موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ن ۳۱ آگوست، انکر مصاحبه دارم، مدارکم رو ۱ ماه زود تر فرستادم سفارت و امشب این ایمیل رو دریافت کردم: با توجه به اینکه اسپنسر من گرین کارت یا پاسپورت آمریکایی نداره و قانوناً به عنوان پرمننت رزیدنت در آمریکا ساکنه (ویزای کار داره) چند تا سوال دارم
۱- اول اینکه اسپنسرم با توجه به متن ایمیل قبوله و کسی در این شرایط بود یا نه ؟
۲- تا الان کسی چنین ایمیلی از سفارت دریافت کرده یا نه؟
سلام دوست عزیز
اسپانسر من هم ویزای کار داره توی فرم I-134 نوشته اگه سیتیزن نیستید ویکی از شرایط زیر رو دارید مشخص کنید و5 بند داره که از حرف A تا E هست اسپانسر شما باید حداقل یکی از این 5 مدرک رو داشته باشه . اسپانسر من شرط آخر رو داره یعنی I-94 پس فرم رو پر کرد و بامالیاتها یی که داده بود فرستاد
ولی برای اینکه روزه شک دار نگیرید متکی به این اسپانسر نباشید وحتما موجودی بانکی و سندی چیزی هم با خودتون ببرید
امیدوارم موفق باشید
MAJMAJ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تو لاتاری 2010 برنده شدم، نامه اول که با اون متوجه شدم که اسمم دراومده، 2 ماه بعد از ازدواجم به دستم رسید.
تاریخ مصاحبه هم 16 May در ابوظبی بود، که به علت سربازی همسرم و اینکه ایشون تعهد دادن که به جای 2 سال سربازی، 6 سال در یک ارگان دولتی کار کنن و تاریخ اتمام دوره ی خدمتش، May سال 2012 هستش.
و طبق پرس و جوهایی که کردیم، اگر من به تنهایی اقدام می کردم و می رفتم، باید چند سالی رو اونجا به تنهایی زندگی می کردم تا بعدش بتونم برای همسرم اقدام کنم، که این خیلی خوب نبود.
با این اوصاف می خواستم بدونم که آیا من 2 سال دیگه می تونم با ادعای برنده شدن سال 2010 اقدام کنم یا اینکه مدت اعتبار مشخصی داره؟
یا اینکه اصلاً کاری میشه کرد برای این مشکل من؟
با تشکر[/align]]
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
گندم عزیز
هر نوبت لاتاری تنها تا ماه سپتامبر اون سال اعتبار داره. یعنی شما که برنده لاتاری 2010 هستید ، باید تمام کارهای پروسه اخذ ویزاتون تا پایان سپتامبر 2010 تمام بشه وگرنه منقضی خواهد شد.
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-25 ساعت 12:06)Gandom نوشته: سلام
من تو لاتاری 2010 برنده شدم، نامه اول که با اون متوجه شدم که اسمم دراومده، 2 ماه بعد از ازدواجم به دستم رسید.
تاریخ مصاحبه هم 16 May در ابوظبی بود، که به علت سربازی همسرم و اینکه ایشون تعهد دادن که به جای 2 سال سربازی، 6 سال در یک ارگان دولتی کار کنن و تاریخ اتمام دوره ی خدمتش، May سال 2012 هستش.
و طبق پرس و جوهایی که کردیم، اگر من به تنهایی اقدام می کردم و می رفتم، باید چند سالی رو اونجا به تنهایی زندگی می کردم تا بعدش بتونم برای همسرم اقدام کنم، که این خیلی خوب نبود.
با این اوصاف می خواستم بدونم که آیا من 2 سال دیگه می تونم با ادعای برنده شدن سال 2010 اقدام کنم یا اینکه مدت اعتبار مشخصی داره؟
یا اینکه اصلاً کاری میشه کرد برای این مشکل من؟
با تشکر[/align]]
سلام
1. اعتبار لاتري 2010 تا 31 سپتامبر 2010 ميباشد و بعد از آن تمام كيس ها باطل ميشوند
2. اگر شما ( برنده اصلي ) بريد آمريكا ، از 2 تا 5 سال طول ميكشه كه بتونيد همسرتونو بياريد آونجا
* گفتم 5 سال ، چون كيسي را سراغ دارم كه 5 سال طول كشيد
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
تو را خدا هر كسي كه ميدونه راهنماييم كنه به خصوص مديران عزيز و سال قبليها:
بچه ها من امروز داشتم مدارك مورد نياز براي بردن به سفارت را ميخوندم كه متوجه يك موردي شدم اونم اينكه همراه داشتن مدرك ديپلم و ترجمه ان وكپي برابر اصل ان و ...............
خوب تا اينجاش موردي براي من نداشت: خدا را شكر چون من ديپلم دارم و مدركشم دستمه
اما گفته كه مدرك ديپلم مساوي ميباشد با 12 سال تحصيلي
كه خوب من هر چه حساب كردم مدت زمان اخذ ديپلمم 11 سال ميباشد.
كه بنا به گفته برخي دوستان براي ايران مدرك ديپلم همراه با مدرك پيش دانشگاهي ميباشد.
بد بختييه منم همين جاست كه
هر كسي كه از طريق هنرستان ديپلم ميگيره همون 11 سال ديپلم ميگيره:
ولي همون طور كه ميدونيم بدون پيش دانشگاهي وارد دانشگاه ميشوند:
و منم بعد از اخذ ديپلم كنكور دادم و وارد دانشگاه شدم و ترم 5 هستم و 2 ساله كه دارم دانشگاه تحصيل ميكنم
و در مجموع بخواهي حساب كني: من 13 سال هست كه دارم درس ميخونم ولي مدرك پيش د انشگاهي ندارم.
حالا ميخواهم كه دوستاني كه واقعا ميدونند منا راهنمايي كنند كه ايا همون مدرك ديپلم واسه سفارت بس هست يا حتما مدرك پيش دانشگاهي را ميخواهد؟
و با توجه به اينكه من پيش دانشگاهي نرفتم اما 2 ساله كه دارم دانشگاه درس ميخونم بايد چه كار كنم
قبلا از راهنماييتون صميمانه شما ممنونم.
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز شما حتما یه برگه اشتغال به تحصیل از دانشگاه بگیر همراه ریز نمرات و کارت دانشجویی بده ترجمه کنند همراه خودت ببر برای مصاحبه. سابقه کار چی نداری؟
(2010-08-25 ساعت 15:27)MH5160 نوشته: (2010-08-25 ساعت 12:34)Amir78 نوشته: تو را خدا هر كسي كه ميدونه راهنماييم كنه به خصوص مديران عزيز و سال قبليها:
بچه ها من امروز داشتم مدارك مورد نياز براي بردن به سفارت را ميخوندم كه متوجه يك موردي شدم اونم اينكه همراه داشتن مدرك ديپلم و ترجمه ان وكپي برابر اصل ان و ...............
خوب تا اينجاش موردي براي من نداشت: خدا را شكر چون من ديپلم دارم و مدركشم دستمه
اما گفته كه مدرك ديپلم مساوي ميباشد با 12 سال تحصيلي
كه خوب من هر چه حساب كردم مدت زمان اخذ ديپلمم 11 سال ميباشد.
كه بنا به گفته برخي دوستان براي ايران مدرك ديپلم همراه با مدرك پيش دانشگاهي ميباشد.
بد بختييه منم همين جاست كه
هر كسي كه از طريق هنرستان ديپلم ميگيره همون 11 سال ديپلم ميگيره:
ولي همون طور كه ميدونيم بدون پيش دانشگاهي وارد دانشگاه ميشوند:
و منم بعد از اخذ ديپلم كنكور دادم و وارد دانشگاه شدم و ترم 5 هستم و 2 ساله كه دارم دانشگاه تحصيل ميكنم
و در مجموع بخواهي حساب كني: من 13 سال هست كه دارم درس ميخونم ولي مدرك پيش د انشگاهي ندارم.
حالا ميخواهم كه دوستاني كه واقعا ميدونند منا راهنمايي كنند كه ايا همون مدرك ديپلم واسه سفارت بس هست يا حتما مدرك پيش دانشگاهي را ميخواهد؟
و با توجه به اينكه من پيش دانشگاهي نرفتم اما 2 ساله كه دارم دانشگاه درس ميخونم بايد چه كار كنم
قبلا از راهنماييتون صميمانه شما ممنونم.
نگران نباشید زمان ما هم پیش دانشگاهی نبود .سفارت فقط دیپلم میخواهد
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جواب شما.
حالا من که این بار با وجود برنده شدنم، نتونستم برم، آیا تو لاتاری سالهای بعد میتونم شرکت کنم؟
نرفتن من آیا تاثیری تو شانس برنده شدنم تو سالهای بعد داره؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-26 ساعت 11:10)Gandom نوشته: ممنون از جواب شما.
حالا من که این بار با وجود برنده شدنم، نتونستم برم، آیا تو لاتاری سالهای بعد میتونم شرکت کنم؟
نرفتن من آیا تاثیری تو شانس برنده شدنم تو سالهای بعد داره؟
خدااااااای مممممنننننن خوشبحالتون که اینقدر آرامش دارید.
بله هیچ مشکلی برای شرکتتون در سال های آینده وجود نداره. امیدوارم از برنده های 2012 باشید
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها،يه سوال واسه Track کردن پاسپورت مون تو سايت UPS بايد تو قسمت Tracking in engilishشماره ای رو که به رنگ قرمز بالای قبضمون نوشته شده وارد کنم يا اون شماره ای که پائين قبض ام نوشته شده يعنی چند تاعدد و حرف داره؟