موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم بابت توضیحاتی که دادی.
با این اوصاف اگر در یک ایالت ارشد بخونم و برای دکترا به ایالت دیگهای برم، واسه ایالت دوم out-of-state محسوب میشم؟ آیا بعد از مدتی میتونم in-state ایالت دوم بشم یا نمیشه؟
کلا داستان in-state بودن فقط واسه دانشگاهها تعریف میشه یا واسه قسمتهای دیگه هم مهمه؟ میخوام بدونم چه مزیتهایی داره؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
بله بعد از اینکه ۱ سال تو ایالت دوم موندی instateحساب میشی .
برای دکترا معمولا دانشجوها فاندهای کاملی دارن که شهریشون رو دانشگاه براشون حذف میکنه . برای اینه که در مقطع دکترا زیاد این مساله مهم نیست .
تا جایی که من میدونم اینستت بیشتر برای تحصیلات و دانشگاه مهمه . توی بقیه جاها زیاد فرق چندانی نداره
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2010-07-05 ساعت 08:20)bita-p نوشته: سراوين عزيز اينجا هم اموزشگاه سفير اينترچنج تدريس ميكنند 3 روز در هفته روزي 3 ساعت.ولي به ما گفتند 3 سال دوره كاملش طول ميكشه ما سال اينده ميايم امريكا توصيه شما چيه؟كلاسهاي مكالمه بهتره يا همين اينترچنج؟
دوست عزیز من به شما کلاس مکالمه آریان پویش رو پیشنهاد می کنم زنگ بزن و یه جلسه رایگان برو ببین بکارت میاد یا نه . اگر اطلاعات بیشتر خواستی پیغام خصوصی بده
تلفن آریان پویش: 22265001و 22268001
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
2010-07-11 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-11 ساعت 11:28 توسط mahdis.)
(2010-07-10 ساعت 17:42)free_free نوشته: با سلام و تشکر از دوستان خوبم نظیر مهدیس خانم و آقای تهرانی پور که سنگ تموم گذاشتن
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه تا حد امکان ریز پاسخ بدید.
1:برای تازه واردین چون اول زبانشون لنگ میزنه و آشنا نیستن همین کارهایی ابتدایی مثل کار تو کارواش و پنچر گیری و ...ساعتی چقدر بهشون حقوق میدن ؟ آیا برای کارهای اولیه هم میشه امکاناتی نظیر چتر حمایتی بیمه و اینها متصور شد؟ و اینکه حقوقشون معمولا روزانه پرداخت میشه یا ماهانه؟ و اینکه برای یه نفر که زبانش زیاد خوب نیست معمولا بعد از چند وقت کار گیر میاد؟ و اینکه یه تازه وارد چقدر شانس داره تا یک اتاق از خونه رو اجاره کنه که هزینه هاش به حداقل برسه تا جا بیفته ؟ آیا کسی هم هست که همینجوری لنگ در هوا بمونه کار گیرش نیاد ببرنش کت بسته-بعنوان انگل اجتماع- تحویل اسپانسرش بدن ؟(میخواستم عمق فاجعه رو به تصویر بکشم))
2: اگه ماشین بخری اونجا جایی مثل آژانس هست که بری اونجا کار کنی؟
3: اونایی که کار فنی از دستشون بر میاد که مورد نیاز همه جا هست آیا از شغل های چیپ که شرحشو در بالا گفتم بیشتر میتونن حقوق بگیرن و اگه میتونن بگیرن چقدر بیشتر؟
خیلی سوال پرسیدم ممنونم از همتون
(میدونم آخرش باید بریم اونجا معرکه گیر بشیم و بزغاله مار و افعی و ... از تو صندوق در بیاریم بپیچیم دور خودمون بعد هم تو کلاهمون از مردم پول جمع کنیم یا سینی مسی و زنجیرپاره کنیم و ...)
دوستان سلام
امیدوارم همگی خوب باشید
از ساعتی ۳۰/۷ شروع میشه تا ۱۰$ بیمه و کمکها دیگه طبق تحقیقات من شامل ماها که لاتاری هستیم نمیشه چون ماها اسپانسر داشتیم و حساب مالی که احتماله اینکه گیر بدن زیاده ، معمولا" حقوق هفتگی یا ۲ هفته میدن . دوستانی که من توی این مدت سراغ داشتم , نهایت ۱ تا ۱ ماه و نیم . مورد خونه رو اطلاعی ندارم چون دنبالش نبودم , نمیدونم , ولی توی سایت بچه ها تاپیکی به نام همخانه باز کردن مطالعه کنید شاید یه کیس مناسب پیدا کنید .نه انشالله اینطور که میگید نمیشه ، امیدوار باشید و اول به خدا توکل کنید و بعد به دوستانی که دالاس هستن ( اولش خود ما ) بسپارید
2: من شنیدم کار روی ماشین خیلی خوبه و درآمد عالی داره البته روی تاکسی .
3: تا انجائی که من میدونم معمولا" کارها از همین ۳۰/۷ شروع میشه تا ۱۰$ ولی اگه سابقه در اینجا داشته باشید و فنی باشید تا ۱۴$ هم میرسه . دوستی داریم ۱۰ سال هست اینجا هستن و الان کار فنی دارن ساعتی ۱۴$ میگیرن .
امیدوارم همگی موفق باشید
هر سوالی و یا کاری بود در خدمت هستم .
(2010-07-10 ساعت 19:47)saeed42 نوشته: با سلام لطفا" سايت عكس از دالاس معرفي كنيد. ممنون
دوست عزیز سلام
به این آدرس مراجعه کنید
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2710
موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان ساکن تگزاس.اگه سوالای امتحان رانندگی رو یادتون هست لطفا بگید چه جوری؟من امتحان دارم.کلی هم نگرانم
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
کسی تو این مهاجرسرا جواب منو نمیده؟
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-14 ساعت 08:10)sib 24 نوشته: سلام بر دوستان ساکن تگزاس.اگه سوالای امتحان رانندگی رو یادتون هست لطفا بگید چه جوری؟من امتحان دارم.کلی هم نگرانم
(2010-07-15 ساعت 02:27)sib 24 نوشته: کسی تو این مهاجرسرا جواب منو نمیده؟
دوست عزیز سلام
من خدمتتون پیام خصوصی فرستادم
موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-15 ساعت 08:37)mahdis نوشته: (2010-07-14 ساعت 08:10)sib 24 نوشته: سلام بر دوستان ساکن تگزاس.اگه سوالای امتحان رانندگی رو یادتون هست لطفا بگید چه جوری؟من امتحان دارم.کلی هم نگرانم
(2010-07-15 ساعت 02:27)sib 24 نوشته: کسی تو این مهاجرسرا جواب منو نمیده؟
دوست عزیز سلام
من خدمتتون پیام خصوصی فرستادم
موفق باشید
مهدیس خانم به ما هم بگین لطفا
ما 20 آگوست میایم پلینو و بعد از 20 روز برمی گردیم و می خوام ظرف مدتی که اونجا هستم هم رانندگی کنم و هم امتحان رانندگی بدم !
ضمنا اگه کاری داشتین یا چیزی خواستین در خدمتیم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010