موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من یک فرزند 5 ساله دارم که طبیعتاً نوشتن و خواندن به زبان فارسی رو بلد نیست . اگه دوستان کتابها یا وسایل کمک اموزشی خاصی رو که به یادگیری در نوشتن و خواندن کمک می کنه معرفی کنن ممنون می شم .
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-17 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-17 ساعت 01:07 توسط fahimeh88.)
برای یاد دادن نوشتن و خواندن میتونید از روش تراشه های الماس استفاده کنید . بن بن بن هم هست .
این سایت هم کتابهای فازسی برای کودکان دارهhttp://en.childrenslibrary.org/
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
این سوال رو مستقیما از کسانی می پرسم که تجربه مهاجرت با بچه رو دارند. قبلش شرایطم رو میگم که بهتر بتونید پاسخ بدید: من 32 سالمه، همسرم 41 ساله و یه دختره 7 ساله، تصمیم به مهاجرت داریم و یکی از مهمترین دقدقه هام عکس العمل دخترم و یا فشارهای احتمالی به اون هست. چون مسلما با استرس های اولش که به ما وارد میشه روی اون هم اثر منفی میگزاره.
میشه دوستای باتجربه که خصوصا بصورت خانوادگی رفتن یا اینکه دورو ورشون دیدن راهنمایی کنن؟ چه لطماتی وارد میشه؟ چه جنبه های مثبتی داره؟ چطور میشه یه تصمیم معقول گرفت؟
در ضمن بگم که می تونیم هزینه های یکسالمون رو هم بدیم (بدبینانه) خودم احتمالا درس بخونم برای دکترا و همسرم کار کنه. ممنون از وقتی که میگزارید.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
کلا میخواستم بدونم محدودیت سنی داره ؟پسر من که 2میتونه بره مهد کودک تو اونجا
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-28 ساعت 15:36)taba60 نوشته: کلا میخواستم بدونم محدودیت سنی داره ؟پسر من که 2میتونه بره مهد کودک تو اونجا
مهد کودک میتونه بره اما مهدها خصوصی هستن و هزینشون تقریبا برابر 1 ماه اجاره خونه هست ! بعضی وابسته به کلیسا یا بعضی نهاد ها هستن که کمی ارزانتر هست (البته من ایالت سکونت خودمون تکزاس رو گفتم)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سال تحصیلی توی امریکا از چه ماهی شروع و در چه ماهی تمام میشه؟ مرسی از پاسختون
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-22 ساعت 21:31)philadelphia نوشته: با سلام
سال تحصیلی توی آمریکا از چه ماهی شروع و در چه ماهی تمام میشه؟ مرسی از پاسختون
بسته به ایالت و حتی دیستریکت و همچنین مقطع تحصیلی از حدود 20 اگست تا 5 سمپتمبر شروع و از اول تا نیمه ماه جون خاتمه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم سلام
ممنون از اينكه وقت ميگذاريد و مرسي از بابت راهنمايي هاي خوبتون
من يك دختر ١٤ ساله ويك دختر ١ ساله دارم
از بابت دختر كوچيكه كه اصلا نگراني ندارم ولي دختر بزرگم امسال وارد دبيرستان ميشه
و ما تا يك ماه ديگه مياييم آمريكا. بيشتر نگراني من اينه كه چطور درسش رو ادامه بده؟
زبانش كامل نيست ولي چند سال كلاس زبان رفته و فكر ميكنم اگر بره مدرسه و هيچي نفهمه
از لحاظ روحي به هم بريزه چون ايران شاگرد زرنگ بوده
چند تا سوال:
١- در مورد واكسن ما فقط تو ايران كارت واكسيناسيون رو از پاستور گرفتيم و واكسناش كامل
بود و براي مديكال در ارمنستان هيچ واكسني به بچه ها نزدند و آزمايش هم نگرفتند. حالا بايد
تو آمريكا واكسن يا آزمايش خاصي بدن؟چطوري ميشه هزينه ايي پرداخت نكرد ؟ چون بعضي
از دوستان به اين موضوع اشاره كرده بودند
٢- به نظرتون ترجمه سيكل دخترم با ريز نمرات كافيه يا بايد دوران دبستان رو هم ترجمه كنم؟
٣- با توجه به شرايط سني فرزندم كه دوران بلوغ رو به سر ميبره در مدرسه با چه مشكلاتي
ممكنه مواجهه بشه ؟
٤- مدارس آمريكا بچه ها در مدرسه بايد يونيفرم بپوشن؟
٥-توي آمريكا مدرسه ايراني هم هست؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-18 ساعت 10:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-18 ساعت 11:14 توسط Saeedv13.)
سلام من سیتیزن آمریکا هستم. پسرم هم ایران به دنیا آماده ولی براش سیتیزن گرفتم. الان برای شوهرم اپلی کردم برای گرین کارت. فکر کنم برای ۵ ماه دیگه بیام سن خوزه کالیفرنیا. زندگیم رو هم که بفروشم ایران ۱۵۰۰۰۰$ بشتر نمیشه. به نظر شما خرید خانه رو توصیه میکنید یا اجاره؟ پسرم الان ۱۳ ماهش هست چه بنفیتی میتونم بگیرم از کدوم آفیس؟ تو اینترنت نفهمدیم دقیقاً کدوم آفیس مدیکال افراد کم درآمد و سایر مزایا رو میدن. میشه راهنمایی کنید من را؟ مرسی
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چرا این جا اینقد خلوته
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
یکی از موضوعات مهم کودکان هستند پس چرا کسی در این باره صحبت نمیکنه
بچه های دبستانی و راهنمایی که وارد آمریکا میشن اذیت نمیشن چون زبان بلد نیستن
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
چقدر خوشحالم که این تاپیک رو پیدا کردم...من ار برندگان لاتاری 2016 هستم و اگه خدا بخواد تا یکسال دیگه همراه همسر و دختر 6 سالم وارد امریکا می شیم...
یکی از دغدغه های من وضعیت روحی دخترمه؟ دختر من تک فرزنده و بسیار مورد توجه و حمایت خانواده پدری و مادری...خودش هم بچه حساس و عاطفیه...این موضوع که در صورت مهاجرت شرایطش کامل تغییر می کنه و یکباره از محیط فامیل دور میشه منو واقعا نگران می کنه...
دوستانی که تجربه مشابه دارن لطفا منو راهنمایی کنین؟ ایا لازمه تو ایران و قبل از اومدن اقدام خاصی انجام بدم؟ مثلا با مشاور روانشناس مشورت کنم...از نظر ذهنی امادش کنم؟یا هرکار دیگه ای؟
البته هنوز نه خودش و نه خونواده های ما از برنده شدن ما خبر ندارن...
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...