موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-13 ساعت 18:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-13 ساعت 18:16 توسط shiraz mamali.)
سلام دوستان.میخواستم بدونم که آیا اونجا از این کلاسهای زبان رایگان هست یا نه؟آخه یکی از دوستان میگفت جاهای دیگه هست.هیوستون چطور؟
راستی واسه پیدا کردن هم خونه باید اینجا دنبالش گشت؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-13 ساعت 23:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-13 ساعت 23:45 توسط IMMI.)
(2013-08-13 ساعت 23:12)smu نوشته: ....
در ضمن در مورد گواهینامه بین المللی که نوشته بودم فقط تا 3 ماه مورد قبول است.
!
لطفا دوستان قبل از ارائه راهنمایی در مورد رانندگی بیش از سه ماه با گواهینامه بین المللی !! قوانین دی ام وی را مطالعه بفرمایند و پاسخ دهند تا دوستان دیگر دچار مشکل نشوند.
جمله صریح و متن قانون از سایت دی پی اس تگزاس:
An individual can legally drive with a valid, unexpired driver license from another state or country for up to 90 days after moving to Texas.
NOTE: The individual must apply in person at any driver license office for a Texas driver license within those 90 days to continue driving legally. An unexpired driver license from another U.S. state, U.S. territory or a Canadian province must be surrendered to DPS when applying for a Texas driver license
لینک منبع:
http://www.txdps.state.tx.us/DriverLicen...otexas.htm
با سپاس
فکر نمی کنم آفیسرهای DPS این قدر بی اطلاع باشن که ندونن با گواهی نامه بین المللی چند ماه میشه رانندگی کرد. جهت اطلاع من از دو شعبه مختلف و از چندین نفر این سوال رو پرسیدم و حتی گواهی نامه رو به رویتشون رسوندم و جملگی یک اظهار نظر میکردند و تایید می کردند که تا یکسال می تونید استفاده کنید.
ضمن اینکه یک بار پلیس منو نگه داشت و گواهی نامه خواست و هیچ ایرادی به گواهی نامه بین المللی من نگرفت با اینکه اون موقع پنج ماهی بود اینجا بودم.
ضمن اینکه گواهی نامه بین المللی با گواهی نامه ملی کشورها متفاوت است و قوانین آن ها هم متفاوت.
جالب تر اینکه بودن بچه هایی که پلیس نگهشون داشته و برای اینکه تخلفشون رکورد نشه گواهی نامه بین المللی نشون دادن و خوشبختانه نه تنها ایرادی به گواهی نامه شون نگرفته، رکوردم براشون نشده.
درباره آب و هوا هم همین بس که اگه سری به سایت ویکی پدیا بزنید خواهید دید که طی 20 سال گذشته بیشترین دمای رکورد شده در هیوستون حدود 46-48 درجه بوده که از میانگین دما خیلی بالاتره. اگه اشتباه نکنم میانگین دما حدود 42-40 درجه بوده. در کل آب و هوای اینجا به نسبت جنوب ایران بهشته. حتی اگه دمای بالاتری داشته باشیم.
یکی از همکاران تو جنگ عراق بوده و دو سالی اونجا بوده. میگفت اونجا جهنمه به نسبت اینجا.
دوستانی که دارن راهنمایی می کنن بهتره مصداق بیارن. چون همه چیز نسبی هست و نمی توان بدون سنجش مقایسه کرد. اینکه میگن اینجا هوای بد داره، درست، هوای گرم و مرطوب داره، اما به نسبت کجا؟؟ حتما سرعین اردبیل؟؟ پوشش گیاهی هم مطمئنا علت بهتر بودن آب و هوای اینجا به نسبت جنوب ایران نیست. خیلی از مناطق اطراف هیوستون اصلا پوشش گیاهی خوبی ندارند. اما آب و هواش چندان تفاوتی نداره.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-14 ساعت 04:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-14 ساعت 06:09 توسط IMMI.)
فكر ميكنم سابقه هر فردي تو اين صفحه گوياي همه چيز هست، لزومي نميبينم به اين بحث ادامه بدم. فقط همين بس كه اينجا محل بيان تجربيات هست كه منم به نوبه خودم اين تجربيات رو منتقل ميكنم. وقتي رطوبت دليلش ميشه پوشش گياهي، چه ميشه گفت ديگه. فقط نميدونم چرا هرچي به جنوب ميريم رطوبت بيشتر ميشه هرچندكه پوشش گياهي كمتر ميشه
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل هیوستونی ما از نظرات و راهنمایی های همه شما که وقت میزارین ممنونیم و حتی دونستن نظرات متفاوت دید بازتری برای ما که هنوز نیومدیم اونجا ، بوجود میاره .
ما اول اکتبر عازمیم. قراره یک دوست آمریکایی بیاد فرودگاه دنبالمون ، الته همه چمدونهامون که تو ماشین اون جا نمیشه به نظرتون میشه فقط یک ماشین جدا بگیریم برای بارهامون و حدود قیمتش میدونین چقدر میشه؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-14 ساعت 10:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-15 ساعت 09:02 توسط Saeedv13.)
(2013-08-13 ساعت 23:12)smu نوشته: اول بگم ... باید بگم هرچه در هیوستون به سمت جنوب حرکت میکنیم به علت نزدیکی به دریا رطوبت بیشتر میشه ولی خوب دما هم معمولا 1- 2 درجهای با شمال هیوستون متفاوت هست . ...
[quote='smu' pid='393146' dateline='1376435655']
در ضمن پوشش گیاهی به علت حفظ رطوبت تاثیر زیادی در اب و هوای منطقه دارد. ...
(2013-08-14 ساعت 06:54)smu نوشته: جنوب هیوستون به دریا نزیکتر ه طبیعتا رطوبت بالاتری داره ... این کاملا بدیهی است که پوشش گیاهی باعث حفظ رطوبت چه در هوا و چه در خاک هست.
خوب نمی خواستم خیلی بحث کنم اما ظاهرا این دوست عزیز خیلی دوست دارن بگن. در جواب ایشون باید یادآوری کنم بنده و خیلی از دوستان جدید الورود مطمئنا اندکی دانش کامپیوتر داریم و به راحتی میتونیم جستجوی خودمون رو انجام بدیم. کافیه که سری به گوگل بزنیم. حالا من اندکی از جستجوهای خودم رو به اشتراک میذارم.
این دوست گرامی نمی دونم چرا تو حرفاش تناقض هست، اول میگن پوشش گیاهی تاثیر زیادی داره، بعد میگن خلیج مکزیکه. فکر می کنم ایران که بودن خیلی نگشتن تو مناطق مختلف، چون اگه گشته بودن حتما میدونستن که از بندرعباس گرفته تا بوشهر و جنوب خوزستان پوشش گیاهی وسیعی نداریم اما میزان رطوبت به مراتب بیشتر از مناطق دیگه هست. فکر کنم اینو دیگه ....هم بدونن که وجود منبع آبی و دمای هوا باعث رطوبت بشه. یادمه کتاب اول راهنمایی، پاورقی مطالعه آزاد گفته بود که کوه های البرز مانع عبور توده های مرطوب هوا میشن.
بنده نه اکولوژی خوندم نه زمین شناسی نه .... . اما چون با علم آمار آشنایی نسبی دارم می تونم نمونه برداری خودم رو با توجه به مطالب این دوست گرامی نشون بدم. ....
تصویر پایین دمای هوا در همین دوروبر رو نشون میده. خب مشخصه که هرجایی که نزدیک آب هست میزان دما به خاطر رطوبت به مراتب پایین تر از مناطق دیگه است (تفاوت حدود 10 درجه در برخی مناطق هست نه یکی دو درجه). حالا اگه شمال هیوستون که طبق نقشه توپوگرافی منطقه سرسبزی هست رو ببینید مشخصه که تو یک خط مرزی تفاوت آنچنانی نیست. جالب تر اینکه من هرچی میگردم نمی تونم اون بافت متراکم گیاهی (مثل شمال هیوستون و woodland) تو جنوب هیوستون تا گلوستون رو ببینم. دیگه اگه من اشتباه می کنم که گوگل اشتباه نمی کنه. جالب تر اینکه woodland که این همه بحثش توسط این دوست گرامی شد بیشترین دما در شمال هیوستون (منطقه سرسبز) را داراست. (اطلاعات ساعت 7 عصر و از طریق سایت هواشناسی استخراج شده)
نقشه اول و دوم مقایسه دما و رطوبت در یک خط مستقیم از شهر ولی طبق نقشه در مناطق مختلف از نظر پوشش گیاهی. جالبه که تو منطقه مموریال پارک و پارک الدریج که این دوستمون تایید زیادی رو پوشش گیاهی و رطوبتش داشت، رطوبت 72 درصد مشابه با منطقه ای با پوشش معمولی در کیتی هست که این ها از منطقه خیابان الدریج که نزدیک ما هست و پوشش گیاهی معمولی داره میزان رطوبتش کمتره. الدریج 76 درصد رطوبت داره و البته دماش هم کمتره.
البته دوستمون تقصیری ندارن چون خیلی سابقه زندگی در مناطق گرمسیری و شرجی نداشتند. اگه کمی تو مناطق کناره جنوبی ایران زندگی میکردند و تغییرات آب و هوایی رو با جذر و مد های دریا احساس می کردند، بهتر متوجه می شدند.
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز خودم.ادبیات تهاجمی به هر شکل زیبنده افراد تحصیل کرده ای مثل شما نیست.
من حداقل از بچه های مهاجرسرا توقع بیشتری دارم.
خواهش می کنم این موضوع آب و هوا و غیره رو تموم کنین.به امید خدا من خودم که رفتم می تونم از همه بهتر مقایسه کنم که با جنوب ایران از نظر آب و هوایی چه تشابهات و چه تفاوت هایی داره.خیر سرمون 12 سال تو بندر عباس و 10 سال تو بوشهر زندگی کردم.جالبه که بدونین بین همین دو شهر خودمون هم تفاوت های زیادی از نظر آب و هوایی وجود داره.
ولی لطفا به غیر از موضوع آب و هوا که به نظر من نسبیه و من فکر می کنم واسه من کاملا باید طبیعی باشه،لطف کنین در مورد سایر تجربیات شخصی ، اونو به دیگرون تعمیم ندین.در مورد موضوع گواهی نامه من به شخصه با نظر دوستمون در مورد 90 روز رانندگی موافقم.چون نص صریح قانونه.حالا اگه کسی تا یک سال باهاش رانندگی کرده یه موضوع دیگه است.هدف ما از با هم بودن کمک کردن به همدیگس.نه چیز دیگه.پس لطفا ضمن خاتمه هر نوع بحثی در اینجا،بیاین به هم کمک کنیم تا بهتر از اون وضعیت غربتی که گرفتارش می شیم رهایی پیدا کنیم.
تمام ؟
من به امید خدا آخر آگوست عازم هیوستون هستم و بهد از خدا امیدم به خودم و شماست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 12:57)sce نوشته: دوستان عزیز خودم.ادبیات تهاجمی به هر شکل زیبنده افراد تحصیل کرده ای مثل شما نیست.
..... 12 سال تو بندر عباس و 10 سال تو بوشهر زندگی کردم.جالبه که بدونین بین همین دو شهر خودمون هم تفاوت های زیادی از نظر آب و هوایی وجود داره.
.....در مورد موضوع گواهی نامه من به شخصه با نظر دوستمون در مورد 90 روز رانندگی موافقم.چون نص صریح قانونه.حالا اگه کسی تا یک سال باهاش رانندگی کرده یه موضوع دیگه است.هدف ما از با هم بودن کمک کردن به همدیگس.نه چیز دیگه....
موفق باشین.
دقیقا با نظرت موافقم. وقتی کسی تجربه ای که داشته بازگو میکنه، دلیل نمیشه که اون تجربه دقیقا برای همه مصداق داشته باشه، اما اینم دلیل نیمشه که بازگو نشه. وقتی من میگم بیشتر از 6 ماه ازش استفاده کردم و از چندین نفر از افسران پرسیدم و همه تا یکسال تایید کردند، این دلیل نمیشه که 90 روز اشتباه باشه. من فقط اون چیزهایی که پرسیده بودم عنوان کردم. اما... خودتون دیدین که چه برخوردی شد.
منم به خاطر کارم 6-7 سال جنوب بودم و بهت میتونم بگم که اینجا اصلا قابل مقایسه با گرمای جنوب نیست. رطوبت خیلی کمتر و دما هم خیلی پایین تره. در اوج اوج گرماش که میگن بی سابقه بوده، نهایت 120 درجه فارنهایت یا 48 درجه سلسیوس شده. حالا اینو با گرمای بالای 50 جنوب مقایسه کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، کسی تو هیوستون پلان T-mobile جا نداره من بتونم عضو بشم؟