کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2014-04-07 ساعت 11:56)vistac نوشته:  با اجازه دوستمون که با گلف ایر به آمریکا رفته و من از کیفیت پروازش پرسیدم ایشون گفته:هواپیماها خوب بودن و پذیرایی مخصوصا در قسمت آخر که با ام ری کن بود به نظر من خوب بود .هیچ جایی چمدونای ما رو باز نکردن . تنها مشکل تو فرودگاه امام بود که نسبت به وزن جمدونا حساس بودن . خودشون هم گفتن که ترازوهای ما از ترازوهای خونه بیشتر نشون میده . در کل به نظر من با توجه به قیمت خوب بود . موفق باشید وبا آرزوی سفری خوش.

منم میخام با گلف ایر برم(اواخر اردیبهشت).انشالله بعدا میام واستون از همه چیز میگم
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، reza_top60 ، Hamid_110 ، alitab ، vahidhm ، mohamad92
(2014-04-07 ساعت 13:54)basi2014 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 11:56)vistac نوشته:  با اجازه دوستمون که با گلف ایر به آمریکا رفته و من از کیفیت پروازش پرسیدم ایشون گفته:هواپیماها خوب بودن و پذیرایی مخصوصا در قسمت آخر که با ام ری کن بود به نظر من خوب بود .هیچ جایی چمدونای ما رو باز نکردن . تنها مشکل تو فرودگاه امام بود که نسبت به وزن جمدونا حساس بودن . خودشون هم گفتن که ترازوهای ما از ترازوهای خونه بیشتر نشون میده . در کل به نظر من با توجه به قیمت خوب بود . موفق باشید وبا آرزوی سفری خوش.

منم میخام با گلف ایر برم(اواخر اردیبهشت).انشالله بعدا میام واستون از همه چیز میگم

من خودم اواسط اردیبهشت دارم میرم دوست عزیزWink
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، reza_top60 ، alitab
(2014-04-07 ساعت 18:22)vistac نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 13:54)basi2014 نوشته:  

من خودم اواسط اردیبهشت دارم میرم دوست عزیزWink
منم اواسط اردیبهشت میرم فقط پزوازش 30 ساعته Smile
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab
(2014-04-10 ساعت 14:02)mohsenmb نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 00:45)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 12:43)vistac نوشته:  من پروازم از مشهد هستش فقط یه سوال وقتی در منامه و لندن استپ میکنه آیا چمدونها رو به خودمون میدن یا خودشون از این هواپیما به اون هواپیما انتقال میدن ؟منظورم اینه که وقتی فرودگاه ایران چمدون رو تحویل میدیم فرودگاه مقصد چمدونمون رو میدن یا هر موقع که استپ داشته باشه چمدونها رو میدن؟

دوست عزیز اگر ایرلاینتون تو مسیر تغییر کنه باید یکبار تحویل بگیرید و دوباره تجویل بدید ولی اگر همه مسیر رو با یک ایرلاین کاور کنه نیازی نیست و در مبدا تحویل داده ود رمقصد تحویل میگیرید
در تکمیل فرمایش مهندس عزیز فکر کنم شما با گلف ایر پرواز کنید وباید در لندن و موقعی که پروازتون با امریکن ایرلاین بود چمدوناتونو تحویل بگیرید و تحویل ایرلاین مربوطه بدید.Cool
توضیح اینکه با هر ایرلاینی که پرواز کنید در اولین ورودتان به خاک امریکا باید چمدانهایتان را تحویل بگیرید و ایمیگیریشن را رد کنید بعد پرواز نهایی به مقصد نهاییتان را انجام دهید مثلا اگر پرواز شما تهران- استانبول -نیویورک-واشنگتن هست شما در فرودگاه امام همه کارت پروازها رو میگیرید اما در نیویورک باید چمدانهاتون را تحویل بگیرید و مجددا برای پرواز بعدی تحویل بار بدین .چون گرفتن گرین کارت لزومابه معنی واردشدن به خاک امریکا نیست در ایمیگریشن اونهایی که نشستن بعد از بررسی به شما اجازه ورود به خاک امریکا رو میدن.
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، Saeedv13 ، sib 24 ، amin arefi
دوستان که فرودگاه لندن رفتند درسته که میگن از ترمینال 3 به 4 رفتن سخته و طول میکشه؟ کسی نقشه ای داره از این فرودگاه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
ما كه هرچي مينويسيم بي جواب ميمونه .... كسي ظاهرا گرين كارتش گم نشده تا مارو راهنمايي كنه چه كنيم در المثني گرفتنش؟!!!! اون به كنار..... دوستان كسي تا حالا با هواپيمايي گلف اير با دو استاپ بحرين و لندن به امريكا پرواز داشته ؟! اگر كسي بوده از كيفيت پرواز و بطور كلي همه چيش ما رو هم مطلع كنه ... بسيار بسيار ممنون!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان پيرو سوال قبلي با توجه به ٢ استاپه بودن پرواز ما از تهران تا لس انجلس با پرواز گلف اير ما در مسير تهران- بحرين- لندن- امريكا، با چمدونهامون كاري داريم يا خودش خودكار انتقالش تو سه فرودگاه انجام ميشه و ما فقط در فرودگاه لس انجلس اونارو تحويل مي گيريم ؟ اگرنه اساتيد راهنمايي كنن لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 22:27)Lady نوشته:  دوستان پيرو سوال قبلي با توجه به ٢ استاپه بودن پرواز ما از تهران تا لس انجلس با چمدونهامون كاري داريم يا خودش خودكار انتقالش تو سه فرودگاه انجام ميشه و ما فقط در فرودگاه لس انجلس اونارو تحويل مي گيريم ؟ اگرنه اساتيد راهنمايي كنن لطفا
با آمریکن ایرلاین کد شیر هست گلف ایر و بار خودش اتوماتیک میره (جهت اطمینان از دفتر هواپیمایی استعلام شود)برای پرواز بعد فقط فرودگاه لندن قبل پرواز چند بار نقشه ها رو مرور کنید چون خیلی شلوغ و بزرگه

البته بلیط هایی هم هست که بصورت پرواز ترکیبی دستیه که شامل بار و کد شیر نمیشه
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، Lady ، amin arefi
سلام
پروسه اتوماتیک انجام میشه و شما بارتون رو در لوس آنجلس تحویل خواهید گرفت
(2014-04-10 ساعت 22:27)Lady نوشته:  دوستان پيرو سوال قبلي با توجه به ٢ استاپه بودن پرواز ما از تهران تا لس انجلس با پرواز گلف اير ما در مسير تهران- بحرين- لندن- امريكا، با چمدونهامون كاري داريم يا خودش خودكار انتقالش تو سه فرودگاه انجام ميشه و ما فقط در فرودگاه لس انجلس اونارو تحويل مي گيريم ؟ اگرنه اساتيد راهنمايي كنن لطفا
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، alitab ، Lady ، amin arefi
سلام دوستان
کسی می تونه یه چند تا آژانس که قیمت های مناسب برای پرواز می دن اعلام کنه؟ خیلی خیلی ممنون می شم.
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا:‌ یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-11 ساعت 11:05)farzadsmile نوشته:  سلام دوستان
کسی می تونه یه چند تا آژانس که قیمت های مناسب برای پرواز می دن اعلام کنه؟ خیلی خیلی ممنون می شم.
پرواز گلف اير از همه پروازا ارزونتره دوستانى هم که قبلا رفتن از اىن ايرلاىن راضى بودن.شما با دفترشون تو مشهد تماس بگىرىد
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، romance33
سلام عزیزم من خیلی دارم تلاش میکنم بلیط بگیرم بسیار قیمت ها بالاست فقط میخواستم ببینم ایا میشه راهنماییم کنید که چطور خودم میتونم اینترنتی بخرم؟مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان برای ویزای b2 درمانی ایا کسی اطلاع داره که باید ما حتما بلیط دوطرفه بگیریم؟یا این کاسه کوزه اژانس های هواپیمایی هست؟اگر منبع میشناسید خواهشا بهم بگید.ممنوننم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-12 ساعت 23:26)statueofgod نوشته:  سلام عزیزم من خیلی دارم تلاش میکنم بلیط بگیرم بسیار قیمت ها بالاست فقط میخواستم ببینم ایا میشه راهنماییم کنید که چطور خودم میتونم اینترنتی بخرم؟مرسی
با سلام بیزحمت تعداد نفرات و تاریخ و مقصدتون رو بفرمائید.رفت و برگشت میخواهید یا رفت؟ Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-12 ساعت 23:26)statueofgod نوشته:  سلام عزیزم من خیلی دارم تلاش میکنم بلیط بگیرم بسیار قیمت ها بالاست فقط میخواستم ببینم ایا میشه راهنماییم کنید که چطور خودم میتونم اینترنتی بخرم؟مرسی

[url=Presentation1.pdf - 1.8 MB
]آموزش خرید اینترنتی شرکت هواپیمایی قطر[/url]
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi ، frozen mind

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان