موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
1- ميشه به من بطور دقيق يگينن اسپانسر علاوه بر I-134 چه فرمها و مداركي رو بايد بفرسته ؟
2-بهترين راه پست كردن مدارك براي من با شرايط حال حاضر و تحريم پستي چي هست و زمان اون چقدر طول ميكشه ؟
3-آيا اگه مدارك به موقع بدستم نرسيد اشكالي نداره بدون اون . بقيه مداركم رو بفرستم تركيه ؟
4- براي پست مدارك از ايران به سفارت تركيه DHL مطمئن تر هست يا TNT و كدوم سريعتر ميرسونه ؟
ممنون ار راهنماييتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سوال فوری
-من الان انکارا هستم فردا هم ازمایش مدیکال دارم بخاطر سر درد ۲تا استامینوفن کدءین خوردم حالا چیکار کنم فردا ازمایشم خراب میشه یعنی ازمایش اعتیادهم میگیرند وایا کدءین روش تاثیر داره؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-26 ساعت 01:29)dr4mir نوشته: (2010-07-25 ساعت 23:36)گاتا نوشته: (2010-07-25 ساعت 20:22)مدبر نوشته: سوال فوری
-من الان انکارا هستم فردا هم ازمایش مدیکال دارم بخاطر سر درد ۲تا استامینوفن کدءین خوردم حالا چیکار کنم فردا ازمایشم خراب میشه یعنی ازمایش اعتیادهم میگیرند وایا کدءین روش تاثیر داره؟
نگران نباش. با توجه به اطلاعات موجود آزمایش خون فقط جهت تست سیفیلیس است و من ندیدم که جایی از تست اعتیاد که با گرفتن نمونه ادرار انجام می شه صحبتی شده باشد به هر حال اگر چنین شد و توضیحی خواست قرص ها رو به دکتر نشون بده و برایش توضیح بده
دوست عزيزم حالا كه كاری از دستتون بر نمی آيد.ولی اشتباه كرديد.
من خودم در روز مديكال با دكتر در مورد تستها صحبت كردم.اين عين صحبت دكتر هست كه بهتون میگم : "شما ايرانی ها چرا نمی دونيد كه كدئين مصرفش در كشور آمريكا ممنوع است و موارد تست مواد رو مثبت نشان خواهد داد ؟ "
اميدوارم مشكلی پيش نياد.ولی جهت اطلاع عرض كنم كه كيتهای پيشرفته تشخيصی موجود در لابراتوار كاملا از روی نمونه خونی مواد مخدر رو تشخيص خواهد داد و نيازی به ادرار نيست در نتيجه امكان تكرار تست برای شما وجود دارد.
تست های تشخيصی :
VDRL , VIZE
به نظر من به دكتر در زمان معاينه حتما توضيح بديد كه كدئين مصرف كرديد چون خدای نكرده در صورت مثبت بودن دراگ تست پروسه ويزای شما به تعويق خواهد افتاد چون مجدد چند ماه بعد بايد تست بديد تا ثابت كنيد مورد قبلی تصادفی رخ داده بود.
موفق باشيد
ببخشيد من يك سوال در مورد امضائ شما دارم چرا روبروي دريافت ويزا نوشتيد هرگز؟ يعني خداي نكرده در مصاحبه مشكلي پيش آمده؟ ببخشيد اگر فضولي مي كنم
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-27 ساعت 15:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-27 ساعت 15:37 توسط farzad24.)
(2010-07-21 ساعت 19:50)fatemehtm نوشته: (2010-07-21 ساعت 19:07)farzad24 نوشته: (2010-07-21 ساعت 18:16)fatemehtm نوشته: سلام دوستان
نامه دوم من هم بالاخره بعد از 24 روز رسید البته اگه هم نمی رسید فرقی نمی کرد چون من مدارک را فرستاده بودم
فقط 5000 برای خوش خبری پستچی پیاده شدم.
فقط یک سوال من ایمیل زدم به سفارت در آنکارا جهت اطمینان از رسیدن مدارک به دستشون (بعد از 25 روز از ارسال با پست TNT)
اونا جواب دادند:
We would like to inform you that we have not received the required documents yet.
که البته یکم نگران شدم آیا ممکنه مدارک بدستشون نرسیده باشه؟
شماره کیس: 2010AS27000
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa bulletin for July 2010
تاریخ مصاحبه:August 5
تاریخ دریافت نامه دوم: July 21
تاریخ ارسال سری دوم مدارک:jun 30
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون:
دوست عزیز شما می تونین با استفاده از امکان رهگیری سایت TNT از رسیدن بسته پستی تون مطمئن بشین و از اون صفحه نیز یک پرینت بگیرن و با خودتون ببرین سفارت .
در هر حالت هم محض احتیاط نسخه دوم مدارکتون رو هم همراه داشته باشین .
در کد رهگیریری میگه
Shipment Delivered In Good Condition.
آیا خیالم راحت باشه دیگه؟
پس شما از اون صفحه پرینت بگیرین و با خودتون ببرین سفارت . اونا خودشون بسته شما رو پیدا می کنن.
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها .... من در حال حاضر خوشحال نیستم... خیلی دوست دارم اینجا از طریق این سایت انرژی مثبت بگیرم ...شاید تعجب کنید... تا همین هفته ی پیش همه چیز عادی بود و آرزوم این بود که کلیر بشم.... اما در عرض همین یک هفته دچار افکار دپرس گونه شدم... در حدی که تو رفتن دارم دودل میشم ... من این همه وابستگی رو چیکار کنم؟ خانواده، خونه، همکار.... یعنی ممکنه در آینده طرز تفکرم یه جور دیگه باشه؟! خدایا باورم نمیشه ... چرا اینجوری شدم ...