موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2014-07-08 ساعت 22:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-08 ساعت 23:40 توسط KIMIA2005.)
دوستان مقیم یک سوال داشتم :
از طریق سامانه بانکداری اینترنتی بانکها که در ایران برامون فعال شده می تونیم در امریکا هم انتقال وجه و کارت به کارت رو از طریق این سامانه انجام بدیم به مشکلی بر نمیخوریم ؟؟؟ در این خصوص محدودیتی وجود نداره ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من و همسرم قراره تا 3 ماه دیگه بیام هوستون میخواستم بدونم همه خونه های اونجا مبله هست و اگر هستند شامل چه چیزایی میشوند. ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-26 ساعت 03:15)Soap McTavish نوشته: (2014-06-26 ساعت 01:30)ekhtera نوشته: سلام دوستان،
ما هم از امروز به این جمع می پیوندیم. تا اوایل سپتامبر 2014 می خواهیم بیاییم هیستون. یه زوج هستیم و ترجیح می دهیم یه استدیو در منطقه خوب شهر اجاره کنیم. دنبال همسفر می گردیم و دوستانی که در هیستون هستن و می توانن کمک کنن.
اولین سوالمان در مورد اجاره ماشینه: آیا دوستان توصیه می کنن که اجاره بهتره و یا خرید؟ آیا میشه با 3-4 هزار دلار یه ماشین معمولی خرید؟آیا به تازه وارد ها ماشین می فروشند؟ آیا با همین گواهی نامه بین المللی میشه ماشین را خرید؟ (چونکه ما هنوز اس اس ان نداریم.
خوش امدید، در مورد ماشین من تجربه خودم را بگم شما تا زمانی که کردیت کارت نداشته باشید بهتون ماشین اجاره نمیدن!!! برای من که این اتفاق افتاد ، در مورد خرید مشکل ندارید و میتونید ماشین را بدون داشتن کردیت و سوشال بخرید البته بهتره به محض ورود نخرید تا محل زندگیتون مشخص بشه و گواهینامه بگیرید
دوست عزیز
باید یه راهی باشه. وقتی یه توریست می ره به یه کشور خارجی می تونه از اونجا از شرکتهای معتبری مثل Europe Car و غیره در قبال بیعانه لازم برای روزهای استفاده باضافه جریمه احتمالی ، ماشین اجاره کنه. حتما در هیوستون هم باید همچین شرکتهایی باشند.
ممکنه کسی که تجربه اجاره کوتاه مدت ماشین در هیوستون بدون کردیت کارت را داشته راهنمایی کنه!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam ma ye khanevadeh 4 nafareh hastim 9 agu azeme houston hastim az dostany ke to in tarikh azem hastan mitonim ba ham hamsafar beshim