موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما میریم studio 6 تو sam houston ، تو سایت super shuttle که چک کردم گفت میشه 39 دلار فکر کنم
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-25 ساعت 11:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-25 ساعت 11:06 توسط MAHDI2012.)
با تبریک سال نو خدمت همه عزیزان
من قصد دارم در مرداد ماه به دالاس بیام البته با خانواده(4 نفر) یکی از دوستام پلانو هست .می خوام بیام پاس سفید بگیرم چون پسرم 2 تر داره تا لیسانس بگیره (مهندسی مکا نیک) ادرس ام را در پلانو دادم چون دوستم در پلانو هست .سوال من اینه که ایا برای درخواست پاس سفید فرقی نمی کنه کدام شهر باشیم؟.هزینه اقامت حدود 1 ماه چقدر می شه ؟ هتل بریم یا خانه اجاره کنیم یا همخونه پیدا کنیم ؟در ضمن هوای تیر و مرداد چطوره و این 1 ماه چه کارهایی می تونیم انجام بدیم و چه تفریحاتی؟؟؟؟؟ ممنون میشم از راهنمای شما@@@@
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما
من شنیدم اونجا(هیوستون)کار نفتی(پالایشگاهی-پتروشیمی-گاز و..)راحتتر پیدا میشه
من وهمسرم هردو مهندس شیمی (من گرایش پتروشیمی و همسر گاز)هستیم وحدود 10-12 سال سابقه کار در صنعت پتروشیمی ایران داریمعنوان شغلی من در ایران مسوولproduction control & planning هستم وهمسرم shift superviser هست
اونجا می تونیم کار مناسب پیدا کنیم؟
مدرک تحصیلی ما اونجا پذیرفته میشه؟
سابقه کار ما پذیرفته میشه؟
ممنون از راهنمایی تون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان مقيم هيوستون ممنون ميشم بهم بگيد آب و هوا اونجا چطوره در واقع مي خوام ببينم چه لباسهايي رو با خودمون بياريم فقط تابستوني ؟يا لباس در حد بائيز هم به درد مي خوره ؟باروني؟ كابشن ؟
ممنون
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام..من یکی از دوستانم که به دالاس رفتند کلی لباس همراه خودشون بردند که پشیمان شده بودند یکی به خاطر حمل انها و یکی هم اینکه می گفتند لباس با کیفیت بالا و قیمت مناسب اونجا می تونستند تهیه کنند و نیازی به بردن انها نداشتند.موفق باشید.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
راستش خرج كردن دلار اونجا برامون خيلي مهمه چون با اين وضع دلاري كه بيش اومده هر چقدر بتونيم صرفه جويي كنيم به نفعمونه .كلي از وسايلي كه اينجا داريم قابل استفاده است ميشه بعدا كه كار بيدا كرديم از اونجا با خيال راحتر خريد كنيم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ممنون ميشم اگه كسي منو راهنمايي كنه. همسر من (كه حدود يه ساله با او ازدواج كردم) سيتي زن كاناداست و من كه الان در ايران هستم منتظرم كه حداكثر تا چهار پنج ماه ديگه كار مهاجرتم به كانادا درست شه. در حال حاضر كار خوبي به همسرم در "هيوستون" امريكا پيشنهاد شده و ميتونه از طريق ويزاي كار به امريكا بره. ميخواستم بدونم اگه بره اونجا، به من هم ويزاي امريكا رو ميدن يا احتمال داره ندن؟ ضمناً از زماني كه براي ويزاي امريكا اقدام كنم چقدر طول ميكشه تا بتونم ويزا بگيرم؟ يه سؤال ديگه آيا اگر وارد اين پروسه بشم در پروسه گرفتن مهاجرت به كانادا تداخلي ايجاد نميشه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ساكن خود هيوستون
راست و حسيني يكي بگه آب و هواي هيوستون در چهار فصل سال چطوره؟ يكي ميگه مثل بندر عباس يكي ميگه مثل شمال ايران يكي ميگه زمستونش استخون سوزه يكي ميگه ملايمه لطفا جلوي اين عبارات زير جواب منو بفرماييد ببينم چه لباسي بيارم
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خسته نباشید
ما میخوایم تو شهر تگزاس اقامت داشته باشیم از آنجا که شنیدم شرکتهای بزرگ نفتی در تگزاس واقع شدن همسرم فوق لیسانس ژئوفیزیک هستن از دوستان کسی هست سایت چند شرکت نفتی تگزاس معرفی کنه ؟
با کمال تشکر از راهنمایی همه شما دوستان
موفق باشید
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-07 ساعت 21:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-07 ساعت 21:45 توسط armanbala.)
(2012-04-07 ساعت 11:35)banafsheh_000 نوشته: (2012-04-03 ساعت 16:17)armanbala نوشته: دوستان ساكن خود هيوستون
راست و حسيني يكي بگه آب و هواي هيوستون در چهار فصل سال چطوره؟ يكي ميگه مثل بندر عباس يكي ميگه مثل شمال ايران يكي ميگه زمستونش استخون سوزه يكي ميگه ملايمه لطفا جلوي اين عبارات زير جواب منو بفرماييد ببينم چه لباسي بيارم
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان
در ویکی پدیا -صفحه هیوستون اطلاعات دقیق ورسمی آب وهوایی همراه با گراف قابل مشاهده ست
اين ويكي پديا ي هيوستون !! شما اينجا ازآب و هوا چيزي ديديد؟ لطفا اگر اطلاعاتتون كامل هست پست بفرماييد
http://fa.wikipedia.org/wiki/هیوستون
(2012-04-07 ساعت 05:32)iust_software نوشته: (2012-04-03 ساعت 16:17)armanbala نوشته: دوستان ساكن خود هيوستون
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان
از نظر من دوفصل گرم و گرمتر داریم :دی یه چندروزی هم از دستشون در میره هوا خنک میشه
البته از ترنادو هم نباید ناغافل بشی! اون عزیزی که نوشته زمستونش استخون سوزه لطفا خدمت ما معرفی کنید بلکه ماهم آشنا شدیم با این دوست گرامی تشریف بردیم محله اونها خونه گرفتیم :دی
از توضيح مختصر و بسيار مفيدتون سپاسگزارم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر