موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
ما هم از امروز به این جمع می پیوندیم. تا اوایل سپتامبر 2014 می خواهیم بیاییم هیستون. یه زوج هستیم و ترجیح می دهیم یه استدیو در منطقه خوب شهر اجاره کنیم. دنبال همسفر می گردیم و دوستانی که در هیستون هستن و می توانن کمک کنن.
اولین سوالمان در مورد اجاره ماشینه: آیا دوستان توصیه می کنن که اجاره بهتره و یا خرید؟ آیا میشه با 3-4 هزار دلار یه ماشین معمولی خرید؟آیا به تازه وارد ها ماشین می فروشند؟ آیا با همین گواهی نامه بین المللی میشه ماشین را خرید؟ (چونکه ما هنوز اس اس ان نداریم.
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان آیا کسی الان هیوستون هست که بخواد ظرف یک یا دوماه آینده برگرده ایران من یه پاکت نامه اونجا دارم واگه امکان داره میخوام یکی از دوستان زحمتشو بکشه وبرام بیاره ایران
ممنون میشم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
حادا اگه یه زوج باحال هم پیدا بشه واسه آشنایی تو هیوستون و تنها نبودن بد نیست یه خبر بده D:
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب
اولین سفر به us : **
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2014-07-03 ساعت 09:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-03 ساعت 20:55 توسط KIMIA2005.)
سلام به همه دوستان عزیز
امیدوارم که همگی سلامت باشید.
به امید خدا من هم تا چند ماه آینده به هوستون میام و آشنایی با دوستان عزیزی چون شما باعث افتخار بنده خواهد بود .
کدام محله های هیوستون برای زندگی خوبه و امنیت داره؟
شمال جنوب -شرق و یا غرب هیوستون کدام محله ها امن و کجاها خطرناکه برای سکونت؟
چه محله هایی قیمتهای مناسبی داره ؟
دوستان عزیز لطف کنید چند تا از زیپ کد ها و محله های خوب هیوستون را برای سکونت و بخصوص واسه ثبت نام دردبیرستان های خوب با گرید بالا معرفی کنید با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما حدودا یک ماهه اومدیم هیوستون
خوشحال میشیم با دوستان مقیم هیوستون آشنا بشیم
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ما هم قصد اقامت در هیوستون را داریم. فک کنم اواسط نوامبر وارد هیوستون بشیم و همین روزاست که بریم بلیط بگیریم و دوست داریم با همشهری های آیندمون چه اونایی که در حال حاضر در ایران هستن و چه در هیوستون هستن بیشتر آشنا بشیم.
خیلی از سوالاتی که مطرح شده برای ما هم سوال هستش. اینکه چه محله ای هم از نظر امنیت و هم از نظر قیمت اجاره خونه مناسب هستش و یا اینکه کار پیدا کردن در هیوستون (کار تخصصی یا غیر تخصصی) چه وضعیتی داره و حقوقا چقدره؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ما هم ديروز بعد از يك ماه كه لس انجلس بوديم امديم هيوستن و استديو ٦ و ديشب ساعت ٣ شب يه سياه محكم ميكوبيد به در بلند شدم ميگم كيه چيكار داره حرف نميزد منم جرات نميكردم در باز كنم اينم شب اول من در هيوستون و استديو ٦ خدا به دادم برسه نميدونم چي بگم ...
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-08 ساعت 00:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-08 ساعت 00:23 توسط ekhtera.)
لطفا در مورد تجربه پرواز با لوفتانزا و ترکیش به هیستون اطلاع دهید؟