موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من هم،با اجازه تان در حال سرک کشیدن در این موضوع بودم و اکنون نیز می خواهم با پیشنهاد یکی از دوستان،که یادگیری در خانه را توصیه کرده بودند مخالفت کنم.به اعتقاد من، شرکت در کلاس های گروهی را تا آن زمان ادامه دهید که مغز شما قادر به پردازش و تولید جمله به زبان مقصد شده باشد.از آن به بعد می توانید به شیوه های مختلف از جمله تماشای فیلم و اخبار تا مطالعه روزنامه و رمان و عضویت در تالار های گفتمان به زبان معیار،مهارت های مختلف را تقویت کرده و دایره لغات خود را افزایش دهید.
لازم به ذکر است که من برای نوشته ی بالا به تجربه ی حاصل از 10 سال یادگیری زبان(انگلیسی) خود اتکا کرده ام و از هیچ منبع علمی کمک نگرفته ام! ؛)
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
http://farsi.goenglish.me/
این سایت متعلق به VOA است. سایت خوبی است برای آنهاییکه میخواهند زبان انگلیسی را از ابتدا شروع کنند.
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من چند راه حلي كه براي خودم در آموختن زبان كارساز بود رو اينجا مي نويسم.
1. تجربه ثابت كرده كه يادگيري موضوعي بسيار موفقيت آميزه . يعني چي؟ يعني كلماتي كه همه اشون در رابطه با يك موضوع هستند زودتر در حافظه ما حك مي شه. به عنوان مثال شما Natural disastersيا بلاهاي طبيعي رو در نظر بگيريد. كلمات مرتبط با انواع اين بلاها مثله Flood (سيل)، Drought (خشكسالي) وغيره و اثرات اون بلاها و كلماتي كه مرتبط با مردم و ساختمان ها در اين بلاها هستند بسيار بهتر توي يادمون مي مونه زماني كه به صورت موضوعي خونده ميشه. مثلا شما مي تونيد توي دفتري هر موضوعي رو به صورت جداگانه بنويسيد و كلمات مربوط به اون موضوع هم در زيرش بياريد. چون در اين حالت ذهن ما چون ارتباط بين كلمات پيدا مي كنه به راحتي فعال مي شه. كتاب هاي Vocabulary كه در بازار هست نيز مثله Vocabulary in use در سه سطح بر اين اساسه.
2.اصطلاحاتي رو كه ياد مي گيريد رو همه رو در يك داستان بكار ببريد. شما مثلا ده اصطلاح رو در نظر بگيريد و ياد بگيريد. بعد سعي كنيد يه داستاني بسازيد كه همه اين اصطلاحات درون اون بكار برده شده باشه. باز هم شما چون تو ذهنتون چيزي رو مي سازيد روال يادگيري و يادآوري آسونتر مي شه.
3.راستش من خيلي ها رو ديدم كه وقتي فيلمي يا سريالي نگاه مي كنند دگمه Pause رو مي زنند و كلمه ايي كه نمي دونند رو يادداشت مي كنند اين يعني آخر پشتكار و علاقه . ولي من متاسفانه چون درگير فيلم و سريال مي شم و جو اون صحنه ها منو مي گيره نمي تونم اين كار رو بكنم. ولي بعدش به Subtitle اش مراجعه مي كنم و اون كلماتي كه برام جالب هست رو يادداشت مي كنم. براي همه كلمات اين كار رو نمي كنم. چون مي خوام فرآيند يادگيري جذاب باشه و يه حالت خشك به خودش نگيره.
4.حتما اخبارهاي كه براتون جذاب هست رو در اينترنت پيدا كنيد و كلمات جديدش رو ياد بگيريد. اين كار رو تنها براي چيزهايي كه براتون جذاب هست انجام بديد تا خسته نشيد.
“Success comes in cans; failure in can'ts
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
یه وبسایت عالی برای یادگیری زبان انگیلسی:
روش کار بصورت تمرین صحبت کردن از طریق تماشای فیلم هست. تماشای فیلم یکی از بهترین روش های یاد گیری زبان هست. ولی این سایت یک سری امکانات اضافه کرده که این روش را بسیار کارآمد و جالب شده.
در این سایت میتونید انتخاب کنید که فیلم بعد از هر جمله مکس کنه و با کلیک بر روی هر کلمه در زیرنویس میتونید تلفظ و معنی ان را ببنید.
متونید هر جمله ای را متوجه نشید با سرعت آهسته تر بشنوید.
میشه عین همان جمله را که میشنوید خودتون تکرار کنید و صداتون ضبط میشه و نمره میگیرید. نمره شما با افراد مختلف از کشور های دنیا و با تلفظ قبلی خدتون مقایسه میشه و رتبه میگیرید. و نشون میده چقدر پیشرفت داشتین.
http://www.englishcentral.com/
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من تصميم دارم چند روز يكبار يه مبحث اموزش زبان انگليسي در اين تاپيك قرار بدم كه بيشتر تاكيدش بر گرامر خواهد بود. چون به نظرم براي درست صحبت كردن بايد بدونيم كه چه جوري اين لغاتي رو كه ياد مي گيريم به درستي در يك جمله بكار ببريم. شايد براي بعضي از دوستان اين آموزش تكراري به نظر برسه ولي شايد كساني باشند كه خودشون در منزل self study دارند و دنبال اين مبحث باشند. البته براي خود من هم يه يادآوري بسيار مفيد خواهد بود.
تمامي مطالب ارائه شده از منابع موثقي مثل Landmark ,Natural English,Total English و غيره خواهد بود.
درس اول : Advice
وقتي با يك يا چند نفر داريد صحبت مي كنيد و طرف مشورت قرار مي گيريد مي تونيد از اين ساختارها براي بيان عقايدتون استفاده كنيد.
1- Should + infinitive without to
You should just do it. go for it.
She shouldn't apologize.
Should she tell him?
نكته: تفاوت بين Should يا Must : شما وقتي از Should استفاده مي كنيد تنها نظرتون رو ارائه ميديد و هيچ بايدي در كار نيست در صورتي كه در Must بايد قوي وجود دارد.
You should speak to your father (it's a good idea)
You must speak to your father (it's essentional ) obligation
2- Ought to + infinitive without to
I think you ought to consider doing a self-improvement course.
He ought not to tell hiss boss.
Ought I to send in a written application?
3- If I were you (him , etc) ,+ would + infinitive without to
If I were u, I would put your plans on hold for now.
If I were u, I wouldn't do anything.
If u were me, would u apply for the job?
نكته: در بيشتر مواقع در مكالمه قسمت If I were u حذف مي شه: What would u do? I'd stay at home.
4- Why don't u + infinitive without to
Why don't u look for another job?
5-مي تونيد قبل از اين گونه جملات كلماتي مثل I think يا I don't think استفاده كنيد.
I don't think u should go.
6- ساير موارد.
Have u thought about buying a new car?
I/I'd advice u to check with the embassy first.
“Success comes in cans; failure in can'ts
موضوعها: 2
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
فرودگاه = AIRPORT
هواپیما=AIRPLANE
مسافر= PASSENGER
بلند شدن هواپیما = TAKE OFF
زمین نشستن هواپیما = LAND
خدمه هواپیما = CREW
خلبان = PILOT
کمربند = SEATBELT
راهروی هواپیما = AISLE
مهماندار مرد= STEWARD
مهماندار زن =STEWARDESS
چمدان= LUGGAGE
بار اضافه= EXTRA LUGGAGE
در فرودگاه محلی برای مسافرانی در نظر گرفته می شود که قصد خروج دارند و چمدانهای خود را تحویل داده اند و منتظر پرواز هستند به این محل DEPARTURE LOUNGE گفته می شود .
دری در قسمت مسافران خروجی وجود دارد که مسافران کارت پرواز را به افسر فرودگاه تحویل می دهند و به سمت سوار شدن هواپیما می روند به این در خروجی DEPARTURE GATE می گویند.
صفحه ای در فرودگاه هست که ساعت پروازها ، وضعیت پروازهای خروجی را نشان میدهد به این صفحه DEPARTURE BOARD گفته می شود.
به پیامهایی که در مورد انواع پروازها در فرودگاه از بلندگو می شنویم ANNOUNCEMENT گفته می شود.
چمدانها و کلیه وسایل حمل شده توسط مسافران جهت امنیت پرواز بازرسی میشود با این بازرسی CHECK گفته میشود . به افسری که چدانها را بازرسی می کند و مدارک شناسایی را بررسی می کند IMMIGRATION OFFICER گفته می شود
تسمه ای در فرودگاه وجود دارد که چمدانها را حمل می کند تا در حین عبور وارد دستگاهی شوند که مامور فرودگاه محتویات چمدان را ببیند به این تسمه CONVEYOR BELT گفته می شود.
در پروازهای خارجی وقتی چمدان تحویل داده شود و روی گذرنامه مهرخروج از کشور زده شود وارد محلی میشوی که به آن DUTY FREE گقته میشود .
سفر خوبی داشته باشید .
HAVE A NICE TRIP .
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
دوستان برای تقویت زبان این سایت رو امتحان کنید
http://www.englishcentral.com/en/player/...ion-sports
اصلا به ترجمه کاری نداشته باشید در ابتدا فقط چندیدن بار گوش کنید پس از حفظ کردن صوت به متن مکالمه در زیر دقت کنید و بعد از چند بار انجام همزمان آن کلمات را ترجمه کنید با این روش اولا تلفظ صحیح آن و خیلی راحت معنی کلمه را یاد خواهید گرفت.
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
بیش از 80 جلسه ویدئویی آموزش مکالمه انگلیسی از مبتدی تا حرفهای
به سایت زیر مراجعه کنید و با لینک مستقیم (سرعت فوق العاده بالا) دانلود کنید
http://vatandownload.com/2010/05/english...h.php#more
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من من زبانم میشه گفت خوبه یعنی میتونم برم تو آمریکا و کارای روزمره خودم رو انجام بدم. ولی چیزی که آزارم میده اینه که نمیتونم فیلمها و سریالهای آمریکایی رو متوجه شم که چی میگن . مثلا سریال فرار از زندان رو دوست دارم کاملا متوجه شم چی میگن. به نظر شما من باید چیکار کنم؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-11 ساعت 19:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-11 ساعت 19:08 توسط loony.)
In my experience ,listening and reading English books is the most helpful method to learn language. If you want to go to an institute either ,go to somewhere that they have real English teachers because their accents is very important to learn spelling words correctly.
بر اساس تجربه ای که من و همسرم داریم بهترین راه یاد گرفتن زبان گوش کردن و کتاب خواندن است. اگر هم قصد دارید به یک موسسه زبان بروید حتما مطمءن شوید که معلمهای انگلیسی زبان دارند چون لهجه آنها در یادگیری تلفظ لغات خیلی مهم است.
حقیقتا من چون خودم زیاد اهل بیرون از خانه رفتن نیستم ترجیح میدم یک روشی را انتخاب کنم که بهترین نتیجه را میده. اگر میخواین امتحان بدید خوب مجبورید یه کم مثل دوران تحصیلی به خودتون فشار بیارید اما اگر فقط میخوان زبان یاد بگیرید و توی خون و پوستتون بمونه پیشنهاد اول من اینه که فقط و فقط کتاب انگلیسی بخونید. میتونید کتابهای مجانی را آنلاین دانلود کنید و یک دیکشنری مثل babylon روی کامپیوتر نصب کنید و همینطور که میخونید معنی لغات را فقط با کلیک کردن روی هر کلمه بفهمید. اول با دیکشنری فارسی شروع کنید و بعد که وارد تر شدید انگلیسی به انگلیسی. توصیه بعدی من این است که به هیچ وجه هیچ شبکه یا فیلم به زبان فارسی نگاه نکنید. من الان حدود ۳ سال هیچ چیز به فارسی ندیدم . با این روش شما هم فیلم میبینید و هم تمرین زبان میکنید و بعد از چند ماه میبینید که با این دو روش چه راحت از همه اطرافیانتان در دانستن زبان سر میشوید. با همین روش من الان دارم کتاب انگلیسی مینویسم و روش خیلی بی دردسر و لذت بخشی است
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
با سلام به تمام دوستان
لطفا" يك موسسه زبان خوب كه در تهران هست را آدرس بدين . ممنون از همه
To Wounds From One[font=Arial][/font]