موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من و همسرم 5 ماهه که به آمریکا اومدیم(لاتاری) و در دالاس بودیم ولی به خاطر کار همسرم به هیوستون اومدیم.ما اینجا کسی رو نداریم.خوشحال میشیم که با کسی اینجا آشنا بشیم و بتونیم از راهنماییهاشون استفاده کنیم.کسی هست که بتونه ما رو راهنمایی کنه؟
موضوعها: 1
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم مقصدم مشخص شد. هیوستون و برای اواسط مرداد بلیط گرفتم.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
موضوعها: 1
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود بر دوستان عزیز؛
کسی از دوستان میتونه با توجه به تجربیات مهاجرتشون یک راهنمایی در مورد حداقل مبلغ دلاری که نیاز هست یک فرد مجرد در ابتدای مهاجرت به شهر هیوستون به همراهش داشته باشه بکنه؟
با سپاس
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 08:54)satusa نوشته: (2013-05-06 ساعت 04:02)IMMI نوشته: (2013-05-05 ساعت 11:29)satusa نوشته: ... البته آپارتمان نسبتا مناسب در ضلع جنوبی westheimer به ندرت ممکنه حتی سرتاسر این منطقه پیدا کرد (به استثنای داخل loop). در ضلع شمالی هم، از شرق به غرب مناطق مختلفی هست که بعضی جاهاش افتضاحه و بعضی جاهای مناسب هم هست. اگر بخواهیم از westheimer به عنوان یک خط مرزی نام ببریم مثل اینست تا حدودی خیابان انقلاب تهران رو مثال بزنیم.
....
خیلی من با این قسمت موافق نیستم. به نظرم در هر منطقه ای می تونیم مجتمع با کیفیت های مختلفی پیدا کنیم. همینطور در قسمت جنوبی westheimer. مثلا خیابان richmond حد فاصل wilcrest و shadowbriar فکر کنم تعداد زیادی مجتمع مناسب میتونید پیدا کنید. البته مصلمن قیمت بالاتری دارند و فکر نمی کنم زیر 850 تا باشه. به نظر من که منطقه تمیز و خوبیه و نه شلوغی داخل لوپ رو داره و سطح دسترسی این منطقه هم خوبه
خوب بستگی داره تعریفتون از خوب چی باشه. اینجا همه خیابونها و مناطق مسکونی سر سبز و تمیز و خلوت هستند و همه آپارتمانها هم استخر و بدنسازی و ... دارند. من نزدیک 2 سال هست که در همون حوالی کار میکنم و امکان نداشته در هر روز حداقل 1-2 بار صدای آژیر کشف جرایم پلیس از خیابونهای اطراف شنیده نشه و چندین تجربه شخصی هم از اون منطقه دارم. ضمن اینکه اگه یه سری به آمارهای سایت پلیس بزنید اوضاع دستتون میاد.
علاوه بر آن کیفیت یک منطقه و آپارتمان از ظاهر آن قابل تشخیص نیست ولی قیمت تا حدی تعیین کننده هست و ساکنین آنجا مهم هستند. زیرا که در جاهای قیمت پایین افراد کم درآمد تر زندگی می کنند و طبیعتا امکان اینکه آدمهای ناجور اونجا باشند بیشتر هست.
البته ممکنه یه مورد مناسبی هم تو اونجا پیدا بشه که همونطور که خودتون هم گفتید قیمتش بالا میره ولی کلا منطقه جالبی برای زندگی نیست و به نظر من جز آخرین اولویت ها هست، مخصوصا وقتی که بعد از یه مدت کوتاهی در هیوستون جا افتادید.
موفق باشید.
اگه درست حساب كرده باشم تو اين منطقه يعني از sam houston pkwy تا خيابان kirkwood در ضلع جنوبي westheimer و حدود richmond پنج تا مجموعه camden هست چندين مجموعه luxury و lakeside و مجموعه هايي كه حداقل تو هفته گذشته هيچ كدومشون زير ٨٥٠ تا اجاره اش نبود، يكي از مناطق خوبي كه من ديدم يكي خيابان woodland و ديگري shadowbriar هست تو اين منطقه. حالا اين منطقه رو شما ميگين خوب نيست، منطقه خوب رو به ما معرفي كنيد تا ما هم بدونيم چون ما خيلي وقت نيست هيوستون هستيم و برداشت ما اينگونه بوده
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-10 ساعت 09:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 10:00 توسط Houstonian.)
(2013-05-05 ساعت 11:29)satusa نوشته: (2013-04-30 ساعت 11:08)Houstonian نوشته: ......
....
.....
این سایت apartmentrating سایت خیلی خوبی هست و البته فقط به review های منفی باید توجه کرد چون تقریبا اکثر مثبت ها رو خود مدیریت مجتمع یا افرادش برای خنثی کردن منفی ها می نویسند که rate آپارتمان رو بالا نگه دارند. اما در مورد منفی ها باید دقت کرد که معیارهایی که ما می شناسیم با اینجا کمی فرق می کنه و همون شکایتهای الکی اتفاقا اینجا خیلی مهمه. به عنوان مثال ما قبلا موارد منفی راجع به مدیریت بد رو اصلا اهمیت نمیدادیم ولی بعدا فهمیدیم که چقدر مهمه و چندین بار که همسایه اذیت می کرد و مدام نصفه شب 3-4 ساعت کنسرت rock راه مینداخت، مدیریت هیچ عکس العملی در مقابل اعتراض ما انجام نمی داد و حتی تذکر هم بهشون نمیداد و فقط قضیه رو می پیچوند و ما مدتها با این مساله مشکل داشتیم و هنوز هم هست. یا مورد صدای سگ هم واقعیت داره و هر شب وقتی 5-6 ساعت در موعد خواب یه سگ پارس کنه و نگذاره بخوابید و فرداش نتونید برید سر کار و اعتراض هم نتیجه نده، و نتونید اونجا رو تا پایان قرارداد ترک کنید، اونموقع این موارد خودش رو نشون میده (موردی که قبلا برای خود ما هم اتفاق افتاده).
نتیجتا خود آپارتمان و ساکنینش مهم تر از منطقه هست (منظور مناطق معمول هست نه مناطق معلوم الحال) البته آپارتمان نسبتا مناسب در ضلع جنوبی westheimer به ندرت ممکنه حتی سرتاسر این منطقه پیدا کرد (به استثنای داخل loop). در ضلع شمالی هم، از شرق به غرب مناطق مختلفی هست که بعضی جاهاش افتضاحه و بعضی جاهای مناسب هم هست. اگر بخواهیم از westheimer به عنوان یک خط مرزی نام ببریم مثل اینست تا حدودی خیابان انقلاب تهران رو مثال بزنیم.
ضمنا منطقه westchase (محدوده بین westheimer و wilcrest و bellaire به سمت شرق) جز یکی از نا امن ترین و بی کیفیت ترین مناطق مسکونی هیوستون از لحاظ خلاف هم در سطح خیابان و هم در داخل مجتمع ها به حساب می آید.
خیلی ممنون satusa عزیز به خاطر توضیح کاملتون.
شاید استفاده از واژه "الکی""""" "'' در بند ۲ زیاد مناسب نبود. البته منظور من هم دقیقا همون چیزی بود که شما گفتید "عدم کنترل روی همسایه". همونطور که میدونید اینجا مشکل سرو صدای همسایه در آپارتمانها یک مشکله فراگیر هست و اصلا ربطی به قیمت و حتا سطح کیفی آپارتمان نداره هرچند انتظار میره که آپارتمانهای گرونتر آدمهای با فرهنگتری داشته باشه. ولی من دیدم کسی رو که در منطقه river oak در آپارتمان ۱۷۰۰ دلاری بوده ولی همسایه پر سرو صدا داشته.
همونطور که شما گفتید اینجا ملاکها و معیارها با ایران متفاوت هست و همونطور که حتما میدونید اینجا یکی از روشهای انتخاب خیلی از چیزها از طریق خوندن review هست. ولی تشخیص و تمیز دادن reviewهای مفید خیلی مهم هست.
من خودم به مواردی که اهمیت میدم اول از همه امنیت ساختمان و منطقه هست و مدیریت. و بعد از اون چیزهایی مثل سوسک و تمیزی و ... ولی میدونم که مشکلِ سرو صدای همسایه کاملا شانسی هست ( البته باز هم میگم هرچند در آپارتمانهای ارزون احتمال وجود خانوادههای پر سرو صدا بیشتره)
شما هم برای سرو صدا یه همسایتون بهتره اول lease agreement رو بخونی حتامان توش به سرو صدا اشاره کرده بعد برو با منیجر ساختمان صحبت کن و همون lease agreement هم بهش نشون بعده. شاید به نتیجه برسی.. ایجا هم بخونی بد نیست.
http://lifehacker.com/5868482/how-to-complain-about-your-noisy-neighbors-without-being-that-guy
در مورد اون منطقه westchase (محدوده بین westheimer و wilcrest و bellaire به سمت شرق) که شما اشاره کردید من هم کاملا با شما موافقم. من یک بار موبایلم رو تو خیابون Harwin دادم تعمیر کنن بعد دیگه جرئت نمیکردم برم پس بگیرم. کلا اون طرفا خیلی نا امنه.
موفق باشید
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 09:57)Houstonian نوشته: ... اینجا مشکل سرو صدای همسایه در آپارتمانها یک مشکله فراگیر هست و اصلا ربطی به قیمت و حتا سطح کیفی آپارتمان نداره هرچند انتظار میره که آپارتمانهای گرونتر آدمهای با فرهنگتری داشته باشه. ولی من دیدم کسی رو که در منطقه river oak در آپارتمان ۱۷۰۰ دلاری بوده ولی همسایه پر سرو صدا داشته.
.....
... ولی میدونم که مشکلِ سرو صدای همسایه کاملا شانسی هست ( البته باز هم میگم هرچند در آپارتمانهای ارزون احتمال وجود خانوادههای پر سرو صدا بیشتره)
شما هم برای سرو صدا یه همسایتون بهتره اول lease agreement رو بخونی حتامان توش به سرو صدا اشاره کرده بعد برو با منیجر ساختمان صحبت کن و همون lease agreement هم بهش نشون بعده.
....در مورد اون منطقه westchase (محدوده بین westheimer و wilcrest و bellaire به سمت شرق) که شما اشاره کردید من هم کاملا با شما موافقم. من یک بار موبایلم رو تو خیابون Harwin دادم تعمیر کنن بعد دیگه جرئت نمیکردم برم پس بگیرم. کلا اون طرفا خیلی نا امنه.
والا ما که تو مجتمعی که هستیم همه آروم و ساکت و صدا از کسی در نمیاد. شاید فقط شنبه یکشنبه باشه که من صدای موسیقی از ماشینی که داره میره بیرون بشنوم یا صدای بلند خنده دو نفر رو بشنوم که همشون برای چند لحظه ای هست و میره.
اما متاسفانه تنها مورد که بدجور تولید صدا می کنند، یک پسر مجرد ایرانی هست که دو ماهی هست اومده تو یکی از واحد های بلوک ما. آقا این در هفته دو سه بار یکی دو تا از رفقاش رو جمع می کنه، میان تو طبقه دوم باربکیو راه میندازن با کلی سروصدا. بعد میرن تو خونه و درو باز میزارن و بلند بلند حرف میزنن و بعدشم که صدای بلند موسیقی است که فقط شنیده میشه. وقتی هم که میخان برن بیرون، داد و بیداد و صدای بلند حرف زدنشونه که آدمو آزار میده. حالا ما کمی ازشون دوریم، خدا به داد همسایه هاشون برسه. اینم از فرهنگ آریایی. آدم دلشم نمیاد بره به آفیس شکایت کنه میگه هموطنه. بگذریم.
دوست عزیز آخه harwin کجا richmond کجا westheimer کجا. من به هیچ عنوان حاضر نیستم از richmond پایین تر برم. harwin و westpark و ... اینا پایین هستند. به نظرم بازم خونه های خیلی خوبی میشه تو richmond حد فاصل wilcrest تا shadowbriar پیدا کرد. اما قیمت ها بالاست
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-10 ساعت 19:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 20:54 توسط Houstonian.)
(2013-05-10 ساعت 10:55)IMMI نوشته: (2013-05-10 ساعت 09:57)Houstonian نوشته: ... اینجا مشکل سرو صدای همسایه در آپارتمانها یک مشکله فراگیر هست و اصلا ربطی به قیمت و حتا سطح کیفی آپارتمان نداره هرچند انتظار میره که آپارتمانهای گرونتر آدمهای با فرهنگتری داشته باشه. ولی من دیدم کسی رو که در منطقه river oak در آپارتمان ۱۷۰۰ دلاری بوده ولی همسایه پر سرو صدا داشته.
.....
... ولی میدونم که مشکلِ سرو صدای همسایه کاملا شانسی هست ( البته باز هم میگم هرچند در آپارتمانهای ارزون احتمال وجود خانوادههای پر سرو صدا بیشتره)
شما هم برای سرو صدا یه همسایتون بهتره اول lease agreement رو بخونی حتمان توش به سرو صدا اشاره کرده بعد برو با manager ساختمان صحبت کن و همون lease agreement هم بهش نشون بعده.
....در مورد اون منطقه westchase (محدوده بین westheimer و wilcrest و bellaire به سمت شرق) که شما اشاره کردید من هم کاملا با شما موافقم. من یک بار موبایلم رو تو خیابون Harwin دادم تعمیر کنن بعد دیگه جرئت نمیکردم برم پس بگیرم. کلا اون طرفا خیلی نا امنه.
والا ما که تو مجتمعی که هستیم همه آروم و ساکت و صدا از کسی در نمیاد. شاید فقط شنبه یکشنبه باشه که من صدای موسیقی از ماشینی که داره میره بیرون بشنوم یا صدای بلند خنده دو نفر رو بشنوم که همشون برای چند لحظه ای هست و میره.
اما متاسفانه تنها مورد که بدجور تولید صدا می کنند، یک پسر مجرد ایرانی هست که دو ماهی هست اومده تو یکی از واحد های بلوک ما. آقا این در هفته دو سه بار یکی دو تا از رفقاش رو جمع می کنه، میان تو طبقه دوم باربکیو راه میندازن با کلی سروصدا. بعد میرن تو خونه و درو باز میزارن و بلند بلند حرف میزنن و بعدشم که صدای بلند موسیقی است که فقط شنیده میشه. وقتی هم که میخان برن بیرون، داد و بیداد و صدای بلند حرف زدنشونه که آدمو آزار میده. حالا ما کمی ازشون دوریم، خدا به داد همسایه هاشون برسه. اینم از فرهنگ آریایی. آدم دلشم نمیاد بره به آفیس شکایت کنه میگه هموطنه. بگذریم.
دوست عزیز آخه harwin کجا richmond کجا westheimer کجا. من به هیچ عنوان حاضر نیستم از richmond پایین تر برم. harwin و westpark و ... اینا پایین هستند. به نظرم بازم خونه های خیلی خوبی میشه تو richmond حد فاصل wilcrest تا shadowbriar پیدا کرد. اما قیمت ها بالاست
دوست عزیز شما بهتره یه نقشه بذاری جلوت و محدوده بین westheimer و wilcrest و bellaire به سمت شرق (راست) را ترسیم کنی. بعد خواهی دید که خیابون Shadow briar اصلا در این منطقه که دوستمون بهش اشاره کرد نیست. خیابون shadow briar خیابون خوبی به حساب میاد.
من در پستهای قبلی گفتم اینجا نمیشه به طور کلی گفت که کجا خوبه کجا بده.
به نظر من هیوستون از لحاظه منطقه بندی بیشتر شبیه به اصفهانِ تا تهران. چون توی اصفهان هم تو هر منطقهای میشه محله خوب و بد پیدا کرد. هرچند بعضی از منطقهها مثل مرداویج کلا خیلی خوب بحساب میان و بعضی جاها کلا بد هستن. البته من فقط ۲ سال اصفهان بودم. نمیدونم دوستان اصفهانی اینو تأیید میکنن یا نه.
سر و صدا کردن و کلا فرهنگ آدما ربطی به نژاد شون نداره. من یه همسایه سیاه پوست دارم که خیلی آدم باکلاس و باشخصیتی هست ولی بعضی از این سفید پوستهای امریکایی از همه بد تر و وحشی تر هستن. توی ایرانیهای اینجا هم همجور آدمی میشه پیدا کرد
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 19:01)Houstonian نوشته: ,,,, دوست عزیز شما بهتره یه نقشه بذاری جلوت و محدوده بین westheimer و wilcrest و bellaire به سمت شرق (راست) را ترسیم کنی. بعد خواهی دید که خیابون Shadow briar اصلا در این منطقه که دوستمون بهش اشاره کرد نیست. خیابون shadow briar خیابون خوبی به حساب میاد.
من در پستهای قبلی گفتم اینجا نمیشه به طور کلی گفت که کجا خوبه کجا بده.
.....
سر و صدا کردن و کلا فرهنگ آدما ربطی به نژاد شون نداره. من یه همسایه سیاه پوست دارم که خیلی آدم باکلاس و باشخصیتی هست ولی بازی از این سفید پوستها از همه بد تر و وحشی تر هستن. توی ایرانیهای اینجا هم همجور آدمی میشه پیدا کرد
من منطقه رو کامل میشناسم. از اول هم که پست گذاشتم، محدوده رو گفتم تقاطع WILCREST تا SHADOWBRIAR. اما نمی دونم چرا همه قسمت بد این منطقه که سمت شرق و جنوب اون هست براشون تداعی میشه و کسی توجهی به محدوده ای که گفتم نکرد.
شاید بشه گفت هیوستون مثل کرج میمونه. تو کرج هم دقیقا کنار هر منطقه خوبش، یه منطقه بد یا متوسط قد برافراشته که مرزش شاید یک خیابون باشه. همچنین تعداد مهاجر هم زیاده تو کرج که هردوی این موارد اینجا هم صدق میکنه.
در هر صورت دوستان اگه مجتمعی سراغ دارن که نزدیک WESTHEIMER و SAM HOUSTON PKWY هست بگن. اگه مورد مناسبی پیدا کنیم میخایم بیام تو این منطقه چون رفت و آمد و دسترسی بهتری داره.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 21:09)ASALI نوشته: سلام به همه
ما تازه رسیدیم هیوستون و خیلی گیج شدیم
فردا میریم برای افتتاح حسای بانکی ؟
به نظرتون کدوم بانک خوبه ؟
بچه ها آدرس اداره سوشیال و مهاجرت تو هیوستون رو دارین ؟
بانک chase آدرس و ID میخواست یعنی یه چیزی مثل قبض اما bank of america خیلی راحت حساب رو باز کرد ... اداره سوشیال هم بهتره فعلاً نرید تا 3 هفته بعد از ورود کاری نمیکنن مگر اینکه تو این مدت گرین کارتتون بیاد .....
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april