کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
با سلام
دوستان ساكن هيوستون مي شه راهنمايي كنيد لطفاً‌. در بدو ورود به مدت يه ماه هتل رزرو كردم . براي دريافت ID بايد چي كار كنم ؟ چه مدت طول مي كشه تا ID به دستمون برسه ؟ آيا مدارك خاصي لازمه ؟(مثلاً اجاره نامه و...) آيا به آدرس هتل پست مي كنن يا نه ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-19 ساعت 08:26)gulu نوشته:  با سلام
دوستان ساكن هيوستون مي شه راهنمايي كنيد لطفاً‌. در بدو ورود به مدت يه ماه هتل رزرو كردم . براي دريافت ID بايد چي كار كنم ؟ چه مدت طول مي كشه تا ID به دستمون برسه ؟ آيا مدارك خاصي لازمه ؟(مثلاً اجاره نامه و...) آيا به آدرس هتل پست مي كنن يا نه ؟

مدارک مورد نیاز ID CARD
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: gulu ، tabim4 ، mhb161 ، amin arefi ، ho_tasha
(2013-08-18 ساعت 09:36)ahmari_44 نوشته:  
(2011-02-26 ساعت 15:15)alimasumi نوشته:  سلام
من هم چند روزي انجا بودم
فصل پاييز ...............................................................

سلام آقای علی معصومی با تشکر فراوان از مطالب شما
اگر امکان داره یک ایمیل از خانم ایرانی در کالج یا شماره تلفن برای تماس
برای ما به اطلاع بگذارید ایمیل من ahmari.mansour@yahoo.com
سوال من این است که برای شروع ادامه تحصیل در دوره دبیرستان
آیا تعیین سطح میشود و کلاس زبان باید بگذرانند
تشکر از راهنمای شما
دوست عزیز با عرض پوزش مخاطب این مطلب ارسالی شما با نام کاربری alimasumi از 29 می 2012 غایب هستند و گویا این انجمن را برای همیشه ترک کرده اند با مراجعه به پروفایل ایشان متوجه این قضیه خواهید شد. پس در این تاپیک ارسال یک درخواست به عضو قدیمی که هیچوقت به این سایت سر نمی زند بی فایده خواهد بود پیشنهاد میگردد در صورت ضرورت با مراجعه به پروفایل ایشان درخواست خودرا با ایمیل برای فرد مورد نظر ارسال نمائید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ffrfar
(2013-08-05 ساعت 12:25)behnam88 نوشته:  [quote='naarestan' pid='386942' dateline='1375658576']
سلام دوستان
امروز روز پنجم هست که در هیوستن ِ ایالت تگزاس هستم Smile
من سفرنامه‌‌ی اغلب دوستان رو خوندم ولی یک چیزی رو هنوز پیدا نکردم. اونم مدارک لازم برای گرفتن SSN هست.
من هنوز گواهی‌نامه‌‌ی اینجا رو ندارم. گواهی‌نامه‌ی ایرانمم رو هم بین‌المللی نکردم!
یک سرچ توی گوگل هم کردم ولی درست دستگیرم نشد چی چی میخوان دقیقا! فقط فهمیدم که یک فرم هست که باید همون‌حا پُر کنیم. هنوز گرین‌کارتمم نیومده. و حساب هم باز نکردم! با پاسپورتم میتونم برم برای گرفتن SSN در هیوستن ِتگزاس آیا؟؟؟

قانون جدیدشون اینه که برای گرفتن سوشیال نیاز نیست حضوری بریم. برای ما سر 15 روز خودش اومد. اگر تا 20 روز نیاد بعد باید بریم اداره سوشیال اقدام کنیم.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، amir82 ، ffrfar
(2013-08-04 ساعت 08:55)nedaUSA نوشته:  [quote='asoo' pid='386409' dateline='1375564637']
سلام
من تازه با همسرم ازدواج کردم و ایشون شهروند هیوستون هستن.مدرک تحصیلی من ارشد ریاضی کاربردیه(علوم تحقیقات). به نظرتون اونجا میتونم واسه دکترا اقدام کنم؟ مقاله هم چند تایی دارم.ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
سپاس
شما باید برای ارزیابی مدرک به آدرس زیر برید. البته کمی هزینه هاش بالاست...

7211 regency square blvd ste 205, houston, tx

آدرس سایتشم هست: http://www.txdot.gov/inside-txdot/career...ation.html
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، parsush
(2013-08-04 ساعت 08:55)nedaUSA نوشته:  [quote='asoo' pid='386409' dateline='1375564637']
سلام
من تازه با همسرم ازدواج کردم و ایشون شهروند هیوستون هستن.مدرک تحصیلی من ارشد ریاضی کاربردیه(علوم تحقیقات). به نظرتون اونجا میتونم واسه دکترا اقدام کنم؟ مقاله هم چند تایی دارم.ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
سپاس
شما باید برای ارزیابی مدرک به آدرس زیر برید. البته کمی هزینه هاش بالاست...

7211 Regency Square Blvd., Suite 205, Houston, TX 77036-3197
Phone: (713) 266-8805, FAX (713) 789-6022

آدرس سایتشم هست: http://www.txdot.gov/inside-txdot/career...ation.html[/align]
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2013-07-28 ساعت 13:23)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان
من یک سری اطلاعات می خواستم راجع به کارهای نفتی در هیوستون
رشته من زمین شناسی نفته و یکی دو سال هم سابقه کار دارم.
توی سایت های Indeed, Cl, Rigzone, Oilcareer و سایت های دیگه یه سرچی کردم و اینجور که معلومه کار زیاده
1- اما سوال من اینه که آیا شرکتهای نفتی مدارک تحصیلی ایران رو قبول دارن یا نه؟
2- برای کارهای اقماری ( سر دکل) دوره ها چند هفته ای هست؟
3- آیا کسی از دوستان هست که تو موقعیت شغلی من در تگزاس زندگی کنه؟
ممنون از راهنماییتون

2014AS00004000

اینا در بعضی رشته ها به مدرک تحصیلی شما اصلا کاری ندارند فقط رزومه باید قوی باشه و کارتون رو خوب بلد باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Ehsan1358
سلام دوستان
من حدودا سه‌هفته است که در شهر هیوستن در ایالت تگزاس هستم و فکر میکنم الان یک‌سری حرف برای گفتن دارم. چون روزهای اول، همون‌‌طور که میدونید همه، آدم گیج و منگه!
خب!
۱. ssn من نیومد خودش! و بعد از «سه‌هفته از تاریخ ورودم»، رفتم درخواست دادم و گفتند دو هفته بعدش میاد دم خونه.
سوشال اینجا خیلی مهمه. حتی برای اپلای آنلاین برای کارهای مختلف، ازتون شماره‌ی ssn میخوان. من حتی وقتی داشتم برای یک کار داوطلبانه (volunteer) درخواست میدادم هم ازم ssn خواست در مرحله آخر! و بوم! کلا هیچی! صفحه رو بستم :|

۲. زبان، زبان، زبان: من زبانم در سطح upper intermediate بود قبل از اومدنم و اشتباهی که کردم این بود که قبل اومدنم، کلاس زبان نرفتم و فقط به خوندن زبان به‌صورت شخصی و در خونه و به‌صورت تفننی اکتفا کردم. حتما شش ماه قبل اومدنتون (حداقل)، برید کلاس زبان؛ ترجیحا کلاس مخصوص مکالمه. مخصوصا اگر اینجا کسی رو ندارید و خودتون باید از پس کارهاتون بربیاید.
اینجا، این روزها، دو سایت خیلی خوب هست که من دارم کار میکنم. بهتون توصیه میکنم وقتی اومدید اینجا حسابی روی اینها مخصوصاً اولیش، تمرکز کنید. ایران مسلما سخته چون ویدئوهای آموزشی دارن و بازکردنشون توی ایران راحت نیست؛ ولی برای زبان خوندن در این‌ور آب، به‌شدت توصیه می‌شوند!
۱) سایت EngVid
۲) سایت Learn Real English

۳. هندبوک آیین‌نامه رانندگی در تگزاس رو، داشته باشید بدک نیست. از اینجا میتونید دانلود کنید.

۴. دوستانه میگم.
وقتی پاتون رسید اینجا، سعی کنید کاستی‌ها رو نادیده بگیرید و فقط به جلوتون نگاه کنید. از مقایسه‌ جدا و شدیدا بپرهیزید! و تمام مدت این موضوع رو به یاد بیارید که «داشته‌های اکنون شما، زمانی براتون آرزو و رؤیا بوده»؛ پس سعی کنید بهش عادت نکنید. یادتون نره چقدر براش تلاش کردید.

۵. برای کار، اگر برای جایی اپلای کردید یا وقت مصاحبه بهتون دادن و خواستید ته‌و‌‌توی اون شرکت رو دربیارید، این سایت خیلی خوبه:
http://www.glassdoor.com/

به محض داشتنِ چیزِ جدیدی در چَنته، برمی‌گردم Wink
شاد باشید و موفــــق Smile
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
پاسخ
دوستانی که دنبال کار فست فودی هم هستند، مک دونالد ایرانی ها بعد از بازسازی در آستانه افتتاح، در حال جذب نیروست. امروز داشتم از جلوش رد میشدم که دیدم تابلوی now hiring برافراشته شده. گفتم شاید کسی بخاد استفاده کنه.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
دوستان 2013 ساکن هیوستون.
لطفا در صورت تمایل برای تکمیل شدن کاری که افشین عزیز دازه انجام میده،اطلاعات خودتونو به ایشون بدین تا دیتا بیس کامل بشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، mehdi110 ، mhb161 ، ojee
(2013-08-23 ساعت 14:51)sce نوشته:  دوستان 2013 ساکن هیوستون.
لطفا در صورت تمایل برای تکمیل شدن کاری که افشین عزیز دازه انجام میده،اطلاعات خودتونو به ایشون بدین تا دیتا بیس کامل بشه.
موفق باشین.
ببخشید من متوجه نشدم ماجرا چیه؟ میشه لینک پروفایل دوستی که منظورتون هست رو بگذارید و بگید دارن چی کار میکنند؟ Smile من در جریان نیستم Big Grin
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، mhb161 ، ojee
چقدرخوب شدکه هیستون نیومدم .خواست واراده خودم وخداوندباعث شدکه تافرودگاه هیستون هم بیام اما بعدش ازاونجابیام وگاس .ازهمین جا خدمت دوستان جدیدی که آدرس برای دریافت گرین کارت آمریکاندارنداعلام میکنم با فرستادن یک پیغام خصوصی به من ازآدرس من استفاده کنند.دوست دارم بدونم که اگه آدرس خونم به صدنفربدم باهاش گرین کارتشون بگیرن چه اتفاقی برام میفته که ازایران اینجاپیغام میذاشتم یا زنگ میزدم به دوستان میترسیدن آدرس توهیستون بدن .به همشهری خودت زنگ میزنی میگی لطف کن یه آدرس بده واسه گرین کارت انگارجزام داری .آدرس من هست هرکسی خواست با من مکاتبه کنه نهایتش اینه که دستگیرم میکنندمیرم آلکاتراس یا با آدرس خونم میرن اختلاس بانکی میکنندیا میرن آدم میکشن میندازن توخونه من اشگالی نداره ماایرانیهاتومملکت خودمون شیر هستیم اینجاکه میایم ترس ووحشت وجودمارواحاطه میکنه یه وقت لولوخورخوره من نخوره
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
سعید جان این مورد حتما استثنا بوده ولی نباید این مورد رو برای همه بسط داد، تو همین تاپیک هیوستون دوستی خوبی بدونه اینکه من ازش بخوام آدرس و حتی شماره تلفنش رو به من داد و بقیه دوستان هم هر وقت براشون پیام خصوصی دادم و ازشون سوال پرسیدم جواب کامل دادن و واقعا وقت گذاشتن ، من حتی فکر نمیکنم وقتی خودم برسم اونجا با توجه به مشغله ها و گرفتاری های یک تازه مهاجر اونقدر بتونم به بچه های سالهای بعد کمک کنم
از همه دوستای خوبی که تو این تاپیک بی دریغ راهنمایی میکنن ممنونم. ببخشید اسم نمیبرم چون نمیخوام سوء تفاهم بشه و از طرفی شاید اسم کسی یادم بره Wink
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi110 ، mehdiii ، adambarfi ، sce ، MEHDIREZAEI ، roeentan ، alitab ، el333 ، Ehsan1358 ، amir82 ، مانترا ، rezagh ، nika ، اریوبرزن ، mhb161 ، ojee
سلام بر دوستان، بالاخره سر از جايي در اورديم كه اصن انتظارشو نداشتم هيچ وقت، ولي دوست داشتم يه بار ببينمش، تگزاس و شهر سان انتونيوCool، جالبه پارسال ما واسه دكتري همسرم دانشگاه a &m رو اپلاي كرده بوديم ولي نمي دونستيم تو اين شهره! خلاصه ما به شكل اتفاقي تگزاس اومدني شديم، البته براي ٤٥ روز
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، Hedieh20 ، saeedshafiee ، el333 ، s.s.h ، roeentan ، parastoo500 ، Ehsan1358 ، amir82 ، lilac ، sce ، parsush ، مانترا ، rezagh ، mhb161 ، ojee
مبارک باشه دوست عزیز
حالا که همچین اتفاق مبارکی پیش اومده !
لطف کن و بصورت بسیار بدبینانه
و بعدش
خیلی خوشبینانه
درباره این شهر بنویس
سپاسگزارم

(2013-08-25 ساعت 02:40)mehdi110 نوشته:  سلام بر دوستان، بالاخره سر از جايي در اورديم كه اصن انتظارشو نداشتم هيچ وقت، ولي دوست داشتم يه بار ببينمش، تگزاس و شهر سان انتونيوCool، جالبه پارسال ما واسه دكتري همسرم دانشگاه a &m رو اپلاي كرده بوديم ولي نمي دونستيم تو اين شهره! خلاصه ما به شكل اتفاقي تگزاس اومدني شديم، البته براي ٤٥ روز
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، parastoo500 ، Ehsan1358 ، sce ، mehdi110 ، mhb161 ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان