موضوعها: 0
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-24 ساعت 20:23)harison53 نوشته: سلام به شما
از لطفی که کردید ممنونم باور کنید بیش از 10 تا سایت معروف از جمله indeed,dice,monster,CareerBuilder,Robert half,...عضو هستم و برام بالغ بر 40تا 50 تا جاب آفر میشه بعد خوب میشینم تمام نیازها شون میخونم و مبینم حدود 70 تا 80 درصدش بلدم بعد یک ساعت تمام فیلدهای مورد نیاز و پر میکنم و رزومه خدوم و ریفرنسام و ریفرالم میفرستم بعد طرف یا زنگ میزنه یا ایمیل میزنه درمورد تجربیاتم و توقع من نسبت به حقوق بعد با هم به توافق میرسیم میره دیگه پیداش نمیشه برای پیگیری که ایمیل میزنم حواب نمیدن من واقعا موندم یا اکثر این آفرها به قولی یکی از دوستان برای بالا بردن رنکینگ آریزوناست یا یه اشکالی در من هست نمیدونم یه چیز جالب تر ازهمه حدود 4 روز پیش یه آفر از Robert half داشتم که نوشته بود ASAPمن هم نوشتم برام دیتیلش و بفرست یارو رفته که بفرسته خلاصه دوستان کسی این طرفها نیاد منکه آدم تکنیکال 10 سال تو ایران کار با کامپیوتر و شبکه اینجا هم یه نیمچه کاری برای چند تا شرکت کردم موندم. از این دوست عزیز هم ممنونم من تو این سایتم عضو میشم امیدوارم فرجی بشه
ارادتمند همه
برای من جای تعجب نیست چون من هم با همین شرایط روبرو شدم.
فکر نمیکنم تگزاس هم در این زمینه خیلی بهتر از آریزونا باشه.
قضیه اینه که پیدا کردن کار آسون نیست.
ما در رقابتی قرار خواهیم گرفت که رقبامون کسانی هستند که لیسانسشون رو در دانشگاه های شناخته شدهی اینجا گرفتن. چند سال هم سابقهی کار در اینجا رو داشتن و اکثر اونا از نظر ارتباط برقرار کردن با مشتری از ما بهترند.
خب شما هم کارفرما باشید، ریسک نمیکنید و بنا رو بر این خواهید گرفت که تحصیل کردهی اینجا رو بگیرید.
من نوعی فعلا به کار خارج از تخصصم رضایت دادم.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینهی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-25 ساعت 03:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-25 ساعت 03:20 توسط eybaba.)
[/quote]
سلام
ممنونم از لطفتون اگر از voip بحث pstn,آی پی کانفیگ کردن یا آشنا بودن با پروتوکلهای SIP یا مال سیسکو sccp هست آشنا هستم ولی حرفه ای کار نکردم ولی فکر نمیکنم در مقابل پروتکلهای OSPF,EIGRP,..خیلی مشکل باشه که من این موارد در CCNAگذروندم اما در مورد دیتا بیس آشنایی ندارم و فقط برای ویندوز سرور برای EXCHANGE SERVER و یا ACTIVE DIRECTORY برای ذخیره کردن اطلاعات کلاینتها و بک آپ گیری کمی دیدم در هر صورت من توانائیم در کانفیگ کردن و TROUBLESHOOTING شبکه است و با سویچ و روتر لایه های دو و سه کار کردم و VPN آشنا هستم و الان دارم روی MPLS , BGP مطالعه میکنم و کار میکنم
بازهم ممنون
[/quote]
خوب خیلی خوبه
فقط اگه میتونی واسه CCNAX اپلی کن و سریع برو سراغ CCNP و VOIP
مطمئن باش اگه مدرک داشته باشی داستان خیلی فرق میکنه
ضمنا شخه Security رو اصلا فراموش نکن که خیلی پولداره
البته همهٔ اینها رو بد از گرفتن مدارک CCNAX برو سراغش
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
یک سلام گرم از کالیفرنیا
بچه ها تو ایالت تگزاس بازار کار مهندس مکانیک چطوره؟ امیدی هست یا نه؟
مرسی
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-25 ساعت 13:25)farzaam3 نوشته: [b][font=Arial]سلام دوستان عزیز ساکن دالاس من 16 فوریه میرسم دالاس از بچه های مهاجر سرای عزیر اول اینکه اگه کسی جایی یا اتاقی برای اجاره داره حتی موقت ممنون میشم راهنمایی کنه اگه کسی پیدا نشد studio 6 چجوریه واسه یه ماه کدوم مناطق دسترسی به مراکز خریدش و رفت و آمدش آسونتره منطقه plano دو تا هست خوبه ؟؟؟ مچکرم[/font][/b]
این صفحه رو ببین: http://dallas.craigslist.org/dal/sub
فکر کنم بتونی با قیمت مناسب و در جای خوب برای مدت موقت خونه پیدا کنی.
گزینه های خیلی خوب هم اتاقی هم داره.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینهی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-25 ساعت 08:07)mozhgangh نوشته: یک سلام گرم از کالیفرنیا
مرسی
ظاهرا هیچ مهندس مکانیکی اونجا نیست که جواب من رو بده
پس این ایالت رو حذف میکنم
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-29 ساعت 02:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-30 ساعت 10:14 توسط mirman.)
سلام دوستان.من بعد از اینکه خونه گرفتم تونستم یک ماشین دست دوم تمیز با قیمت مناسب هم بخرم که تو این مدت دو هفته خیلی ازش راضیم و به نسبت پولی که دادم خیلی ماشین خوبیه.اگه کسی قصد خرید ماشین داشت پیام بده که شماره دیلر را بدم.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-28 ساعت 19:00)gbtm نوشته: (2014-01-27 ساعت 00:33)mozhgangh نوشته: (2014-01-25 ساعت 08:07)mozhgangh نوشته: یک سلام گرم از کالیفرنیا
مرسی
ظاهرا هیچ مهندس مکانیکی اونجا نیست که جواب من رو بده
پس این ایالت رو حذف میکنم
سلام
مهندسی مکانیک همونجور که میدونید گرایشهای مختلف داره
شنیدم برای فعالیتهای نفت و گاز تگزاس بهتره
سلام
گرایش ساخت و تولید
نه تو فکر نفت و گاز نیستیم
یعنی امیدی نیست؟؟؟؟