موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال دارم که جوابشو هنوز نگرفتم ":
اگر توی فرم سفارت زده Port of entry رو یه شهری زده باشی بعد الان مثلا بلیط رو طوری بگیری که بره نیویورک و از اونجا بری مقصدی که اعلام کردی ، مشکلی پیش میاد ؟ با توجه به اینکه ورودت به آمریکا از اون شهری که اعلام کرده بودی بعنوانPort متفاوته ؟ تو فرودگاه بهت گیر نمیدن
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-02-16 ساعت 14:45)mechanicalengineer نوشته: دوستان یه سوال دارم که جوابشو هنوز نگرفتم ":
اگر توی فرم سفارت زده Port of entry رو یه شهری زده باشی بعد الان مثلا بلیط رو طوری بگیری که بره نیویورک و از اونجا بری مقصدی که اعلام کردی ، مشکلی پیش میاد ؟ با توجه به اینکه ورودت به آمریکا از اون شهری که اعلام کرده بودی بعنوانPort متفاوته ؟ تو فرودگاه بهت گیر نمیدن
دوست عزیز من، ذهنم یاری نمی کنه تا اسم دقیق دوستان مهاجرسرایی سالهای قبل را به شما بگویم که Port of entry را یک چیزی اعلام کرده بودند اما به Port دیگه ای وارد شدند، اما این در خاطرم هست که هیچ کس اعلام نکرد که برایش مشکلی پیش آمده.
با این حال، هر کدام از دوستان اگر تجربه ای در این زمینه دارند یا کسی را مشخصا می شناسند که این تجربه را داشته، لطفا دریغ نفرمایند.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چند تا سوال داشتم یکی اینکه پرواز گلف ایر به نظرتون خوبه ؟ کترینگ و کیفیت پروازها؟
و دیگری اینکه وقتی تو لندن میشینه احتیاج به ویزای ترنزیت نیست؟
و اینکه قوانین بار در پرواز لندن به لوس آنجلس هم همون قوانین گلف ایر هست(2 چمدون 23 کیلویی)؟با توجه به پرواز با امریکن ایرلانز؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی جواب نمیده؟
گلف ایر اگر یکی دو ماه ماه مونده باشه به تمام شدن ویزا . تو لندن مشکلی نیست؟
لندن ویزای ترانزیت میخواد؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-25 ساعت 02:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-25 ساعت 02:23 توسط Rock.)
(2014-02-25 ساعت 01:05)fariba_a نوشته: سلام
دوستان مهاجر
من قصد دارم بلیت آنلاین از قطر ایرویز بخرم. با خیلی از اصطلاحاتش آشنا نیستم. کسانی که قبلا از این سایت خرید کرده اند لطف کنید و یک توضیحی درمورد خرید آنلاین و اصطلاحاتش بدید. ممنون میشم.
من ابتدا وارد سایت www.quatarairways.com شدم. فرودگاه مبدا و مقصد را تعیین کردم و تاریخ را هم معین کردم. 1- select flight date یک جدولی باز میشه و با اینکه من قبلا تاریخ را انتخاب کرده بودم، چند تا تاریخ نزدیک با قیمتهای متفاوتی را پیشنهاد میکنه. خوب من پایین ترین قیمت را انتخاب میکنم. البته نمیدونم تفاوت قیمتها برای چیه؟! در سمت راست این جدول total price for all passangers را اعلام کرده که برای دو نفر شده هفت میلیون و نهصد و نود هزار تومان.
تا اینجا مشکلی نبود.
در مرحله دوم (select flights) باید پرواز را انتخاب کنم. نمیدونم منظور از Fares
Economy restricted
Economy Semi-flexible
Economy Flexible چیست و فرقشون چیه.
چون قیمتهای متفاوتی را زیر این اصطلاحات نوشته.
همچنین در سمت راست این جدول trip summary یعنی چی؟
در مرحله سوم customize booking هست.
مرحله چهارم passanger details یا همون مشخصات مسافر هست.
Privilege club number برای چیست؟!
از دوستان عزیز خواهش میکنم هر توصیه و راهنمایی برای آشنایی بیشتر با خرید آنلاین دارید دریغ نفرمایید.
ممنون
دوست عزیزم، در مورد تاریخ و قیمت! تاریخ روز شما در اونجا مشخص هست و Select شده، اما شما میتونید روزهای دیگر رو هم ببینید. چون ممکن هست که در روز شما صندلی خالی وجود نداشته باشه که معمولا در قیمت های پایین با همین مشکل رو به رو میشید. در مورد قیمت هم باید بگم که در بعضی هفته های ماه ها و در بعضی فصل ها Low Price هست که در واقع از مقدار روزهای دیگر ارزان تر هستند، چون صندلی ها در این روزها کم تقاضاتر هستند یا خالی هستند و یا ربط به سیاست های اون شرکت داره!
در مورد سوال دوم باید بگم Fares جمع Fare هست، یعنی کرایه ها، اکونومی هم که پرواز های اقتصادی هست و به صرفه! حالا منظور از Flexible، یعنی شما میتونید بدون پرداخت هزینه پرواز رو تغییر بدید یا کنسل کنید که این در بعد و قبل هم پرواز هم میتونه باشه. Semi Flexible هم نیمی از اینها رو داره و در بعضی موارد که شامل هزینه هست. البته هزینه ای این بلیط ها از اکونومی گرانتر هستند و در واقع جریمه ی تغیر یا کنسل روی آنها از قبل اعمال شده.
trip summary خلاصه ای از سفر هواپیما رو نشون میده در زیرش که میتونید کنترل کنید.
Privilege club number فکر میکنم برای کسانی باشد که زیاد در حال سفر هستند و میتونند عضو بشن در این شرکت، و برای پروازشون تخفیف بگیرند.
اگر چیزی را جا انداختم ببخشید، موفق باشید.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخگویی شما
مقصد ما شهر سن آنتونیو در تگزاس هست.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان براي خريد بليط از قطر ايرويز داشتن كرديت كارت الزاميه و يا با كارتهاي عضو شتاب هم ميشه؟
و در صورت خريد از سايت مزبور صدور بليط چه جوري انجام ميشه؟ بايد به نمايندگي آن در ايران مراجعه كرد؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای سانفرانسیسکو کسی اطلاعاتی داره چطور شهریه وایرلاین مناسب براش چیه ؟ کسسا ونجا رفته
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..