کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-08-16 ساعت 16:18)farzad101 نوشته:  
(2010-08-16 ساعت 02:20)mina_s نوشته:  سلام بچه ها من در مورد اجاره خانه ( یا گرفتن هتل ) در آمریکا سوال دارم. تاپیک مربوطه رو مطالعه کردم ولی به جواب نرسیدم، آیا ما میتونیم خانه ای رو فقط برای 3 ماه اجاره کنیم؟ یا اون 3 ماه بریم هتل بهتره؟

سلام
اينجوري كه من ديدم قراردادهاي اجاره براي حداقل شش ماه است
براي 3 ماه بايد برين متل يا همون هتل آپارتمان و يا اولش برين هتل و بعد يه جايي پيدا كنين

قرارداد های ۶ ماهه Move in special دارند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine
(2010-08-16 ساعت 13:45)yas نوشته:  
(2010-08-15 ساعت 10:27)amin_555 نوشته:  
(2010-08-14 ساعت 15:50)satusa نوشته:  
(2010-08-14 ساعت 13:08)amin_555 نوشته:  ا سلام
من به تازگی ویزامو گرفتم و تا اوایل آبان میرم آمریکا،و اعتبار پاسپورتم تا 20 فروردین سال آینده. اگه الان پاسمو عوض کنم مشکلی برای مهر ویزام به وجود نمیاد؟
با تشکر

شما زماني كه درخواست پاسپورت جديد ميديد، همون موقع قبلي رو بهتون پس ميدن. فقط زمان خروج از كشور بايد هر دو پاسپورت رو ببريد. با جديده از ايران خارج ميشيد و زمان ورود به اونجا بايد هر دو رو همراه داشته باشيد.

ضمنا شما كه پاسپورتتون تا فروردين مهلت داره و ميخواهي آبان بري. پس چرا ميخواهي عوضش كني.

مساله تعویض پاس به این راحتی هم نیست شما ویزاتون شماره پاس روش خورده!
این پست رو قبل از هر اقدامی بخونید:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...63#pid1063

سلام
ممنون از پاسخ تون، مطلبی که لینکش گذاشتین مربوط به کسی هست که اشتباهی تو ویزاش شماره پاس قبلیش خورده ولی مشکل من اینه که نمی دونم تو فرودگاه آمریکا ویزایی که تو پاس قدیم وپانچ شده هست و قبول میکنن یا نه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-16 ساعت 17:17)msnazi نوشته:  
(2010-08-16 ساعت 02:20)mina_s نوشته:  سلام بچه ها من در مورد اجاره خانه ( یا گرفتن هتل ) در آمریکا سوال دارم. تاپیک مربوطه رو مطالعه کردم ولی به جواب نرسیدم، آیا ما میتونیم خانه ای رو فقط برای 3 ماه اجاره کنیم؟ یا اون 3 ماه بریم هتل بهتره؟

سلام
براي 3 ماه بايد برين متل يا همون هتل آپارتمان و يا اولش برين هتل و بعد يه جايي پيدا كنين

قراردادهای سه ماهه هم دارند. پسر کوچک من در کانادا زندگی می کند و وقتی برای مسافرت کاری به آمریکا می رود، بیشتر اوقات سه ماهه است. نکته بسیار جالب این است که آژانسهای املاکی هستند که افراد مناسب را برای همدیگر ( موجر و مستأحر ) پیدا می کنند که خدا عمرشان بدهد. پسر من در یک قصر (4000 متر زمین و هزار متر زیربنا) که متعلق به یک پزشگ آمریکایی و همسر ایتالیایی اش است یک اتاق 80 متری اجاره کرده است که مثل یک سوییت ( شامل تخت، مبلمان، میز تحریر، میز ناهارخوری، تلویزیون، کمدهای لباس ولی بدون آشپزخانه مجزا) است. پسرم دکترا دارد و در آنجا کارمند یکی از شرکتهای بسیار بزرگ معتبر است. خانم دکتر مانند یک مادر از او مراقبت میکند. اتاقش تمیز می شود و لباس و ملحفه ها با اصول بسیار بهداشتی شسته و اتو می شود. بسیار خوش صحبت و شیک پوش و آداب دان هستند. آنها نیز ازمعاشرت با پسر من لذت می برند. اجاره اش هم بسیار معمولی است. این است زندگی در کنار افراد متمدن. ممکن است بپرسید آنها که اینقدر وضعشان خوب است چرا یک اتاق قصرشان را اجاره می دهند. زیرا گذشته از لذت مصاحبت افراد خاص، امکان پرداخت مالیات ملک خود را نیز فراهم می نمایند. خلاصه:اینگونه آژانسها هرچه مناسب شما باشد با هوشمندی پیدا می کنند.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، mina_s ، aadine ، Kaveh792004 ، Eskandari ، pouya.pouya ، mehdijamshid
از انجايي كه بعضي از دوستان اوايل سپتامبر مصاحبه دارن و ممكنه فرم 9 سوالي بگيرن

اين فرم 9 سوالي :

سوال 2 : ما كه هنوز اسم فرودگاهي كه ميخاهيم بريم را نميدونيم...پس چي بنويسيم ؟

سوال 3 : اين سوال را دوستان معمولا چي جواب ميدن ؟

سوال 9 : معني اين سوال شفاف نيست .... ما كه ( حداقل من ) مجوز صادرات نداريم ! ... چي ميشه نوشت ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-17 ساعت 14:46)Kaveh792004 نوشته:  از انجايي كه بعضي از دوستان اوايل سپتامبر مصاحبه دارن و ممكنه فرم 9 سوالي بگيرن

اين فرم 9 سوالي :

سوال 2 : ما كه هنوز اسم فرودگاهي كه ميخاهيم بريم را نميدونيم...پس چي بنويسيم ؟

سوال 3 : اين سوال را دوستان معمولا چي جواب ميدن ؟

سوال 9 : معني اين سوال شفاف نيست .... ما كه ( حداقل من ) مجوز صادرات نداريم ! ... چي ميشه نوشت ؟

جواب سوال 2: شما از الان باید بدونید حداقل به کدوم شهر می خواین برید . اونا فقط اسم یک فرودگاه رو رو از شما می خوان که احتمالا شما از اونجا چک و بررسی میشی. بعدش شما هر جا که می خوای بری برو.
جواب سوال 3: من 3 و 4 رو زدم می خوام اول از همه تحصیلم رو ادامه بدم و در حال حاضر برنامه خاصی ندارم، انشاله اومدم اونجا یه فکری می کنمSmile
سوال 9 هم اصلا به بیشتر ما ها مربوط نیست:
none relevant or not relevant
تا اونجایی که میشه ساده جواب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، aadine ، اليزا
(2010-08-16 ساعت 19:33)Taraneh نوشته:  

سلام

قراردادهای سه ماهه هم دارند. پسر کوچک من در کانادا زندگی می کند و وقتی برای مسافرت کاری به آمریکا می رود، بیشتر اوقات سه ماهه است. نکته بسیار جالب این است که آژانسهای املاکی هستند که افراد مناسب را برای همدیگر ( موجر و مستأحر ) پیدا می کنند که خدا عمرشان بدهد. پسر من در یک قصر (4000 متر زمین و هزار متر زیربنا) که متعلق به یک پزشگ آمریکایی و همسر ایتالیایی اش است یک اتاق 80 متری اجاره کرده است که مثل یک سوییت ( شامل تخت، مبلمان، میز تحریر، میز ناهارخوری، تلویزیون، کمدهای لباس ولی بدون آشپزخانه مجزا) است. پسرم دکترا دارد و در آنجا کارمند یکی از شرکتهای بسیار بزرگ معتبر است. خانم دکتر مانند یک مادر از او مراقبت میکند. اتاقش تمیز می شود و لباس و ملحفه ها با اصول بسیار بهداشتی شسته و اتو می شود. بسیار خوش صحبت و شیک پوش و آداب دان هستند. آنها نیز ازمعاشرت با پسر من لذت می برند. اجاره اش هم بسیار معمولی است. این است زندگی در کنار افراد متمدن. ممکن است بپرسید آنها که اینقدر وضعشان خوب است چرا یک اتاق قصرشان را اجاره می دهند. زیرا گذشته از لذت مصاحبت افراد خاص، امکان پرداخت مالیات ملک خود را نیز فراهم می نمایند. خلاصه:اینگونه آژانسها هرچه مناسب شما باشد با هوشمندی پیدا می کنند.

با سلام خدمت شما دوست عزیز
میخواستم بدونم آیا این آژانسها با نام خاصی شناخته میشن که با یه جستجوی اینترنتی بشه چندتاشون رو پیدا کرد؟
یا اینکه در صورتی که خودتون آژانسی رو میشناسید آیا امکان داره که ما هم اسم یا آدرس اینترنتی شون رو داشته باشیم؟
با سپاس از شما و آرزوی موفقیت برای همه
كيس نامبر: 2010AS00029XXX
دریافت نامه اول: June 2009
ارسال فرمهاي سري اول :June 2009
تاريخ کارنت شدن : August 2010
دريافت نامه دوم: دریافت با ایمیل
تاريخ مصاحبه: Sep. 2nd 2010
محل مصاحبه: آنکارا
دريافت كليرنس: Sep. 27th
دریافت ویزا: Sep. 28th Big Grin
هزینه: حدود 7500000 برای دو نفر و البته دو بار سفر به ترکیه
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، pouya.pouya
(2010-08-17 ساعت 16:37)mehdijamshid نوشته:  
(2010-08-16 ساعت 19:33)Taraneh نوشته:  

سلام

با سلام خدمت شما دوست عزیز
میخواستم بدونم آیا این آژانسها با نام خاصی شناخته میشن که با یه جستجوی اینترنتی بشه چندتاشون رو پیدا کرد؟
یا اینکه در صورتی که خودتون آژانسی رو میشناسید آیا امکان داره که ما هم اسم یا آدرس اینترنتی شون رو داشته باشیم؟
با سپاس از شما و آرزوی موفقیت برای همه
بله. می توانید به آدرسهای زیر مراجعه فرمایید. اولی برای نیویورک است که شاید برای ایالتهای دیگر هم آدرس بدهدو دومی به طور گسترده توسط ساکنین آمریکا استفاده می شود.
http://www.homestayny.us
http://www.craigslist.org
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، Eskandari ، mehdijamshid ، Kaveh792004 ، aadine
ترانه خانم دست شما درد نکنه. دست مقامات هم درد نکنه که لینک هاشو فیلتر کردن ! خدا خیرشون بده
پاسخ
تشکر کنندگان: Taraneh
(2010-08-17 ساعت 18:44)mina_s نوشته:  ترانه خانم دست شما درد نکنه. دست مقامات هم درد نکنه که لینک هاشو ف.یل.تر کردن ! خدا خیرشون بده

من با dial up خونه چک می کنم. ف..ی..ل..ت..ر نیست.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
(2010-08-17 ساعت 18:44)mina_s نوشته:  ترانه خانم دست شما درد نکنه. دست مقامات هم درد نکنه که لینک هاشو ف.یل.تر کردن ! خدا خیرشون بده
اینطور نیست. من چک کردم. مشکلی نبود.

پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
فکر کنم از شانسه منه. درست میگین بقیه فیلتر نیست. من فقط یکیشو رفتم اونم فیلیتر بود:
http://austin.craigslist.org

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-19 ساعت 14:12)alvan نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان.
من به یه مشکلی برخورد کردم.اون هم اینه که من موفق به گرفتن وقت دکتر اورگان ذر آنکارا نشدم.ولی تو نامه دوم واسه استانبول هم یه مرکز مدیکال گفته که میشه رفت.با توجه به اینکه 2تا بچه زیر 14 سال دارم. میخواستم از دوستانی که اطلاعاتی در مورد هزینه مدیکال در استانبول و یا نحوه گرفتن ذریافت نوبت دارن،منو راهنمایی کنن. من دوم سپتامبر وقت مصاحبه دارم و 29 اگوست هم بلیط واسه استانبول.چون بلیط مستقیم واسه آنکارا گیرم نیومد.خواهشا اگه میتونین کمکم کنین.مرسی

alvan جان اصلا نگران نباش در استانبول میتونید به بیمارستان امریکایی ها
بروید و چک شوید در مورد سایت دکتر اونگان هم وقت قبلی گرفتن فرمالیته است خیلی از دوستان بدون وقت قبلی به دکتر اونگان مراجعه کردند و مدیکلاشون بدون دردسر انجام شده در مورد هزینه مدیکال اگر بچه ها و خودتون در ایران کارت واکسن دارید حتما با خودتون ببرید تا هزینه واکسن بی خود و بی جهت پرداخت نکنید . امیدوارم با دست پر به ایران برگردید.Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، alvan
از دوستان خواهش می کنم اگه کسی اطلاعاتی در مورد مدیکال در استانبول داره،منو راهنمایی کنه.(می خوام بدونم به طور کلی خیلی از نظر قیمت و یا گرفتن وقت نسبت به دکتر اونگان فرق داره و سخت تر هستش!!!)
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
کجا بپرسم کسي کلاس مکالمه ي فشرده درست و درمون تو مرکز شهر يا محدوده ي ونک سراغ نداره؟
حالا همين جام اگه کسي ميدونه خبر بده
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-21 ساعت 22:16)aadine نوشته:  کجا بپرسم کسي کلاس مکالمه ي فشرده درست و درمون تو مرکز شهر يا محدوده ي ونک سراغ نداره؟
حالا همين جام اگه کسي ميدونه خبر بده

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=826&pid=10239

Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان