کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2012-11-21 ساعت 05:58)fm5206 نوشته:  سلام خدمت همشهریای عزیز
الان 16 روز اومدم هیوستون
کارها همه ردیفه
ssn بعد از 1 هفته اومد
امروز هم 6 تا نامه با هم اومد همون ولکام لتر معروف
حالا از امروز می خوام برم دنبال کلاس زبان و کار و گواهینامه
منتظر تجارب دوستان هستیم
با تشکر

خوش اومدین. Smile
کیس نامبر: 2010AS00002xxx
دریافت ویزا: روز مصاحبه (17 نوامبر)
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، bitabita ، shkhmo ، Amir78 ، roeentan ، adambarfi ، MPU ، sam11 ، Tomas ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-11-19 ساعت 21:02)Man نوشته:  همونطور که بقیه دوستان هم گفتند به نظر من هم مهمترین چیزی که در اینجا باید به اون توجه کرد پیدا کردن کار هست. بقیه این آمار و ارقام در اولویت بعدی هستند. البته دونستن این چیزها خوبه ولی‌ به نظر من دوستانی که در حل انتخاب شهر هستند باید بیشتر به موقعیت کاری اون شهر توجه کنند.

شما هم اگه رشته ت مرتبط با نفت هست شک نکن که بهترین جا برای شما هیوستونِ . من بچه‌های زیادی و میشناسم که تخصصشون در زمینه نفتو گاز بوده و اینجا خیلی‌ زود کار پیدا کردن و زندگی‌ و درامد خوبی‌ دارن. من خودم هم رشته و کارم مرتبط با نفت هست اگه سوالی دارید یا کاری از دست من بر میاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم.

سلام دوست عزیز
من مکانیک جامدات خوندم و در زمینه نیرگاه و پالایشگاه کار کردم (البته خیلی متناسب با رشته تحصیلی خودم نبوده) به نظر شما شرایط در دالاس بهتره یا هیوستون ؟ سایت خاصی هست که بصورت تخصصی در مورد وضعیت کاری در این نوع پروژه ها در این 2 شهر بشه به عنوان راهنمایی ازشون استفاده کرد ؟
ممنون از شما

(2012-11-19 ساعت 22:22)مانترا نوشته:  دوست عزیز! کسی که رشتش شیمی باشه ولی تجربه کاریش مرتبط با نفت و گاز نباشه - تو زمینه رنگ ماشین باشه - شرایط کارش خوبه اونجا؟

مانترا جان
کسانی که پروسس و رشته های مرتبط خوندن برای ورود و موفقیت در زمینه نفت و گاز باید یکسری نرم افزار و مبانی مهندسی نفت و گاز ... بدونن، نحوه تهیه مدارک PID & PFD & UFD و ... نرم افزارهایی هم هستند مثل PipeNet & Ceasar II & PDMS & Tank & PvElite & ... که اگر حداقل تو یکی از این نرم افزارها مسلط باشید و با استانداردهای مرتبط آشنا باشید، میتونید در این زمینه کار پیدا کنید.
البته جزئیات زیاده که دوستان با تجربه دیگه هم میتونن مطالبی رو اضافه کنند.
2 تا عذرخواهی : اولی اینکه در تاپیک اشتغال مطرح نشده Wink
دومی اینکه من بجای دوستان مقیم هیوستون پاسخ دادم Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، shkhmo ، roeentan ، enchantress_boy ، parsush ، lilac ، sam11 ، Tomas ، سمانه777 ، ASALI ، rezagh ، amir82 ، mhb161 ، mehdi2014 ، مرآت74
سلام دوستان
کسی‌ میدونه چجوری می‌شه تو والمارت‌ها یا فروشگاه‌های دیگه از این قبیل کار پیدا کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Tomas ، mhb161
(2012-11-22 ساعت 09:06)sinsina نوشته:  سلام دوستان
کسی‌ میدونه چجوری می‌شه تو والمارت‌ها یا فروشگاه‌های دیگه از این قبیل کار پیدا کرد
سلام
می بایست آنلاین اپلیکیشن پر کنید
Walmart:
http://careers.walmart.com/
HEB
http://www.heb.com/page/about-us/company/careers
Best Buy
http://www.bestbuy-jobs.com/
Kroger
http://www.kroger.com/company_informatio...fault.aspx
ROSS
http://www.rossstores.com/job_search.aspx
99Cents
https://hostedjobs.openhire.com/eposting...&version=1
Micro Center
http://www.microcenter.com/site/stores/employment.aspx

کلا تا میتونید اپلیکیشن پر کنید اینقدر پر کنید که یا کامپیوترتون بترکه یا اونا از رو برن یا شما یه شغل پیدا کنید! یا ایران به امریکا حمله کنه :دی

پاسخ
تشکر کنندگان: honestly2002 ، afshin_m7 ، mohsen-usa ، sinsina ، nora ، shkhmo ، behzadb57 ، roeentan ، parsush ، sam11 ، Tomas ، alis60 ، ghafari88 ، amir82 ، mhb161 ، mehdi2014 ، amin arefi
ممنون از راهنمایت iust جان.
بچها کسی‌ میدون توی هیوستون از کجا باید از این سیم کارت‌های پری پید خرید؟ من پری شب رسیدم هنوز نمیدونم کجا به کجاس می‌خوام از این سیم کارت اعتبار یها بگیرم
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، mhb161
سلام دوستان، چه تاپیکه خوبیه اینجا امیدوارم منم یه روز به عنوان یه با تجربه بتونم بقیه رو کمک کنم، یعنی میشه؟
من اگه کارام خوب پیش بره تابستونه آینده میام هیوستون، چندتا سوال داشتم:
- نهایت پولی که بتونم با خودم بیارم 10000 تاس، میخواستم بدونم اکه کم خرج باشم چند ماه می تونم با این پول سر کنم؟
- بدون ماشین میشه چند ماهو گذروند؟ شنیدم ماشین شدیدا واجبه ولی با توجه به هزینه ها فکر نکنم اول کار بتونم ماشین بگیرم
- کسی میدونه در زمینه ی (computer network (Cisco-Microsoft-Linux کار تو هیوستون چطوریه؟
- پیدا کردن کارهای متفرقه مثل فروشگاه ها یا رستوران ها چطوره، راحته؟
در مورد کار خیلی استرس دارم، مخصوصا استرسی که از اطرافیان وارد میشه خیلی آدمو نگران میکنه.
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، shkhmo ، behzadb57 ، roeentan ، sam11 ، Tomas ، faridl14 ، سمانه777 ، mhb161
(2012-11-22 ساعت 19:40)sinsina نوشته:  ممنون از راهنمایت iust جان.
بچها کسی‌ میدون توی هیوستون از کجا باید از این سیم کارت‌های پری پید خرید؟ من پری شب رسیدم هنوز نمیدونم کجا به کجاس می‌خوام از این سیم کارت اعتبار یها بگیرم

Best Buy, سیم کارت o2 به گوشی های ایران هم میخوره. یادمه حدودآ 10 دلار سیم خالی قیمتشه شارژ 20 و 40 دلاری هم داره. شاید والمارتت هم داشته باشه اما بست بای رو مطمئن هستم.
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)

--------------------------------------------
‎ ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS ‎  
‎Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
‎وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen-usa ، shkhmo ، itsmasoud ، roeentan ، sam11 ، Tomas ، mhb161 ، mehdi2014
بعداز کلی تحقیق ما ۲ هفته اس ماشین خریدیم اگر نیاز به کمک داشتید در خدمتیم در صورت نیاز پیام خصوصی بذارید
پاسخ
تشکر کنندگان: mohajer13 ، itsmasoud ، shkhmo ، parsush ، adambarfi ، MPU ، sam11 ، Tomas ، talayeh2013 ، mhb161 ، mehdi2014
دوستان زمينه كاري من بازرگاني و حمل و نقل دريائي است .شنيدم هوستن بندر مهم (دومين بندرمهم ) آمريكاست.فكر ميكنيد بتونم آنجا كار پيدا كنم؟ يا جاهاي ديگه تگزاس يا آمريكا بهتره برم؟ لطفا راهنمائي كنيد.
2013AS00000XXXقبولی: 2012 1 May،ايروان،3 نفر،ارسال فرم: 2012 30May با دی.اچ.ال،کارنتی:2012 August ،مصاحبه:W3 October تاريخ كليرنس: xxتاريخ عزيمت به آمريكا: xx مقصد احتمالي:هيوستن
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Tomas ، mhb161
(2012-11-23 ساعت 00:55)behnam88 نوشته:  سلام دوستان، چه تاپیکه خوبیه اینجا امیدوارم منم یه روز به عنوان یه با تجربه بتونم بقیه رو کمک کنم، یعنی میشه؟
من اگه کارام خوب پیش بره تابستونه آینده میام هیوستون، چندتا سوال داشتم:
- نهایت پولی که بتونم با خودم بیارم 10000 تاس، میخواستم بدونم اکه کم خرج باشم چند ماه می تونم با این پول سر کنم؟
- بدون ماشین میشه چند ماهو گذروند؟ شنیدم ماشین شدیدا واجبه ولی با توجه به هزینه ها فکر نکنم اول کار بتونم ماشین بگیرم
- کسی میدونه در زمینه ی (computer network (Cisco-Microsoft-Linux کار تو هیوستون چطوریه؟
- پیدا کردن کارهای متفرقه مثل فروشگاه ها یا رستوران ها چطوره، راحته؟
در مورد کار خیلی استرس دارم، مخصوصا استرسی که از اطرافیان وارد میشه خیلی آدمو نگران میکنه.

دوست عزیز با هزینه های اینجا و با احتساب اینکه فعلا با کسی منزل را مشترک بگیرین فکر کنم تا 6 ماه بتونید دوام بیارید اما نداشتن ماشین اینجا واقعا مشکله مگر آنکه محل زندگی به مراکز خرید و کار نزدیک باشه .اینجا کار پیدا کردن زمان میبره باید صبر ایوب داشته باشید و کفش آهنین و تلاش بسیار ...در مورد کارهای متفرقه بالاخره میتونید پیدا کنید چون هر چقدر به این فکر کنید روزی سرمایه تون تموم میشه زودتر دست به کار می شید .
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، mooj ، shkhmo ، behnam88 ، parsush ، adambarfi ، roeentan ، sam11 ، Tomas ، rezagh ، mhb161 ، mehdi2014
بچه های عزیز ساکن در هیوستن سلام
من و شوهرم یکشنبه 2 دسامبر داریم از سان فرانسیسکو میایم به هیوستون اگه میشه شمایی که اینجا بیشتر از ما تجربه دارین یه لطفی به ما بکنید و بگید کجا میتونیم یه homestead یا یه suite خوب و ارزون فرنیشد برای یکی دو ماه توی محله های خوب پیدا کنیم .در ضمن ما هوستون کسی را نمیشناسیم و دوستی نداریم خیلی خیلی خوشحال میشیم که با شما دوستان آشنا بشیم. به امید دیدار شما دوستان و هموطنای گلمون. با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، MPU ، sam11 ، Tomas ، alis60 ، بهناز91 ، mhb161
(2012-11-28 ساعت 09:00)samgh نوشته:  بچه های عزیز ساکن در هیوستن سلام
من و شوهرم یکشنبه 2 دسامبر داریم از سان فرانسیسکو میایم به هیوستون اگه میشه شمایی که اینجا بیشتر از ما تجربه دارین یه لطفی به ما بکنید و بگید کجا میتونیم یه homestead یا یه suite خوب و ارزون فرنیشد برای یکی دو ماه توی محله های خوب پیدا کنیم .در ضمن ما هوستون کسی را نمیشناسیم و دوستی نداریم خیلی خیلی خوشحال میشیم که با شما دوستان آشنا بشیم. به امید دیدار شما دوستان و هموطنای گلمون. با تشکر

سلام-جواب سوال شما را اميدوارم دوستان ساكن هيوستن هر چه زودتر بدهند تا به موقع برنامه ريزي كنيد.

اما يك سوال-ميتونم بپرسم شما چرا از سانفرانسيسكو به هيوستن ميرويد؟
2013AS00000XXXقبولی: 2012 1 May،ايروان،3 نفر،ارسال فرم: 2012 30May با دی.اچ.ال،کارنتی:2012 August ،مصاحبه:W3 October تاريخ كليرنس: xxتاريخ عزيمت به آمريكا: xx مقصد احتمالي:هيوستن
پاسخ
تشکر کنندگان: samgh ، shkhmo ، Tomas ، mhb161
(2012-11-28 ساعت 10:47)mohsen-usa نوشته:  
(2012-11-28 ساعت 09:00)samgh نوشته:  بچه های عزیز ساکن در هیوستن سلام
من و شوهرم یکشنبه 2 دسامبر داریم از سان فرانسیسکو میایم به هیوستون اگه میشه ..

سلام-جواب سوال شما را اميدوارم دوستان ساكن هيوستن هر چه زودتر بدهند تا به موقع برنامه ريزي كنيد.

اما يك سوال-ميتونم بپرسم شما چرا از سانفرانسيسكو به هيوستن ميرويد؟

سلام دوست عزیز
ما حدودا 50 روز پیش به خاطر یکی از بستگانمون که اینجا بودن و به اصرار ایشون سانفرانسیسکو را انتخاب کردیم ( البته انتخاب خودمون هم هیوستون بود) . اینجا هزینه های زندگی خیلی بالاست . در ضمن شوهر من مهندس شیمی هستش گفتیم شاید هیوستون گزینه بهتری برای پیدا کردن کار باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mohsen-usa ، roeentan ، sam11 ، Tomas ، mhb161 ، mehdi2014
دوست عزیز این آدرس و شماره تلفن زیر که در محله امن و نسبتا خوبی واقع شده را ببینید .فکر کنم برای یه ماه حدودا شبی 38 تا میتونید باهاشون قرارداد ببندید .(شاید قابلیت چونه زدن هم داشته باشه )
Studio 6 Houston - Westchase #6045
3030 W. Sam Houston Parkway South
Beltway 8 at Westheimer Road
Houston TX 77042
Phone: (713) 785-8550
FAX: (713) 785-7224

Quality Inn & Suites West Chasemore info‎
2930 West Sam Houston Pkwy S
Houston, TX 77042
785-3899(713)
پاسخ
تشکر کنندگان: honestly2002 ، frz61 ، parsush ، mohsen-usa ، itsmasoud ، shkhmo ، far-dv2013 ، aadine ، MPU ، mooj ، مانترا ، Tomas ، alis60 ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-11-28 ساعت 11:20)sare نوشته:  دوست عزیز این آدرس و شماره تلفن زیر که در محله امن و نسبتا خوبی واقع شده را ببینید .فکر کنم برای یه ماه حدودا شبی 38 تا میتونید باهاشون قرارداد ببندید .(شاید قابلیت چونه زدن هم داشته باشه )
Studio 6 Houston - Westchase #6045
3030 W. Sam Houston Parkway South
Beltway 8 at Westheimer Road
Houston TX 77042
Phone: (713) 785-8550
FAX: (713) 785-7224

Quality Inn & Suites West Chasemore info‎
2930 West Sam Houston Pkwy S
Houston, TX 77042
785-3899(713)
دوست من این ها جه مقدار امکانات آشپزخونه دارن؟ نیازه با خودمون ظرف و ظروف بیاریم؟ ( در حد ابتدایی بشقاب- لیوان- تابه- قابلمه و...)
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen-usa ، shkhmo ، sare ، sam11 ، Tomas ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان