موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من تا چند ماه آینده به هیوستون میام از طریق همسرم که سیتزن آمریکا هستن اما فعلا ساکن ایران.من یک سوال داشتم راجع به کار،رشته لیسانس من نقاشی و فوق لیسانسم معماری است،می خواستم بدونم اگر بخوام گالری نقاشی بزنم 1-امکانش هست؟2-شرایطش به چه شکلیه؟3-حدود هزینه چقدره؟کسی در زمینه رشته های هنری تجربه ای داره؟
ممنون
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
خانم ها، آقايون، سلام به همكي. توي اين تاپيك كسي هست كه توي صنايع نفت و گاز كار كنه؟ اگه ممكنه توي پيام خصوصي شماره تلفن بديد، كه براي مشورت باهاتون تماس بگيرم. ممنونم از همكاريتون.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
خواهش مي كنم جواب بديد. شديدا نيازمند ياري سبزتان هستيم. ما ساكن ايالت واشينگتن هستيم. يك بهشت واقعي. ولي بعد از سه سال همسرم نتونسته كاري مرتبط با تجربه ي كاري إيران پيدا كنه. اگر براي تصميم گيري در مورد مهاجرت بتونيد كمكمون كنيد سپاس گزار ميشم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من تا چند ماه آینده به هیوستون میام از طریق همسرم که سیتزن آمریکا هستن اما فعلا ساکن ایران.من یک سوال داشتم راجع به کار،رشته لیسانس من نقاشی و فوق لیسانسم معماری است،می خواستم بدونم اگر بخوام گالری نقاشی بزنم 1-امکانش هست؟2-شرایطش به چه شکلیه؟3-حدود هزینه چقدره؟کسی در زمینه رشته های هنری تجربه ای داره؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان میشه لطفا یه وکیل خوب در تکزاس به من معرفی کنید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت عزیزان من به اتفاق همسر و پسر 11 ساله و دختر 2 ساله ام انشاالا تا اواخر فروردین راهی آمریکا هستم طبق تحقیقات بنده چون کار من در حوزه نفت هستش فکر میکنم هیوستون رو جهت اقامت باید انتخاب کنم فقط چندتا سوال دارم که اگه بزرگواری اطلاعی در این زمینه داره و به من انتقال بده ممنون میشم. بنده 34 ساله هستم و بیشتر از 13 ساله بر روی سکوهای حفاری نفت در خشکی مشغول به کار هستم من ارشد مکانیک هستم رشته فوق دیپلم من متالورژی و این ترم لیسانس ساخت و تولید خودم رو تمام میکنم زبانم بد نیست چون با خارجیها مجبور به مکالمه هستیم همسرم هم لیسانس روانشناسیه حقیقتا اوضاع و شرایط کارم و حقوقم اینجا خوبه ولی سالهاست به دلایل شخصی قصد مهاجرت داشتم که جور شد خداروشکر میدونم باید از کارهای جنرال شروع کنم مشکلی هم در این زمینه ندارم فقط میخوام بدونم اگه کاری برای من در زمینه شغلم پیدا شد سکوهای نفتی در این ایالت بیشتر کجا و چه منطقه ای هست و میشه شب بیایم خونه چون اینجا پانزده روز کار و پانزده روز استراحتم و نمیخوام اونجا خانواده ام رو تنها بگذارم و میتونم در کمپانیهایی که تعمیرات وسایل حفاری و یا ساخت وسایل حفاری میکنند نیز مشغول بشم آیا تجربه و اطلاعاتی در این زمینه دارید تشکر میکنم اگه جواب منو بدید اگر اطلاعات بیشتری از خودم خواستید لطفا سوال کنید تا جواب بدم ممنونم از شما دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان یه سوال دیگه خدمتتون داشتم من دیدم در کشورهایی مثل انگلیس و همان آمریکا ماشینهایی هستند که بستنی و فست فود در پارکها میفروشند آیا میشه ما هم این کار رو انجام بدیم گرفتن مجوز این کار خیلی سخته ؟ و چه مدتی باید اونجا باشیم تا بشه مجوز این کار رو بگیریم منظورم اینه که مجوز خاصی میخواد که ب مهاجرین تازه وارد شاید ندند یا اینکه گرین کارتی اگه باشیم میتونیم اقدام کنیم برای گرفتن اون تشکر از شما