موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ما دیشب رسیدیم لوس آنجلس ، همین هم بود بارمونو تو استانبول بارکدشو لوس آنجلس و شیکاگو زدند و کارت پرواز اون سمت هم دادند و کلا پرواز بدی نبود با ترکیش و اکثرا آمریکایی بودند... 11.5 ساعت تا شیکاگو ولی بارمونو و شیکاگو باید می گرفتیم و بعد از گمرک و چکش دوباره می دادیم بین دو پرواز حدود 2ساعت زمان بود و با اونکه قسمت مهاجرتش فقط ما بودیم بازم وقتی کارمون تمام شد نیم ساعت به پرواز بود و کسی نبود بارمونو بگیره مسئول اامریکن ایرلاین خیلی آدم خوبی بود گفت بذارید رو رول براتون می فرستیم خودتون هم شاید به پرواز برسید که متاسفانه ترمینالش جای دیگه بود و باید با ترن میرفتیم ،خلاصه همه راه رو دویدیم ولی خودتون می دونید تا می فهمند ایرانی هستیم کلی گیر می دهند ما رو بردند تو یک اتاق شیشه ای و بازرسی بدنی کردند و تمام وسایلمونو گشتند و با پنبه مایعی به دستامون و وسایلمون زدند و ...خلاصه با هزار بدبختی و دویدن به پرواز رسیدیم.. امریکن ایرلاین مهماندارای خیلی خیلی خوبی داره برعکس ترکیش که انگار ارث پدریشونو می خواهند ولی پذیرایی در 3.5 ساعت نوشیدنی معمول رو داره و غذا و ..پولیه.. خلاصه ما رسیدیم ولی بارمون نبود و بعد از مراجعه گفتند با پرواز بعدی داره میاد که نیم ساعت دیگه می شینه خلاصه ما هم مجبور شذیم بمونیم تا بارمون بیاد. نکته جالب اینجا بود که تو پرواز دوم بارمونو کسی وزن نکرد که اضافه بار بگیرند..
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
احتمالاً اگر اضافهبار داشته باشید برای پروازهای متصل به هم همون اول کار همهٔ پول رو میگیرن.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
یه سری سوال برام پیش اومده که ممنون میشم راهنماییم کنید
من حدود 1 ماه دیگه دارم برای دریافت ویزا دوباره میرم انکارا و اگه خدا بخواد ایشالا ویزامو بگیرم و دیگه قصد برگشت به ایران رو ندارم و تصمیم دارم از انکارا مستقیم برم USA .
کسی در مورد تهیه بلیط از ترکیه به USA چیزی میدونه ؟ چه مدت زمان میبره؟ یعنی ایا بلافاصله میتونم بلیط بگیرم؟ هزینش چقدره ؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد این کمی قبل تر توضیح داده شده. کلمه «ترکیش» یا Turkish رو اگر جستجو کنید هم راهنماییهایی پیدا میکنید.
اما در حالت کلی، توصیه من اینه که بلیط رو از قبل بگیرید. اصولاً کلاسهای اکونومی (Economy Class) چند تا هستن با قیمتهای مختلف (اسمهایی مثل M و Y و V و غیره دارن). اصولاً همیشه این کلاسها از ارزون به گرون فروخته میشه. اگر شما دیر اقدام کنید بلیط ارزون گیرتون نمیآد و گاهی اختلاف فیمت به حدود سی درصد یا بیشتر هم میرسه. این در حالی که تفاوت عمده دیگهای بین اینها نیست (مثلاً این طور نیست که ردیفهای جلوتر مخصوص کلاسهای ارزون یا گرون باشن).
ظاهراً بیشتر پروازهای ترکیش برای آمریکا از استانبول انجام میشه.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-01 ساعت 10:28)sepehr_sp نوشته: سلام خدمت همه دوستان
من حدود 1 ماه دیگه دارم برای دریافت ویزا دوباره میرم انکارا و اگه خدا بخواد ایشالا ویزامو بگیرم و دیگه قصد برگشت به ایران رو ندارم و تصمیم دارم از انکارا مستقیم برم USA کسی در مورد تهیه بلیط از ترکیه به USA چیزی میدونه ؟ چه مدت زمان میبره؟ یعنی ایا بلافاصله میتونم بلیط بگیرم؟ هزینش چقدره ؟
دوست عزیز ما هم شرایط شما زو داشتیم ، بهتره بلیط رو از قبل بگیرید همونطور که دوستمون گفت روزهای آخر قیمتش خیلی بالا می ره و یا پر می شه ، ترکیش فقط از استانبول داره اونم فقط شیکاگو و نیویورک و بعد پرواز داخلی دارید، از آنکارا هم ایرلاینهای دیگه داره قیمتش هم بد نیست و شاید ارزونتر از ترکیش هم باشه معمولا از آنکارا می ره یکی از شهرهای اروپایی و بعد آمریکا ولی مشکلش اینه که اگر به هر دلیل استفاده نکنید بلیطتون سوخت می شه و اونهایی که اینطور نیستند قیمتش حدودا 5 برابره!!! به این دلیل ما ترکیش گرفتیم ولی اونم باز اگر بخوای تغییرش بدی نفری 150 یورو + تفاوت کلاس بلیطتو باید بدی که معمولا روزهای آخر خیلی فرقشه حدودا 700 لیر ، ترکیش یک اشکال دیگه هم داره و اون اینه که برای رفتن به استانبول هم هزینه داره، ما بلیط استانبولمونو نگرفته بودیم تا وقتی ویزامون بیاد و متاسفانه پروازها پر بود و کلاس گرونش جا می داد حدودا 4-5 برابر معمولش ولی فرودگاه دیگه استانبول قیمتاش بهتره و دیرتر پر می شه که حدودا 30 کیلومتر از شهر دوره و اگر پروازتون بلافاصله بعدش باشه کلی پول تاکسی می خواد تا برید فرودگاه آتاتورک...مشکل دیگه هم اینه که شما نمی دونید تو آنکارا چقدر کارتون طول می کشه ، ما و یک خانواده ای که با هم به یو پی اس مدارک داده بودیم ، 1روز فرق رسیدن ویزا داشتیم ، هیچ چیز قابل پیش بینی نیست...
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 2
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی میدونه برای ویزای نامزدی لازم هست بلیط دو سره یعنی برگشت هم بگیریم یا نه؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-01 ساعت 15:12)behroozm نوشته: (2010-04-01 ساعت 10:28)sepehr_sp نوشته: سلام خدمت همه دوستان
من حدود 1 ماه دیگه دارم برای دریافت ویزا دوباره میرم انکارا و اگه خدا بخواد ایشالا ویزامو بگیرم و دیگه قصد برگشت به ایران رو ندارم و تصمیم دارم از انکارا مستقیم برم USA کسی در مورد تهیه بلیط از ترکیه به USA چیزی میدونه ؟ چه مدت زمان میبره؟ یعنی ایا بلافاصله میتونم بلیط بگیرم؟ هزینش چقدره ؟
دوست عزیز ما هم شرایط شما زو داشتیم ، بهتره بلیط رو از قبل بگیرید همونطور که دوستمون گفت روزهای آخر قیمتش خیلی بالا می ره و یا پر می شه ، ترکیش فقط از استانبول داره اونم فقط شیکاگو و نیویورک و بعد پرواز داخلی دارید، از آنکارا هم ایرلاینهای دیگه داره قیمتش هم بد نیست و شاید ارزونتر از ترکیش هم باشه معمولا از آنکارا می ره یکی از شهرهای اروپایی و بعد آمریکا ولی مشکلش اینه که اگر به هر دلیل استفاده نکنید بلیطتون سوخت می شه و اونهایی که اینطور نیستند قیمتش حدودا 5 برابره!!! به این دلیل ما ترکیش گرفتیم ولی اونم باز اگر بخوای تغییرش بدی نفری 150 یورو + تفاوت کلاس بلیطتو باید بدی که معمولا روزهای آخر خیلی فرقشه حدودا 700 لیر ، ترکیش یک اشکال دیگه هم داره و اون اینه که برای رفتن به استانبول هم هزینه داره، ما بلیط استانبولمونو نگرفته بودیم تا وقتی ویزامون بیاد و متاسفانه پروازها پر بود و کلاس گرونش جا می داد حدودا 4-5 برابر معمولش ولی فرودگاه دیگه استانبول قیمتاش بهتره و دیرتر پر می شه که حدودا 30 کیلومتر از شهر دوره و اگر پروازتون بلافاصله بعدش باشه کلی پول تاکسی می خواد تا برید فرودگاه آتاتورک...مشکل دیگه هم اینه که شما نمی دونید تو آنکارا چقدر کارتون طول می کشه ، ما و یک خانواده ای که با هم به یو پی اس مدارک داده بودیم ، 1روز فرق رسیدن ویزا داشتیم ، هیچ چیز قابل پیش بینی نیست...
دوست عریر ممنون ار توضیحات خوبت
خوب وقتی معلوم نیست چقدر کارم تو انکارا طول بکشه چطوری از قبل نلیط بگیرم؟
من میخوام برم سمت واشنگتون دیسی پروازی به اونجا هست از ترکیه؟
چطور باید از قبل بلیط گرفت؟ اینترنت ؟
پروازهای داخلی رو هم باید از همینجا گرفت یا نمیشه؟
من دفعه قبل با اتوبوس رفتم استانبول.خیلی خوب بود. این دفعه هم همونطوری میرم.
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز، باید یک تاریخ که فکر می کنی حتما ویزات دستته انتخاب کنی، آژانسهای تهران از استانبول برات بلیط نمی گیرند مگه از تهران باشه و چون تو ترکیه توقف داری خیلی گرون در میاد به من نفری 2600 قیمت داد البته تو عید،ولی خودم از اینترنت از استانبول تا لوس آنجلس گرفتم نفری 1360 برای واشنگتون داره ولی دو مسیرست میره شیکاگو یا فرانکفورت و بعد میره واشنگتون مسیرهای داخلیشو خود ترکیش بهت میده لازم نیست جدا بگیری قیمتاش با همونه، فقط اگر توقفت تو آمریکاست فاصله بین دو پروازت حداقا 3 ساعت باشه چون حدود 2 ساعت کارای مهاجرتت و ..طول می کشه و ترمینال پروازهای داخلی معمولا خیلی فاصله دارند و اونم حساب کن...
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی قصد تهیه بلیط از سایت ترکیش رو دارند من می تونم از طریق یکی از دوستانم که در ترکیه دانشجوی دکترا هستند و خودشون نماینده آکترا تور ترکیه هستند بلیط الکترونیکی بگیرم و بلیط براشون ایمیل بشه. البته من اطلاعی از قیمت هاشون ندارم ولی برای ما که نمی تونیم پرداخت الکترونیکی انجام بدیم واقعا نعمته!
دوستانی که می خوان قیمت ها رو بدونن به من پیغام خصوصی بدن تا من ازشون بگیرم.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،
من يه بچه كوچولوي 2 ساله دارم . مي خواستم بدونم بهترين مسير براي رفتن به تورنتو كدومه كه بچه اذيت نشه و اختلاف قيمت قسمت اكونوميك با بيزينس چقدره براي من اصلاً مي ارزه يا نه ؟