موضوعها: 0
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-19 ساعت 01:26)Hadi joon نوشته: دوستان درمورد اين كه يه تاپيك درباره مكان هاي ديدندي تگزاس يا دالاس باز بشه نظر بدن؟اين تاپيك براي ايالت كاليفرنيا وجود داره. و از دوستاني كه در تگزاس و دالاس زندگي مي كنند خواهشمندم اطلاعات خودشون رو در مورد مكان هاي ديدني دالاس و تگزاس با ايجاد اين تاپيك در اختيار همه قرار بدن.
دوستان نظري ندارند؟
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-08-20 ساعت 17:30)Hadi joon نوشته: (2011-08-19 ساعت 01:26)Hadi joon نوشته: دوستان درمورد اين كه يه تاپيك درباره مكان هاي ديدندي تگزاس يا دالاس باز بشه نظر بدن؟اين تاپيك براي ايالت كاليفرنيا وجود داره. و از دوستاني كه در تگزاس و دالاس زندگي مي كنند خواهشمندم اطلاعات خودشون رو در مورد مكان هاي ديدني دالاس و تگزاس با ايجاد اين تاپيك در اختيار همه قرار بدن.
دوستان نظري ندارند؟
دوست عزیز، متاسفانه من با رزومه شما آشنا نیستم. اگر ممکنه بفرمایید شما در چه مرحله ای از مهاجرت هستین و کیس شما لاتاریه یا خانوادگی یا موارد دیگه؟
متشکرم
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستانی که در دالاس زندگی میکنند.من به اتفاق همسرم۵ ماه است به آمریکا امدیم و در مریلند منزل اقواممون زندگی میکنیم.یک هفته پیش بدعوت یکی از دوستانمون به دالاس امدیم.و چند روزی اونجا مهمون بودیم بنظرم دالاس برای زندگی اولیه جای خوبی میتونه باشه باشه چون هزینه مسکن که مهمترین چیزاست خیلی ارزونتر از مریلند است.بهرحال تصمیم داریم برای ادامه زندگی به دالاس مهاجرت کنیم.حالا سوال من از دوستان اینست برای گرفتن گواهینامه رانندگی چه مدارکی نیاز است،البته من ایننامه را اینجا قبول شدم ولی امتحان شهر ۴۵ روز دیگه است.ممنون میشم اطلاعات دقیقی به من ارائه دهند.
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه بزرگواران
می خواستم بدونم برای رشته مهندسی عمران در دالاس کار پیدا میشه؟ و کجای دالاس را برای زندگی به من که بچه مدرسه ی دارم پیشنهاد میکنید ضمنا من از برندگان 2012 هستم واز روزی عضو شدم فقط سوال کردم و جواب گرفتم و واقعا خجالت میکشم بعضی وقتها سوالام خیلی آبکی هستند ولی خوب پرسیدن عیب نیست و مدیون همه هستم اگه رفتم وجا افتادم برای بقیه کمک نکنم با تشکر از همه هموطنان جان وپیشانی بلند
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همگی.من و همسرم پزشکیم.ایا در پلینو یا دالاس کار راحت واسه پزشکان پیدا میشه؟ما تو ایران کاملا استیبل هستیم و کار خیلی عالی داریم.ترس ما اینه که نتونیم اونجا کار پیدا کنیم.کسی از شما دوستان هم شرایط ما هست که راهنماییمون کنه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان من اولین پستی هست که تو این تاپیک میزارم ولی همه 54 صفحه رو خوندم ما هم جوابمون اومد و به امید خدا چند روز دیگه ویزامون رو صادر میکنن واقعیتش من و همسرم تصمیم گرفتیم برای زندگی در آمریکا به دالاس بیاییم ما هیچ فامیل نزدیکی تو آمریکا نداریم که بخواهیم بریم پیشش بمونیم در نتیجه در بدو ورودمون باید هتل بگیریم حالا از دوستان با تجربه مقیم دالاس راهنمایی میخواستم که برای بدو ورودمون با توجه به اینکه دوتا بچه کوچیک زیر دوسال داریم چه نوع هتلی و یا چه جور جایی برامون خوبه که اونجا بمونیم تا گرین کارت و غیره رو بگیریم و بتونیم خونه اجاره کنیم ؟و کلا چه کارهایی باید انجام بدیم ؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک نفر لطف کند آدرس بیزنسهای ایرانی تگزاس را اینجا بگذارد.
به صورت چاپیش بهتر است یا نه؟