کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
پرواز قطر و آمریکن 2 تا چمدون رو رایگان قبول میکنه. روی بلیط الکترونیک هم به این موضوع اشاره شده
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، romance33 ، poone59 ، frozen mind ، marjani ، ojee ، pari pariaaa
(2014-03-07 ساعت 00:24)valencia نوشته:  پرواز قطر و آمریکن 2 تا چمدون رو رایگان قبول میکنه. روی بلیط الکترونیک هم به این موضوع اشاره شده

دقیقا درسته، تو بلیط قید میشه که 2 بسته اوکی هست. من هم 2 بار تجربه پرواز ترکیبی قطر و آمریکن ایرلاین رو داشتم و هیچ پولی بابت بار به آمریکن ندادم. نکته ای که خوبه دوستان بدونند اینه که در کل مسیر، بار شما فقط یکبار اونم در مبدا ( یعنی فرودگاه امام) وزن کشی و تحویل گرفته میشه و برچسب میخوره. حتی اگه اضافه بار هم داشته باشید فقط یکبار در تهران جریمه میدید. تو فرودگاه ورودی ( تو آمریکا) شما گرچه بار رو تحویل میگیرید اما مثل مسافرای دیگه با خودتون نمیبرید بیرون بلکه بلافاصله تو همون سالن بار اون رو دو باره تحویل میدید به متصدیان بار آمریکن ایرلاین. به عبارت ساده تر ، شما فقط چمدونهاتون رو از روی یه ریل بر میدارید و در همون بخش بار و قبل از ورود به بخشهای عمومی فرودگاه به یه ریل دیگه منتقل میکنید و اونها هم بدون هیچ حرف و حدیثی و بدون وزن کردن چمدونهای شما رو تحویل میگیرند چون روی برچسب چمدونهاتون پرواز سوم هم قید شده و مقصد نهایی شما به عنوان جایی که بار باید تحویلتون داده بشه مشخص شده. متصدیان قسمت بار برچسب و بلیط رو چک میکنن و چمدونها رو تحویل میگیرند ( بدون وزن کشی و حتی برچسب رو هم عوض نمیکنن)، بعد شما تازه از گیت خارج و وارد سالنهای عمومی فرودگاه میشید و مثل مسافرای دیگه به کانتر ایرلاین مراجعه میکنید ولی اونجا دیگه فقط کارت پرواز براتون صادر میشه چون موضوع بار قبلا حل و فصل شده. سفر اول که من خیلی راحت اومدم و همین پروسه رو طی کردم و بار دوم هم من با قطر وارد اولین فرودگاه شدم و بعد از 2 ساعت یه پرواز 6 ساعته با آمریکن ایرلاین داشتم تا به مقصدم برسم و اون بار هم بابت 2 تا چمدونم 1 دلار هم پرداخت نکردم، با اینکه هر دو بیشتر از 23 کیلو هم بودند.
یک نکته ای هم که بد نیست دوستان تازه وارد بدونند اینه که کلا در بعضی از پروازهای داخلی آمریکا اصلا 1 چمدون هم حتی مجاز یا در واقع مجانی نیست چون هزینه بلیط هزینه بار رو پوشش نمیده و فقط بار دستی رایگانه، در نتیجه در چنین پروازهایی کسی اگه بخواد حتی 1 چمدون هم داشته باشه باید هزینه اش رو بده. البته اعتراف میکنم که من تجربه اینچنینی با آمریکن ایرلاین نداشتم اما تابستون پارسال یک سفر داخلی 50 دقیقه ای با یونایتد داشتم که بابت دو تا چمدون ( هرکدوم زیر 50 پوند- یعنی بدون اضافه بار) 60 دلار پرداخت کردم چون هزینه بار روی بلیط حساب نشده بود. نکته دیگه اینکه تعیین نرخ برای چمدونها فقط به وزن چمدون بستگی نداره، مسافت و مدت زمان پرواز هم مهمه. با این حال شما تمام عرض کشور رو هم که سفر کنید به آمریکن ایرلاین هزینه ای نخواهید داد چون با هواپیمایی بین المللی ( مثلا به طور خاص قطر) بده و بستون داره چنانکه شما هزینه بلیط آمریکن رو هم به قطر ایرویز پرداخت میکنید در اصل و اونها پرواز رو براتون بوک می کنند و سهم آمریکن رو میپردازند و نهایتا این سه پرواز پیوسته به حساب میایند که شما با یه بلیط و یه برچسب واحد روی چمدونتون کل مسیر رو طی میکنید. به همین دلیل هم هست که طرف حساب آمریکن ایرلاین قطر ایرویز هست نه مسافر وگرنه حتم بدونید که دو تا چمدون 23 کیلویی برای یه پرواز 6-7 ساعته مجانی نیست، قاعدتا هزینه انتقال بار شما در آمریکا روی پول بلیطتون حساب میشه. پس خیالتون راحت مشکلی پیش نمیاد. حداقل در مورد قطر ایرویز که من به تجربه دیدم که با آمریکن ایرلاین هماهنگه و بدون هیچ هزینه اضافی چمدونها رو در مقصد نهایی تحویل میده.

(2014-03-04 ساعت 04:38)roeentan نوشته:  هر دوتا چمدونتون رو بدون شارژ اضافی قبول میکنند. فقط دقت کنید که از ۲۳ کیلو بیشتر نباشه چون ممکنه تو ایران که بارتون رو به ایرلاین اول تحویل میدید از یه مقدار کم اضافه بار چشم پوشی کنند اما امریکن ایرلاین سخت میگیره و جریمه میکنه.

دوست عزیز همونطور که گفتم آمریکن ایرلاین دو باری که من پرواز سوم رو با اون هواپیمایی انجام دادم اصلا چمدونها رو دیگه وزن نکرد، با اینکه سفر دومم اضافه بار هم داشتم اما فقط در تهران جریمه دادم. همونطور که عرض کردم از اونجا که کل سفر پیوسته به حساب میاد دیگه پرواز سوم یه پرواز مجزا نیست که آمریکن چمدونهای کسی رو مثل روال عادی تحویل بگیره، وزن کنه و چک کنه و اضافه بار بگیره و غیره. دقیقا مثل وقتی که چمدونها در دوحه بدون وزن کشی، بدون چک شدن و بدون احتساب مجدد اضافه بار جا به جا میشه و با پرواز دوم به آمریکا میاد پرواز سوم هم همون حکم رو داره تنها با این تفاوت که در دوحه کارکنان خودشون چمدونها رو بین پرواز اول و دوم جا به جا میکنند اما در آمریکا مسافر شخصا باید چمدونهاش رو بین پرواز دوم و سوم جابه جا کنه. در عوض برعکس چیزی که شما میگید در تهران به اضافه بار خیلی هم ایراد میگیرند و اذیت می کنند و از جریمه اش هم بعیده که چشم پوشی کنند، منو که حسابی اذیت کردند و جریمه هم دادم و مجبورم کردند که بار دستیم رو هم سبک کنم. باز هم البته بستگی به اخلاق و سلیقه کانتر داره که نادیده بگیره یا اذیت کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، valencia ، apoornaki ، frozen mind ، Saeedv13 ، romance33 ، el333 ، hosseinmm ، lighter ، pari pariaaa ، ho_tasha
آقا من آخرش نفهمیدم،کسی که لاتاری برنده شده و از مشهد قصد رفتن به لاس وگاس رو داره چه مسیری رو باید طی کنه؟(البته غیراز ایرلاین های عرب)
چقدر برای هر نفر باید پرداخت کنه؟از حداقل تا حداکثر
خواهش میکنم یکی درست راهنماییم کنه ممنون میشم عزیزان...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-09 ساعت 11:21)hs6467 نوشته:  آقا من آخرش نفهمیدم،کسی که لاتاری برنده شده و از مشهد قصد رفتن به لاس وگاس رو داره چه مسیری رو باید طی کنه؟(البته غیراز ایرلاین های عرب)

از اونجا که شما مشهد هستید و ترکیش هم پرواز از مشهد برای استانبول داره و لازم نیست برید تهران احتمالا ترکیش میتونه پرواز خوبی باشه براتون . مشهد تا استانبول ، استانبول تا شیکاگو و شیکاگو تا لاس وگاس . کل سفر 30:41 ساعته. قیمتو ولی کسی نمیتونه با اطمینان بگه چون بستگی به تاریخ سفر داره و اینکه از چه مدت قبل دارید پرواز رو بوک میکنید. معمولا هر چه زودتر بخرید با قیمت بهتری میخرید و تاریخ دقیق هم مهمه چون قیمت پروازها حتی برای دو روز پشت سر هم فرق ممکنه بکنه . ممکنه پروازی که مثلا 9 مارچ 1000 دلاره، 10 مارچ 1100$ باشه برای همین شما تا تاریخ سفرو مشخص نکنید نمیتونید از قیمت خبر داشته باشید. الانم که من پرواز رو برای شما چک کردم همینطوری زدم دوشنبه 12 می، یعنی حول و حوش 2 ماه دیگه و قیمت این پرواز البته 1طرفه تو اون تاریخ برای بزرگسال هست 1073$ که کمترین قیمته ولی مثلا دوشنبه هفته بعدش یعنی 19 می دیگه با این قیمت نداره و میشه 1268$ . اینه که میگم تاریخ دقیق مهمه و قیمتا ثابت نیست ( البته دلیلش اینه که فرق داره کلاس پروازها ) . این قیمت ترکیشه و اگه نمیخواید با پروازهای عربی بیاید بعیده که با قیمت مناسبتر پیدا بشه حالا بازم سرچ کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، amir2640 ، yalda91 ، lighter ، pari pariaaa ، ho_tasha
(2014-03-09 ساعت 13:23)poone59 نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 11:21)hs6467 نوشته:  آقا من آخرش نفهمیدم،کسی که لاتاری برنده شده و از مشهد قصد رفتن به لاس وگاس رو داره چه مسیری رو باید طی کنه؟(البته غیراز ایرلاین های عرب)

از اونجا که شما مشهد هستید و ترکیش هم پرواز از مشهد برای استانبول داره و لازم نیست برید تهران احتمالا ترکیش میتونه پرواز خوبی باشه براتون . مشهد تا استانبول ، استانبول تا شیکاگو و شیکاگو تا لاس وگاس . کل سفر 30:41 ساعته. قیمتو ولی کسی نمیتونه با اطمینان بگه چون بستگی به تاریخ سفر داره و اینکه از چه مدت قبل دارید پرواز رو بوک میکنید. معمولا هر چه زودتر بخرید با قیمت بهتری میخرید و تاریخ دقیق هم مهمه چون قیمت پروازها حتی برای دو روز پشت سر هم فرق ممکنه بکنه . ممکنه پروازی که مثلا 9 مارچ 1000 دلاره، 10 مارچ 1100$ باشه برای همین شما تا تاریخ سفرو مشخص نکنید نمیتونید از قیمت خبر داشته باشید. الانم که من پرواز رو برای شما چک کردم همینطوری زدم دوشنبه 12 می، یعنی حول و حوش 2 ماه دیگه و قیمت این پرواز البته 1طرفه تو اون تاریخ برای بزرگسال هست 1073$ که کمترین قیمته ولی مثلا دوشنبه هفته بعدش یعنی 19 می دیگه با این قیمت نداره و میشه 1268$ . اینه که میگم تاریخ دقیق مهمه و قیمتا ثابت نیست ( البته دلیلش اینه که فرق داره کلاس پروازها ) . این قیمت ترکیشه و اگه نمیخواید با پروازهای عربی بیاید بعیده که با قیمت مناسبتر پیدا بشه حالا بازم سرچ کنید .
يك دنيا ممنونم دوست عزيزم
به خاطر من رفتي تو سايت قيمت چك كردي واقعا خيلي گلي دستت درد نكنه عزيز
البته اگه پرواز عربي قيمتش پايين تر باشه بدم نمياد ميشه تقريبا پايين ترين قيمت و متوسط ترين قيمت رو برام پيدا كني؟بي صبرانه منتظر هستم دوست عزيز خيلي گلي راستي يه پيام خصوصي برات ارسال كردم اگه شد واسم جواب بده مهربون...
پاسخ
تشکر کنندگان: karkiaa ، ho_tasha
(2014-02-27 ساعت 18:43)مرد آزاد نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 11:02)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 19:49)مرد آزاد نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 10:21)Pearson نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 23:07)fakhrinejad نوشته:  سلام دوستان چند تا سوال داشتم یکی اینکه پرواز گلف ایر به نظرتون خوبه ؟ کترینگ و کیفیت پروازها؟
و دیگری اینکه وقتی تو لندن میشینه احتیاج به ویزای ترنزیت نیست؟
و اینکه قوانین بار در پرواز لندن به لوس آنجلس هم همون قوانین گلف ایر هست(2 چمدون 23 کیلویی)؟با توجه به پرواز با امریکن ایرلانز؟

گلف ار از نظر رنكينگ جزو ارلاينز هاي سه ستاره هست اين يعني يه هوا از ديگر ارلاينز هاي عربي ديگه از نظر كيفيت پايين تره هست
نياز به ويزاي ترانزيت نداريد
بله قوانين بار براي هر سه سگمنت پرواز يكسان
شما در لندن به بارتون دسترسي نداريد كه كسي بهتون بگه چرا دو تيكه بار داريد
ويزا هم مشكلي نداره

سلام دوستان گرامی
من توسط یکی از آژانسهای هوایی بلیط گلف ایر برای دالاس (تگزاس) گرفتم برای اواخر اسفند به قیمت حدود 5/2 م که یه توقف 6ساعته در بحرین و یه توقف 6 ساعته در فرانکفورت داره . آژانس گفت که نیازی به ویزای ترانزیت آلمان نیست ولی باز کمی نگران هستم . از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که آیا ویزای ترانزیت میخواد یا نه ؟ چون اگر لازم باشه که فرصتی برای گرفتن ویزا ندارم .! و فکر نمیکنم در این فرصت کوتاه بتونم ویزا ترانزیت بگیرم !
ممنون از لطفتون

دوست عزیز میشه اسم آژانس روبدید ؟ و این پرواز چقدر از ایرلاینهای دیگه ارزونتره که این رو گرفتید ارزشش رو داره ؟

سلام دوستان ممنون از راهنماییتون . من این بلیط رو ابتدا خودم تو سایت گلف ایر سرچ کردم و سپس پرینت گرفتم و بردم آژانس عرشیا گشت تو شهرک اکباتان فاز یک و خواستم اونو برام بخره وچون ما سه نفر بودیم از لحاظ قیمتی برامون مناسب دراومد .آژانس دو بار با گلف ایر تماس گرفت و اونا گفتن که ویزا ترانزیت نمیخواد ولی من وقتی به سفارت آلمان ایمیل زدم جواب دادن که باید ویزا ترانزیت بگیری .راستش واقعا گیج شدم واسترس گرفتم چون از وقت ویزام 17 روز بیشتر نمونده و بلیط هم یک هفته بیشتر وقت ندارم و تواین مدت بعید میدونم بتونم ویزا ترانزیت بگیرم . اگه از دوستان کسی اطلاع موثق داره لطفا راهنمایی کنه . ممنون میشم . به امید دیدار همه دوستان مهاجر در سرزمین فرصتها !.

شما وقتي به سفارت آلمان تماس ميگيريد با دربان سفارت صحبت ميكنيد كه اگر ازش بپرسيد براي تركيه ويزا ميخوام ميگه آره ميخواي
حتي خود كارمندهاي سفارت هم از مقرارت ويزا سر در نميارند
ويزا هاي ترانزيت در تخصص سوپر وايزر هاي ارلاينزها هست ، سفارت از جزييات waive ويزا خبر نداره
قانونن هر تبعه ی ايران براي استفاده از فرودگاه هاي شنگن نياز به ويزاي ترانزيت داره اين قانون كلي هست ولي اگر مقصد نهايي مسافر يكي از كشورهاي امريكا كانادا انگلستان و ژاپن باشه از اين ويزا معاف ميشه
پاسخ
تشکر کنندگان: pv-n ، 2013selectee ، romance33 ، gbtm ، Saeedv13 ، Rock ، lighter ، pari pariaaa
دوستان klm و air france هم پروازاشون شروع شده
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، pari pariaaa
(2014-03-10 ساعت 17:38)fakhrinejad نوشته:  دوستان klm و air france هم پروازاشون شروع شده

دوست عزیز پروازاشون حدودی چه قیمت هستند و من پرسیدم هنوز خبری نیست ظاهرا از کجا شما چک کردید؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز کسی تجربه سفر با گلف ایر رو داره؟
لطفا دوستانی که با گلف ایر سفر کردن، از تجربه سفرشون برامون بگن چه جوری بوده؟
ممنون از همه دوستان.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
پاسخ
تشکر کنندگان: fakhrinejad
(2014-03-10 ساعت 17:38)fakhrinejad نوشته:  دوستان klm و air france هم پروازاشون شروع شده

پرواز هاي KLM به ايران از آپريل گذشته قطع شده و انجام نميشود منتها دفتر مركزيشون هنوز فعال هست و از طريق هاب هاي ابوظبي كويت هنوز مسافر ميفرستند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rock ، frozen mind
(2014-03-10 ساعت 23:27)mechanicalengineer نوشته:  

دوست عزیز پروازاشون حدودی چه قیمت هستند و من پرسیدم هنوز خبری نیست ظاهرا از کجا شما چک کردید؟

دوست عزیز پروزا رو تو سایت خارجی چک کردم جدیدا اضافه شده چون قبلا چک میکردم نبود قیمت هم klm قیمتش از حدود 500 یورو بود قیمتش میشه حدود 2 میلیون. ایرفرانس هم گرون بود حدوده 1000 یورو بود
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pv-n ، pari pariaaa
(2014-03-11 ساعت 14:34)fakhrinejad نوشته:  

دوست عزیز پروزا رو تو سایت خارجی چک کردم جدیدا اضافه شده چون قبلا چک میکردم نبود قیمت هم klm قیمتش از حدود 500 یورو بود قیمتش میشه حدود 2 میلیون. ایرفرانس هم گرون بود حدوده 1000 یورو بود
اینم لینکش
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-03-11 ساعت 14:42)fakhrinejad نوشته:  

اینم لینکش
دوست عزیز جناب پیرسون صحیح عرض میفرمایند، این پروازی هم که شما نشان دادین توسط Alitalia آلیتالیا انجام میشه وبا شماره ی دیگر پرواز Air France 9746 هم موجود است.
خوبه که با اصطلاح کد شیر آشنا بشیم دوباره:
http://wikipedia.com/wiki/Codeshares
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa
(2014-03-11 ساعت 22:45)abas_kashan نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 14:42)fakhrinejad نوشته:  

اینم لینکش
دوست عزیز جناب پیرسون صحیح عرض میفرمایند، این پروازی هم که شما نشان دادین توسط Alitalia آلیتالیا انجام میشه وبا شماره ی دیگر پرواز Air France 9746 هم موجود است.
خوبه که با اصطلاح کد شیر آشنا بشیم دوباره:
http://wikipedia.com/wiki/Codeshares
میدونم دوست عزیز
با آلیتالیا میگیره ولی به اسم کی ال ام میفروشه (چون تازگیا هم به سیستم آژانسها اضافه شده به همون اسم klm )در ضمن چون قبلا نبود و تازه اضافه شده گفتم . کسی هم بخواد بگیره باید ویزای شینگن داشته باشه چون 2 تا استاپ تو ناحیه شینگن داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: mechanicalengineer ، pari pariaaa
بچه ها برای سان فرانسیسکو پرواز امارت هست بدون توقف کل پرواز از تهران ۱۹ ساعته کسی تجربشو داشته؟

پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان