کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2012-04-07 ساعت 21:43)armanbala نوشته:  
(2012-04-07 ساعت 11:35)banafsheh_000 نوشته:  
(2012-04-03 ساعت 16:17)armanbala نوشته:  دوستان ساكن خود هيوستون
راست و حسيني يكي بگه آب و هواي هيوستون در چهار فصل سال چطوره؟ يكي ميگه مثل بندر عباس يكي ميگه مثل شمال ايران يكي ميگه زمستونش استخون سوزه يكي ميگه ملايمه لطفا جلوي اين عبارات زير جواب منو بفرماييد ببينم چه لباسي بيارم
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان

در ویکی پدیا -صفحه هیوستون اطلاعات دقیق و رسمی آب وهوایی همراه با گراف قابل مشاهده ست

اين ويكي پديا ي هيوستون !! شما اينجا ازآب و هوا چيزي ديديد؟ لطفا اگر اطلاعاتتون كامل هست پست بفرماييد
http://fa.wikipedia.org/wiki/هیوستون
(2012-04-07 ساعت 05:32)iust_software نوشته:  
راست و حسيني يكي بگه آب و هواي هيوستون در چهار فصل سال چطوره؟ يكي ميگه مثل بندر عباس يكي ميگه مثل شمال ايران يكي ميگه زمستونش استخون سوزه يكي ميگه ملايمه لطفا جلوي اين عبارات زير جواب منو بفرماييد ببينم چه لباسي بيارم
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان

از نظر من دوفصل گرم و گرمتر داریم :دی یه چندروزی هم از دستشون در میره هوا خنک میشه
البته از ترنادو هم نباید ناغافل بشی! اون عزیزی که نوشته زمستونش استخون سوزه لطفا خدمت ما معرفی کنید بلکه ماهم آشنا شدیم با این دوست گرامی تشریف بردیم محله اونها خونه گرفتیم :دی
از توضيح مختصر و بسيار مفيدتون سپاسگزارم

جااااااااااان من نه جااااااااااان من بیا بگو ببینیم کی گفته استخون سوزه؟؟؟
هرکی گفته احتمالا الاسکا بوده Smile اشتباهی بهش گفتن اینجا هیوستون هست Smile !
در هر صورت شما اسم تگزاس رو که میشنوی باید بری تو فضای کارتون های بچگی و لوک خوش شانس که همیشه هوا آفابی بود و گرم و خشک و .... (شوخی کردم)
ولی ایالات جنوبی و کلا هرچی سمت خط استوا باشن مشخصه که آب و هوای شرجی تری باید داشته باشن
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: banafsheh_000 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، mojtaba_k ، bakhshandehgy ، sce ، mhb161 ، mehdi2014 ، bob esfangi ، Iaccept
سلام
خسته نباشید
ما میخوایم تو شهر تگزاس اقامت داشته باشیم از آنجا که شنیدم شرکتهای بزرگ نفتی در تگزاس واقع شدن همسرم فوق لیسانس ژئوفیزیک هستن از دوستان کسی هست سایت چند شرکت نفتی تگزاس معرفی کنه ؟
با کمال تشکر از راهنمایی همه شما دوستان
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo
(2012-04-07 ساعت 21:43)armanbala نوشته:  
(2012-04-07 ساعت 11:35)banafsheh_000 نوشته:  
هوا در فصل بهار
هوا در فصل تابستان
هوا در فصل پاييز
هوا در فصل زمستان

در ویکی پدیا -صفحه هیوستون اطلاعات دقیق ورسمی آب وهوایی همراه با گراف قابل مشاهده ست

اين ويكي پديا ي هيوستون !! شما اينجا ازآب و هوا چيزي ديديد؟ لطفا اگر اطلاعاتتون كامل هست پست بفرماييد
http://fa.wikipedia.org/wiki/هیوستون

شما صفحه فارسی ویکی پدیا رو دیدید.با لینک زیر صفحه انگلیسی ویکی پدیا که منبع اصلی و کامل تر هست رو چک کنید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Houston

اواسط صفحه جدولی هست که مقادیر دما وماکزیمم ومی نیمم و...در مواقع مختلف سال ثبت کرده
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، el333 ، سمانه777 ، arman_m ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-04-08 ساعت 07:39)n.torabi65 نوشته:  سلام
خسته نباشید
ما میخوایم تو شهر تگزاس اقامت داشته باشیم از آنجا که شنیدم شرکتهای بزرگ نفتی در تگزاس واقع شدن همسرم فوق لیسانس ژئوفیزیک هستن از دوستان کسی هست سایت چند شرکت نفتی تگزاس معرفی کنه ؟
با کمال تشکر از راهنمایی همه شما دوستان
موفق باشید
دوست عزیز شما از طریق www.oilcareers.com و www.indeed.com میتونین با فرصتهای شغلی موجود آشنا بشین ولی توجه داشته باشین همسرتون قبل از هر کاری بهتر است مدرکشون رو accredit کنن. برای این منظور هم میتونین به سایتwww.ncees.org مراجعه کنین

شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: n.torabi65 ، golesang ، SH1A2R3 ، shkhmo ، mojtaba_k ، مانترا ، mehrdad360 ، سمانه777 ، mhb161 ، mehdi2014 ، Iaccept
از دوستان عزیز مقیم هیستون یکی از دوستان ما دنبال کسی میگرده که نیاز به همخونه داشته باشه. عزیزانی که همخونه نیازمندن دستا بالا
پسر خوب و ساکتیه ما خودمون ظرفیتمون تکمیله برای همین گفتیم ببینیم دوستان کسی سراغ داره یا خیر

پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، ramin_ad ، shkhmo
سلام
مدرک همسر بنده که فوق لیسانس ژئوفیزیک و لیسانس زمین شناسیه شما میدونید برای استخدام چگونه اعتبار سنجی میشه؟ حتما باید اعتبار سنجی بشه؟ اگه نشه نمیتونه در زمینه رشته تحصیلی خودش جایی مشغول کار بشه؟
امتحانش اعتبار سنجیش چگونست؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، shkhmo ، mhb161
(2012-04-09 ساعت 20:35)n.torabi65 نوشته:  سلام
مدرک همسر بنده که فوق لیسانس ژئوفیزیک و لیسانس زمین شناسیه شما میدونید برای استخدام چگونه اعتبار سنجی میشه؟ حتما باید اعتبار سنجی بشه؟ اگه نشه نمیتونه در زمینه رشته تحصیلی خودش جایی مشغول کار بشه؟
امتحانش اعتبار سنجیش چگونست؟
با تشکر

دوست عزیز شما اگر به همان سایتwww.ncees.org که معرفی کردم بخش licensure مراجعه کنین جواب همه سوالاتتون رو میگیرین. تا آنجاییکه من بررسی کردم نمیشه گفت اگر اعتبارسنجی نشه کار پیدا نمیشه ولی معتبر نمودن مدرک شانس پیدا کردن کار را بیشتر میکنه. حتی اگر مدرک همسرتون در ردیف مدارک مهندسی طبقه بندی بشه گرفتن PE شانس پیداکردن کار را باز هم بیشتر میکنه . من یه تاپیک ایجاد کردم به اسم انجمن مهندسین برق مهاجر سرا http://mohajersara.com/thread-5053.html شاید مطالب آن به دردتون بخوره.
موفق باشین
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mojtaba_k ، arman_m ، mhb161 ، mehdi2014
دوستان عزیز مقیم هیوستون
میشه یه راهنمایی کنید که کدوم شعبه studio plus رزرو کنیم بهتره؟ما انشالله خرداد میاییم و چون هوا گرمه می خوایم جایی باشه که خرید مواد غذایی نزدیکش باشه و حد الامکان دسترسیش به جاهایی که باید بریم مثل ssn اجاره خونه و... راحتر باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: MPU ، smith ، shkhmo ، mojtaba_k ، bakhshandehgy ، mhb161
(2012-04-10 ساعت 17:40)adambarfi نوشته:  دوستان عزیز مقیم هیوستون
میشه یه راهنمایی کنید که کدوم شعبه studio plus رزرو کنیم بهتره؟ما انشالله خرداد میاییم و چون هوا گرمه می خوایم جایی باشه که خرید مواد غذایی نزدیکش باشه و حد الامکان دسترسیش به جاهایی که باید بریم مثل ssn اجاره خونه و... راحتر باشه.

دوست عزیز شعبه sam houston تقاطعش با westheimer دسترسی راحتری به همه جا داری. موفق باشی
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
پاسخ
اليزا ي عزيز
ممنون از وقتي كه ميزاريد و جواب ميديد.
من سايت زير رو براي يادگيري زبان بيدا كردم ممنون ميشم دوستان مقيم نظرشون رو بدند.
http://www.literacyadvance.org/Take_Classes/
دوستان
دوستان لاتاري
دوستان لاتاري 2012 و ساير
دوستان 2012 و ساير دوستاني كه مي خواند امسال برند هيوستون اگه مايلند با همديگه هماهنگ كنيد شايد خانوادهها بتونند با هم مچ بشند و تو يه زمان وارد بشند فكر مي كنم داشتن دوست و همسفر خيلي از استرسها رو كم مي كنه.علاوه بر اينكه دوستان مقيم هم چند تاشون اعلام آمادگي كردند كه محبتهاشون رو از ما دريغ نكنند.
هر كسي مايله بگه تا با هم در ارتباط باشيم
پاسخ
(2012-04-11 ساعت 08:24)adambarfi نوشته:  اليزا ي عزيز
ممنون از وقتي كه ميزاريد و جواب ميديد.
من سايت زير رو براي يادگيري زبان بيدا كردم ممنون ميشم دوستان مقيم نظرشون رو بدند.
http://www.literacyadvance.org/Take_Classes/
دوستان
دوستان لاتاري
دوستان لاتاري 2012 و ساير
دوستان 2012 و ساير دوستاني كه مي خواند امسال برند هيوستون اگه مايلند با همديگه هماهنگ كنيد شايد خانوادهها بتونند با هم مچ بشند و تو يه زمان وارد بشند فكر مي كنم داشتن دوست و همسفر خيلي از استرسها رو كم مي كنه.علاوه بر اينكه دوستان مقيم هم چند تاشون اعلام آمادگي كردند كه محبتهاشون رو از ما دريغ نكنند.
هر كسي مايله بگه تا با هم در ارتباط باشيم
این یه موسسه هست که کلاسهای رایگان زبان تشکیل میده، منم اینجا میرفتم. برای شروع خوبه اما شاید کافی نباشه . البته بستگی داره که خودتون هم چقدر رو زبانتون کار کنید
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، adambarfi ، shkhmo ، mojtaba_k ، bakhshandehgy ، arman_m ، mhb161 ، mehdi2014
ما قصد داریم بریم هیوستون زندگی کنیم اونجا کسی رو نداریم از دوستان کسی هست راهنمایی کنه کدوم مناطق هیوستون امنیت بالایی داره!؟شنیدم یه جاهایی از شهر هست که اگه بری بیرون ممکنه دیگه برنگردی خونه(خیلی امنیتش پایینه) ،برای سوشیال نامبر و گرین کارتمون هم آدرس نداریم؟چیکاری میتونیم بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mhb161
دوست خوبم.
ما هم داريم ميريم هيوستون و كسي رو انجا نداريم طبق گفته دوستان studio plus شعبه sam houston تقاطعش با westheimer خوبه ما فعلا يك ماه ميريم اونجا تا بعد جاهاي خوب رو شناسايي كنيم .دوستان مقيم چند جا مثل memorial قبلا گفتند كه خوبه ,
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، shkhmo ، mhb161 ، mehdi2014
دوست عزیز ، من و خانمم هم داریم میریم هیوستون . از studio plus و studio 6 قیمت گرفتم واسه یک ماه . studio plus حدود 600 دلار گرونتره .
فعلا واسه 2 هفته studio 6 رو تلفنی رزرو کردم تا ببینیم فرقش چیه . راستی تو google street ، هر دو تا رو دیدم ، studio plus یه کم دلگیره ولی studio 6 فضای باز داره . حالا برین ببینیم چه جوریه ...
یه جند روزی اگه صبر کنی ، واست میگم که studio 6 چه جوریه .
sam houston هم شنیدم جاش متوسطه و به همه چبز مثل بانک و .. نزدیکه .
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

پاسخ
تشکر کنندگان: n.torabi65 ، vroom ، adambarfi ، shkhmo ، mojtaba_k ، مانترا ، سمانه777 ، arman_m ، mhb161 ، y.n ، mehdi2014 ، amin arefi
(2012-04-14 ساعت 08:41)mehdi3261 نوشته:  دوست عزیز ، من و خانمم هم داریم میریم هیوستون . از studio plus و studio 6 قیمت گرفتم واسه یک ماه . studio plus حدود 600 دلار گرونتره .
فعلا واسه 2 هفته studio 6 رو تلفنی رزرو کردم تا ببینیم فرقش چیه . راستی تو google street ، هر دو تا رو دیدم ، studio plus یه کم دلگیره ولی studio 6 فضای باز داره . حالا برین ببینیم چه جوریه ...
یه جند روزی اگه صبر کنی ، واست میگم که studio 6 چه جوریه .
sam houston هم شنیدم جاش متوسطه و به همه چبز مثل بانک و .. نزدیکه .

دوست عزیز
انشالله به سلامتی ، رسیدیدهیوستون،بازم اگه مناطق بهتری آشنا شدید به ما خبر بدید؟راستی برای آدرس گرین کارتتون هم ،همون جایی رو که تلفنی رزرو کرید میدید؟
موفق باشید
متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، ali234 ، shkhmo ، bakhshandehgy ، sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان