موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-08 ساعت 17:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-08 ساعت 19:06 توسط Monica.)
سلام یه سوال داشتم .
الان کشف کردم لطفا" نظراتتون رو بهم زود بگین .مخصوصا" اگه کسی یه همچین موردی داشته .
مادرم همراه با برادرم تابستون 87 رفتن کنسولگری استانبول واسه گرفتن ویزای توریستی آمریکا .
اونها هم لطف کردن و بهشون ویزا ندادن و اون خانم که باهاشون مصاحبه میکرد دلیل خاصی رو نگفته بود و فقط برادرم اون جور که تحقیق کرد متوجه شد که چون تو پاسپورتشون هیچ ویزایی نبود و برادرم 25 سالش بوده بهشون ویزا نداده چون اصلا" به توریست ها شبیه نبودن.و بهشون گفته ایشالا دفعه بعدی.
حالا سوال من تو فرم 230 صفحه 4 قسمت 42 اون قسمت که پرسیده آیا تا به حال وقتی خواستین وارد آمریکا بشین جلوتون رو گرفتن یا نه تو فرم های ارسالی واسه اون قسمت نوشتیم که نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته برنده اصلی مادرمه وپدرم و برادر کوچیکم که زیر 21 ساله.
منم تو فرم مادرم این کار رو کردم.
نمی دونم منظورشون تو اون فرم اون لحظه ورود به امریکا هستش یا همون مسائل که ویزا گرفتن رو هم شامل میشه. تازه اونا سال پیش یه فرم دادن که توش نوشته بود نمی تونیم هیچ دلیلی بهتون بگیم که چرا بهتون ویزای توریستی ندادیم.اما توش گفته بود که اختیار کامل دست سفیر هستش که ویزا بده یا نده.در ضمن یه عالمه مدارک مالی و مدارک کامل دعوتنامه و فرم های 134 و1040 رو هم با خودشون برده بودن که به همشون نیگاه کرده بود.
لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم.
-----------------------------------------------------------------------
با سلام، پست تکراری شما حذف شد. (مونیکا)
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )
Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
ساسان جان،
منظور در لحظه ورود به امریکا هستش (port-of-entry) ....شما درست جواب دادی...
لطفا سوالت را فقط یکجا و در تاپیک مربوطه مطرح کن تا نظم فوروم هم بهم نریزه. ممنون!
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
mary joon
تادعوت شی مونده-بیشتربگو
شماره کیس:2010AS0000165xx
case:19###
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان!
کسانی که مصاحبه رفتن لطفا در مورد قسمت معاینه چشم بیشتر توضیح بدهند. چون من تنبلی چشم دارم و برای من خیلی مهمه.
1.آیا از همه معاینه چشم به عمل میاد؟
2. آیا دکتر قبل از معاینه چشم در مورد اینکه عینک میزنید یا نه سوال میکنه؟
3. آیا همون تابلوی معروف E ها رو باید بخوانیم؟ اگه اونو باید بخوانیم تا چند ردیف معمولا بایدبخوانیم؟ من یکی از چشم هام دید کمی داره و حداکثر 3 یا 4 ردیف اول رو میتونم ببینم.
4. به نظر شما این عامل ممکنه در گرفتن ویزا مانعی بشه؟
سپاس فراوان از همه دوستان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-09 ساعت 05:14)drkamrani1 نوشته: سلام به همه دوستان!
کسانی که مصاحبه رفتن لطفا در مورد قسمت معاینه چشم بیشتر توضیح بدهند. چون من تنبلی چشم دارم و برای من خیلی مهمه.
3. آیا همون تابلوی معروف E ها رو باید بخوانیم؟ اگه اونو باید بخوانیم تا چند ردیف معمولا بایدبخوانیم؟ من یکی از چشم هام دید کمی داره و حداکثر 3 یا 4 ردیف اول رو میتونم ببینم.
از من که معاینه چشم انجام شد ولی خیلی ساده و راحت. دکتر از فاصله حدود 2-3 متری از همون تابلوی معروف E و فقط از 3 ردیف درشت چند تا سوال کرد!
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .
1 سوال داشتم
من میخوام به این وکیله تو LA زنگ بزنم .
4شنبه و 5شنبه از 10 تا 12 مشاوزه میده.
اونجا با اینجا چقدر اختلاف ساعت داره؟ من چه ساعتی (به ساعت ایران) باید بزنگم؟
کسی میدونه؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-09 ساعت 13:41)sepehr_sp نوشته: سلام .
1 سوال داشتم
من میخوام به این وکیله تو LA زنگ بزنم .
4شنبه و 5شنبه از 10 تا 12 مشاوزه میده.
اونجا با اینجا چقدر اختلاف ساعت داره؟ من چه ساعتی (به ساعت ایران) باید بزنگم؟
کسی میدونه؟
اینجا ببینید
http://www.timeanddate.com/worldclock/
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-09 ساعت 05:14)drkamrani1 نوشته: سلام به همه دوستان!
وقتی آقای اوباما لایحه ای رو برای تصویب به کنگره فرستاده که حتی مبتلایان به HIV هم منعی برای مسافرت به آمریکا نداشته باشن شما خیلی نگران مشکل بینا ییتون نباشین. در ضمن مشکل شما (آمبلیوپی) جزو مواردی نیست که احتیاج به سوبسید دولتی داشته باشه که فشاری به دولت آمریکا بخواد بیاد. شدیدترین نوعش باعث نابینایی یکطرفه میشه که تقریا محدودیتی در فعالیت روزمره شخص ایجاد نمی کنه.
در ضمن یکی از بچه ها می گه معاینه چشم با جدول اسنل رو از 3-2 متری انجام میدن در حالی که باید از 6 متری انجام بشه. پس فکر کنم شما خیلی بیشتر 4-3 ردیف بتونین تشخیص بدین
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
به استناد صحبتي كه با دكتر اونگان ما داشتيم دكتر گفت ما نمي تونيم هيچ كيسي رو رد كنيم فقط بايد گزارش سلامت رو در هر وضعيتي كه هست به سفارت اعلام كنيم كه اين گزارش در امريكا سابقه پزشكي ما محسوب مي شه و اگر لازم باشه به اون مراجعه خواهد شد و گفت حتي اگر كسي سرطان داشته باشه و تحت در مان باشه ما بايد فقط به سفارت اعلام كنيم.
ما رو معاينه چشم نكردن. كلا معابنات خيلي الكي تر از اوني هست كه فكر مي كنيدو سوالاتي كه دكتر مي پرسه حتي صبر نمي كنه جواب بدي و تند تند فرم ها رو پرمي كنه .اصلا نگران نباشيد. فضا نورد كه به فضا نمي خواهد بفرستند!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دارم که شاید پرسیدنش الان زوده ولی خواهش می کنم از امسالیها یا برندگان سالهای پیش هر کس میتونه منو راهنمایی کنه. بعد از گرفتن گرین کارت آیا اگر تا مثلا یکی دو سال هر شش ماه بریم و برگردیم، زمانی که بخواهیم فرضا بعد از دوسال بریم اونجا و زندگی در اونجا رو شروع کنیم تا پاسپورت آمریکا رو بتونیم بگیریم آیا بهمون گیر می دن که چرا فرضا دو سال اول هر شش ماه فقط اومدین و سر زدین و اینجا رزیدنس نبودین؟ منظورم اینه که هر شش ماه که میریم ومیایم تا گرین کارتمون باطل نشه باید کار قانونی کرده باشیم یا مدرکی جور کنیم که حضور دایمی در امریکا نداریم؟ یا بعدا باعث دردسر میشه؟
ممنون میشم هر کسی تجربه داره راهنماییم کنه؟ آیا نیاز به وکیل هست؟
موضوعها: 7
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-09 ساعت 21:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-09 ساعت 21:22 توسط saeedhei.)
با سلام
به لینک زیر سر بزنید .
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1169
موفق و تندرست باشید .
(2009-12-09 ساعت 19:33)naka_sach نوشته: یه سوال دارم که شاید پرسیدنش الان زوده ولی خواهش می کنم از امسالیها یا برندگان سالهای پیش هر کس میتونه منو راهنمایی کنه. بعد از گرفتن گرین کارت آیا اگر تا مثلا یکی دو سال هر شش ماه بریم و برگردیم، زمانی که بخواهیم فرضا بعد از دوسال بریم اونجا و زندگی در اونجا رو شروع کنیم تا پاسپورت آمریکا رو بتونیم بگیریم آیا بهمون گیر می دن که چرا فرضا دو سال اول هر شش ماه فقط اومدین و سر زدین و اینجا رزیدنس نبودین؟ منظورم اینه که هر شش ماه که میریم ومیایم تا گرین کارتمون باطل نشه باید کار قانونی کرده باشیم یا مدرکی جور کنیم که حضور دایمی در امریکا نداریم؟ یا بعدا باعث دردسر میشه؟
ممنون میشم هر کسی تجربه داره راهنماییم کنه؟ آیا نیاز به وکیل هست؟
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-11 ساعت 09:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-11 ساعت 10:07 توسط drkamrani1.)
babakped sam_hash kash ana از پاسخ های شما در مورد مشکل بینایی صمیمانه تشکر میکنم.
یه سوال از مدیران سایت داشتم. من زیاد به امور کامپیوتری آشنا نیستم. منظور از درجه اخطار که کنار پست های من میاد چیه؟
ویه سوال دیگه: دوستان اخیرا وقتی پستی اضافه میشه من ای میل دریافت نمیکنم. علتش چیه؟ البته نه همه پست ها بلکه بعضی از پست ها اینطوری شده. ممنون میشم پاسخ بدید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-11 ساعت 23:35
من سالها پیش از سربازی معاف شده ام و چون متولد 1331 هستم . اداره نظام وظیفه برگه ای به عنوان معافیت به من نمی دهد. و فقط یک برگه اطلاعیه به من داده اند که در ان نوشته شده شناسنامه های متولدین 1331 به عنوان برگه معافیت می باشد. ایا این اطلاعیه قابل ترجمه است؟ و اگر ترجمه شد سفارت امریکا قبول میکند؟