2013-08-05 ساعت 01:04
سهیل خان فقط کنجکاو بودم که مزیت های این شهر چیه چون مقصد بعضی از مهاجران شده.
مثلا در تاپیک دیگری نوشته بودید که برای خرید خونه چقدر ساده تر هست نسبت به کالیفرنیا.
مهمترین مساله البته در بدو ورود برای یک مهاجر پیدا کردن کار هست تا بتونه از عهده مخارجش دربیاد.
من بیشتر کار، امکان تغییر شغل به واسطه وجود کارخونه ها، ترافیک، بزرگی و کوچیکی شهر، هوای آلوده یا تمیز، امنیت و جرم خیزی، مدارس و آموزش، امکان پیشرفت برای یک مهاجر و تصدی شغل های تاپ در یک کارخونه (طبیعتا این بحث نژادپرستی رو پیش میاره). چند ملیتی بودن شهر، entertainment و جاهای دیدنی و آموزشی برای بزرگسال و بچه و سایر چیزهایی کع در زندگی بهش اهمیت می دهیم.
آیا این شهر دارای بازار کار خوبی هست؟ نرخ بیکاری چقدره؟ چه تعداد شغل هر ماه اضافه میشوند؟
مدرسه هاش امتیازشون در ایالت و در کشور چنده؟
دانشگاه هاش همینطور؟
ترکیب جمعیتیش چی هست؟ چند درصد اقلیت ها در چه سطحی از کارها مشغول هستند؟ مثلا امکان داره شما بعد از سه سال از ورودتون بتونید مدیر دپارتمان یک کارخونه بشید؟
ترافیک و بزرگراه ها و آلودگی در مقایسه با دیگر شهرها و رتبه اش؟
امن بودن و رتبه اش در کشور؟
مناطق تفریحی و دیدنی؟ موزه ها و پارک های طبیعی برنامه های اموزشی برای بجه ها هزینه های آنها؟
قیمت خونه ها و اجاره و هزینه زندگی. مالیات و سطح درآمد ها؟
اینها می تونه چک لیست خوبی باشه برای انتخاب یک شهر.
البته فکر کنم این ارسال رو منتقل کنم به تاپیک دیگری.
مثلا در تاپیک دیگری نوشته بودید که برای خرید خونه چقدر ساده تر هست نسبت به کالیفرنیا.
مهمترین مساله البته در بدو ورود برای یک مهاجر پیدا کردن کار هست تا بتونه از عهده مخارجش دربیاد.
من بیشتر کار، امکان تغییر شغل به واسطه وجود کارخونه ها، ترافیک، بزرگی و کوچیکی شهر، هوای آلوده یا تمیز، امنیت و جرم خیزی، مدارس و آموزش، امکان پیشرفت برای یک مهاجر و تصدی شغل های تاپ در یک کارخونه (طبیعتا این بحث نژادپرستی رو پیش میاره). چند ملیتی بودن شهر، entertainment و جاهای دیدنی و آموزشی برای بزرگسال و بچه و سایر چیزهایی کع در زندگی بهش اهمیت می دهیم.
آیا این شهر دارای بازار کار خوبی هست؟ نرخ بیکاری چقدره؟ چه تعداد شغل هر ماه اضافه میشوند؟
مدرسه هاش امتیازشون در ایالت و در کشور چنده؟
دانشگاه هاش همینطور؟
ترکیب جمعیتیش چی هست؟ چند درصد اقلیت ها در چه سطحی از کارها مشغول هستند؟ مثلا امکان داره شما بعد از سه سال از ورودتون بتونید مدیر دپارتمان یک کارخونه بشید؟
ترافیک و بزرگراه ها و آلودگی در مقایسه با دیگر شهرها و رتبه اش؟
امن بودن و رتبه اش در کشور؟
مناطق تفریحی و دیدنی؟ موزه ها و پارک های طبیعی برنامه های اموزشی برای بجه ها هزینه های آنها؟
قیمت خونه ها و اجاره و هزینه زندگی. مالیات و سطح درآمد ها؟
اینها می تونه چک لیست خوبی باشه برای انتخاب یک شهر.
البته فکر کنم این ارسال رو منتقل کنم به تاپیک دیگری.
(2013-08-04 ساعت 08:01)soheilbadami نوشته: درسته اما اگر کمی بیشتر توضیح بدی که منظور نظرت روی چه مواردی هست و معیار خوبی و بدی برات چی هست یا بقول خودمون چه فکری در سر داری شاید بیشتر بشه براش توضیح داد.