کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سپهر جان من فکر کنم مشکلی در سایت باشه یا شاید هم مدیران پاک میکنند.
منظورتان سوالات درون این تاپیک هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من موقع ثبت نام اسممو با 1 s نوشتم ولی هم تو پاسپورتم و هم تو فرمهام اسممو با 2 s نوشتم.
اینو با امیل به KCC اطلاع دادم که اینجوزی جوابمو دادن :

Thank you for your inquiry.

KCC does not have the ability to retrieve or correct the data that was provided on the original entry to the lottery.

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.

حالا من باید چه کار کنم؟ دوباره باید بفرستم فرمامو؟

یه سوال دیگه ام دارم
راهی هیت که بتونم بفهمم تاریخ تولدمو موقع ثبت نام چی زدم؟آخه شک کردم که درست زدم یا نه
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
پاسخ
تشکر کنندگان:
majmaj نوشته: سلام به همه دوستان خوب
الهام جان seravin عزیز وبقیه دوستان با سابقه
قبلا گفته بودم که تاریخ تولد من در زمان ثبت نام اینترنتی چون از روی تقویم نوشتم یه روز عقب تر بود حالا تونستم پاسمو عوض کنم واین مشکل رو هم حل کنم .
یعنی الان مشخصات ثبت نام اینترنتی من دقیقا عین پاسپورت جدیدمه ولی فرمی که ارسال کردم توش همون یه روز اشتباهو داره .
حالا من باید چکار کنم ؟ زنگ بزنم واشکال فرم ارسالیمو بگم یا یه نامه بنویسم با اسکن پاس جدیدم وارسال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طرفی تاریخ شروع و پایان خدمت سربازی رو هم تو فرم اشتباه نوشتم بجای 13 نوشتم 23 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس بگین دیگه چکار کنم بهتره

شما این دو تا مورد رو برای kcc بنویس و ایمیل کن و ازشون بخواه که تو فرمهات اصلاحشون کنن
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
Monica نوشته: seravin جان جواب سوال منو هم بده ديگه؟!

از همه صد صفحه پاسپورتمون بايد كپي بگيريم براي سفارت؟! حتي اگر استفاده نشده باشه؟!
يه سوال ديگه هم پيدا شد! عكسهايي كه مي بريم براي مصاحبه بايد چند در چند باشه؟! رنگي يا سياه و سفيد؟! مات يا برقي؟! ....

از تمامی صفحات پاس باید کپی بگیریم حتی استفاده نشده
عکس هم باید 5*5 باشه مشخصاتش هم مثل عکسیه که برا kcc فرستادیم.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: MajidShirzadeh ، Monica
تو فایل پیوست میزان هزینه ها رو برای سفر2 نفر به آنکارا می تونید ببینیدSmile مزید اطلاع نفری 1.8 هزار باید خرج کنید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
هزینه های سفر به آنکارا برای 2 نفر .....Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica ، MajidShirzadeh ، shabnam286 ، seravin ، reza22
کسی از دوستان میدونه که فرم اسپانسر I-134 باید پر کرد یا از سری فرمهای I-864 باید تکمیل بشه, لطفا هر کی میدونه راهنمائی کنه.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
mreza جان اگه اسپانسر داری اسپانسرت باید i-134 رو پر کنه
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون majidshirzadeh جان, من سری فرمهای I-864 دیدم اونم برای اسپانسره بعد شنیدم که میگن فرم I-134 برای امسال قبول نمیکنن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
میشه لطفا بگی کجا گفته که i-134 رو قبول نمی کنند؟
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b
سلام و درود
1-فرم i-134 پس از پر شدن توسط اسپانسر باید محضری هم بشه یا نه؟
2- ترجمه مدارک یه نسخه می خواد یا 2 نسخه
3- می شه یه بار دیگه دقیقاً بفرمایید چه چیزایی واسه بسته دوم و مصاحبه حاضر کنیم؟
ممنون
شماره کیس:2010AS00012xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-29 -2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July-11-2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
1- نه فرمهای جدید نیازی به نوتارایز ندارند.
2- یکی خوبه دو تا بسه! (واسه محکم کاری!)
3-نامه دوم را مطالعه بفرمایید.
پاسخ
تشکر کنندگان: javan134 ، Monica
با سلام به شما دوستان عزیز
من از شما دوستان بار ها و بارها خواستم که به دنبال حاشیه نباشید ولی باز هم این حاشیه ها بوجود می آید . دوستان عزیز شما وقت و انرژی خود را صرف انجام کارهای لاتاری خود کنید نه صرف دعوا و حاشیه سازی دوستان عزیز این مدیرانی که شما می فرمایید از خود شما هستند نه بر ضد شما!!!!
باز از شما خواهش میکنم که به دنبال حاشیه نروید .
در ضمن تمامی پست های مربوط به این موضوعات حاشیه اگه تا 2 روز دیگه پاک نشد خود من این کار رو انجام می دهم فردا ادعایی برای پاک شدن پست خود نداشته باشید.
با تشکر میلاد
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، sniffer ، Hashem ، MajidShirzadeh ، reza22 ، Monica ، payman R
سلام به همه دوستان خوب
الهام جان seravin عزیز وبقیه دوستان با سابقه
قبلا گفته بودم که تاریخ تولد من در زمان ثبت نام اینترنتی چون از روی تقویم نوشتم یه روز عقب تر بود حالا تونستم پاسمو عوض کنم واین مشکل رو هم حل کنم .
یعنی الان مشخصات ثبت نام اینترنتی من دقیقا عین پاسپورت جدیدمه ولی فرمی که ارسال کردم توش همون یه روز اشتباهو داره .
حالا من باید چکار کنم ؟ زنگ بزنم واشکال فرم ارسالیمو بگم یا یه نامه بنویسم با اسکن پاس جدیدم وارسال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طرفی تاریخ شروع و پایان خدمت سربازی رو هم تو فرم اشتباه نوشتم بجای 13 نوشتم 23 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس بگین دیگه چکار کنم بهتره

با با چقدر جواب دادید !!!!!!!!!!!! من اون شکل نامه رو برای اصلاح فرمم می خوام ؟؟؟؟ خانم الههههههههههههههههههههههام و..........................

. You can have every thing in life you want . if you will just help other people get what they want
پاسخ
تشکر کنندگان:
maj maj . خیلی کار خوبی کردی پاستو عوض کردی الان یه ایمیل بزن و بگو تو فرم های ارسالی تاریخ تولد و تاریخ سربازی درستت چی بوده و اونها هم بهت جواب میدن که ایمیلت رو ضمیمه پروندت کردن . برو حالشو ببر .از کلی اعصاب خردی نجات پیدا کردی و گرنه تا روز مصاحبه دست و پات میلرزید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان