کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
این قضیه رزیدنت شدن رو که esmail در پست شماره مطرح کرده دوستان آمریکا رفته عزیزمون جواب بدن لطفا! خیلی پیچیده شده!
من توی اینترنت تنها جوابی که پیدا کردم همون دادن p.obox و زیپکد بوده،یعنی یه آدرس معتبر که طرف محل سکونت و فعالیت اصلیش باشه!
حالا توی تاپیکای دیگه یکی دراومده گفته یه سال باید باشی تا رزیدنت بشی،یکی گفته اون یه سالو باید مالیات بدی،یکی گفته نه! شما گرینکارت و ssn رو میگیری یه آدرس میدی بعدش میری هرجای دنیا که خواستی،یه سال از زمان اعلام آدرست بگذره رزیدنت اون ایالتی و فلان و بهمان!
آقایون،خانوما،لطفا برا یه بارم که شده این قضیه رو بیاین شرشو بکَنیم،این موضوع خیلی مهمه مخصوصا براماها که میخوایم ادامه تحصیل بدیم! باور کنین هزینه های دانشگاه بعضی اوقات تا 3برابر تفاوت داره برای in-state و out of state
خواهشا دقیق و کامل یکی بیاد جواب بده،آرش خان کجاس؟ اونم خوب میتونه جواب این سوالو بده!
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl ، Monica ، Ashkan78
(2009-11-27 ساعت 21:07)Monica نوشته:  نامه اول مدارک خاصی نیاز نداره... باید فرمها رو پر کنید و همراه دو قطعه عکس 5*5 بفرستید...

نامه دوم هم بستگی به کیس نامبرتون و اینکه کارنت شده باشین یا نه داره! اگر چند ماه دیگه باشه با پست میاد ولی اگر دیر شده باشه با ایمیل می تونین بگیرین!

راستی بالاخره کی سی سی جوابتون رو داد؟!

سلام Monica ی عزیز،
من یک بار دیگه مدارکی رو که بهمون فرستادن رو چک کردم و نوشته که فرد برنده شده و همراهان بایستی یک قطعه عکس 5 در 5 بفرستن. شما از رو چه منبعی می گید دو قطعه عکس؟
ما که یک قطعه فرستادیم بنظرتون ممکنه مشکل پیش بیاد؟

case number : 2010AS00018000
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-30 ساعت 19:34)arianrele نوشته:  
(2009-11-27 ساعت 21:07)Monica نوشته:  نامه اول مدارک خاصی نیاز نداره... باید فرمها رو پر کنید و همراه دو قطعه عکس 5*5 بفرستید...

نامه دوم هم بستگی به کیس نامبرتون و اینکه کارنت شده باشین یا نه داره! اگر چند ماه دیگه باشه با پست میاد ولی اگر دیر شده باشه با ایمیل می تونین بگیرین!

راستی بالاخره کی سی سی جوابتون رو داد؟!

سلام Monica ی عزیز،
من یک بار دیگه مدارکی رو که بهمون فرستادن رو چک کردم و نوشته که فرد برنده شده و همراهان بایستی یک قطعه عکس 5 در 5 بفرستن. شما از رو چه منبعی می گید دو قطعه عکس؟
ما که یک قطعه فرستادیم بنظرتون ممکنه مشکل پیش بیاد؟

case number : 2010AS00018000

نه یک قطعه عکس کافیه اما برای اطمینان بعضیها 2 قطعه می فرستن
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica ، seravin ، Ashkan78
به KCC زنگ زدم فقط اسم فامیل و تاریخ تولدم را گفتم گفت برنده نشدی گفتم که من تو سایت می بینم که برنده شدم،یک خانم خیلی بد اخلاق بود که فوق العاده تند حرف می زد من که اصلا نفهمیدم چه دلیلی گفت ایمیلم که چند روز طول می کشه جواب می دن تازه جواب هاشونم خیلی خلاصه و همیشه ام یک جوره طوری که من هنوز نفهمیدم دلیل اینکه چرا سایت به من میگه برنده شدم ولی به اونا می گه برنده نشدم....
یک دوستی هم که تو آمریکا داشتم بهش گفتم زنگ بزنه اونم که هر روز برای زنگ نزدنش یه دلیل می یاره فکر کنم ترجیح میده کار از کار بگذاره ..
حسابی اعصابم به هم ریخته نمی دونم دیگه باید چی کار کنمSadSadSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-12-02 ساعت 10:42)گاتا نوشته:  به KCC زنگ زدم فقط اسم فامیل و تاریخ تولدم را گفتم گفت برنده نشدی گفتم که من تو سایت می بینم که برنده شدم،یک خانم خیلی بد اخلاق بود که فوق العاده تند حرف می زد من که اصلا نفهمیدم چه دلیلی گفت ایمیلم که چند روز طول می کشه جواب می دن تازه جواب هاشونم خیلی خلاصه و همیشه ام یک جوره طوری که من هنوز نفهمیدم دلیل اینکه چرا سایت به من میگه برنده شدم ولی به اونا می گه برنده نشدم....
یک دوستی هم که تو آمریکا داشتم بهش گفتم زنگ بزنه اونم که هر روز برای زنگ نزدنش یه دلیل می یاره فکر کنم ترجیح میده کار از کار بگذاره ..

میتونی ایمیل هائی که زدی و جواب اون ها را بذاری اینجا یا برا من پیغام بذاری؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-12-02 ساعت 12:40)Hamid55 نوشته:  
(2009-12-02 ساعت 10:42)گاتا نوشته:  به KCC زنگ زدم فقط اسم فامیل و تاریخ تولدم را گفتم گفت برنده نشدی گفتم که من تو سایت می بینم که برنده شدم،یک خانم خیلی بد اخلاق بود که فوق العاده تند حرف می زد من که اصلا نفهمیدم چه دلیلی گفت ایمیلم که چند روز طول می کشه جواب می دن تازه جواب هاشونم خیلی خلاصه و همیشه ام یک جوره طوری که من هنوز نفهمیدم دلیل اینکه چرا سایت به من میگه برنده شدم ولی به اونا می گه برنده نشدم....

تو اولین ایمیلم کانفرمیشن نامبرم تاریخ تولدم و اسم و فامیلم را گفتم جواب دادند اطلاعاتی که فرستادین با کیس مچ نمیشه کاملتر بفرستنی، من الکترونیک انتری فرمی که کانفرمییش نامبر و انترنت نیمم توش بود اسکن کردم فرستادم بعد جواب دادند شما برای پردازش بیشتر در لاتاری 2010 انتخاب نشدین، بعد براشون ایمیل زدم اگر شما در این لینک
https://www.dvlottery.state.gov/esc/(S(j...check.aspx
مشخصات من را وارد کنید میگه من انتخاب شدم ، باز جواب داد اطلاعاتی که فرستادین با کیس مچ نمیشه کاملتر بفرستنی، من دوباره اسکن را براشون فرستادم حالا منتظر جوابشونم ولی فکر نمی کنم بازم جواب درست حسابی و قانع کننده ای به من بدند احتمالا بازم فقط می گن شما انتخاب نشدین نمی گن چرا پس اون لینک من برنده نشون می ده، متاسفانه زبانم انقدر خوب نیست که تلفنی با ها شون حر ف بزنمSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-12-02 ساعت 12:54)گاتا نوشته:  

تو اولین ایمیلم کانفرمیشن نامبرم تاریخ تولدم و اسم و فامیلم را گفتم جواب دادند اطلاعاتی که فرستادین با کیس مچ نمیشه کاملتر بفرستنی، من الکترونیک انتری فرمی که کانفرمییش نامبر و انترنت نیمم توش بود اسکن کردم فرستادم بعد جواب دادند شما برای پردازش بیشتر در لاتاری 2010 انتخاب نشدین، بعد براشون ایمیل زدم اگر شما در این لینک
مشخصات من را وارد کنید میگه من انتخاب شدم ، باز جواب داد اطلاعاتی که فرستادین با کیس مچ نمیشه کاملتر بفرستنی، من دوباره اسکن را براشون فرستادم حالا منتظر جوابشونم ولی فکر نمی کنم بازم جواب درست حسابی و قانع کننده ای به من بدند احتمالا بازم فقط می گن شما انتخاب نشدین نمی گن چرا پس اون لینک من برنده نشون می ده، متاسفانه زبانم انقدر خوب نیست که تلفنی با ها شون حر ف بزنمSad

گاتا جان بايد با وكيل مشورت كني
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-12-02 ساعت 12:59)maryam5 نوشته:  
(2009-12-02 ساعت 12:54)گاتا نوشته:  

گاتا جان بايد با وكيل مشورت كني

من هیچ وکیل قابل اعتمادی تو امریکا که مطمئن باشم کار من انجام می ده سراغ ندارم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
گاتا جان،
تاریخ دقیق تولدی که موقع ثبت نام وارد کردی یادت هست؟ شما وقتی در سایت چک میکنید فقط سال تولد را وارد میکنید ولی برای مکاتبه با کی سی سی باید تاریخ دقیق تولد(روز/ماه/سال) عین اون چیزی که مطابق ثبت نام اولیه وارد کردی را ارائه بدی...حتی اگر یک روز هم اختلاف باشه میگن اطلاعاتی که فرستادین با کیس مچ نمیشه...با توجه به اینکه پارسال کبیسه بوده خیلی ها یک روز اشتباه را داشتن و موقع ایمیل زدن به کی سی سی جواب مچ نبودن اطلاعات را میگرفتن.....اول مطمئن شو که از تاریخ تولدی که اون موقع وارد کردی داری استفاده میکنی..
پاسخ
تشکر کنندگان: گاتا
[quote='kasra' pid='28763' dateline='1259736476']
از دوستانی که مصاحبه در انکارا داشتن عکس دیجیتال قابل قبوله؟

با سلام

در خصوص عکس آنچه مهمتر می باشد ابعاد عکس و چهره و نداشتن روتوش می باشد نه دیجیتالی بودن آن . عکاسی که در آنکارا در زیر زمین مطب دکتر اونگان می باشد و کاملا به امر عکسهای ویزا اشراف دارد هم با دوربین دیجیتال عکس می گیردو در نرم افزار فتو شاپ کادر پشت سر را سفید می نمایید و با پرینتر عکس سونی چاپ می نمایید و در عرض 15 دقیقه با مبلغ 10 ytl عکس را تحویل می دهد
پاسخ
تشکر کنندگان: kasra
(2009-12-02 ساعت 13:12)Hamid55 نوشته:  گاتا جان،
تاریخ دقیق تولدی که موقع ثبت نام وارد کردی یادت هست؟ شما وقتی در سایت چک میکنید فقط سال تولد را وارد میکنید ولی برای مکاتبه با کی سی سی باید تاریخ دقیق تولد(روز/ماه/سال) عین اون چیزی که مطابق ثبت نام اولیه وارد کردی را ارائه بدی...حتی اگر یک روز هم اختلاف باشه میگن اطلاعاتی که فرستادین با کیس مچ نمیشه...با توجه به اینکه پارسال کبیسه بوده خیلی ها یک روز اشتباه را داشتن و موقع ایمیل زدن به کی سی سی جواب مچ نبودن اطلاعات را میگرفتن.....اول مطمئن شو که از تاریخ تولدی که اون موقع وارد کردی داری استفاده میکنی..

حمید عزیز فکر کنم دلیل همین باشه چون تو تقویم 88 من 21 سپتامبر م ولی در تقویم 87 که بر اساس اون فرم ثبت نام لاتاری را پر کردم 20 سپامبر م
یک نامه دیگه براشون با اطلاعات درست می فرستم

مرسی.......... از راهنمایی عالی شماSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55
سلام دوستان،
سوالی که داشتم اینه که گفتین سهمیه ایران 7 درصد هست و قبولی ها کمتر از این هست، یعنی سهمیه هر کشور مشخصه و اگر بر حسب تصادف تعداد بیشتر از اون سهمیه لاتاری برنده بشن اون وقت یه سری بایستی ویزا نگیرن؟ یعنی سهمیه رو قبل از اعلام اسامی قبولی مشخص می کنند؟
اگه اینطوریه که خیلی کشور تو دنیا هست و 7 درصد یه کم زیاد نیست برای ایران؟
میشه منبعی که اینو گفته بذارین؟
و اینکه تا حالا کسی بوده که همۀ مدارکش کامل باشه و مشکل امنیتی نداشته باشه ولی ویزا نگیره؟ مثل ویزا های دانشجویی که یه کم شانسی هست و همه با مدارک مشابه میرن و یک سری ویزا نمگیرین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست خوبم،

سهميه ايران 7 درصد نيست. اصلا هيچ كشوري شهميه خاصي نداره.

طبق اون قانوني كه شما بهش اشاره مي كني، هيچ كشوري نمي تونه بيش از 7 درصد از ويزاها رو به خودش اختصاص بده. حالا اگه كمتر شد، كه شد. منظور اين نيست كه 7 درصد از ويزاها رو واسه ايران كنار گذاشتن.

منبعش هم راهنماي ثبت نام لاتاري 2011 ( http://www.travel.state.gov/pdf/DV-2011instructions.pdf ) صفحه اول، پاراگراف دوم هستش.

(2009-12-03 ساعت 02:23)arianrele نوشته:  سلام دوستان،
سوالی که داشتم اینه که گفتین سهمیه ایران 7 درصد هست و قبولی ها کمتر از این هست، یعنی سهمیه هر کشور مشخصه و اگر بر حسب تصادف تعداد بیشتر از اون سهمیه لاتاری برنده بشن اون وقت یه سری بایستی ویزا نگیرن؟ یعنی سهمیه رو قبل از اعلام اسامی قبولی مشخص می کنند؟
اگه اینطوریه که خیلی کشور تو دنیا هست و 7 درصد یه کم زیاد نیست برای ایران؟
میشه منبعی که اینو گفته بذارین؟
و اینکه تا حالا کسی بوده که همۀ مدارکش کامل باشه و مشکل امنیتی نداشته باشه ولی ویزا نگیره؟ مثل ویزا های دانشجویی که یه کم شانسی هست و همه با مدارک مشابه میرن و یک سری ویزا نمگیرین.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: merdax ، seravin ، king_of_sky
ببخشید این سوالم رو دوباره جدا می پرسم،
تا حالا کسی بوده که همۀ مدارکش کامل باشه و مشکل امنیتی نداشته باشه ولی ویزا نگیره؟ مثل ویزا های دانشجویی که یه کم شانسی هست و همه با مدارک مشابه میرن و یک سری ویزا نمگیرین.

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز،
جواب گرفتی یا نه؟

(2009-12-02 ساعت 14:07)گاتا نوشته:  
(2009-12-02 ساعت 13:12)Hamid55 نوشته:  گاتا جان،

حمید عزیز فکر کنم دلیل همین باشه چون تو تقویم 88 من 21 سپتامبر م ولی در تقویم 87 که بر اساس اون فرم ثبت نام لاتاری را پر کردم 20 سپامبر م
یک نامه دیگه براشون با اطلاعات درست می فرستم

مرسی.......... از راهنمایی عالی شماSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان