کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2014-04-04 ساعت 00:30)basi2014 نوشته:  دوستان کسى با گلف اير رفته تاحالا؟
اگه کسى آدرس و تلفن دفترشونو داره ممنون مىشم
من تو سايتشون قيمت بلىت دىدم نسبت به بقىه ارزونتره.حالا اگه دوستان تجربه سفر با اىن اىر لاينو دارن ممنون مىشم راهنماىى کنن

گلف ار توي تهران دفتر نداره هنوز
اجازه بديد من فردا خبر اون استعلام قيمت رو ميدم خدمتتون
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، amin arefi ، Rock
(2014-04-04 ساعت 02:47)دخترمهربون نوشته:  یک سوال دارم این ticket ها open هستند؟یعنی میشه تاریخشو تغییر داد؟ چون من میخوام برای بعد از مصاحبه ام بلیط بگیرم که با نامزدم برم ولی ریسک داره چون اگر چک بخورم میتونم تاریخشو عوض کنم یا باید هزینه اضافی بدم...........به نظرتون به ریسکش میرزه؟ضمن اینکه خودم فکر میکنم 99% چک نمیخورم

بليت هاي OPEN مختص بليت هاي ايران ار توی فقط بعضی از مسير ها و اون هم فقط براي تاريخ برگشت هستند نه رفت
شما هر بليتی رو نسبت به شرايط بليت ميتونيد تغيير تاريخ بدهيد
بستگي به شرايط بليت ميتونه جريمه داشته باشه و يا نداشته باشه
مثلن روي كلاس V لوفت هانزا تغيير تاريخ بليت جريمه ندارد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi ، reza_top60 ، gbtm ، aghaghia ، yalda91
(2014-04-04 ساعت 11:54)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 02:47)دخترمهربون نوشته:  یک سوال دارم این ticket ها open هستند؟یعنی میشه تاریخشو تغییر داد؟ چون من میخوام برای بعد از مصاحبه ام بلیط بگیرم که با نامزدم برم ولی ریسک داره چون اگر چک بخورم میتونم تاریخشو عوض کنم یا باید هزینه اضافی بدم...........به نظرتون به ریسکش میرزه؟ضمن اینکه خودم فکر میکنم 99% چک نمیخورم

دوست عزیز شما وقتی بلیط میگیرید تا 24 ساعت قبلش میتونید تاریخش رو عوض کنید که برای این تغییر تاریخ بسته به ایرلاینتون حدود 50 تا 70 دلار جریمه پرداخت میکنید ، این رو از خود ایرلاینی که میخواید باهاش برید هزینش رو بپرسید ولی منطقی تره که بعد از گرفتن ویزا بلیط رو تهیه کنید اما با این حالت تغییر ریسک خاصی نداره و فقط اگر بخواید تغییر بدید براتون هزینه داره ضمن اینکه ممکنه تو اون تاریخی که مد نظرتون هست این کلاسی که الان خرید جا نده و مجبورشید تاریخ دیگه ای که جا میده بگیرید

بهتره در صورت تغيير تاريخ يا كنسلي پرواز حداكثر تا سه روز قبل از پرواز اقدام شود.
روي بعضي از ارلاينز ها مثل توركيش و لوفت هانزا از 48 ساعت قبل از پرواز مقررات NO SHOW ( حاضر نشدن مسافر پای پرواز ) اعمال خواهد شد
پاسخ
من تو سايتشون قيمت بلىت دىدم نسبت به بقىه ارزونتره.حالا اگه دوستان تجربه سفر با اىن اىر لاينو دارن ممنون مىشم راهنماىى کنن
دوست عزیز من یک بار یک پرواز با گلف ایر به تایلند داشتم و خیلی ازش راضی بودیم هم هواپیماهای خوبی داره و هم سرویسش.در ضمن من قطر ایرویز هم سفر داشتم و میتونم بگم نسبت به قیمتش خیلی بهتره.
یک نکته زو بهتون یادآوری کنم که بار مجاز گلف ایر 30 کیلو هست اما قطری دو بسته 23 کیلیویی جمعا 46 کیلو برای هر نفر
من خودم اولین سفرم به آمریکا رو بخاطر بارش با قطری انجام میدم و سفرهای دیگر رو با گلف ایر.
دوستان بار مجاز لوفت هانزا چقدره؟ درضمن من شنیدم هزینه اضافه بار برای هر چمدان 65 دالاره.این درسته یا بر اساس هر کیلوگرم هست؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
پاسخ
تشکر کنندگان: basi2014 ، romance33
(2014-04-04 ساعت 23:33)reza_top60 نوشته:  
دوست عزیز من یک بار یک پرواز با گلف ایر به تایلند داشتم و خیلی ازش راضی بودیم هم هواپیماهای خوبی داره و هم سرویسش.در ضمن من قطر ایرویز هم سفر داشتم و میتونم بگم نسبت به قیمتش خیلی بهتره.
یک نکته زو بهتون یادآوری کنم که بار مجاز گلف ایر 30 کیلو هست اما قطری دو بسته 23 کیلیویی جمعا 46 کیلو برای هر نفر
من خودم اولین سفرم به آمریکا رو بخاطر بارش با قطری انجام میدم و سفرهای دیگر رو با گلف ایر.
دوستان بار مجاز لوفت هانزا چقدره؟ درضمن من شنیدم هزینه اضافه بار برای هر چمدان 65 دالاره.این درسته یا بر اساس هر کیلوگرم هست؟

گلف ار از نظر رنكينگ ارلاينز ها سه ستاره و قطری پنج ستاره ميباشد
بار مجانی گلف ار به ديستنيشن های امريكا دو بسته 23 كيلويي هست
بار تمامي ارلاينز ها به مقصد امريكا همگي دو بسته 23 كيلويي هست من جمله لوفت هانزا به استثناي KLM و پرواز های تركيبي ايران ار بريتيش
هزينه اضافه بار براي بار سوم 23 كيلويي تقريبن براي تمامي ارلاينزها به مقصد امريكا مقدار مشابه حدود 200 دلار هست
پاسخ
تشکر کنندگان: basi2014 ، houmanmir ، reza_top60 ، mohsenmb ، romance33 ، aghaghia ، Rock
دوستانی که با سایت چیپ ایرو.. ارتباط دارند و خرید میکنند »:
اصولا هر چی به تاریخ پروازمون نزدیک تر باشیم معمولا قیمت بهتری میده یا فاصله بیشتره و یا کلا شانسی ؟ در مورد خرید برای اسنکه آفر خوبی پیدا کرد باید با فاصله زمانی خاصی مونده به سفر بخریم یا همه چیزش اتفاقیه و باید مرتب چک کرد
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، خسته از وطن
(2014-04-06 ساعت 00:05)mechanicalengineer نوشته:  دوستانی که با سایت چیپ ایرو.. ارتباط دارند و خرید میکنند »:
اصولا هر چی به تاریخ پروازمون نزدیک تر باشیم معمولا قیمت بهتری میده یا فاصله بیشتره و یا کلا شانسی ؟ در مورد خرید برای اسنکه آفر خوبی پیدا کرد باید با فاصله زمانی خاصی مونده به سفر بخریم یا همه چیزش اتفاقیه و باید مرتب چک کرد

واسه من که از کایاک خرید کردم اصلاً نمیشد روش حساب کنی ولی هر روز باید چک کنی آفرهای خوبی دارن.فکر میکنم هر چی به پرواز نزدیکتر میشن گرون تر هم میشن.من خودم بلیطی رو که 950$ بود یکدفعه خریدم 825$.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Rock ، houmanmir
سلام دوستان، اگر از سایت هایی مثل چیپو ایر خرید کنیم، میشه زمانش رو تغییر داد، تا کی؟ البته توی پست های بالاتر خوندم بهترین زمان 3 روز قبل از زمان پرواز هست برای تغییر بلیط ولی نمیدونم آیا این شامل سایت هایی مثل چیپو ایر، کایاک و غیره هم میشه یا نه، ممنون...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، USA2014
(2014-04-06 ساعت 16:03)aghaghia نوشته:  سلام دوستان، اگر از سایت هایی مثل چیپو ایر خرید کنیم، میشه زمانش رو تغییر داد، تا کی؟ البته توی پست های بالاتر خوندم بهترین زمان 3 روز قبل از زمان پرواز هست برای تغییر بلیط ولی نمیدونم آیا این شامل سایت هایی مثل چیپو ایر، کایاک و غیره هم میشه یا نه، ممنون...
دوست خوبم معمولاً به خاطر ارزون تر بودن بلیط ها در این سایت ها غیر قابل تغییر هستند.بازم آقای پیرسون عزیز بهتر میتونن راهنمائیتون کنن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: aghaghia ، yalda91 ، houmanmir
(2014-04-06 ساعت 00:05)mechanicalengineer نوشته:  دوستانی که با سایت چیپ ایرو.. ارتباط دارند و خرید میکنند »:

مشكل سايت چيپ و ار اين هست كه پرواز هايي كه در حالت WAIT LIST هستند رو براي مسافر به صورت AVAILABLE نشون ميدهد
شما تا مرحله ی آخر خريد بليت پيش ميرويد ولی در نهايت بليتی كانفرم نميشود
برای همين پروازهايی رو كه ميبينيد مرتب تغيير ميكنند و توی يك سرچ نشان داده ميشوند و با سرچ ديگه ناپديد ميشود رو اغلب نميشود گرفت
روی تغيير تاريخ يا كنسل‍‍ی بليت های آنلاين اصلن حساب باز نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، houmanmir ، reza_top60 ، aghaghia ، romance33 ، خسته از وطن
(2014-04-06 ساعت 20:50)Pearson نوشته:  

مشكل سايت چيپ و ار اين هست كه پرواز هايي كه در حالت WAIT LIST هستند رو براي مسافر به صورت AVAILABLE نشون ميدهد
برای همين پروازهايی رو كه ميبينيد مرتب تغيير ميكنند و توی يك سرچ نشان داده ميشوند و با سرچ ديگه ناپديد ميشود رو اغلب نميشود گرفت
اگه میشه لطفا در مورد wait list هم یه توضیح بدین
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-06 ساعت 20:56)valencia نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 20:50)Pearson نوشته:  

اگه میشه لطفا در مورد wait list هم یه توضیح بدین

همون ليست انتظار هست
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، reza_top60 ، romance33
(2014-04-05 ساعت 08:18)Pearson نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 23:33)reza_top60 نوشته:  

گلف ار از نظر رنكينگ ارلاينز ها سه ستاره و قطری پنج ستاره ميباشد
بار مجانی گلف ار به ديستنيشن های امريكا دو بسته 23 كيلويي هست
بار تمامي ارلاينز ها به مقصد امريكا همگي دو بسته 23 كيلويي هست من جمله لوفت هانزا به استثناي KLM و پرواز های تركيبي ايران ار بريتيش
هزينه اضافه بار براي بار سوم 23 كيلويي تقريبن براي تمامي ارلاينزها به مقصد امريكا مقدار مشابه حدود 200 دلار هست

دوستان سلام گلف ایر برای خردادماه به نیویورک قیمت خوبی داره میتونید از دفترش سوال کنید .
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، reza_top60 ، romance33
با اجازه دوستمون که با گلف ایر به امریکا رفته و من از کیفیت پروازش پرسیدم ایشون گفته:هواپیماها خوب بودن و پذیرایی مخصوصا در قسمت آخر که با ام ری کن بود به نظر من خوب بود .هیچ جایی چمدونای ما رو باز نکردن . تنها مشکل تو فرودگاه امام بود که نسبت به وزن جمدونا حساس بودن . خودشون هم گفتن که ترازوهای ما از ترازوهای خونه بیشتر نشون میده . در کل به نظر من با توجه به قیمت خوب بود . موفق باشید وبا آرزوی سفری خوش.
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_top60 ، Hamid_110
من پروازم از مشهد هستش فقط یه سوال وقتی در منامه و لندن استپ میکنه آیا چمدونها رو به خودمون میدن یا خودشون از این هواپیما به اون هواپیما انتقال میدن ؟منظورم اینه که وقتی فرودگاه ایران چمدون رو تحویل میدیم فرودگاه مقصد چمدونمون رو میدن یا هر موقع که استپ داشته باشه چمدونها رو میدن؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان