موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 00:30)basi2014 نوشته: دوستان کسى با گلف اير رفته تاحالا؟
اگه کسى آدرس و تلفن دفترشونو داره ممنون مىشم
من تو سايتشون قيمت بلىت دىدم نسبت به بقىه ارزونتره.حالا اگه دوستان تجربه سفر با اىن اىر لاينو دارن ممنون مىشم راهنماىى کنن
دوست عزیز من یک بار یک پرواز با گلف ایر به تایلند داشتم و خیلی ازش راضی بودیم هم هواپیماهای خوبی داره و هم سرویسش.در ضمن من قطر ایرویز هم سفر داشتم و میتونم بگم نسبت به قیمتش خیلی بهتره.
یک نکته زو بهتون یادآوری کنم که بار مجاز گلف ایر 30 کیلو هست اما قطری دو بسته 23 کیلیویی جمعا 46 کیلو برای هر نفر
من خودم اولین سفرم به آمریکا رو بخاطر بارش با قطری انجام میدم و سفرهای دیگر رو با گلف ایر.
دوستان بار مجاز لوفت هانزا چقدره؟ درضمن من شنیدم هزینه اضافه بار برای هر چمدان 65 دالاره.این درسته یا بر اساس هر کیلوگرم هست؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که با سایت چیپ ایرو.. ارتباط دارند و خرید میکنند »:
اصولا هر چی به تاریخ پروازمون نزدیک تر باشیم معمولا قیمت بهتری میده یا فاصله بیشتره و یا کلا شانسی ؟ در مورد خرید برای اسنکه آفر خوبی پیدا کرد باید با فاصله زمانی خاصی مونده به سفر بخریم یا همه چیزش اتفاقیه و باید مرتب چک کرد
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، اگر از سایت هایی مثل چیپو ایر خرید کنیم، میشه زمانش رو تغییر داد، تا کی؟ البته توی پست های بالاتر خوندم بهترین زمان 3 روز قبل از زمان پرواز هست برای تغییر بلیط ولی نمیدونم آیا این شامل سایت هایی مثل چیپو ایر، کایاک و غیره هم میشه یا نه، ممنون...
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-06 ساعت 20:50)Pearson نوشته: (2014-04-06 ساعت 00:05)mechanicalengineer نوشته: دوستانی که با سایت چیپ ایرو.. ارتباط دارند و خرید میکنند »:
اصولا هر چی به تاریخ پروازمون نزدیک تر باشیم معمولا قیمت بهتری میده یا فاصله بیشتره و یا کلا شانسی ؟ در مورد خرید برای اسنکه آفر خوبی پیدا کرد باید با فاصله زمانی خاصی مونده به سفر بخریم یا همه چیزش اتفاقیه و باید مرتب چک کرد
مشكل سايت چيپ و ار اين هست كه پرواز هايي كه در حالت WAIT LIST هستند رو براي مسافر به صورت AVAILABLE نشون ميدهد
شما تا مرحله ی آخر خريد بليت پيش ميرويد ولی در نهايت بليتی كانفرم نميشود
برای همين پروازهايی رو كه ميبينيد مرتب تغيير ميكنند و توی يك سرچ نشان داده ميشوند و با سرچ ديگه ناپديد ميشود رو اغلب نميشود گرفت
روی تغيير تاريخ يا كنسلی بليت های آنلاين اصلن حساب باز نكنيد
اگه میشه لطفا در مورد wait list هم یه توضیح بدین
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
با اجازه دوستمون که با گلف ایر به امریکا رفته و من از کیفیت پروازش پرسیدم ایشون گفته:هواپیماها خوب بودن و پذیرایی مخصوصا در قسمت آخر که با ام ری کن بود به نظر من خوب بود .هیچ جایی چمدونای ما رو باز نکردن . تنها مشکل تو فرودگاه امام بود که نسبت به وزن جمدونا حساس بودن . خودشون هم گفتن که ترازوهای ما از ترازوهای خونه بیشتر نشون میده . در کل به نظر من با توجه به قیمت خوب بود . موفق باشید وبا آرزوی سفری خوش.
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
من پروازم از مشهد هستش فقط یه سوال وقتی در منامه و لندن استپ میکنه آیا چمدونها رو به خودمون میدن یا خودشون از این هواپیما به اون هواپیما انتقال میدن ؟منظورم اینه که وقتی فرودگاه ایران چمدون رو تحویل میدیم فرودگاه مقصد چمدونمون رو میدن یا هر موقع که استپ داشته باشه چمدونها رو میدن؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014