موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممکنه لطفا اگر هتل یا پانسیون مناسبی توی هیوستون میشناسید برای یک هفته اقامت معرفی کنید.
اولویت من امنیت محل تمیزی نسبی و قیمت هست.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گرامى،
به باور من بيشتر پرسشهاى دوستان مهاجر بسوى نكات كمتر مهم رفته، نانوايى و...، شايد ياد آورى چند نكته بد نباشه:
- اگر مبناى مهاجرت اقتصادى هست و در پى رفاه هستين، به اين مساله فكر كنين كه به احتمال خيلى زياد ٥ سال اول رفاه كمترى از ايران خواهيد داشت!
- اگر با مدرك دانشگاهى مياين و سن پايين، منطقى ترين برنامه دانشگاه رفتن هست، تافل رو همونجا بگيريد تا يه پله جلو بيفتيد و هزينه كمتر باشه
- با هر برنامه اى كه بياين مهمترين مورد زبان هست، چند ماه آخر رو بزارين براى زبان ياد گرفتن، اينكه با زبان خوب بياين خيلى مهمتر از اينه كه $١٠٠٠ بيشتر پول بيارين!
- اگر تخصص خاصى ندارين، سعى كنيد به هر كارى فكر ميكنيد دوره هاى آموزشى رو همون ايران ببينيد، تفاوتهايى هست ولى يه مرحله جلوتون ميندازه.
- به كارهاى ساده براى زندگى اينجا فكر نكنيد چون در آمد كمه و رقابت با بقيه مهاجرها سخت، در پى كار تخصصى باشيد
- وقتى تصميم گرفتيد چه كارى ميخواين بكنين و آموزش ديديد از همونجا اينترنتى دنبال شركتهايى بگردين كه كار مورد نظر رو دارن، باهاشون حرف بزنيد و قانعشون كنيد كه بعنوان كار آموز حتى بدون حقوق بهتون كار بدن، سعى كنيد فرداى روزى كه ميرسيد بريد سر كار تا وقت هدر نره
- حتى اگر تخصص داريد و تجربه كار، باز هم اگر بتونيد بعنوان كارآموز و بدون دستمزد بريد سر كار از بيكارى بهتره، هر وقت كار بهترى پيدا كرديد كارآموزى و رها كنيد بريد سركار جديد. در انتظار پيدا كردن كار خونه نشينيد، كار آموزى شما رو با شيوه كار و زندگى اينجا آشنا ميكنه
- انعطاف پذيرى تو ماهها و سالهاى نخست خيلى مهمه، با هر كارى ميشه شروع كنيد و براى بهتر كردنش برنامه ريزى و تلاش كنيد
شاد و سرفراز باشيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه نميدونستم كجا بپرسم. ميخواستم ببينم آيا راهي هست من ي تلويزيون ٥٥ اينچ رو با خودم ببرم ايران يا پستش كنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک واحد آپارتمان دو خوابه مبله با کلیهٔ امکانات در هیوستون در منطقه بسیار خوب مموریال از 14 می به مدت سه ماه جهت اجاره موجود است.با قیمت بسیار مناسب. در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی پاسخگوی عزیزان هستم.
با سپاس فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-02 ساعت 03:28)farzadakshi1 نوشته: با سلام من هیوستون زندگی میکنم یه خونه 2 خونابه دارم میخوام یکی از اتاقارو بدم اجاره زیپ کد 77055 خونه وسایلشم تکمیله تنها زندگی میکنم حتی اگه خواستن موقت هم میتونید بمانید تا برا خودتون خونه اجاره کنید و یکم راه بیوفتید درباره کارای سوشیال و اینجور چیزا هم اگه کمکی از دستم بر بیاد با کمال میل انجام میدم اگه کسی خواست میتونه تو خصوصی پیام بده
سلام . شما تنها هستین ؟ خانم یا آقا ؟ بابت اطاق چقدر اجاره میگیرین ؟ ممنون میشم ایمیل کنین kh_civil@yahoo.com
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و درود فراوان
دوستان من شنیدم که پناهنده هایی که از طریق سازمان ملل به آمریکا فرستاده میشوند، اگر فامیل درجه یک یا دوستی در این کشور نداشته باشند....یا به تگزاس و یا به فلوریدا فرستاده میشن.....
این حرفها چقدر درسته ؟؟؟
با تشکر از همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه رسيدم كسي هست بيشتر با هم اشنا بشيم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هیوستونی... اگر کسی در شرکتی کار میکنه که پلنر (Planner) / اسکجولر (Scheduler) و کنترل پروژه کار میخوان...هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم. ممنون