موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اول اینکه ممنون از تمام مهاجرسرایی های عزیز به خاطر اطلاع رسانی خوبشون و کمک در کاربسیار سنگین مهاجرت.
من حدود دوسال هست که از طریق خانوادگی گرین کارتم را گرفته ام و تقاضای پاس سفید کردم .تابستون دوباره می آم تا اگر بشه برای دومین بار پاسپورت سفید بگیرم تا بازنشسته بشم و مهاجرت کنم.درضمن یک پسر 15 اله و یک دختر 14 ساله دارم .تقریباً اکثر پست ها رو مطالعه کردم برای زندگی بین ایروان،ویرجینیا و دالاس مردد هستم.از دوستان خواهش می کنم دراین زمینه کمی اطلاعات به من بدهند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اول اینکه ممنون از تمام مهاجرسرایی های عزیز به خاطر اطلاع رسانی خوبشون و کمک در کاربسیار سنگین مهاجرت.
من حدود دوسال هست که از طریق خانوادگی گرین کارتم را گرفته ام و تقاضای پاس سفید کردم .تابستون دوباره می آم تا اگر بشه برای دومین بار پاسپورت سفید بگیرم تا بازنشسته بشم و مهاجرت کنم.درضمن یک پسر 15 اله و یک دختر 14 ساله دارم .تقریباً اکثر پست ها رو مطالعه کردم برای زندگی بین ایروان،ویرجینیا و دالاس مردد هستم.از دوستان خواهش می کنم دراین زمینه کمی اطلاعات به من بدهند.راستی در ویرجینیا و کالیفرنیا نیمچه آشنایی دارم ولی در دالاس اصلاً کسی رو نمی شناسم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان گفته بودن يكي از شعبه هاي ولس فارگو مديرش خانومي ايراني هست ميشه بگيد كدوم شعبش ممنون ميشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من الان حدود 2 ماه میشود که به دالاس اومدم میخواستم ببینم کسی که تجربه ی کار کردن در جا های مختلف را دارد برای کار پارت تایم برای من چه توصیه هایی میکند ؟ مثلا با چه کاری شروع کنم ؟
ممنون میشم اگه کسی جواب سوالم را بدهد و توضیح دهد
با تشکر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-01 ساعت 00:36)odiseh نوشته: سلام
دوست خوبمون MaxSuperMax لطف کرده بودن و آدرس IndiaBazaar رو داده بودن ...... من اخیرا به اونجا رفتم عجب فروشگاه بزرگی بود که بوس تند فلفلش فروشگاه رو برداشته بود کمی هم خرید کردم.
منم می خوام اینجا توی Plano آدرس فروشگاه که نه یه مغازه کوچیک رو بهتون بدم که ما ازش گوشت و مرغ می خریم.... به اسم Royal Halal که گوشت های «خیلی خیلی» خوبی رو میاره...
6205
Coit Rd
Plano, TX 75024
در ضمن دو یا سه تا مغازه اونطرفتر، یه بستنی فروشی هست به اسم Old Town که بستنی های خوبی داره.
یه فروشگاه (اگه اشتباه نکنم هندی) دیگه هم هست که دوباره چندتا مغازه اونطرفتر هست ولی اسمش رو یادم نمی اد کمله اولش Patel هست.... اینم خیلی فروشگاه خوبیه و مثل India Bazaar هست.
پس شد سه تا:
Royal Halal
Old Town
Patel ...
اگه دوست داشتین و فرصت کردین بد نیست یه بررسی کنین مطمئن هستم پشیمون نمیشید
اون فروشگاهی که گفتید فروشگاه patel brothers هستش که یه فروشگاه هندیه که میوه ها و سبزیهای خیلی خوب با قیمت خیلی ارزون داره من گاهی از اینجا خرید میکنم
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما در حال تحقیق برای مهاجرت به آمریکا هستیم میخواستم بدونم برای رشته مهندسی کشاورزی و اصلاح نباتات و نیز در زمینه بذر درایالت یا شهر شما امکان پیدا کردن کار هست؟ قبلا از لطف شما ممنونم