موضوعها: 2
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. آیا در دالاس کلاس موزیکِ ایرانی سراغ دارید؟
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام در مورد دوستانی که در موردِ دوچرخه سوال پرسیده بودند. من خودم چند هفتهای هست که دوچرخه خریدم و با دوچرخه میرم سرِ کار. حدود ۲ مایل. تا اینجا در خیابان با مشکلِ خاصی برخورد نکردم و ماشینها وقتی میبینند که من از کنارِ خیابان میرانم، خودشان لاین را عوض کرده و از من فاصله میگیرند. ولی یادتون باشه اگر دوچرخه میخرید حتما براش چراغ بگیرید که در تاریکی مشکلی پیش نیاد. دوچرخه از قیمت ۸۰ دلار من دیدم تا به بالا. والمارت دوچرخههای نسبتا ارزونی داره که اگر آنلاین بخرید شاید بتونید تخفیف بگیرید. تنوع آنلاین هم بیشتر از داخل فروشگاه هست. البته من خودم از مغازه ورزشی خریدم و تونستم ۵۰ دلار تخفیف بگیرم، اینجا مثل ایران میشه چونه زد و تخفیف گرفت. اگر در مقابلِ گرما کم طاقت هستید دوچرخه را برایتان پیشنهاد نمیکنم. من مشکل چندانی ندارم. ولی با اینکه دوچرخه مشکلِ رفتن من به محل کار را حل کرده ولی برای خرید رفتن واقعا مشکل دارم. یعنی اینجا ماشین واقعا لازمه کمه کمه یک بار در هفته برای خرید رفتن. در ضمن سعی کنید دوچرخه زیاد ارزون هم نگیرید که هر روز مجبور به تعمیرش باشید.
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه از دوستان کسی هست که اخیرا عازم دالاس هستند و میتونن یه امانتی برای من از ایران بیارن لطفا پیام بذارن ممنون میشم
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بالاخره قسمت شد و ما دالاس رودیدم
شهر خیلی ارومی بود.......اصلا قابل مقایسه با شهر های ایران نیست.....حتی کوچکترینشون
باید بگم که هرز گاهی دلم میگرفت و دپرس میشدم
شاید به این دلیل بود که چون کار نمیکردیم
در این یک ماه در دو تا هتل بودیم
در پلانو
2 هفته در surer 8 بودیم
باید بگم که راضی بودم....اتاقش تلویزیون و یخچال و ماکرووی داشت....همچنین اتو و سشوار و قهوه ساز.....
من و همسرم که پیاده گز میکردیم و یک مال بهش نزدیک بود.در کل راضی بودیم
--------
حالا هم اومدیم ایران تا کار هامون رو راست و ریس کنیم و بیایم دالاس
امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره
----------------------
دوستان کسی از رشته catia اطلاعاتی داره؟؟
همسرم میخواد در ایران تا مرحله 6 رو یاد بگیره..میگن خوبه
باید بگم که همسرم کاملا تازه وارده و رشته اش کاکملا از cayia جداست
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
اگر منظورتان نرم افزار catia است من کاملا" بلدم و چند سال کارم بوده.
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
بزای نقشه کشی صنعتی حتما" باید اینها را در آمریکا بلد باشی:
1- gd&t( تلرانس گذاری)
2- اصول اولیه نقشه کشی
3- یک نرم افزار به ترتیب autocad-catia-uni graphics-pro/e
اگر بتوانید کار گیر بیاورید که فکر کنم با توجه به مهارتهای ما سخت باشد حداقل ساعتی 20 دلار دارد.
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. گفتم خدمتِ دوستانی که میخوان تشریف بیارن دالاس از وضعیت آب و هوا گزارش بدم. هوایِ دالاس به سلامتی داره خنک میشه و شبها بسیار هوای خوبی دارد. راستش من در ماههایِ گرمِ دالاس به اینجا اومدم ولی باید بگم گرماش چندان هم طاقت فرسا نبود. یه چیزی در حد تهرانِ خودمون با این تفاوت که رطوبت دالاس از تهران بیشتر است. ولی این رطوبت هرگز به پایِ رطوبت هوای شمال یا جنوب ایران نمیرسه و خیلی کمتره.
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام . در تلویزیون دیدم جنگلهای تگزاس آتش گرفته . از طرف دیگر چند وقت یک سری بیابون نشون می داد می گفت تگزاس خشکسالی شده. من نفهمیدم تگزاس چطوریه سرسبز است یا نه ؟
البته حدس خودم اینست که طرف آستین سرسبز و مرطوب و طرف دالاس خشکتر باشد.
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
2011-09-10 ساعت 08:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-10 ساعت 08:06 توسط Hadi joon.)
سلام
از دوستاني كه در دالاس فورت ورث زندگي مي كنند يه سوال داشتم:
من در سايت خونه هاي اجاره ايي ديدم در اين مناطق به نظرتون چه جور منطقه ايي هستن؟(امنيت،چه نادي بيشتر و چقدر با مراكز خريد و تفريحي فاصله دارند)
1-منطقه Allen/Plano/McKinney
2-Fort Worth - I35 W and Western Center Blvd
3-JOSHUA, SOUTH FT WORTH
4-north dallas/addison
متشكرم
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-10 ساعت 10:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-10 ساعت 14:46 توسط mitr.p.)
(2011-09-07 ساعت 19:34)ARASH@MH نوشته: اگر منظورتان نرم افزار catia است من کاملا" بلدم و چند سال کارم بوده.
بله منظورم همینه
(2011-09-08 ساعت 01:03)AmericanHamid نوشته: (2011-09-07 ساعت 11:23)mitr.p نوشته: ----------------------
دوستان کسی از رشته catia اطلاعاتی داره؟؟
همسرم میخواد در ایران تا مرحله 6 رو یاد بگیره..میگن خوبه
باید بگم که همسرم کاملا تازه وارده و رشته اش کاکملا از cayia جداست
سلام
فکر کنم همونطورکهARASH@MH گفتند.منظورتون باید همون نرم افزارCATIA باشه . چون رشته CATIA نداریم. من با این نرم افزار آشنایی دارم ولی زیاد کار نکردم. این نرم افزار برای شغل نقشه کشی هست . یعنی اول باید شما یک نقشه کش یا مهندس مکانیک باشید .تا بتونید از این نرم افزار استفاده کنید . فقط اینکه این نرم افزار رو یاد بگیرید کمکی بهتون نمیکنه . پیشنهاد میکنم در زمانی که دارید کلاسهای نقشه کشی صنعتی رو همسرتون برند و همزمان این نرم افزار رو هم یاد بگیرند.
.
(2011-09-08 ساعت 02:25)ARASH@MH نوشته: بزای نقشه کشی صنعتی حتما" باید اینها را در آمریکا بلد باشی:
1- gd&t( تلرانس گذاری)
2- اصول اولیه نقشه کشی
3- یک نرم افزار به ترتیب autocad-catia-uni graphics-pro/e
اگر بتوانید کار گیر بیاورید که فکر کنم با توجه به مهارتهای ما سخت باشد حداقل ساعتی 20 دلار دارد.
کار کردن با این نرم افزار رو یکی از دوستانش ( البته در یک ایالت دیگه هست ) بهش پیشنهاد کرده و گفته که خوبه
خود دوستش هم فقط این نرم افزار رو یاد گرفته و الان داره باهاش کار میکنه
یک موسسه در تهران هم گفته که 4 ماهه بصورت خصوصی کار کردن رو بهش یاد میده و تضمین هم کرده
حالا اگه همسرم بره این نرم افزار رو یاد بگیره به نظرتون در دالاس کارایی داره؟
البته گویا این نرم افزار 18 مرحله داره..من تا مرحله 5 یا 6 رو میگم.
گویا اگه تا این مرحله یاد بگیری یک چیزی شبیه همون تکنسین خمدمون میشه
ممنون
(2011-09-08 ساعت 22:16)ARASH@MH نوشته: با سلام . در تلویزیون دیدم جنگلهای تگزاس آتش گرفته . از طرف دیگر چند وقت یک سری بیابون نشون می داد می گفت تگزاس خشکسالی شده. من نفهمیدم تگزاس چطوریه سرسبز است یا نه ؟
البته حدس خودم اینست که طرف آستین سرسبز و مرطوب و طرف دالاس خشکتر باشد.
والله متا در گرمترین فصل در دالاس بودیم و هوا بشدت گرم......گرم که نه اتیش
اما به نظرم سرسبز بود.....ما که خشکی انچنانی مثل فیلم ها ندیدم
البته میگم سرسبز فکر نکید مثل شمال خودمونه ..نه
اما مثل بیابون های یزد هم نبود
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]