موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
مورد بند 1 پست قبلی حل شد و همانطور که در Terms & Conditions نوشته شده قرار شده دوست من به نزدیکترین دفتر هواپیمایی ترکیه که 300 کیلومتر از محل زندگیش فاصله داره رفته و کارت شناسایی و کارت اعتباری که با اون پرداخت کرده نشان بده.
گمان کنم حدود 400 که ارزانتر خریده بودم تلافیاش در بیاد.
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
2010-04-23 ساعت 22:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-23 ساعت 22:40 توسط ساشا.)
راستش من می خوام یه چیزی بگم
من برای یکی از دوستان همین سایت از طریق دوستمون که در ترکیه ساکنه یک بلیط وان به ترکیه خریدم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد و ایشون بلیط رو از طریق ایمیل همون روز دریافت کردند و پول رو به حساب من واریز کردند تا من به دوستمون بدم و رفتند ترکیه سوار هواپیما شدند.
مورد دوم رو من از دوستمون پیگیری کردم ولی بدلیل کسالتشون هنوز جواب نگرفتم.
اما مادربزرگ من سیتیزن آمریکاست و تا دو سه سال پیش داییم براش هر سال از آمریکا بلیط می خرید و پست می کرد ایران و ایشون با اونها می رفت مسافرت.
موضوعها: 2
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-24 ساعت 09:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-24 ساعت 20:22 توسط meweadl.)
راه خرید بلیط از ایران یا ترکیه به امریکا که خودم عمل کردم:
رفتم دفتر ترکیش توی تهران، گفتم پرواز شماره های فلان و فلان از...به.... رو میخوام.
گفت گرین کارت داری؟ گفتم دارم میرم pick up کنم. گفت معادل ريالیش ... میشه.
برو همین بانک بغل پرداخت کن.
بعد همونجا بلیطش رو برام صادر کرد.
همونجا هم میتونید صندلیتون رو مشخص کنید.
من برای پیدا کردن پرواز پیشنهاد نمیکنم که سایت تک تک ایرلاین ها رو بگردید.
همه ی ایر لاین ها گزارش ساعتی به سایت TRAVELOCITY.COM میدن. میتونید در این سایت بصورت ترکیبی بگردید و ارزانترین پرواز ممکن رو پیدا کنید.
پرواز رفت من از آنکارا-استانبول-شیکاگو-سن فرنسیسکو شد 666/000 تومان
برگشتم هم: سن فرنسیسکو-نیو یورک-مسکو-تهران -> شد 550/000 تومان
راهنمای خرید چمدان
10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرec.09
هزینه:3.800$-یکنفر
We The People
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام.
با پرواز لوفت هانزااز تهران به امریکا چند کیلو میشه بار برد؟
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز.. موقع رزرو بلیط سعی کنید که جای صندلیتون رو مشخص کنید که مثل ما بین دو تا خرس قطبی که کل زمان پرواز در خواب زمستانی بودن، گیر نیوفتین! باور کنید که بعد از 20 ساعت نشستن در جا و تماشا کردن کارتون، هیچ یک از ماهیچه های کمر و پا برای بلند شدن با شما همکاری نخواهند کرد...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
درود!
دوستان من بلیط لس انجلس با پرواز امارات رو گرفتم نفری 1/320/000 تومان. البته پولو پرداخت کردم و خانم مسئول آژانس گفت بلیط الان آماده نیست میتونید فردا بیایید بلیطو بگیرید که من گفتم راهم دوره فردا شاید نتونم بیام که خانمه به من گفت بلیط رو از طریق ایمیل برامون میفرسته و ما میتونیم از بلیط یه پرینت بگیریم. میخواستم بدونم آیا با این پرینت بلیط به مشکلی بر نمیخوریم؟ آیا همین پرینت بلیط کفایت میکنه؟
سپاس
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه سلام من براي رزرو بليط با اژانس ارميترا صحبت كردم كه براي پرواز تهران به بالتيمور (BWI )سه تا اپشن دادKLM-BMI-LUFTHANSA
من براي حدود اواخر سپتامبر يا اوايل اكتبر مي خوام رزرو كنم.ظاهرا HIGH SEASON اخر سپتامبر تمومه.چيزي كه مي گفت اين بود كه KLM , BMI ميزاي ترانزيت نمي خوان ولي LUFTHANSA براي كساني كه ويزا تو پاسشون هست ولي گرين كارتشونو هنوز نگرفتن ويزاي ترانزيت مي خواد.(يعني كيس هاي لاتاري هم ترانزيت بايد بگيرن براي LUFTHANSA)
مي خواستم بدونم ايا اين حرف درسته؟و سقف بار هر كدوم از اين ايرلانها همون 2 تا 23 كيلو هست؟شما چه اژانسي رو كه كار درست باشه در اين زمينه پيشنهاد مي دين؟
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-25 ساعت 23:27)drkamrani1 نوشته: درود!
دوستان من بلیط لس انجلس با پرواز امارات رو گرفتم نفری 1/320/000 تومان. البته پولو پرداخت کردم و خانم مسئول آژانس گفت بلیط الان آماده نیست میتونید فردا بیایید بلیطو بگیرید که من گفتم راهم دوره فردا شاید نتونم بیام که خانمه به من گفت بلیط رو از طریق ایمیل برامون میفرسته و ما میتونیم از بلیط یه پرینت بگیریم. میخواستم بدونم آیا با این پرینت بلیط به مشکلی بر نمیخوریم؟ آیا همین پرینت بلیط کفایت میکنه؟
سپاس
من با پرینت بلیط سفر کردم و مشکلی نداشتم.با turkish airline.البته رفتم قبرس.واسه جاهای دیگه هم فکر کنم okهست.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ