعت 8:15 هستش)

منتظر پاسختون هستيم.

با سپاس

مهدي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-22 ساعت 23:25)mehdijamshid نوشته:  من تازه يه روزه مطمئن شدم اين آمريكايي ها بالاخره تصميم گرفتن ما رو زيارت كنن، جو گير شدم يه سره تو مهاجرسرا ميچرخم.

تو بخش مربوط به "نداشتن اسپانسر و راه حلها" Shadow_1352 گرامي اين مطلب رو نوشتن:
..............
دوست عزیز
من لاتاری 2009 بودم و اسپانسر هم نداشتم ولی ابوظبی مصاحبه داشتم و اصلا هم گیر ندادن اما متاسفانه آنکارا به این مسئله گیر میده البته کلا آنکارا خیلی گیره اما ابوظبی نه.
بچه ها ای کاش بجای اینکه سوالاتتون رو در 2010 مطرح کنید میرفتید و لاتاری 2009 رو میخوندید ........ اگر قبلا میخوندید می دیدید که يکی از راههاش تغییر مکان مصاحبه اس. شاید بخندید اما همینطوره که میگم. کسانی که اسپانسر ندارن بهتره که ابوظبی به مصاحبه برن. الان هم اگر زمان دارید میتونید با یه ایمیل این درخواست رو بکنید.
موفق باشید

حالا با توجه به اينكه ما هم اسپانسر نداريم و با حساب بانكي و ترجمه سند ملكي ميخوايم اقدام كنيم، خواهشمندم السابقون گرامي نظرشون رو راجع به تغيير محل مصاحبه اعلام فرمايند.
(شايان ذكر است كه KCC همين ديروز به ايميلم جواب داده و تاريخ و ساعت مصاحبه هم مشخص شده كه دوم سپتامبر ساعت 8:15 هستش)

منتظر پاسختون هستيم.

با سپاس

مهدي

من هم اسپانسر نداشتم و آنکارا هم مصاحبه شدم.- 18 جون 2010- با يه موجودي 40 ميليوني براي يک نفر که خيلي هم زياد تر از حد لازم بود. افسر مصاحبه کننده هيچ اشاره اي بهش نکرد و بدون هيچ مشکلي مصاحبه ام انجام شد
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdijamshid
(2010-07-22 ساعت 23:25)mehdijamshid نوشته:  من تازه يه روزه مطمئن شدم اين آمريكايي ها بالاخره تصميم گرفتن ما رو زيارت كنن، جو گير شدم يه سره تو مهاجرسرا ميچرخم.

..............
دوست عزیز
موفق باشید

منتظر پاسختون هستيم.

با سپاس

مهدي

سلام.من هم مثل شما اسپانسر نداشتم و خیلی نگران بودم.اما افسره اصلان حرفی از اسپانسر نزد.و مدارک مالی رو گفت که کافیه.ما تو انکارا مصاحبه داشتیم.به نظر من اگه مدارکتون کامل و کافی باشه گیر نمیده.من 96 تا موجودی حساب وسند خونه بدون ارزشگذاری و20/0سهام کارخونه ای رو همراه داشتم....البته برای سه نفر.و 15 روز قبل مصاحبه براشون فرستادم.واصلشو با خودم بردم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
پاسخ
فکر کنم الان دیگه با توجه به اینکه همه Current شدن و همه چی مشخص شده زمان خوبی برای تغییر محل مصاحبه نباشه. حتی اگه بگن میتونین تغییر بدین به نظرم به ریسکش نمی ارزه. پرونده ها کلی طول می کشه برسه به سفارت حالا فکر کنید شما به KCC بگید اونها به سفارت فعلی بگن پرونده رو بفرست فلان جا بعد یه مشکلی این وسط بوجود بیاد جالب نمیشه. زمان از دست میره.
پاسخ
(2010-07-23 ساعت 00:42)aadine نوشته:  

..............
دوست عزیز
موفق باشید

منتظر پاسختون هستيم.

با سپاس

مهدي

من هم اسپانسر نداشتم و آنکارا هم مصاحبه شدم.- 18 جون 2010- با يه موجودي 40 ميليوني براي يک نفر که خيلي هم زياد تر از حد لازم بود. افسر مصاحبه کننده هيچ اشاره اي بهش نکرد و بدون هيچ مشکلي مصاحبه ام انجام شد

خيلي ممنون و سپاسگزار از پاسخ دلگرم كننده تون
به اميد شادي و موفقيت شما

مهدي
(2010-07-23 ساعت 00:47)nana نوشته:  

..............
دوست عزیز
موفق باشید

منتظر پاسختون هستيم.

با سپاس

مهدي

سلام.من هم مثل شما اسپانسر نداشتم و خیلی نگران بودم.اما افسره اصلان حرفی از اسپانسر نزد.و مدارک مالی رو گفت که کافیه.ما تو انکارا مصاحبه داشتیم.به نظر من اگه مدارکتون کامل و کافی باشه گیر نمیده.من 96 تا موجودی حساب وسند خونه بدون ارزشگذاری و20/0سهام کارخونه ای رو همراه داشتم....البته برای سه نفر.و 15 روز قبل مصاحبه براشون فرستادم.واصلشو با خودم بردم.

خيلي ممنون و سپاسگزار از پاسخ دلگرم كننده تون
به اميد شادي و موفقيت شما

مهدي
(2010-07-23 ساعت 01:08)To USA نوشته:  فکر کنم الان دیگه با توجه به اینکه همه Current شدن و همه چی مشخص شده زمان خوبی برای تغییر محل مصاحبه نباشه. حتی اگه بگن میتونین تغییر بدین به نظرم به ریسکش نمی ارزه. پرونده ها کلی طول می کشه برسه به سفارت حالا فکر کنید شما به KCC بگید اونها به سفارت فعلی بگن پرونده رو بفرست فلان جا بعد یه مشکلی این وسط بوجود بیاد جالب نمیشه. زمان از دست میره.

والا بنده هم با فرمايشات شما كاملا موافقم و منطقيش هم همينه كه شما ميفرماييد. آممممممممممممااااااا چه كنيم كه غم اسپانسر گريبانمون رو گرفته.
ما كه با دلگرمي هاي شما عزيزان اميدوارتر ميشيم.

ارادتمند
پاسخ
تشکر کنندگان: To USA
سلام دوستان

اينطور هم كه دوستان مي گويند آنكارا براي نداشتن اسپانسر گير نميده ما اسپانسر نداشتيم گواهي تمكن مالي از بانك سامان
48ساعته گرفتم 19.800.000 هزار تومان همينو بردم براي دو نفرمان قبول كرد در ضمن برنده اصلي خانومم بود وگواهي به نام من

موفقيت همگي را آرزومندم
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: To USA ، aadine ، mehdijamshid ، Hashem
سلام

دوستان كسی هست كه يك وكيل مجرب در زمينه مهاجرت آمريكا سراغ داشته باشه.ممنون می شم اگر معرفی كنيد كه كارم گيره.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ما هم بالاخره نامه دوممان بعد ازیک سال و اندی رسید.
فقط در نامه دوم اسم یکی از اعضارو ننوشته بودند به نظرتون چه کار کنیم.آیا مدارک نفری که اسمش رو ننوشتند بفرستیم یانه؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: Hashem
(2010-07-23 ساعت 15:26)dr4mir نوشته:  سلام

دوستان كسی هست كه يك وكيل مجرب در زمينه مهاجرت آمريكا سراغ داشته باشه.ممنون می شم اگر معرفی كنيد كه كارم گيره.

سلام به نظر من دکتر ترانه خرمی بسیار ماهر می باشد امیدوارم پس از بررسیهای لازم ومشورت با چند وکیل ایمریگیشن دیگر بهترین وکیل را انتخاب کنی تلفن تماس ایشان 8888999 818 001 می باشد. ساعات کاری آنها دوشنبه تا جمعه به وقت تهران از ساعت 9شب تا 5/3 صبح است . با آرزوی حل مشکل شما.
پاسخ
تشکر کنندگان: dr4mir ، sam_hash ، Hossein81

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان