موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
جناب seravin
با سلام
این کلاسهای اینترچنج که بیشتر به بدرد مکالمه می خوره
ایا برای ورود به دانشگاه هم مناسب هست یا خیر ؟
چون من رشته عمران هستم می خواستم بدونم
اگر بخوام ادامه تحصیل بدم تو ایران چه کتابی رو بخونم
با تشکر amir
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-04 ساعت 21:12)seravin نوشته: (2010-07-04 ساعت 14:58)free_free نوشته: دوستان نظرتون در مورد اینکه اینجا بریم بچسبیم به مکالمه چبه؟
اگه مکالمه خوب بشه اونور راحت میشه کار گیر آورد؟
یه سوال دیگه:
کارهایی که در بدو ورود به ماها میدن رو میشه چند نمونشو بگین؟
البته خجالت رو بذارین کنار چون ما هم بیایم اونجا همینجوری میشیم
مطمئنا همینطوره هر چقدر راحت تر بتونید ارتباط برقرار کنید شانس بدست آوردن کار هم بیشتر میشه
کار تو فروشگاههای مختلف در رده های مختلف بسته به زبان شما از کارگری تا صندوقداری، کار تو پیتزافروشی، پیتزا دلیوری، کارواش، کار تو پنچر گیری یا مکانیکی با داشتن کمی مهارت و سررشته در این کار و خلاصه هر کار ساده و ابتدایی که به ذهنتون میرسه
سراوین عزیز ممنونم که این سوال رو جواب دادی می دونستم هیچکس غیر از شما این لطف رو نمی کرد و این سوال ساده رو جواب بده .خیال خیلی ها رو راحت کردی .
امیدوارم زودتر یک کارواش بزرگ بخری یا یک بیزنس خوب راه بیاندازی
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سراوين عزيز اينجا هم اموزشگاه سفير اينترچنج تدريس ميكنند 3 روز در هفته روزي 3 ساعت.ولي به ما گفتند 3 سال دوره كاملش طول ميكشه ما سال اينده ميايم امريكا توصيه شما چيه؟كلاسهاي مكالمه بهتره يا همين اينترچنج؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اشتباه نکنید . هر چیزی رو اصولی باید یاد بگیرید . و بهترین راه همین کتبی اینترچنگ و تاپ نتچ هستش . کلاس مکالمه که برید شاید بتوانید صحبتای معمولی رو راحت انجام بدید اما واقعاً مثل یه آدم بیسواد که حتی دبستان رو تموم نکرده صحبت خواهید کرد و واقعاً چیز خوبی نیست .
موضوعها: 5
رتبه:
26
4 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-01 ساعت 18:15)amir1345 نوشته: با تشکر از دوستان گرامی mahdis , tehranipoor
از راهنمایی و پاسخ شما بی نهایت سپاسگزارم با توجه به اینکه من دو تا فرزند 13 و 15 ساله دارم و شرایط زندگی ام تو ایران هم بد نیست و بین انتخاب کالیفرنیا و دالاس مردد هستم می خواستم نظر شما رو در مورد سوالات ذیل تو دالاس بدونم
1-هزینه متوسط اجاره خونه برای 4 نفر چقدره ؟
2-از هزینه تحصیلی بچه ها اطلاعی دارین ؟
3-با توجه به شرایط سال های اول هزینه رفت وامد به ایران و تهیه بلیط از دالاس نسبت به لوس انجلس چقدر تفاوت داره
سلام
ببخشید که دیر جواب میدم.
در مورد سوال اول، مهدیس گرامی جواب شما رو دادند.
در مورد سوال دوم، من بچه مدرسه رو ندارم ولی برای دوستان دیگه تحقیق کردم و در دالاس تحصیل رایگانه. بر اساس مقررات اگه فاصله مدرسه تا خونه بیش از دو مایل باشه سرویس هم رایگانه. فقط هزینة ناهاره که دانش آموز می تونه با خودش غذا ببره یا اینکه از مدرسه بخره. هزینه دیگه اش هم دفتره و خودکار و مداده. همین. از کیفیت تحصیل و معلم و مدرسه و ایمنی هم که فقط باید دید و افسوس خورد برای ما که کجا و چه جوری درس خوندیم و غبطه خورد به حال بچه هامون که چه مدرسه هایی خواهند داشت. این سایت مربوط به مدرسه های پلینوست که می تونید یه نگاهی بهش بندازید:
http://www.pisd.edu/parents/grades.atten...ndex.shtml
در مورد سوال سوم تفاوت چندانی نداره که بخواهید بر اساس اون تصمیم گیری کنید.
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن
تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه
تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-10 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-10 ساعت 16:36 توسط success.)
سلام به دوستان عزيز
با تشكر از همه دوستان عزيز كه در اين تاپيك به هموطنان خودشون كمك مي كنند. من با توجه به راهنمائيهاي يكي از دوستان ايراني دالاس را جهت زندگي آينده خودمون انتخاب كردم. مي خواستم بدونم آيا مدرك تحصيلي مهندسي از دانشگاه آزاد (جهت كار)در آنجا مورد قبول هست يا نه؟ آيا مدرك دانشگاه آزاد را Evaluation مي كنند و اگر دوستان اطلاعات ديگري در اين زمينه دارند لطفا راهنمايي بفرمايند.
با تشكر
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من 25 سال دارم و اگه خدا بخواد تا چند ماه دیگه قراره بیام آمریکا. من الان در مرحله تحقیق هستم تا یک ایالت خوب و شهر خوب نسبت به شرایط خودم انتخاب کنم .
سوالی هم که از شما دارم اینه که به نظر شما چه معیار هایی رو باید برای انتخاب محل اقامت در آمریکا در نظر داشته باشم .
ممنون
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام لطفا" سايت عكس از دالاس معرفي كنيد. ممنون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان دالاسی به خصوص علیرضای عزیز
من قصد ادامه تحصیل در آمریکا رو دارم، ولی هنوز در انتخاب ایالت مرددم.
سوالم اینه که در تگزاس از زمانی که گرین کارد به دستم می رسه چقد طول میکشه تا برای دانشگاه ها in-state حساب شم؟ آخه بعضی از دانشگاهها هزینه تحصیل رو بر اساس in-state بودن یا نبودن تفکیک کردن! بعضیای دیگه هم بر اساس permanent resident بودن یا نبودن!
علیرضای عزیز تو یه تاپیک دیگه گفتش که از زمان گرفتن گرین کارد permanent resident میشم. ولی در مورد in-state شدن اطلاع چندانی ندارم.
این دو تا با هم فرق دارن دیگه؟ یا من توهم زدم؟
ممنون از همتون