موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هیوستون نشین لطفا کمی هم از تجربیات تلخ و شیرین زندگی تو هیوستون رو هم برای ما بگذارید تا ما هم بتونیم با استفاده از تجربیات شما دوستان راحتتر محل زندگی خودمونو انتخاب کنیم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من تقریبا ۱۵ روز دیگه هیستون هستم واسه مدت ۲ ماه تا ۱ سال ( بستگی به شرایط داره) اونجا خواهم بود دنبال یه هم خونه هستم اگه کسی باشه خوشحال میشم
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که هیوستون زندگی میکنین لطفا نظرتون رو راجع به محله های زیر بگین که خوبه برای اجاره یا نه؟از لحاظ امنیت، دسترسی به سیستم حمل و نقل عمومی و فروشگاه ها و ...
westheimer road
richmond
westpark
memorial
westchase
galleria
eldrige
midtown
یکی از آشناهامون گفته تو محله westheimer road تقاطع woss یه مجتمع هست که خونه 1 خوابه رو 550 میده کردیت هم نمیخواد، ضمن اینکه تو اون مجنمع بیشتر سیاهپوستا و مکزیکیا هستن. به نظرتون خوبه؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-29 ساعت 12:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-29 ساعت 12:15 توسط IN.USA@2013.)
آقا کسی در زمینه نقشه هیوستون برای اندروید خبر داره ؟ apps اون چیه ؟
غیر google map یه apps offline میخام
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 01:47)مانترا نوشته: بچه هایی که هیوستون زندگی میکنین لطفا نظرتون رو راجع به محله های زیر بگین که خوبه برای اجاره یا نه؟از لحاظ امنیت، دسترسی به سیستم حمل و نقل عمومی و فروشگاه ها و ...
westheimer road
richmond
westpark
memorial
westchase
galleria
eldrige
midtown
یکی از آشناهامون گفته تو محله westheimer road تقاطع woss یه مجتمع هست که خونه 1 خوابه رو 550 میده کردیت هم نمیخواد، ضمن اینکه تو اون مجنمع بیشتر سیاهپوستا و مکزیکیا هستن. به نظرتون خوبه؟
اگر میشه یکی از دوستای مقیم هیوستون که با تهرانم آشنایی داره این محله ها رو با محله های تهران مقایسه کنه مثلا چه می دونم westheimer road
مثل پونک تهران یا memorial مثل پارک وی ..
از نظر کلاس محله و قیمت اجاره ها . ممنون
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 11:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-01 ساعت 02:08 توسط Houstonian.)
من فقط یه نکتهای رو به حرفای دوست خوبمون smu اضافه کنم. اینجا به غیر از محله, Complex هم خیلی مهم هست. من خودم ۲ تا آپارتمان کنار هم دیدم که یکی ۱ خوابه ماهی ۴۴۰ ولی اون یکی از ۱۲۰۰ شروع میشد. تفاوت این ۲ تا مجتمع با این که تو یک محل بودن خیلی زیاد بود.
توی این تاپیک تاحالا بارها و بارها پرسیده شده کدوم محلهها خوبه ولی تا حالا هیچ یک از بچههای باتجربه جواب ندادند. چون واقعا هیچ کس اینجا نمیتونه بطور کلی بگه کدوم محل خوبه و کدوم محله بده. البته همه میدونند که مثلا memorial خیلی با کلاسه و فلان خیابون خوب نیست
ولی کسی نمیتونه بگه westheimer یا richmond که ۲۶ کیلومتر طول داره خوب یا بده.(خ. ولیعصر تهران از راه اهن تا تجریش 18 کیلومتره)
یکی از راههای آپارتمان پیدا کردن اینجا اینه که از همین بچههای ایرانی جدید بپرسید که مثلا در چه مجتمعی هستید و آیا راضی هستید یا نه.
شما هر آپارتمانی هم که پیدا کردید حتماِ حتما در سایت www.apartmentratings.com چک کنید . نکاتی هم که در باره این سایت باید بگم اینه:
۱- rating آپارتمان رو ببینید چنده. اگه خیلی پائین بود بیخیالش بشید.
۲- حتما reviewهای منفی رو بخونید. بعضیها الکی شکایت کردن و مثلا طرف از دست سگ همسایه شاکی بوده اومده منفی نوشته. ولی موارد امنیتی رو جدی بگیرید.
۳- حتما reviewهای جدید بخونید. چون اینجا با تغییر مدیریت ساختمان ممکنه خیلی چیزها تغییر کنه.
۴- به تعداد reviewها هم توجه کنید
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
با سپاس از توضیحات تکمیلی که نکات جالبی داشت . این تجربه شخصی هست دوستان و اساتید نظر بدن
معمولا خیابانهای طویل شمالی جنوبی شمالش بهتره و معمولا دو سمت یک بزرگ راه هم متفاوت هست مثلا در کنارwest sam houston قسمتهای غربی مرغوب تر هست و واقعیتش در حتی مموریال هم من تیکه هایی دیدم که ضعیفتر شده بود .من فکر میکنم دیدن حوالی محل میتونه کمک کنه میدونم سخت هست ولی بسیار مفید هست ما خودمون به این روش یکسری جاهایی که فکر میکردیم در محل خوبی واقع هست پس خوبه رفتیم به قول دوستمون دیدم جالب نیست. و برعکس.
ولی تجربه شخصی و بنا به سلیقه و شرایط خانواده ها فرق میکنه من به امید 500- 550 با تحقیق کامل اینترنتی وارد هیوستون شدم ولی نهایتا با بررسی محلات از نزدیک دیدم 750 - 850 عدد منطقی تری هست. الان همkaty هستم و واقعا راضی ام .
برنده 2012