موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2010-03-05 ساعت 23:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-05 ساعت 23:14 توسط elli.)
بايد سطح زبان انگليسي شما در سطح قابل قبولي باشه كه شروع به فكر كردن به زبان انگليسي و يا حرف زدن با خودتون به اين زبان باشه در غير اينصورت فقط اشتباهات خودتون رو ملكه ذهن خودتون مي كنيد.
اگر وقت كافي براي زبان خوندن داريد بهتره از يك كلاس گروهي براي اينكار استفاده كنيد. اگر براي امريكا رفتنه حتما اكسنت امريكن باشه چون اگه با بريتيش شروع كنيد يه كمي طول مي شه كه گوشتون به اكسنت ديگه ايي عادت كنه. اصلا ارتباط خودتون را با زبان قطع نكنيد حتما فيلم و سريال انگليسي رو روزانه تماشا كنيد. اگر براي دانشگاه مي خواهيد بهتره روي فرمال كار كنيد در غير اينصورت بيشتر بر اين فرمال ها و ادبيات عاميانه كار كنيد بهتره .چون به قدر كافي ما ايراني ها فرمال صحبت مي كنيم. يك پارتنر براي تمرين پيدا كنيد كه سطح اش از شما بالاتر باشه . هيچ چيز مثله صحبت كردن مداوم به ماهايي كه در محيط نيستيم كمك نمي كنه.
هميشه در كنار تماشاي فيلم و سريال يك دفترچه كوچك قرار بديد و هر كلمه را بلد نبوديد يا جمله ايي رو كه به نظرتون جالب اومد بنويسيد و بعدا حفظ كنيد. كلا بهترين كار در كنار كلاس و مطالعه ، كپي و پيست كردن از روي منابع معتبر مثله فيلم،سريال و كتاب هاي آموزشي و ديكشنري است.
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من خودم الان 4 ماهه که میرم کلاس و فکر میکنم در این مدت پیشرفت خوبی داشتم .ابتدا با lets go1,2,3,4,5,6
و الانم که interchang1,2 رو دارم میخونم . در کنار این کتابها اموزش زبان نصرت2 روهم گوش میدم.شما هم این روش رو تست کنید حتما نتیجه خواهید گرفت.
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
usa.lover عزیز با یک تجربه فردی که برای شما پیش اومده نمیشه قضاوت کرد. ممکنه که اون دوست شما استعداد خاصی داشته و چه بسا اگر کلاس شرکت میکرد خیلی سریعتر هم نتیجه میگرفت!
در جواب نوشته اول این موضوع هم باید بگم که نمیشه یه نسخه واحد برای همه پیچید. انگلیسی تمومی نداره و این که چه روشی برای یادگیری شما خوبه، بیش از هر چیز به این چهار عامل بستگی داره: (۱) سطح فعلی شما (۲) سطحی که میخواید بهش برسید (۳) امکاناتی که بهش دسترسی دارید (۴) پشتکار خودتون
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
منم فکر میکردم کلاس رفتن وقت تلف کردنه ....برای همین توی خونه خوندم ولی وقتی وارد محیط شدم فهمیدم چه اشتباهی کردم....خوندن توی خونه گنجینه ی لغات و بالا میبره ولی وقتی نتونید ازش استفاده کنید به چه درد میخوره؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2010-03-06 ساعت 17:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-08 ساعت 20:40 توسط usa.lover.)
بله منم منظورم مکالمه کردن در خونه با خودتون، همسر، فرزندان حتی بیرون از منزل با دوستان، اقوام و ...
اگر کلاسی وجود داشته باشه که همه در سطح بالایی از زبان قرار دارند، بلی می ارزد که وقت بگذارید!!!
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-07 ساعت 19:28)arsan نوشته: من موسسه زبان پرتو دانش پیشنهاد میکنم. به نظر من فوقالعاده است. من که خودم و دوستام راضییم. از مکالمه با سیستم
cutting edge که به نام دورههای prc ثبت نام میکنن. مدرک از لانگمن و ان سی سی انگلیس هم میدن. من الان ۳ تا از مدرکاشو گرفتم و استعلام هم گرفتم برای ایلتس هم داریم آماده میشیم سایتش
www.gets.ir
tel 88716400
اگر مدرک از انگلیس میدند پس با لهجه ی بریتیش هم یاد میدند دیگه؟
اگه بریتیش باشه برای کسانی که میخواهن بیان آمریکا به درد نمیخوره چون تازه اینجا که میان باید لهجه شون رو درست کنند
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
البته ناگفته نماند بین بچههای نسل جدید آمریکا، لهجه بریتیش یه جورایی با کلاس محسوب میشه!
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
منم شنیدم که لهجه ی بریتیش با کلاس تر از لهجه ی امریکائیست..........ولی در هر صورت برای مهاجری که تازه اومده و احتیاج به ارتباط کلامی داره کلاس خیلی زیاد مهم نیست ...باید بتونه منظورش رو برسونه و بفهمه که بقیه چی میگن ......که در صورتی که انگلیسی رو با لهجه ی بریتیش یاد گرفته باشه این کار براش توی آمریکا کمی سخت میشه