موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
امروز یک سری به کنترل پنلم زدم و دیدم تعداد ارسالهام به ۵۰۰ تا رسیده و من هنوز اینجاهستم و هنوز دارم جواب میدم! من مهاجرسرا رو برخلاف اکثر اعضا بعد از مهاجرت و وقتی که سوال مهاجرتی نداشتم شروع کردم اکثر هم دوره ایهام بعد از مهاجرت و بعد از اینکه در آمریکا سرو سامون گرفتند یا مفقود الاثر شده اند یا فقط در وبلاگهای شخصیشان تردد میکنند ، مثل سالهای بعد از فارغ التحصیلی که دانشکده ات میشود برای ورودیهای جدید حس غریبگی میکنم ولی انگارکفتر جلد اینجا شده م هر جا بروم باز برمیگردم .شاید باید این دختر لنگ دراز صورتی پوش را ببرم دکتر !
ارسال ۵۰۱ ،
بیست و شش می دوهزار و سیزده میلادی،
از هر دری سخنی ...
موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-26 ساعت 16:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-26 ساعت 16:13 توسط usa lover.)
امیر خان دیدین درست در یک دقیقه ولی من اول شدم
(2013-05-26 ساعت 15:51)rasarasa نوشته: امروز یک سری به کنترل پنلم زدم و دیدم تعداد ارسالهام به ۵۰۰ تا رسیده و من هنوز اینجاهستم و هنوز دارم جواب میدم! من مهاجرسرا رو برخلاف اکثر اعضا بعد از مهاجرت و وقتی که سوال مهاجرتی نداشتم شروع کردم اکثر هم دوره ایهام بعد از مهاجرت و بعد از اینکه در آمریکا سرو سامون گرفتند یا مفقود الاثر شده اند یا فقط در وبلاگهای شخصیشان تردد میکنند ، مثل سالهای بعد از فارغ التحصیلی که دانشکده ات میشود برای ورودیهای جدید حس غریبگی میکنم ولی انگارکفتر جلد اینجا شده م هر جا بروم باز برمیگردم .شاید باید این دختر لنگ دراز صورتی پوش را ببرم دکتر !
ارسال ۵۰۱ ،
بیست و شش می دوهزار و سیزده میلادی،
از هر دری سخنی ...
خیلی خوش اومدین گاهی فرصتی بود شنبه یکشنبه سری اینجا بزنید
شما شاید بچه ها رو نشناسید ولی همه شما رو به خوبی میشناسن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
موضوعها: 28
رتبه:
50
3 تشکر در 0 ارسال
همه کاربرا جدید شدند. یه زمانی اینجا برو بیایی داشتم من! دوستان قدیمی کیا هستند؟! کجا هستند؟
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
من برنده 2007 هستم و از سال 2008 عضو این سایت هستم و مرتب به این سایت سر میزنم... ولی آیا کسی خبری از موسس این سایت - سعید- نداره؟ یه خبرهایی ازش شنیدم، امیدوارم همه چی بخیر گذشته باشه.. و مشکلش حل شده باشه... من همیشه به یادش هستم چون خیلی با راه اندازی این سایت بمن کمک کرد.... اگر کسی خبری از او داره ما را هم در جریان بگذاره.. ممنون
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-08 ساعت 15:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-31 ساعت 13:09 توسط aghaghia.)
(2013-05-26 ساعت 15:51)rasarasa نوشته: امروز یک سری به کنترل پنلم زدم و دیدم تعداد ارسالهام به ۵۰۰ تا رسیده و من هنوز اینجاهستم و هنوز دارم جواب میدم! من مهاجرسرا رو برخلاف اکثر
rasarasa جان یه سوال داشتم من قدیما زیاد میومدم مهاجرسرا... نمیدونم چی نوستالوژی هست اصلا درسته یا نه ! شما همون شخصی نیستین که چندسال پیش، ارواین زندگی می کردین، چندتا عکس از محل زندگیتون گذاشته بودین تو مهاجرسرا؟!!!
someday i will leave and never come back
موضوعها: 1
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-09 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-09 ساعت 17:13 توسط A.R.R.)
كسي از admin بزرگوار مؤسس سايت خبري نداره؟
ايشون فكر ميكنم الان بيش از يك ماه كه به سايت سري نزدن!
اميدوارم هر جا كه تشريف دارند سالم و سلامت باشند واقعاً كه سايت بسيار خوب و جامعي رو براي مهاجرت تأسيس كردند.
خواهشاً اگر كسي از ايشون خبري داره بگه و جماعتي رو از نگراني در بياره.
سپاس
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
نمیتونم دوست خوبم الهه و فروزن مایند و دریمر رو فراموش کنم . امیدوارم هرجا هستن شاد باشن .
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-29 ساعت 21:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-31 ساعت 13:49 توسط ParsTrader.)
(2013-08-29 ساعت 19:53)User نوشته: افشين جان از اون دوستاني كه ويزا نگرفتند غير از يك نفر از بقيه خبري ندارم. سرشار و محمودي و گدفلاي و بقيه همه ناپديدند! يكيشون هست كه خانمه ويزا گرفت و شوهر نه! هنوز پرونده شون در جريانه ولي نتونستن فعلا به فرجامش برسونند.
از كساني هم كه ويزا گرفتند چند تاييشان را مي شناسم كه هنوز هستند. و خيلي ها را نمي دانم كجا هستند. خيلي ها هم ايرانند. يعني برگشتند.
.
سلام
یوزر جان این جمله ایی که قرمز کردم خیلی مهم هست. مساله فقط برگشتن نیست مساله اینه که تو این روزگار 20 یا 30 هزار دلار ممکن است تمام زندگی یک فرد باشد. خیلی ها می روند و چندین ماه می مانند و بعد از خرج کردن کل سرمایه مجبور می شوند برگردند .
دلایل زیادی برای این موضوع وجود دارد . یکی اینکه این مجانی بودن لاتاری و نیاز نداشتن به مدرک زبان همه را وسوسه می کند که شانس خود را امتحان کنند. دیگری اینکه همه از امریکا یک تصور دیگه دارند و زمانی که میرسند با شرایط دیگری متوجه می شوند . عدم مطالعه مناسب و .... دلایل زیاد است که از حوصله این تاپیک خارج است.
ببخشید شاید پستم مربوط به این تاپیک نبود
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی