کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
1- ميشه به من بطور دقيق يگينن اسپانسر علاوه بر I-134 چه فرمها و مداركي رو بايد بفرسته ؟
2-بهترين راه پست كردن مدارك براي من با شرايط حال حاضر و تحريم پستي چي هست و زمان اون چقدر طول ميكشه ؟
3-آيا اگه مدارك به موقع بدستم نرسيد اشكالي نداره بدون اون . بقيه مداركم رو بفرستم تركيه ؟
4- براي پست مدارك از ايران به سفارت تركيه DHL مطمئن تر هست يا TNT و كدوم سريعتر ميرسونه ؟
ممنون ار راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-23 ساعت 22:33)setareh نوشته:  سلام بچه ها اگه امکان داره می شه کمکم کنید خیلی اوضاع کارام به هم ریخته خواستم یه مشورت کنم. من 18 july کلیر شدم (ابوظبی) و چون 2 ماه واسه گرفتن ویزا وقت هست از زمان کلیر شدن پس تا 18 september باید ویزامو بگیرم. از طرفی 25 مرداد وقت سفارت انگلیس دارم در ایران واسه گرفتن ویزای دانشجویی و حدود 28-30 روز طول می کشه تا ویزا بدن و تمام این مدت پاسپورتم دستشون می مونه. حالا من تصمیم گرفتم که 10 مرداد سفارت ابوظبی باشم که ویزای آمریکارو بگیرم. می خوام ببینم تصمیمم درسته؟ کسی نکته ای به فکرش می رسه که راهنماییم کنه؟ ممنون می شم.

سلام دوست عزیز
اولاً بهتر اینه که ویزاتو از ابوظبی بگیری . خیلی بهتره که ویزای مهاجرتی آمریکا رو داشته باشی و بعد پاسپورتتو به انگلیسیها بدی .هم با اعتبارترمی شی و هم استرس نداری که 30 روز انگلیسی ها نشه 40 روز .
من اینو میدونم که توی آنکارا بعد از سه روز از وقت سفارت (بعد از کلیر شدن) ویزا رو بهت می دهند و کمتر از یک هفته بیشتر طول نمی کشه که به ایران برگردی ولی توی ابوظبی نمی دونم چقدر طول می کشه !!!!
اگه همون یک هفته باشه یعنی شما 17 مرداد ایران هستی (ان شاءالله) و 25 مرداد سفارت انگلیس می ری.
موفق باشی.
(2010-07-21 ساعت 00:47)اليزا نوشته:  دوستای خوبم
بالاخره من هم امروز تاریخ مصاحبه ام را برای اوایل سپتامبر گرفتم. مرسی از همه دلگرمیهاتون Smile

SmileSmileSmileSmileتبریکات فراوان.
به امید خدا کارت سبزوتوهم می گیریShyShyShy
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 15:17)f.p نوشته:  1- ميشه به من بطور دقيق يگينن اسپانسر علاوه بر I-134 چه فرمها و مداركي رو بايد بفرسته ؟
2-بهترين راه پست كردن مدارك براي من با شرايط حال حاضر و تحريم پستي چي هست و زمان اون چقدر طول ميكشه ؟
3-آيا اگه مدارك به موقع بدستم نرسيد اشكالي نداره بدون اون . بقيه مداركم رو بفرستم تركيه ؟
4- براي پست مدارك از ايران به سفارت تركيه DHL مطمئن تر هست يا TNT و كدوم سريعتر ميرسونه ؟
ممنون ار راهنماييتون
دوست عزیز
1-اسپانسر فرم پرداخت مالیات سه سال اخیرش رو هم باید برای شما بفرسته که بستگی به کار اسپانسر داره.اگه کارفرما باشه فرم 1040 و اگه کارمند فرم w2
2-شما مدارکو با پست TNT که بفرستی حداکثر سه روزه میرسه.قیمتش از DHL ارزونتره و هر دو مطمئن هستند.
3-
سعی کنید مدارکو به موقع بفرستید و ریسک نکنید.ممکنه کلیر شدن بر اساس ارسال مدارک شما سریعتر انجام بگیره.
موفق باشید Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
سوال فوری
-من الان انکارا هستم فردا هم ازمایش مدیکال دارم بخاطر سر درد ۲تا استامینوفن کدءین خوردم حالا چیکار کنم فردا ازمایشم خراب میشه یعنی ازمایش اعتیادهم میگیرند وایا کدءین روش تاثیر داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 18:08)farshidkhalafi نوشته:  
(2010-07-25 ساعت 15:17)f.p نوشته:  1- ميشه به من بطور دقيق يگينن اسپانسر علاوه بر I-134 چه فرمها و مداركي رو بايد بفرسته ؟
ممنون ار راهنماييتون
دوست عزیز
1-اسپانسر فرم پرداخت مالیات سه سال اخیرش رو هم باید برای شما بفرسته که بستگی به کار اسپانسر داره.اگه کارفرما باشه فرم 1040 و اگه کارمند فرم w2
2-شما مدارکو با پست TNT که بفرستی حداکثر سه روزه میرسه.قیمتش از DHL ارزونتره و هر دو مطمئن هستند.
3-
سعی کنید مدارکو به موقع بفرستید و ریسک نکنید.ممکنه کلیر شدن بر اساس ارسال مدارک شما سریعتر انجام بگیره.
موفق باشید Smile
در مورد ازسال مدارك از آمريكا به اينجا چطور ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-24 ساعت 10:36)satusa نوشته:  
(2010-07-23 ساعت 22:33)setareh نوشته:  سلام بچه ها اگه امکان داره می شه کمکم کنید خیلی اوضاع کارام به هم ریخته خواستم یه مشورت کنم. من 18 july کلیر شدم (ابوظبی) و چون 2 ماه واسه گرفتن ویزا وقت هست از زمان کلیر شدن پس تا 18 september باید ویزامو بگیرم. از طرفی 25 مرداد وقت سفارت انگلیس دارم در ایران واسه گرفتن ویزای دانشجویی و حدود 28-30 روز طول می کشه تا ویزا بدن و تمام این مدت پاسپورتم دستشون می مونه. حالا من تصمیم گرفتم که 10 مرداد سفارت ابوظبی باشم که ویزای آمریکارو بگیرم. می خوام ببینم تصمیمم درسته؟ کسی نکته ای به فکرش می رسه که راهنماییم کنه؟ ممنون می شم.

شما مطمئن هستيد كه سفارت پاسپورتتون رو نگه مي‌داره؟
معمولا اگه به سفارت بگيد پاسپورت رو لازم داريد بهتون پس ميدهند و ميگن 3-4 روز قبل از تاريخي كه براي تحويل ويزا مشخص شده پاسپورت رو به سفارت تحويل بديد. اين روال معمول سفارت ها است.
البته در مورد ويزاي دانشجويي نميدونم شرايطش چطوره ، شايد متفاوته. بازم ميتونيد بيشتر تحقيق كنيد

بله ممکن هست که اگر ازشون بخوام پاسمو بدن ولی ممکن هم هست که این کارو نکنن و به نظر خودم این کار ریسک داره. در هر صورت از همفکریتون ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 20:22)مدبر نوشته:  سوال فوری
-من الان انکارا هستم فردا هم ازمایش مدیکال دارم بخاطر سر درد ۲تا استامینوفن کدءین خوردم حالا چیکار کنم فردا ازمایشم خراب میشه یعنی ازمایش اعتیادهم میگیرند وایا کدءین روش تاثیر داره؟

نگران نباش. با توجه به اطلاعات موجود آزمایش خون فقط جهت تست سیفیلیس است و من ندیدم که جایی از تست اعتیاد که با گرفتن نمونه ادرار انجام می شه صحبتی شده باشد به هر حال اگر چنین شد و توضیحی خواست قرص ها رو به دکتر نشون بده و برایش توضیح بده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 21:17)f.p نوشته:  
(2010-07-25 ساعت 18:08)farshidkhalafi نوشته:  
ممنون ار راهنماييتون
دوست عزیز
3-
موفق باشید Smile
در مورد ازسال مدارك از آمريكا به اينجا چطور ؟

كسي نيست به من جواب بده ؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 23:36)گاتا نوشته:  

نگران نباش. با توجه به اطلاعات موجود آزمایش خون فقط جهت تست سیفیلیس است و من ندیدم که جایی از تست اعتیاد که با گرفتن نمونه ادرار انجام می شه صحبتی شده باشد به هر حال اگر چنین شد و توضیحی خواست قرص ها رو به دکتر نشون بده و برایش توضیح بده

دوست عزيزم حالا كه كاری از دستتون بر نمی آيد.ولی اشتباه كرديد.

من خودم در روز مديكال با دكتر در مورد تستها صحبت كردم.اين عين صحبت دكتر هست كه بهتون میگم : "‌شما ايرانی ها چرا نمی دونيد كه كدئين مصرفش در كشور آمريكا ممنوع است و موارد تست مواد رو مثبت نشان خواهد داد ؟ "

اميدوارم مشكلی پيش نياد.ولی جهت اطلاع عرض كنم كه كيتهای پيشرفته تشخيصی موجود در لابراتوار كاملا از روی نمونه خونی مواد مخدر رو تشخيص خواهد داد و نيازی به ادرار نيست در نتيجه امكان تكرار تست برای شما وجود دارد.

تست های تشخيصی :

VDRL , VIZE

به نظر من به دكتر در زمان معاينه حتما توضيح بديد كه كدئين مصرف كرديد چون خدای نكرده در صورت مثبت بودن دراگ تست پروسه ويزای شما به تعويق خواهد افتاد چون مجدد چند ماه بعد بايد تست بديد تا ثابت كنيد مورد قبلی تصادفی رخ داده بود.

موفق باشيد
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
پاسخ
تشکر کنندگان: گاتا ، ساشا ، اليزا ، m.amjadi ، To USA ، Eskandari ، free_free
(2010-07-26 ساعت 01:29)dr4mir نوشته:  

من خودم در روز مديكال با دكتر در مورد تستها صحبت كردم.اين عين صحبت دكتر هست كه بهتون میگم : "‌شما ايرانی ها چرا نمی دونيد كه كدئين مصرفش در كشور آمريكا ممنوع است و موارد تست مواد رو مثبت نشان خواهد داد ؟ "

اميدوارم مشكلی پيش نياد.ولی جهت اطلاع عرض كنم كه كيتهای پيشرفته تشخيصی موجود در لابراتوار كاملا از روی نمونه خونی مواد مخدر رو تشخيص خواهد داد و نيازی به ادرار نيست در نتيجه امكان تكرار تست برای شما وجود دارد.

تست های تشخيصی :

VDRL , VIZE

به نظر من به دكتر در زمان معاينه حتما توضيح بديد كه كدئين مصرف كرديد چون خدای نكرده در صورت مثبت بودن دراگ تست پروسه ويزای شما به تعويق خواهد افتاد چون مجدد چند ماه بعد بايد تست بديد تا ثابت كنيد مورد قبلی تصادفی رخ داده بود.

موفق باشيد

ببخشيد من يك سوال در مورد امضائ شما دارم چرا روبروي دريافت ويزا نوشتيد هرگز؟ يعني خداي نكرده در مصاحبه مشكلي پيش آمده؟ ببخشيد اگر فضولي مي كنم
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-26 ساعت 09:08)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 01:29)dr4mir نوشته:  

تست های تشخيصی :

VDRL , VIZE

موفق باشيد

ببخشيد من يك سوال در مورد امضائ شما دارم چرا روبروي دريافت ويزا نوشتيد هرگز؟ يعني خداي نكرده در مصاحبه مشكلي پيش آمده؟ ببخشيد اگر فضولي مي كنم

هر دفعه كه يكی از دوستان اين سوال رو از من می پرسه، داغ دلم تازه میشه، فكر كنم در حال حاضر من تنها برنده لاتاری از بچه های 2010 هستم كه ويزا نگرفتم ولی با پرروگی تمام هنوز مطلب می نويسم.

ولی خوب تو اين يك سال اينقدر به بچه های گل مهاجرسرا عادت كردم كه يه جورایی كمك به بقيه برای دريافت ويزا و حل مشكلاتشون از درد خودم كم می كنه.

به قول شما شايد ما آن گرفتيم كه آن به بود.

الان امضا رو عوض می كنم و لينك می دم به مطلبی كه شما در موردش سوال كرديد.

بازهم برای همه آرزوی موفقيت دارم.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash ، yas ، ساشا ، Hossein81 ، Farshid22 ، Eskandari ، aadine ، hasti_banoo ، Shahryar ، sevda
(2010-07-21 ساعت 19:50)fatemehtm نوشته:  
(2010-07-21 ساعت 19:07)farzad24 نوشته:  
(2010-07-21 ساعت 18:16)fatemehtm نوشته:  سلام دوستان
نامه دوم من هم بالاخره بعد از 24 روز رسیدSmile البته اگه هم نمی رسید فرقی نمی کرد چون من مدارک را فرستاده بودم
فقط 5000 برای خوش خبری پستچی پیاده شدم.Big Grin
فقط یک سوال من ایمیل زدم به سفارت در آنکارا جهت اطمینان از رسیدن مدارک به دستشون (بعد از 25 روز از ارسال با پست TNT)
اونا جواب دادند:
We would like to inform you that we have not received the required documents yet.

که البته یکم نگران شدم آیا ممکنه مدارک بدستشون نرسیده باشه؟Sad
شماره کیس: 2010AS27000
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa bulletin for July 2010
تاریخ مصاحبه:August 5
تاریخ دریافت نامه دوم: July 21
تاریخ ارسال سری دوم مدارک:jun 30
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون:

دوست عزیز شما می تونین با استفاده از امکان رهگیری سایت TNT از رسیدن بسته پستی تون مطمئن بشین و از اون صفحه نیز یک پرینت بگیرن و با خودتون ببرین سفارت .

در هر حالت هم محض احتیاط نسخه دوم مدارکتون رو هم همراه داشته باشین .

در کد رهگیریری میگه
Shipment Delivered In Good Condition.
آیا خیالم راحت باشه دیگه؟

پس شما از اون صفحه پرینت بگیرین و با خودتون ببرین سفارت . اونا خودشون بسته شما رو پیدا می کنن.
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال
چند قطعه عکس واسه پروسه کاریم لازم دارم؟میدونم دو قطعه 5*5 برای سفارت باید پست کنم.واسه معاینه پزشکی چند قطعه و در چه اندازه ای لازمه؟واسه روز مصاحبه چی؟
ممنونم Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 18:52)farshidkhalafi نوشته:  دوستان یه سوال
چند قطعه عکس واسه پروسه کاریم لازم دارم؟میدونم دو قطعه 5*5 برای سفارت باید پست کنم.واسه معاینه پزشکی چند قطعه و در چه اندازه ای لازمه؟واسه روز مصاحبه چی؟
ممنونم Smile

4 قطعه عکس برای مدیکال و سفارت نیاز هست،من پیشنهاد می کنم عکستون رو از عکاسی "آکای" در نزدیکی هتل ددمان(20 متر فاصله)بگیرید،6قطعه بهتون می ده، 5لیر.10 دقیقه ای هم تحویلتون می ده.

پاسخ
تشکر کنندگان: farshidkhalafi
سلام بچه ها .... من در حال حاضر خوشحال نیستم... خیلی دوست دارم اینجا از طریق این سایت انرژی مثبت بگیرم ...شاید تعجب کنید... تا همین هفته ی پیش همه چیز عادی بود و آرزوم این بود که کلیر بشم.... اما در عرض همین یک هفته دچار افکار دپرس گونه شدم... در حدی که تو رفتن دارم دودل میشم ... من این همه وابستگی رو چیکار کنم؟ خانواده، خونه، همکار.... یعنی ممکنه در آینده طرز تفکرم یه جور دیگه باشه؟! خدایا باورم نمیشه ... چرا اینجوری شدم ...
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان