کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
ما میریم studio 6 تو sam houston ، تو سایت super shuttle که چک کردم گفت میشه 39 دلار فکر کنم
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، sce ، mhb161 ، y.n
با تبریک سال نو خدمت همه عزیزان
من قصد دارم در مرداد ماه به دالاس بیام البته با خانواده(4 نفر) یکی از دوستام پلانو هست .می خوام بیام پاس سفید بگیرم چون پسرم 2 تر داره تا لیسانس بگیره (مهندسی مکا نیک) ادرس ام را در پلانو دادم چون دوستم در پلانو هست .سوال من اینه که ایا برای درخواست پاس سفید فرقی نمی کنه کدام شهر باشیم؟.هزینه اقامت حدود 1 ماه چقدر می شه ؟ هتل بریم یا خانه اجاره کنیم یا همخونه پیدا کنیم ؟در ضمن هوای تیر و مرداد چطوره و این 1 ماه چه کارهایی می تونیم انجام بدیم و چه تفریحاتی؟؟؟؟؟ ممنون میشم از راهنمای شما@@@@
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، mojtaba_k ، bakhshandehgy ، Iaccept
درود بر شما
من شنیدم اونجا(هیوستون)کار نفتی(پالایشگاهی-پتروشیمی-گاز و..)راحتتر پیدا میشه
من وهمسرم هردو مهندس شیمی (من گرایش پتروشیمی و همسر گاز)هستیم وحدود 10-12 سال سابقه کار در صنعت پتروشیمی ایران داریمعنوان شغلی من در ایران مسوولproduction control & planning هستم وهمسرم shift superviser هست
اونجا می تونیم کار مناسب پیدا کنیم؟
مدرک تحصیلی ما اونجا پذیرفته میشه؟
سابقه کار ما پذیرفته میشه؟

ممنون از راهنمایی تون
پاسخ
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، bakhshandehgy ، mhb161 ، y.n
سلام
دوستان مقيم هيوستون ممنون ميشم بهم بگيد آب و هوا اونجا چطوره در واقع مي خوام ببينم چه لباسهايي رو با خودمون بياريم فقط تابستوني ؟يا لباس در حد بائيز هم به درد مي خوره ؟باروني؟ كابشن ؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، bakhshandehgy ، mhb161
سلام..من یکی از دوستانم که به دالاس رفتند کلی لباس همراه خودشون بردند که پشیمان شده بودند یکی به خاطر حمل انها و یکی هم اینکه می گفتند لباس با کیفیت بالا و قیمت مناسب اونجا می تونستند تهیه کنند و نیازی به بردن انها نداشتند.موفق باشید.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

پاسخ
تشکر کنندگان: kourosh2011 ، SH1A2R3 ، anikoo ، shkhmo ، mojtaba_k ، bakhshandehgy ، mhb161 ، mehdi2014 ، Abdorrezaa
راستش خرج كردن دلار اونجا برامون خيلي مهمه چون با اين وضع دلاري كه بيش اومده هر چقدر بتونيم صرفه جويي كنيم به نفعمونه .كلي از وسايلي كه اينجا داريم قابل استفاده است ميشه بعدا كه كار بيدا كرديم از اونجا با خيال راحتر خريد كنيم.
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، mojtaba_k ، etefag ، bakhshandehgy ، mhb161 ، y.n
(2012-03-30 ساعت 22:58)banafsheh_000 نوشته:  درود بر شما
من شنیدم اونجا(هیوستون)کار نفتی(پالایشگاهی-پتروشیمی-گاز و..)راحتتر پیدا میشه
من وهمسرم هردو مهندس شیمی (من گرایش پتروشیمی و همسر گاز)هستیم وحدود 10-12 سال سابقه کار در صنعت پتروشیمی ایران داریمعنوان شغلی من در ایران مسوولproduction control & planning هستم وهمسرم shift superviser هست
اونجا می تونیم کار مناسب پیدا کنیم؟
مدرک تحصیلی ما اونجا پذیرفته میشه؟
سابقه کار ما پذیرفته میشه؟

ممنون از راهنمایی تون

سلام
در مورد کار نفتی کاملا درست شنیدید اینجا شرکت های نفتی خیلی زیاد هستند و خیلی الان به نیروی کار نیاز دارند مخصوصا اگه سابقه کار خوبی داشته باشید شانس بیدا کردن کار در زمان کمتر را بالا می بره. البته نمی شه گفت دقیقا چقدر باید دنبال کار بگردید تا کار خوبی بیدا کنید ولی حتما بیدا می شه ما هر کسی را که می شناسیم توانسته کار دلخواهشو بیدا کنه.
مدارک تحصیلی ایرن را قبول دارن ولی مهم تر از مدرک برای استخدام براشون اینه که سابقه کار داشته باشی و کار را بلد باشید.در واقع مدرک و سابقه کار به شما شانس رفتن به مصاحبه را می ده ولی برای گرفتن کار باید بتونید نشون بدید که کار بلد هستید.
خیلی از دوستهای ما این اواخر کار نفتی بیدا کردن شما هم وقتی بیاید انشاالله زود بیدا می کنید فقط زبانتون را تقویت کنید و به نظر من چون کار خودتون و همسرتون مربوط به نفت هست به جز هیوستون به شهر دیگه ای فکر نکید.
موفق باشید
پاسخ

سلام، ممنون ميشم اگه كسي منو راهنمايي كنه. همسر من (كه حدود يه ساله با او ازدواج كردم) سيتي زن كاناداست و من كه الان در ايران هستم منتظرم كه حداكثر تا چهار پنج ماه ديگه كار مهاجرتم به كانادا درست شه. در حال حاضر كار خوبي به همسرم در "هيوستون" امريكا پيشنهاد شده و ميتونه از طريق ويزاي كار به امريكا بره. ميخواستم بدونم اگه بره اونجا، به من هم ويزاي امريكا رو ميدن يا احتمال داره ندن؟ ضمناً از زماني كه براي ويزاي امريكا اقدام كنم چقدر طول ميكشه تا بتونم ويزا بگيرم؟ يه سؤال ديگه آيا اگر وارد اين پروسه بشم در پروسه گرفتن مهاجرت به كانادا تداخلي ايجاد نميشه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد 
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mojtaba_k ، mhb161
دوستان ساكن خود هيوستون
راست و حسيني يكي بگه آب و هواي هيوستون در چهار فصل سال چطوره؟ يكي ميگه مثل بندر عباس يكي ميگه مثل شمال ايران يكي ميگه زمستونش استخون سوزه يكي ميگه ملايمه لطفا جلوي اين عبارات زير جواب منو بفرماييد ببينم چه لباسي بيارم
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi ، sare ، shkhmo ، etefag ، bakhshandehgy ، el333 ، mhb161 ، y.n
(2012-04-03 ساعت 14:14)farnaz625 نوشته:  سلام، ممنون ميشم اگه كسي منو راهنمايي كنه. همسر من (كه حدود يه ساله با او ازدواج كردم) سيتي زن كاناداست و من كه الان در ايران هستم منتظرم كه حداكثر تا چهار پنج ماه ديگه كار مهاجرتم به كانادا درست شه. در حال حاضر كار خوبي به همسرم در "هيوستون" امريكا پيشنهاد شده و ميتونه از طريق ويزاي كار به امريكا بره. ميخواستم بدونم اگه بره اونجا، به من هم ويزاي امريكا رو ميدن يا احتمال داره ندن؟ ضمناً از زماني كه براي ويزاي امريكا اقدام كنم چقدر طول ميكشه تا بتونم ويزا بگيرم؟ يه سؤال ديگه آيا اگر وارد اين پروسه بشم در پروسه گرفتن مهاجرت به كانادا تداخلي ايجاد نميشه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد 

دوست عزیز قاعدتا جواب این سوال رو میبایست در فروم مهاجرت به کانادا جستجو کنین

شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-04-03 ساعت 16:28)MPU نوشته:  
(2012-04-03 ساعت 14:14)farnaz625 نوشته:  سلام، ممنون ميشم اگه كسي منو راهنمايي كنه. همسر من (كه حدود يه ساله با او ازدواج كردم) سيتي زن كاناداست و من كه الان در ايران هستم منتظرم كه حداكثر تا چهار پنج ماه ديگه كار مهاجرتم به كانادا درست شه. در حال حاضر كار خوبي به همسرم در "هيوستون" امريكا پيشنهاد شده و ميتونه از طريق ويزاي كار به امريكا بره. ميخواستم بدونم اگه بره اونجا، به من هم ويزاي امريكا رو ميدن يا احتمال داره ندن؟ ضمناً از زماني كه براي ويزاي امريكا اقدام كنم چقدر طول ميكشه تا بتونم ويزا بگيرم؟ يه سؤال ديگه آيا اگر وارد اين پروسه بشم در پروسه گرفتن مهاجرت به كانادا تداخلي ايجاد نميشه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد 

دوست عزیز قاعدتا جواب این سوال رو میبایست در فروم مهاجرت به کانادا جستجو کنین

در ادامه مطلب، سؤال من راجع به گرفتن ويزاي امريكا بود (شهر هيوستون). شما اطلاع داريد؟

در ادامه مطلب، سؤال من راجع به گرفتن ويزاي امريكا بود (شهر هيوستون). شما اطلاع داريد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mhb161
(2012-04-03 ساعت 16:17)armanbala نوشته:  دوستان ساكن خود هيوستون
راست و حسيني يكي بگه آب و هواي هيوستون در چهار فصل سال چطوره؟ يكي ميگه مثل بندر عباس يكي ميگه مثل شمال ايران يكي ميگه زمستونش استخون سوزه يكي ميگه ملايمه لطفا جلوي اين عبارات زير جواب منو بفرماييد ببينم چه لباسي بيارم
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان

از نظر من دوفصل گرم و گرمتر داریم :دی یه چندروزی هم از دستشون در میره هوا خنک میشه
البته از ترنادو هم نباید ناغافل بشی! اون عزیزی که نوشته زمستونش استخون سوزه لطفا خدمت ما معرفی کنید بلکه ماهم آشنا شدیم با این دوست گرامی تشریف بردیم محله اونها خونه گرفتیم :دی

پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mojtaba_k ، سمانه777 ، sce ، MEHDIREZAEI ، arman_m ، mhb161 ، mehdi2014 ، Abdorrezaa
سلام
خسته نباشید
ما میخوایم تو شهر تگزاس اقامت داشته باشیم از آنجا که شنیدم شرکتهای بزرگ نفتی در تگزاس واقع شدن همسرم فوق لیسانس ژئوفیزیک هستن از دوستان کسی هست سایت چند شرکت نفتی تگزاس معرفی کنه ؟
با کمال تشکر از راهنمایی همه شما دوستان
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، shkhmo ، mhb161
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان

در ویکی پدیا -صفحه هیوستون اطلاعات دقیق ورسمی آب وهوایی همراه با گراف قابل مشاهده ست
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، shkhmo ، mojtaba_k ، arman_m ، mhb161 ، y.n ، mehdi2014
(2012-04-07 ساعت 11:35)banafsheh_000 نوشته:  
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان

در ویکی پدیا -صفحه هیوستون اطلاعات دقیق ورسمی آب وهوایی همراه با گراف قابل مشاهده ست

اين ويكي پديا ي هيوستون !! شما اينجا ازآب و هوا چيزي ديديد؟ لطفا اگر اطلاعاتتون كامل هست پست بفرماييد
http://fa.wikipedia.org/wiki/هیوستون
(2012-04-07 ساعت 05:32)iust_software نوشته:  
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان

از نظر من دوفصل گرم و گرمتر داریم :دی یه چندروزی هم از دستشون در میره هوا خنک میشه
البته از ترنادو هم نباید ناغافل بشی! اون عزیزی که نوشته زمستونش استخون سوزه لطفا خدمت ما معرفی کنید بلکه ماهم آشنا شدیم با این دوست گرامی تشریف بردیم محله اونها خونه گرفتیم :دی
از توضيح مختصر و بسيار مفيدتون سپاسگزارم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، m9780 ، shkhmo ، mhb161 ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان