موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-19 ساعت 03:44)markopolos نوشته: سلام دوستان . اجاره یک مغازه کوچک در پلینو دالاس حدودا چقدر است و شرایت اجاره به چه صورت میباشد ؟ اگر نسبی هم پاسخ بدین ممنون میشم .
fبسته به محلش هست و معمولا از اسکوئر فوتی 20 دلار شروع میشه با قرار داد 1 ساله مغازه معمولی کمتر از 6 هزار در ماه نیست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان به نظرتون من برای ادامه تحصیل در رشته کامپیوتر مناسبه که بیام دالاس , با توجه به اینکه میگین هزبنه زندگی در تگزاس از ایالتای دیگه کمتره, ممنون میشم راهنمایی کنید چون من کسی رو در امریکا ندارم ومیخوام خودم تنها بیام
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
الان حدود دو هفته است که به دالاس رسیدیم و در این مدت با کمک دوستان مقیم توانستیم به سرعت جا بیافتیم.
این دوستان با وجود گرفتاری ، مشغله کاری و مسئولیت نگهداری کودکان از هیچ کمکی دریغ نکردند.
لیلا خانم
پیمان عزیز
مهرداد عزیز
از شما وهمسرانتان که خالصانه به ما کمک کردید بی نهایت سپاسگزاریم.
امیدوار هستم که ما هم بتوانیم در زمان خود گرهی از کار دوستان تازه وارد باز کنیم.
ارادتمند
سعید
فرزانه
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه غیبت طولانی منو ببخشید من برگشتم
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-21 ساعت 19:44)rezakhosravi23 نوشته: سلام به همه دوستان
امیدوارم روزگارتون خوش باشه
دوستان برای یه پسر مجرد 27 ساله عذب ماهی چند دلار واسه زندگی کافیه تو تگزاس؟و خصوصا شهر دالاس؟
اهل ولخرجی و غیره هم نیستم...
ممنون میشم در حد توانتون راهنمایی کنید!
دوست عزیز بستگی داره کجا آپارتمان بگیرید ... اگه با کمترین هزینه مثل 500-700 دلار آپارتمان رو در نظر بگیریم ماهانه همانطور که دوستان گفتن تا 1500 هزینه دارید ولی برای ماه اول بیشتر از این مقدار در نظر بگیرید چون یکسری هزینه های ثابت رو ماه اول دارید مثل بیمه - خرید وسایل - ماشین و ...
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
فکر میکنه الکیه . به همین راحتی بریم .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﺴي ﻳﻪ ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ ﺧﻮﺏ و ﺑﺎ اﻧﺼﺎﻑ ﺩﺭ ﺷﻤﺎﻝ ﺩاﻻﺱ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻪ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺿﺮﻭﺭﺕ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺩاﺷﺘﻦ ﺣﺘﻤﺎ ﺿﺮﻭﺭﺕ ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ ﺭﻓﺘﻦ ﻫﻢ ﻭﺟﻮﺩ ﺩاﺭﻩ ﺣﺎﻻ ﭼﻪ ﻣﺸﻜﻞ ﻛﻮﭼك ﺑﺎﺷﻪ ﻳﺎ ﺑﺰﺭﮒ
به دنبال یک زندگی خوبتر
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-24 ساعت 23:23)rzjrh نوشته: ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﺴي ﻳﻪ ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ ﺧﻮﺏ و ﺑﺎ اﻧﺼﺎﻑ ﺩﺭ ﺷﻤﺎﻝ ﺩاﻻﺱ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻪ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺿﺮﻭﺭﺕ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺩاﺷﺘﻦ ﺣﺘﻤﺎ ﺿﺮﻭﺭﺕ ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ ﺭﻓﺘﻦ ﻫﻢ ﻭﺟﻮﺩ ﺩاﺭﻩ ﺣﺎﻻ ﭼﻪ ﻣﺸﻜﻞ ﻛﻮﭼك ﺑﺎﺷﻪ ﻳﺎ ﺑﺰﺭﮒ
زیاد دنبال با انصافش نباش ! معمولا اینا بر حسب ساعت لیبر که توی کامپیوتر هست قیمت میدن + جنس و احیانا میشه یه کوچولو چونه زد. خارج از محدوده شهر ها میشه مکانیک اسپنیش که نصف قیمتن پیدا کرد ولی اگه بنا باشه ماشین پیشش بمونه اونموقع یکی هم باید رفت و برگشت به شما راید بده که عملی نیست. توی کرگزلیست میتونین نزدیکترین به خودتونو پیدا کنین. من یکی میشناسم اما نزدیک خودمه.
به هر حال یک مکانیکی در ضلع جنوبغربی پرستن-فرانکفورت هست به اسم اتو کلینیک (چسبیده به کارواش) که صاحبش ایرانین و کارشون بد نیست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند