موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوست عزیز نطر شخصیه من که پیدا کردن کار مهمتر از پیدا کردن محل زندگی و این مهمه شما بالاخره می تونی حتی 1 اتاق از 1 خونه پیدا کنی و با اون خانواده زندگی کنی ضمنا در مرکز شهر خونه گرونتر از حومه شهر البته هر حومه ای منطورم نیست
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما سه ماهه امدیم پورتلند اورگان و نه زبان به اندازه کافی بلد هستیم و نه کار پیدا کردیم
به نظر شما بیام دالاس چه چوریه ؟؟ تو دالاس برای دادن کار خیلی به زبان اهمیت میدن ؟؟
با توجه باینکه خیلی ضرر میکنیم دیپازیت خونه و اینترنت و تلفن و بلیط هواپیما و وسایل خونه چه پیشنهاد میکنید ؟
ممنون از پاسختون
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-28 ساعت 03:36)شهلا 1346 نوشته: سلام
ما سه ماهه امدیم پورتلند اورگان و نه زبان به اندازه کافی بلد هستیم و نه کار پیدا کردیم
به نظر شما بیام دالاس چه چوریه ؟؟ تو دالاس برای دادن کار خیلی به زبان اهمیت میدن ؟؟
با توجه باینکه خیلی ضرر میکنیم دیپازیت خونه و اینترنت و تلفن و بلیط هواپیما و وسایل خونه چه پیشنهاد میکنید ؟
ممنون از پاسختون
دوست عزیز برای کارهای معمولی مثل همون فروشگاه زیاد به زبان اهمیت نمیدن فقط در حدی که بتونید مشتری رو راه بندازید و یه مصاحبه کوچیک رو رد کنید ، توی دالاس از لحاظ کار زیاد به مشکل نمیخورید
حتی این شرکت سامسونگ که اکثر دوستان مشغول شدن اصلا زبانی نیاز نداره
به نظر من برای جابجایی وسایل خونه هم از یوحال استفاده کنید خیلی به صرفه است
موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
مرسی از پاسختون
ولی میشه اطلاعات دقیقی از یوحال بدید مثلا سایت شماره تلفن و....ما تفریبا 6 ساعت با هواپیما تا دالاس فاصله داریم
در ضمن میخوام ببینم بلیط قطار چنده ؟؟ هواپیما و اتوبوس ؟؟؟ میتونید سایتهای اونها را در اختیارم بزارید
ایا راهی هست صاحب خونه را متقاعد کرد تا دپازیتمون را برگردنه؟؟
بازم متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.میخواستم بدونم واسه خرید خونه توی دالاس اوضاع چجوریه؟؟؟
از چه سایتی میتونم قیمت های خونه های دالاس رو پیدا کنم؟
مرسی
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 04:24)شهلا 1346 نوشته: مرسی از پاسختون
ولی میشه اطلاعات دقیقی از یوحال بدید مثلا سایت شماره تلفن و....ما تفریبا 6 ساعت با هواپیما تا دالاس فاصله داریم
در ضمن میخوام ببینم بلیط قطار چنده ؟؟ هواپیما و اتوبوس ؟؟؟ میتونید سایتهای اونها را در اختیارم بزارید
ایا راهی هست صاحب خونه را متقاعد کرد تا دپازیتمون را برگردنه؟؟
بازم متشکرم
دوست عزیز این سایت رو برید http://www.uhaul.com/ اینجا هر گونه اطلاعاتی بخواید میگیرید
یکی از دوستان من از سن آنتونیو به دالاس اومدن و 1000 دلار هزینه کرد همه وسایلش رو اورد خیلی راضی بود ببینید برای شما به صرفه هست یا نه
در خصوص قیمت بلیط ها اطلاعی ندارم
اگه بتونید کسی رو پیدا کنید که ادامه قراردادتون رو اونجا جای شما بشینه خب خیلی خوبه ما این کارو کردیم قبلا
موفق باشید
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 19:51)User نوشته: (2013-07-29 ساعت 17:20)boshra نوشته: (2013-07-29 ساعت 15:28)masodsh نوشته: سلام.میخواستم بدونم واسه خرید خونه توی دالاس اوضاع چجوریه؟؟؟
از چه سایتی میتونم قیمت های خونه های دالاس رو پیدا کنم؟
مرسی
EBay.com
Ebay? من تا بحال ندیده بودم. حالا یک امتحان می کنم.
یک سایت مخصوص اینکارا هست به نام زیلو دات کام
که قیمت خونه ها رو روی نقشه بهتون میده و کلی اطلاعات دیگه از جمله مقدار پرداختی ماهانه با وام سی ساله. و قیمت تخمینی خانه (ارزشی که سایت برایش در نظر می گیرد) خونه های Foreclosure رو با قیمت اعلام می کنه و همینطور قیمت خونه در سال های مختلف رو که خرید و فروشو شده می تونید ببینید.
به این آدرس بروید: http://goo.gl/I8iJ2v
دوست عزیز این سایت هم هست ما برای خرید خونه این سایت رو خیلی چک میکردیم و خوب بود
REMAX.COM
موفق باشید