موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-16 ساعت 14:51)mrr777 نوشته: سلام بر دوستان عزیز هیوستونی.
من این سوال رو تو تاپیک دالاس هم گذاشتم ولی هنوز جواب قانع کننده ای نگرفتم.
مختصر بگم: هیوستن یا دالاس؟ کدوم بهتره و به چه دلیل؟
ممنون می شم از جوابای خوبتون
سوال شما مثل اینه که بپرسید شیراز بهتره یا اصفهان !!! در امریکا شغل آدم حرف اول رو می زنه. ببینین کجا موقعیت شغلی بهتری دارین. همه جای آمریکا امکانات رفاهی شبیه هست. شهرهایی که گرون تر هستن معمولا درامد افراد بالاتر هست. اما این لزوما برای تازه واردین درست نیست. مخصوصا افرادی که تسلط کمتری بر زبان انگلیسی دارن.
کیس نامبر: 2010AS00002xxx
دریافت ویزا: روز مصاحبه (17 نوامبر)
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-17 ساعت 02:02)iust_software نوشته: Salam dooste aziz
Shoma ba gashtan to site haye karyabi nazire craigslist. Indeed careerbuilder ... mitonim mizane taqaza baraye shoqle morede nazaretono barrasii konid angah tasmim begirid. Aksare ma hich didi nadashtim va tanha be ye dalili harchand kochak varede shahremon shodim. Az man beporsid migoyam houston! Az kase diigari ke dar dallas zendegi mikonad beporsi migoyad dallas! Pas in dalile movajahi baraye entekhabe shahreton nakhahad bod
وای وای پینگلیش تو مهاجر سرا؟
از من هم بپرسین می گم قبلنا دالاس بهتر بود اما الان هوستون بهتره.
اما جدا از شوخی و واقع بینانه اش اینه که تجربه ی هر کسی منحصر به خودش است و هیچ کس نمی تونه قطعی به شما بگه که کدوم ایالت و شهر برای شما بهتر است. و اگر کسی هم نظری میده بر اساس تجربه ی شخصی خودش است که ممکن است لزوما برای شما جواب نده و البته یه بخشش هم احساسی است و عادت یا دلبستگی به شهری که درش زندگی می کنه. همان طوری که تو تاپیک دالاس هم خدمتتون گفتم دالاس و هوستون از نظر من که هر دوش رو هر چند کوتاه تجربه کردم تفاوت اساسی از نظر فرهنگ ندارن و هوستون هوا دو سه درجه گرمتر است و کمی شرجی اونم نه در حد جنوب یا شمال ایران. امکانات رفاهی و بهداشتی و تحصیلی هم نه فقط تو این دو تا شهر که هر جای دیگه هم برید کم و بیش مشابه است.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-17 ساعت 13:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-17 ساعت 15:35 توسط mahdip.)
یه چیز دیگه که در مقایسه دیدم و مهم بود اینه که میزان بیکاری در هیوستون 0.5 % کمتر از دالاس بود که البته در هر دوشهر بیش از 1 % زیر متوسط امریکا.
در هیوستون میزان کار ایجاد شده باز بهتر از دالاس بود و همچنین میزان کاری که در آینده قراره ایجاد بشه باز در هیوستون بیشتر هست نسبت به دالاس . و البته همه این موارد از متوسط کل امریکا بسیار بالا تر هست .
موضوع بعدی که میتونه مهم باشه میزان جرم هست : که طبق امار این سایت در هر دو شهر خیلی شبیه هست فقط در هیوستون یکمی کمتر هست وقوع جرم.... و در مجموع برای هر دوشهر نسبت به متوسط امریکا تقریبا دو برار جرم درشون پیش میاد.
نکته دیگه اینکه بازم طبق امار همین سایت هزینه ساخت خونه در دالاس کمتر هست و تکس هم کمتر هست واسا ملک. ولی در هیوستون میزان خونه های خالی بیشتر هست 1% .... از این هم شاید بشه نتیجه گرفت که شانس خانه پیدا کردن در هیوستون ممکن هست که بیشتر باشه .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-17 ساعت 13:39)mahdip نوشته: یه چیز دیگه که در مقایسه دیدم و مهم بود اینه که میزان بیکاری در هیوستون 0.5 % کمتر از دالاس بود که البته در هر دوشهر بیش از 1 % زیر متوسط آمریکا.
در هیوستون میزان کار ایجاد شده باز بهتر از دالاس بود و همچنین میزان کاری که در آینده قراره ایجاد بشه باز در هیوستون بیشتر هست نسبت به دالاس . و البته همه این موارد از متوسط کل آمریکا بسیار بالا تر هست .
موضوع بعدی که میتونه مهم باشه میزان جرم هست : که طبق امار این سایت در هر دو شهر خیلی شبیه هست فقط در هیوستون یکمی کمتر هست وقوع جرم.... و در مجموع برای هر دوشهر نسبت به متوسط آمریکا تقریبا دو برار جرم درشون پیش میاد.
نکته دیگه اینکه بازم طبق امار همین سایت هزینه ساخت خونه در دالاس کمتر هست و تکس هم کمتر هست واسا ملک. ولی در هیوستون میزان خونه های خالی بیشتر هست 1% .... از این هم شاید بشه نتیجه گرفت که شانس خانه پیدا کردن در هیوستون ممکن هست که بیشتر باشه .
جالبه من فکر می کردم آمار جرم هوستون بیشتر از دالاس است. خیالم راحت شد
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در مورد خرید مناسب برای Black Friday جمعه ی سیاه تجربه دارند ممنون میشم به اشتراک بزارند .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-17 ساعت 23:21)mahdip نوشته: (2012-11-17 ساعت 20:21)aadine نوشته: (2012-11-17 ساعت 13:39)mahdip نوشته: یه چیز دیگه که در مقایسه دیدم و مهم.......
جالبه من فکر می کردم ........
--------------------------------------------------------------------------
این اماری هست که تو این سایت زده شده ..... منم امیدوارم که همین طور باشه .... چون رشته من نفت هست احتمال خیلی زیاد باید بیام به همین شهر.... ولی هم چنان دنبال کسی میگردم که کارش تو زمینه نفت و گاز باشه و ساکن هیوستون که بتونه به من اطلاعات مرتبط و به این رشته را بده ....
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم پیام بزاره ....
پیشاپیش ممنونم.
همونطور که بقیه دوستان هم گفتند به نظر من هم مهمترین چیزی که در اینجا باید به اون توجه کرد پیدا کردن کار هست. بقیه این آمار و ارقام در اولویت بعدی هستند. البته دونستن این چیزها خوبه ولی به نظر من دوستانی که در حل انتخاب شهر هستند باید بیشتر به موقعیت کاری اون شهر توجه کنند.
شما هم اگه رشته ت مرتبط با نفت هست شک نکن که بهترین جا برای شما هیوستونِ . من بچههای زیادی و میشناسم که تخصصشون در زمینه نفتو گاز بوده و اینجا خیلی زود کار پیدا کردن و زندگی و درامد خوبی دارن. من خودم هم رشته و کارم مرتبط با نفت هست اگه سوالی دارید یا کاری از دست من بر میاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-19 ساعت 22:22)مانترا نوشته: (2012-11-19 ساعت 21:02)Man نوشته: (2012-11-17 ساعت 23:21)mahdip نوشته: (2012-11-17 ساعت 20:21)aadine نوشته: (2012-11-17 ساعت 13:39)mahdip نوشته: یه چیز دیگه که در مقایسه دیدم و مهم.......
جالبه من فکر می کردم ........
--------------------------------------------------------------------------
این اماری هست که تو این سایت زده شده .....
همونطور که بقیه دوستان هم گفتند به نظر من هم مهمترین چیزی که در اینجا باید به اون توجه کرد پیدا کردن کار هست. بقیه این آمار و ارقام در اولویت بعدی هستند. البته دونستن این چیزها خوبه ولی به نظر من دوستانی که در حل انتخاب شهر هستند باید بیشتر به موقعیت کاری اون شهر توجه کنند.
شما هم اگه رشته ت مرتبط با نفت هست شک نکن که بهترین جا برای شما هیوستونِ . من بچههای زیادی و میشناسم که تخصصشون در زمینه نفتو گاز بوده و اینجا خیلی زود کار پیدا کردن و زندگی و درامد خوبی دارن. من خودم هم رشته و کارم مرتبط با نفت هست اگه سوالی دارید یا کاری از دست من بر میاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم.
دوست عزیز! کسی که رشتش شیمی باشه ولی تجربه کاریش مرتبط با نفت و گاز نباشه - تو زمینه رنگ ماشین باشه - شرایط کارش خوبه اونجا؟
راستش من اطلاعات دقیق و کاملی در این زمینه ندارم. دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن بهتر میتونن کمک کنن.
البته تا جایی که من میدونم اگه فقط دنبال همون رنگ ماشین هستید شرکتهای خودروسازی تو هیوستون نیستن. ولی اگه دنبال یه کار شبیه هستید به نظر من شما تمام تخصصهای که دارید و نرم افزارهای که بلدید رو لیست کنید بعد شروع به خوندن job descriptionهای مختلف از سایتهای indeed monster career builder . و ببینید تخصص شما با چه کارهایی میتون match باشه. اونموقع دید بهتری برای انتخاب خواهید داشت.
موفق باشید.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همشهریای عزیز