کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید.
من 1 ماه دیگه تو ایروان مصاحبه دارم و با توجه به وضعیتم احتمال گرفتن ویزای یکضرب زیاده و میخوام از همونجا برم و به ایران بر نگردم.
چطوری باید بلیت تهیه کنم؟
ممنون اگه کمکم کنید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-28 ساعت 15:17)noobnoobi نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید.
من 1 ماه دیگه تو ایروان مصاحبه دارم و با توجه به وضعیتم احتمال گرفتن ویزای یکضرب زیاده و میخوام از همونجا برم و به ایران بر نگردم.
ممنون اگه کمکم کنید.
بعد از اینکه یک ضرب گرفتی خرید کن ،چون خرید الان تا یکماه دیگه تفاوتی در سیو مبلغ نداره بخصوص اینگه احتمال داره 1% یکضرب نگیری
چون مسیرتو نگفتی فرض بر ایروان به لس انجلس گرفتم که ارزان ترین ان (کلاس توریستش که زود پر میشه) یک طرفه با دو ساعت استاپ در مسکو 768 دلاره شرکت ترانس ایرو
transaero.ru
شرکت های دیگه که فعالن ایروفلوت و اتریش ایر هستند
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، romance33 ، alitab
(2014-03-28 ساعت 17:07)abas_kashan نوشته:  
ممنون میشم کمکم کنید.
ممنون اگه کمکم کنید.
بعد از اینکه یک ضرب گرفتی خرید کن ،چون خرید الان تا یکماه دیگه تفاوتی در سیو مبلغ نداره بخصوص اینگه احتمال داره 1% یکضرب نگیری
چون مسیرتو نگفتی فرض بر ایروان به لس انجلس گرفتم که ارزان ترین ان (کلاس توریستش که زود پر میشه) یک طرفه با دو ساعت استاپ در مسکو 768 دلاره شرکت ترانس ایرو
transaero.ru
موفق باشی

مرسی
باید دفترشون رو تو ایروان پیدا کنم؟
یا خود فرودگاه برم؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab
(2014-03-28 ساعت 17:36)noobnoobi نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 17:07)abas_kashan نوشته:  
ممنون میشم کمکم کنید.
ممنون اگه کمکم کنید.
transaero.ru
موفق باشی

مرسی
باید دفترشون رو تو ایروان پیدا کنم؟
یا خود فرودگاه برم؟
Mashtots Ave. 54
Tel +374-60-488080 , +374-60-400303
Tel (Airport office) +374-60-373030
کاملترش»
http://www.spyur.am/en/companies/transae...line/27332
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، romance33 ، amjad ، houmanmir ، alitab
بچه ها یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟ نظرتون راجع به گلف ایر چیه ؟؟؟؟
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، soheilbadami
دوستان کسی اطلاع داره که چرا امارات برنامه پروازاشو گویا عوض کرده. من میخواستم از مبدا دالاس به تهران بلیط بگیرم که دیدم در برگشت کمترین زمان توقف در دوبی 13 ساعته ! و یا تا 28 ساعت هم هست! ایا میشه طور دیگری پرواز دوبی تهران رو جور کرد ؟ یا اصلا چه پیشنهادی دارید برای دالاس -تهران غیر از لوفتهانزا که 2 تا توقفه هست.
ممنون.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
سلام دوستان
کسى درباره وىزاى ترانزىتى خبرى داره که جرىان چىه؟اىا شامل ماها که واسه بار اول مىخاىم برىم امرىکا مىشه
ممنون
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-30 ساعت 23:36)basi2014 نوشته:  سلام دوستان
کسى درباره وىزاى ترانزىتى خبرى داره که جرىان چىه؟اىا شامل ماها که واسه بار اول مىخاىم برىم امرىکا مىشه
ممنون

دوست عزیز اگر مقصد نهایی شما آمریکا باشه و فقط یه توقف در ناحیه شینگن داشته باشید نیاز به ویزا نیست. مثلاً تهران -فرانکفورت - لس آنجلس. ولی اگر دو تا توقف داشته باشید مثلاً تهران-رم -آمستردام - لس آنجلس اونوقت ویزا لازم دارید . موفق باشید. Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، houmanmir ، amin arefi
سلام. بهترین و ارزانترین بلیط دوطرفه سه ماهه لس آنجلس اوایل می با چه خطیه؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-31 ساعت 20:07)maryam1 نوشته:  سلام. بهترین و ارزانترین بلیط دوطرفه سه ماهه لس آنجلس اوایل می با چه خطیه؟ ممنونم

بستگی داره که چندتا توقف داشته باشید و با چه ایرلاینی بخواهید پرواز کنید. درضمن به تاریخ رفت و برگشتتون هم بستگی داره که توی تابستون گرونتره. دقیق تر بگید بهتر راهنماییتون میکنم. موفق باشید Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam1
ارلاین خاصی مد نظرم نیست... فقط اکونومیک باشه..از طرفی یک نفر توآلمان میخاد همراه بشه... لوفتانزا گرونه... مثلا ایران ار تا نمیدونم کدوم شهر آلمان بعد اون ور لس آنجلس... ویزا نامزدیم... نمیدونم دوطرفه اجباریه یا نه... ولی خودم میخام سه ماهه بگیرم اگر بدلیلی نشد برگردم
(2014-03-31 ساعت 20:22)mohsenmb نوشته:  
(2014-03-31 ساعت 20:07)maryam1 نوشته:  سلام. بهترین و ارزانترین بلیط دوطرفه سه ماهه لس آنجلس اوایل می با چه خطیه؟ ممنونم

بستگی داره که چندتا توقف داشته باشید و با چه ایرلاینی بخواهید پرواز کنید. درضمن به تاریخ رفت و برگشتتون هم بستگی داره که توی تابستون گرونتره. دقیق تر بگید بهتر راهنماییتون میکنم. موفق باشید Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-31 ساعت 21:42)maryam1 نوشته:  ارلاین خاصی مد نظرم نیست... فقط اکونومیک باشه..از طرفی یک نفر توآلمان میخاد همراه بشه... لوفتانزا گرونه... مثلا ایران ار تا نمیدونم کدوم شهر آلمان بعد اون ور لس آنجلس... ویزا نامزدیم... نمیدونم دوطرفه اجباریه یا نه... ولی خودم میخام سه ماهه بگیرم اگر بدلیلی نشد برگردم
(2014-03-31 ساعت 20:22)mohsenmb نوشته:  

مریم خانم ایران ایر از تهران به فرانکفورت پرواز داره و از اونجا میتونید با پارتنرتون به لس آنجلس برید ولی دوتا نکته هست اول اینکه احتیاج به ویزا دارید و دوم اینکه فکر میکنم هزینتون بیشتر بشه. من تمام مسیرها رو چک کردم پیشنهادم اینه شما مستقیم به لس آنجلس برید و اونجا به نفر دوم ملحق بشین. ارزون ترین پروازها با گلف ایر بود و برای ماه جون و برگشت 3ماهه مبلغی معادل 818 دلار با دو توقف در بحرین و لندن و بعدی با ترکیش بود با 1415 دلار با یه توقف در استانبول. البته من خودم پرواز یه طرفه ترکیش رو گرفتم 900 دلار . بازهم سوال داشتید بپرسید. موفق باشین Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، maryam1 ، romance33
(2014-03-21 ساعت 12:10)mechanicalengineer نوشته:  دوستان این دوت ا 23 کیلو رو میشه یک ساکمون بزرگتر باشه و یکی دیگه کوچکتر باشه ولی مجموعشون رو همون 46 کیلو برسونیم ،کشکلی پیش نمیاد ؟

بستگی به ارلاينزتون داره
مثلن امارت قبول ميكنه ولی قطری قبول نميكنه
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_top60
(2014-03-31 ساعت 19:54)mohsenmb نوشته:  
ممنون

دوست عزیز اگر مقصد نهایی شما آمریکا باشه و فقط یه توقف در ناحیه شینگن داشته باشید نیاز به ویزا نیست. مثلاً تهران -فرانکفورت - لس آنجلس. ولی اگر دو تا توقف داشته باشید مثلاً تهران-رم -آمستردام - لس آنجلس اونوقت ویزا لازم دارید . موفق باشید. Cool

ممنون از راهنماىىتون.مىشه بگىد اىن وىزاى ترانزىتى چه جورى مىشه گرفت
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-01 ساعت 12:37)basi2014 نوشته:  
(2014-03-31 ساعت 19:54)mohsenmb نوشته:  
ممنون

ممنون از راهنماىىتون.مىشه بگىد اىن وىزاى ترانزىتى چه جورى مىشه گرفت
بستگی به نحوه تهیه بلیط داره. اگر توسط آژانس هواپیمایی تهیه بشه که اونها حسب وظیفه والبته دریافت مبلغ خودشون انجام میدهند. ولی اگه خودتون و به صورت آنلاین تهیه کنید باید تشریف ببرین سفارت و شخصاً ویزا دریافت کنید. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان