موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
راهی هست که بشه فهمید موقع ثبت نام چه اطلاعاتی رو دادیم؟
یعنی مثلا تاریخ تولد درست زدیم یا نه ؟ اسمو چه جوری نوشتیم؟ ......
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
الهام جان با تشکر
یه متن باحالی در این رابطه سراغ نداری
You can have every thing in life you want . if you will just help other people get what they want
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از وبلاگ خوب ومفیدتون من یکی از برندگان لاتاری 2010 هستم نامه اول رو از طریق ای میل دریافت کردم چون از طریق پست بدستم نرسید و کیس نامبرم حدود چهار هزار و پانصد است. چند تا سوال ازتون داشتم لطفا به سوالاتم در صورت امکان پاسخ بدید. 1. اگه من باز هم نامه دوم رو مثل نامه اول از طریق پست عادی در یافت نکنم چیکار باید بکنم کی باید دوباره با کی سی سی تماس بگیرم تلفنی یا با ای میل؟ الان که هر چی تماس میگیرم میگن که نامتون دریافت شده ولی تایید کامل بودن مدارک فعلا برامون مقدور نیست.2. اگه به هر طریقی نامه دوم رو دریافت کنم چطوری باید به ترکیه مدارک رو بفرستم چون گفتن با پست یو پی اس باید بفرستید ولی تو ایران که پست یو پی اس وجود نداره چیکار باید بکنم؟ با تشکر بی صبرانه منتظر جوابتون هستم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از وبلاگ خوب ومفیدتون من یکی از برندگان لاتاری 2010 هستم نامه اول رو از طریق ای میل دریافت کردم چون از طریق پست بدستم نرسید و کیس نامبرم حدود چهار هزار و پانصد است. چند تا سوال ازتون داشتم لطفا به سوالاتم در صورت امکان پاسخ بدید. 1. اگه من باز هم نامه دوم رو مثل نامه اول از طریق پست عادی در یافت نکنم چیکار باید بکنم کی باید دوباره با کی سی سی تماس بگیرم تلفنی یا با ای میل؟ الان که هر چی تماس میگیرم میگن که نامتون دریافت شده ولی تایید کامل بودن مدارک فعلا برامون مقدور نیست.2. اگه به هر طریقی نامه دوم رو دریافت کنم چطوری باید به ترکیه مدارک رو بفرستم چون گفتن با پست یو پی اس باید بفرستید ولی تو ایران که پست یو پی اس وجود نداره چیکار باید بکنم؟ با تشکر بی صبرانه منتظر جوابتون هستم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه از دوستان داشتم و این که آیا کسی از برنده های 2010 نامه دوم رو دریافت کرده یا نه؟ تا کی باید منتظر باشیم؟ من فرم های سری اول رو 10 آگوست پست کردم و 12 آگوست به دستشون رسید با توجه به اینکه کیس نامبرم حدود 4500 است به نظر شما کی به من وقت مصاحبه میدن؟ البته زمان دریافت فرم های سری اول که 12 آگوست هست رو در نظر بگیرید. پیشاپیش از پاسخ هایی که دوستان میدهند تشکر مینمایم.
موضوعها: 1
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی رو سراغ دارن که با 2 سال سابقه کار رسمی و بدون مدرک پیش دانشگاهی ویزا گرفته باشه؟
شماره کیس:2010AS00007xxx
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ميخواستم سوال كنم وقتي من برنده اصلي هستم آيا فرقي ميكنه كه آپارتمان به اسم من باشه يا همسرم...اگه ميدونيد به من بگيد كه واسه انتقالش زودتر اقدام كنم...ممنون
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
drkamrani1 نوشته: با سلام و تشکر از وبلاگ خوب ومفیدتون من یکی از برندگان لاتاری 2010 هستم نامه اول رو از طریق ای میل دریافت کردم چون از طریق پست بدستم نرسید و کیس نامبرم حدود چهار هزار و پانصد است. چند تا سوال ازتون داشتم لطفا به سوالاتم در صورت امکان پاسخ بدید. 1. اگه من باز هم نامه دوم رو مثل نامه اول از طریق پست عادی در یافت نکنم چیکار باید بکنم کی باید دوباره با کی سی سی تماس بگیرم تلفنی یا با ای میل؟ الان که هر چی تماس میگیرم میگن که نامتون دریافت شده ولی تایید کامل بودن مدارک فعلا برامون مقدور نیست.2. اگه به هر طریقی نامه دوم رو دریافت کنم چطوری باید به ترکیه مدارک رو بفرستم چون گفتن با پست یو پی اس باید بفرستید ولی تو ایران که پست یو پی اس وجود نداره چیکار باید بکنم؟ با تشکر بی صبرانه منتظر جوابتون هستم
سلام اصلا نگران نباشید نامه دوم اگر به دستتون نرسه شما میتونید متنش رو با ایمیل از kcc دریافت کنید
بعد یه پرینت میگیرید و روز مصاحبه جلوی در سفارت به افسر نشون میدید
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با با الهام خانم
چییییییییییییییییییییییی ششششششششششششششششششد
من چی بنویسم برای این kcc برای اصلاح فرم ارسالیم
یه متنی چیزی سراغ نداریییییییییییییییییییییییییییییییییییید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
sniffer جان تو تایلند چکار می کنی ؟
من دوبار تایلند بودم خوش به حالت
حالا این فرم که می گی کجا هست من هر چی تو 2009 گشتم پیدا نکردم
الههههههههههههههههام جون هم بد اخلاق شده درست جواب ما رونمیده میگه این همه متن گذشتم ! البته درست میگه ولی در رابطه با اشکال فرمهای ارسالی نبوده یا اینکه من ندیدم !
MAJMAJ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 43 سالمه مهندس برق هستم با 20 سال سابقه كار دولتي الان هم تو ايران يك ودويست حقوق ميگيرم برنده لاتاري2010 هستم كساي كه تو امريكا هستن يكي جواب بده ارزششو داره ول كنم بيام اونجا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
می خواستم بدونم اسپانسر فرم I-134 و برگه مالیاتی رو از کجا باید تهیه کنه؟ و به تایید کجا باید برسه؟ که بتونه برام ارسال کنه.
In the United States I will feel as if I were alive again
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
مدارک من دیر به دستم رسید و امروز ارسال کردم.ایمیل زدم ببینم تا کی وق دارم که این جوابو دادن اما منظورشون رو نفهمیدم
میشه راهنمایی کنید لطفا؟
Interviews for the DV 2010 program will begin October 1, 2009, and process through September 30, 2010.
All DV 2010 cases must be completely processed by September 30, 2010.
Prompt response in returning the required forms to KCC will allow ample time for necessary processing.
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی