موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-08 ساعت 20:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-08 ساعت 20:45 توسط princesess.)
می دونید خود preston rd از کجا تا کجا کشیده شده ...؟
اینجا اینقدر مجتمع هست ک فکر کنم می تونی روزها وقتت رو صرف گشتن بین مجتمع ها کنی . همونطور که قبلا هم گفتم من خودم تا قبل از اینکه بیام براورد قیاسی صحیحی از این شهر نداشتم ...
اینجا اینجوری نیستش که بتونی از همه چیزش خبر دار شی
مثلا توی gaylord کلی مارکت هست ( اینجایی که گفتم سر چهار راه پرستون -گیلورد هستش )که برای ما ها که مهاجرسرا خوندیم فقط best buyو ross , kroger, marshall, dollar tree و اینجور مغازه هاش رو می دونیم ... اما کلی مارکت های دیگه هم هست اونجا و حتی یک جای بازی داره برای بچه ها که اگر این روزنامه های تبلیغاتی شون نمی اومد عمرا بتونستیم بفهمیم که اونجا یه جای بازی برای بچه هاست ( یکی هم توی پلینو نزدیک کالین کالج هست ..قابل توجه بچه دارها ) ...
خلاصه کلام طبق گفته آقای بادامی هر کسی می تونه از چند تا دونه اطراف خودش خبر داشته باشه تازه اگر رفته باشه اونجا رو از نزدیک دیده باشه ...مثلا می دونم که یه مجتمع دیگه نزدیکی های ما هست که من تا بحال اصلا نزدیکش هم نشدم. اسمش رو هم نمی دونم چیه . فقط از راه دور دیدمش ...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من حدود ٤٥روزه كه وارد دالاس شده ام ما چون كسي را در دالاس نداشتيم ابتدا از خود ايران هتل هاي ارزون را سرچ كرديم مناسبترين كه مي شد رزرو كرد intownsuit بود كه ماهم همون را رزرو كرديم البته تا ساعت ٦ بعدازظهر هستند ما ساعت ٤/٣٠ از فرودگاه بيرون اومديم و با عجله يه تاكسي گرفتيم و رفتيم intownsuit يه سوييت به ما داد كه با تكس شد حدودا ٢٨٠$ و ٥٠$ هم دپوزيت گرفت كه بعدا بمون پس داد البته اين مبلغ براي يك هفته است چون وارد نبوديم و كلا تاكسي و يا اتوبوس نمي ديديم همون اول يه ماشين خريديم بعد رفتيم دنبال خونه
اينجا تا اونجا كه من ديدم در تمام نقاط شهر اپارتمان براي اجاره هست حالا بايد ديد شما كجا مي خواهيد خونه اجاره كنيد
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-11 ساعت 04:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-11 ساعت 04:24 توسط mirman.)
ما هم حدود 1 ماه پسش اومدیدم دالاس و در محله ادیسون ابتدا برای یک هفته یه سوییت گرفتیم به مبلغ 250 دلار و بعد هم با فاصله حدود 8 مایلی همونجا vitruvian way آپارتمان دو خوابه با قیمت مناسب گرفتیم اگه دوستان اطلاعات بیشتری خواستند ایمیل بدن که براتون آدرس وبسایت و شماره هاشو بذارم.ضمنا ما بدون سوشیال و بدون کردیت قرارداد بستیم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
ما كه هنوز گرين كارتمان نيامده وقتي مي ريم سفر به كشور ديگه موقع برگشتن تو فرودگاه موقع سوار شدن از ما ويزاي ورود به امريكا را مي خواهند ويزاي اوليه هم كه تاريخش گذشته ما فقط يه مهر ورود به امريكا را داريم آيا تو فرودگاه مانع سوار شدن ما به هواپيما نمي شند؟ آيا لازمه كه مدرك خاصي با خودمان ببريم ؟
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-12 ساعت 00:10)Ahmad0756 نوشته: سلام به همگي
ما كه هنوز گرين كارتمان نيامده وقتي مي ريم سفر به كشور ديگه موقع برگشتن تو فرودگاه موقع سوار شدن از ما ويزاي ورود به امريكا را مي خواهند ويزاي اوليه هم كه تاريخش گذشته ما فقط يه مهر ورود به امريكا را داريم آيا تو فرودگاه مانع سوار شدن ما به هواپيما نمي شند؟ آيا لازمه كه مدرك خاصي با خودمان ببريم ؟
اگه دقت کنید پایین ویزا با فونت ریز این جمله رو نوشته:
"UPON ENDORSEMENT SERVES AS TEMPORARY I-551 EVIDENCING PERMANENT RESIDENCING FOR 1 YEAR"
منظورش اینه که بعد از اینکه ویزاتون مهر ورود خورد تا یک سال براتون حکم گرین کارت موقت رو داره.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه سوال داشتم
دختر من به زودی 4 سالش می شه و می خواستم از طرح مجانی برای مهد کودکش استفاده کنم چون هزینه مهد کودک خیلی زیاده اینجا ....اما خیلی اطلاعات ندارم کسی هست منو راهنمایی کنه ؟
شنیدم که باید توی سایتی به اسم childcaregroup اسمت رو بنویسی تا بره توی لیست انتظار ... 6 ماه هم طول می کشه ...
آیا بعد خودشون زنگ می زنند و خودشون یه مدرسه رو بهمون معرفی می کنند ؟ یا اینکه خودمون می ریم یه مهد کودک و از طریق اون مهد کودک توی لیست انتظار قرار می گیریم ...
یکی در مورد این سیستم به طور کامل و واضح اگه توضیح بده ممنون می شم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
بلاخره بعد دو سال میخوام یه سر برگردم ایران!
بعد از کلی جستجو در دو هفتهی اخیر، ارزونترین پرواز رفت و برگشتی که پیدا کردم از دالاس به تهران و فقط با یک توقف، پرواز لوفتهانزاست.
گفتم شاید دوستان کسی بخواد برگرده و از این بلیت نسبتا ارزون استفاده کنه.
اگر بخوایین ۱۹ مارس برید ایران و بعد از سیزده بدر و تعطیلات در تاریخ ۸ آپریل برگردید دالاس، میتونید الان با قیمت ۹۶۲ دلار، بلیت بخرید.
دو تا چمدون ۵۰ پاندی به ازای هر نفر میتونید با خودتون مجانی ببرید و بیارید.
ترانزیستش در فرانکفورت در رفت ۸ ساعت و برگشت ۴ ساعته.
اینجا مستقیما از لوفتهانزا میتونید بوک کنید.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینهی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
راستش من یکسال که با خانوده (همسر و پسر )به آمریکا و به ایالت آریزونا مهاجرت کردیم که خوب بدلیل نداشتن هیچگونه آشنا و آشنا نبودن به این سایت وارد دهات آریزونا شدیم و در این مدت با توجه به شرایط کاری اینجا یکم مشکلات کشیدیم .خواستم از دوستان خواهش کنم به من یک سری نظرات از دالاس و شهرهائی که خوب از پستهای فبلی خوندم بدن البته من سوالم در رابطه با کار هست حقیقتش من کارشناس کامپیوتر در زمینه شبکه هستم و رزومه خوبی دارم و در این یکسال چند تا کار پارت تایم کردم و بصورت گذری مشکلات شبکه و کامپیوترهای خانگی را حل کردم ولی با این وضعیت آینده روشنی نمیبینم و میخوام یک کار دائمی هر جند یکسال هم شده پیدا کنم خوب شما بهتر میدونید اینجا بیشتر کار ها دست ریکرویتر هست و معمولا با تو قرارداد موقت میبندد تا تو توانائیهات و نشان بده ولی در هرصورت من درزمینه ویندوز سرور و تجهیزات شبکه و کانفیگ کردن انها تجربه دارم .اگر از دوستان یا شرکت که میشناسند امکانش هست به من کانکت کنند ممنون میشم و به عنوان یک هموطن سپاسگزارم
ارادتمند همه