موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-16 ساعت 17:17)msnazi نوشته: (2010-08-16 ساعت 16:18)farzad101 نوشته: (2010-08-16 ساعت 02:20)mina_s نوشته: سلام بچه ها من در مورد اجاره خانه ( یا گرفتن هتل ) در آمریکا سوال دارم. تاپیک مربوطه رو مطالعه کردم ولی به جواب نرسیدم، آیا ما میتونیم خانه ای رو فقط برای 3 ماه اجاره کنیم؟ یا اون 3 ماه بریم هتل بهتره؟
سلام
اينجوري كه من ديدم قراردادهاي اجاره براي حداقل شش ماه است
براي 3 ماه بايد برين متل يا همون هتل آپارتمان و يا اولش برين هتل و بعد يه جايي پيدا كنين
قرارداد های ۶ ماهه Move in special دارند؟
قراردادهای سه ماهه هم دارند. پسر کوچک من در کانادا زندگی می کند و وقتی برای مسافرت کاری به آمریکا می رود، بیشتر اوقات سه ماهه است. نکته بسیار جالب این است که آژانسهای املاکی هستند که افراد مناسب را برای همدیگر ( موجر و مستأحر ) پیدا می کنند که خدا عمرشان بدهد. پسر من در یک قصر (4000 متر زمین و هزار متر زیربنا) که متعلق به یک پزشگ آمریکایی و همسر ایتالیایی اش است یک اتاق 80 متری اجاره کرده است که مثل یک سوییت ( شامل تخت، مبلمان، میز تحریر، میز ناهارخوری، تلویزیون، کمدهای لباس ولی بدون آشپزخانه مجزا) است. پسرم دکترا دارد و در آنجا کارمند یکی از شرکتهای بسیار بزرگ معتبر است. خانم دکتر مانند یک مادر از او مراقبت میکند. اتاقش تمیز می شود و لباس و ملحفه ها با اصول بسیار بهداشتی شسته و اتو می شود. بسیار خوش صحبت و شیک پوش و آداب دان هستند. آنها نیز ازمعاشرت با پسر من لذت می برند. اجاره اش هم بسیار معمولی است. این است زندگی در کنار افراد متمدن. ممکن است بپرسید آنها که اینقدر وضعشان خوب است چرا یک اتاق قصرشان را اجاره می دهند. زیرا گذشته از لذت مصاحبت افراد خاص، امکان پرداخت مالیات ملک خود را نیز فراهم می نمایند. خلاصه:اینگونه آژانسها هرچه مناسب شما باشد با هوشمندی پیدا می کنند.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
از انجايي كه بعضي از دوستان اوايل سپتامبر مصاحبه دارن و ممكنه فرم 9 سوالي بگيرن
اين فرم 9 سوالي :
سوال 2 : ما كه هنوز اسم فرودگاهي كه ميخاهيم بريم را نميدونيم...پس چي بنويسيم ؟
سوال 3 : اين سوال را دوستان معمولا چي جواب ميدن ؟
سوال 9 : معني اين سوال شفاف نيست .... ما كه ( حداقل من ) مجوز صادرات نداريم ! ... چي ميشه نوشت ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-17 ساعت 16:37)mehdijamshid نوشته: (2010-08-16 ساعت 19:33)Taraneh نوشته: (2010-08-16 ساعت 17:17)msnazi نوشته: (2010-08-16 ساعت 16:18)farzad101 نوشته: (2010-08-16 ساعت 02:20)mina_s نوشته: سلام بچه ها من در مورد اجاره خانه ( یا گرفتن هتل ) در آمریکا سوال دارم. تاپیک مربوطه رو مطالعه کردم ولی به جواب نرسیدم، آیا ما میتونیم خانه ای رو فقط برای 3 ماه اجاره کنیم؟ یا اون 3 ماه بریم هتل بهتره؟
سلام
اينجوري كه من ديدم قراردادهاي اجاره براي حداقل شش ماه است
براي 3 ماه بايد برين متل يا همون هتل آپارتمان و يا اولش برين هتل و بعد يه جايي پيدا كنين
قرارداد های ۶ ماهه Move in special دارند؟
قراردادهای سه ماهه هم دارند. پسر کوچک من در کانادا زندگی می کند و وقتی برای مسافرت کاری به آمریکا می رود، بیشتر اوقات سه ماهه است. نکته بسیار جالب این است که آژانسهای املاکی هستند که افراد مناسب را برای همدیگر ( موجر و مستأحر ) پیدا می کنند که خدا عمرشان بدهد. پسر من در یک قصر (4000 متر زمین و هزار متر زیربنا) که متعلق به یک پزشگ آمریکایی و همسر ایتالیایی اش است یک اتاق 80 متری اجاره کرده است که مثل یک سوییت ( شامل تخت، مبلمان، میز تحریر، میز ناهارخوری، تلویزیون، کمدهای لباس ولی بدون آشپزخانه مجزا) است. پسرم دکترا دارد و در آنجا کارمند یکی از شرکتهای بسیار بزرگ معتبر است. خانم دکتر مانند یک مادر از او مراقبت میکند. اتاقش تمیز می شود و لباس و ملحفه ها با اصول بسیار بهداشتی شسته و اتو می شود. بسیار خوش صحبت و شیک پوش و آداب دان هستند. آنها نیز ازمعاشرت با پسر من لذت می برند. اجاره اش هم بسیار معمولی است. این است زندگی در کنار افراد متمدن. ممکن است بپرسید آنها که اینقدر وضعشان خوب است چرا یک اتاق قصرشان را اجاره می دهند. زیرا گذشته از لذت مصاحبت افراد خاص، امکان پرداخت مالیات ملک خود را نیز فراهم می نمایند. خلاصه:اینگونه آژانسها هرچه مناسب شما باشد با هوشمندی پیدا می کنند.
با سلام خدمت شما دوست عزیز
میخواستم بدونم آیا این آژانسها با نام خاصی شناخته میشن که با یه جستجوی اینترنتی بشه چندتاشون رو پیدا کرد؟
یا اینکه در صورتی که خودتون آژانسی رو میشناسید آیا امکان داره که ما هم اسم یا آدرس اینترنتی شون رو داشته باشیم؟
با سپاس از شما و آرزوی موفقیت برای همه
بله. می توانید به آدرسهای زیر مراجعه فرمایید. اولی برای نیویورک است که شاید برای ایالتهای دیگر هم آدرس بدهدو دومی به طور گسترده توسط ساکنین آمریکا استفاده می شود.
http://www.homestayny.us
http://www.craigslist.org
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ترانه خانم دست شما درد نکنه. دست مقامات هم درد نکنه که لینک هاشو فیلتر کردن ! خدا خیرشون بده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-17 ساعت 18:44)mina_s نوشته: ترانه خانم دست شما درد نکنه. دست مقامات هم درد نکنه که لینک هاشو ف.یل.تر کردن ! خدا خیرشون بده
اینطور نیست. من چک کردم. مشکلی نبود.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان خواهش می کنم اگه کسی اطلاعاتی در مورد مدیکال در استانبول داره،منو راهنمایی کنه.(می خوام بدونم به طور کلی خیلی از نظر قیمت و یا گرفتن وقت نسبت به دکتر اونگان فرق داره و سخت تر هستش!!!)
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
کجا بپرسم کسي کلاس مکالمه ي فشرده درست و درمون تو مرکز شهر يا محدوده ي ونک سراغ نداره؟
حالا همين جام اگه کسي ميدونه خبر بده
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم