کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
فروزن جان روده درازی منو میبخشی ولی من فکر میکنم مورد شما نه تنها استثنا نیست بلکه یک صحنه اموزشیه ! و اگر بتوانی و وقت داشته باشی که با لاگینت به سایت ارلاین بری و از قسنت بوکینگ هیستوریت اون ای تیکت اصلی رو ببینی یا دانلود کنی کمک خوبی به فهم این قضیه هست. ای نیکت اصلی اون معمولا دوبرگی هست که کلیه اطلاعات فر درش هست و در ص دومش کلیه اطلاعات مالی و ترنسکشن مربوطه به فر رو میبینی. در اون سند مقدار بار رو هم نوشته .من یک نمونه اش رو دارم اما نتونستم ضمیمه کنم و بلد نبودم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، frozen mind ، behfaza ، Saeedv13 ، lighter ، pari pariaaa
در همین مورد مقدار بار و این که با ایرلاین بعدی چه اتفاقی واسه چمدان دوم میفته، من گلف ایر رو چک کردم که با امریکن ایرلاینز کُد شیر دارن و این به این معناست که امریکن ایرلاینز هم اون 2 چمدون 23 کیلویی رو قبول میکنه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، amjad ، battosai ، Rock ، behfaza ، Saeedv13 ، lighter ، romance33 ، philter ، basi2014 ، yalda91 ، pari pariaaa
(2014-04-25 ساعت 11:15)soheilbadami نوشته:  فروزن جان روده درازی منو میبخشی ولی من فکر میکنم مورد شما نه تنها استثنا نیست بلکه یک صحنه اموزشیه ! و اگر بتوانی و وقت داشته باشی که با لاگینت به سایت ارلاین بری و از قسنت بوکینگ هیستوریت اون ای تیکت اصلی رو ببینی یا دانلود کنی کمک خوبی به فهم این قضیه هست. ای نیکت اصلی اون معمولا دوبرگی هست که کلیه اطلاعات فر درش هست و در ص دومش کلیه اطلاعات مالی و ترنسکشن مربوطه به فر رو میبینی. در اون سند مقدار بار رو هم نوشته .من یک نمونه اش رو دارم اما نتونستم ضمیمه کنم و بلد نبودم.

فکر خوبیه و اصلا روده درازی نیست، با این که Reservation Number را دارم اما هر کاری کردم نتونستم بلیطمو در وبسایت قطری بازیابی کنم. خب این بلطس مال بیش از یک سال پیشه. هی می نویسه:
[en]We were unable to retrieve your booking. Please review the Last Name or Reservation Number [/en]
خود بلیط را که به ایمیلم فرستاده شده دارم اما هر کاری کردم با اطلاعاتی که داره نتونستم اصل بلیط رو بازیابی کنم. چیزی به نام بوکینگ هیستوری نداشت!

شاید aghaghia عزیز بتونن کد شیر قطری با امریکن ارلاینز رو پیدا کنن و این معما حل بشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، battosai ، Rock ، behfaza ، Saeedv13 ، soheilbadami ، romance33 ، pari pariaaa ، ho_tasha
با سلام.
دوستان عزیز دیروز قیمتی که دفتر ترکیش ار داد برای پرواز به استانبول و ازونجا به واشینگتن با قیمتی که سایت چیپو ار برای همون مسیر و همون تاریخ و همون کلاس پرواز داد فقط 15 $ تفاوت داشت !!! Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ffrfar ، amjad ، frozen mind ، aghaghia ، Saeedv13 ، lighter ، romance33 ، yalda91 ، pari pariaaa
(2014-04-25 ساعت 15:37)behfaza نوشته:  با سلام.
دوستان عزیز دیروز قیمتی که دفتر ترکیش ار داد برای پرواز به استانبول و ازونجا به واشینگتن با قیمتی که سایت چیپو ار برای همون مسیر و همون تاریخ و همون کلاس پرواز داد فقط 15 $ تفاوت داشت !!! Big Grin

عالیه! خبر خوبی دادین!
کاش موارد دیگه ای هم از تطبیق قیمت ترکیش با چیپو ببینیم تا مطمئن بشیم دست کم خرید از دفتر ترکیش در تهران ارزون در میاد. خرید از دفتر ارلاین معمولا خیلی بی دردسرتر و راحت تره.

البته من از رفتار کارمندان متفرعن دفتر ترکیش در برج سایه اصلا خاطره خوشی ندارم!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: aghaghia ، amjad ، Saeedv13 ، lighter ، soheilbadami ، battosai ، romance33 ، behfaza ، yalda91 ، amin arefi ، pari pariaaa
(2014-04-25 ساعت 13:55)frozen mind نوشته:  فکر خوبیه و اصلا روده درازی نیست، با این که Reservation Number را دارم اما هر کاری کردم نتونستم بلیطمو در وبسایت قطری بازیابی کنم. خب این بلطس مال بیش از یک سال پیشه. هی می نویسه:
[en]We were unable to retrieve your booking. Please review the Last Name or Reservation Number [/en]
خود بلیط را که به ایمیلم فرستاده شده دارم اما هر کاری کردم با اطلاعاتی که داره نتونستم اصل بلیط رو بازیابی کنم. چیزی به نام بوکینگ هیستوری نداشت!

شاید aghaghia عزیز بتونن کد شیر قطری با امریکن ارلاینز رو پیدا کنن و این معما حل بشه.

متاسفانه قطری بطور واضح در این مورد صحبتی نکرده در سایتش، اینجــــــا رو بخونید ولی در مورد گلف ایر صریحا نوشته با امریکن ایرلاینز کد شیر دارن، قطری گفته باید این موضوع رو چک کنید با ما!!!
[عکس: 74972793502050943774.png]
توی این صفحـــــه هم میتونید پالیسیه ایرلاینز های مختلف رو چک کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Saeedv13 ، lighter ، romance33 ، frozen mind ، behfaza ، amin arefi ، pari pariaaa
[/quote]
متاسفانه قطری بطور واضح در این مورد صحبتی نکرده در سایتش، اینجــــــا رو بخونید ولی در مورد گلف ایر صریحا نوشته با امریکن ایرلاینز کد شیر دارن، قطری گفته باید این موضوع رو چک کنید با ما!!!
[/quote]
............
درسته ولی موضوع اینه که به گفته ها و نوشته ها اصلا نمیشه اعتماد کامل کرد اما اگر روی ایتیکت درج شده باشه تا اخر دنیا میشه اونو کلیم کرد و گرفت.
پاسخ
تشکر کنندگان: aghaghia ، romance33 ، frozen mind ، behfaza ، pari pariaaa
سلام دوستان عزیز. اولین پستی که اینجا می نویسم. از k1 های منتظر کلیرینس آنکارا هستم. من در فرودگاه امام کار می کنم و تصمیم گرفتم به دوستام در مورد سفر به آمریکا و مقررات سفر کمک کنم. چند تا مطلب توی تاپیک کلرینس متقاضیان نامزدی نوشتم و چند تا سوال جواب دادم که آقا سعید دعوامون کرد گفت بیایم اینجا بنویسیم. 2تا مطلب آخر رو براتون می نویسم و اگه سوال بود در خدمتم. البته شما اطلاعاتتون خیلی کامله تا اونجا که من خوندم توی این تاپیک. Smile

E: کلیرنس متقاضيان ویزای نامزدی و ازدواج
سلام دوستای گلم. فکر کنم یکم زود از کوره در رفتم. قصد نداشتم 2باره اینجا چیزی بنویسم ولی حس کردم به اینجا مدیونم. از سوالاتی که این چند روزه بچه ها ازم پرسیدن حس کردم واقعاً احتیاج به کمک دارند و درست نیست که یی تفاوت باشم.
قبلش یه چیزی بگم.
دوستان لطفاً دیگه سوالاشون رو با پیام خصوصی نپرسن. اینجا بپرسن که جوابش به درد همه بخوره.
لطفاً هم از مسائل شخصی من نپرسید.
دوستانی که تلفن من رو دارند لطفاً انتشار ندهند ممنون میشم.
سوالای که در تخصص من هست و می تونم جواب بدم اینهاست.
خدمات فرودگاهی ( ایرلاین های مختلف و مقررات اونها و مقدار بار و اضافه بار و.....)
مقررات سفر های خارجی و قوانین خرید بلیت و......
قوانین آمریکا در مورد مسافرت با ویزا و مقررات فرود گاه های مختلف آمریکا
در زمینهء خرید بلیت هم می تونم راهنمایتون کنم . البه خودم بلیت صادر نمی کنم ولی با چند تا از آژانس های داخل ایران و داخل آمریکا کار می کنم.
البته اینها هیچ کدوم کار اصلی من نیست.
امید وارم به دوستانم کمک کرده باشم.Smile

E: کلیرنس متقاضيان ویزای نامزدی و ازدواج
چند نکته بگم از سوالایی که تا حالا ازم پرسیدن.
1- کسی که ویزای نامزدی داره می تونه بلیت یک طرفه بخره البته 2طرفه بخره ارزون تره چون یک طرفه 70% قیمت دو طرفست.
2-با ویزای آمریکا نمیشه داخل کشور دیگه ای پیاده شد و از فرودگاه خارج شد. مثلاً برین آلمان چند روز بمونین بعد برین آمریکا. نمی شه.
3-چمدان های شما همزمان با شما به مقصد می رسه نمی شه وسط راه یجا بمونین بار خودش بره به مقصد. (البته در مورد فریت نمیگم ها)
4-اعتبار بلیت 1 سال است از زمان حرکت. حتی اگه برگشت شما Open باشه نمیشه بیشتر از یک سال برگشت رو عقب انداخت. البته بستگی به نوع بلیت داره بعضی ها 3 ماهن بعضی 6 ماه و..... نوع بلیت مهمه. ما 10-15 مدل بلیت وکلاس بلیت داریم.
مبلغ کنسلی و تغییر تاریخ هر بلیت هم بستگی به ایرلاین داره. موقع خرید نوشته که چقدر برای کنسل کردن و چقدر برای تغییر تاریخ باید بیدن. بعضی ایرلاین ها هم تغییر تاریخشون تا یک زمان مشخص رایگان. مثل Emirates Airline
5-مقدار بار مجاز بستگی به ایرلاین و مسیر پروازی داره و نوع بلیت. معمولاً تا آمریکا بسته2 تا 23 کیلویی هست. بازم میگم بستگی داره .... روی بلیت نوشته 1 P یا 2 P fبعضی مواقع هم به پوند نوشته. 50 پوند میشه 23 کیلو
6- مبلغ اضافه بار هم باز بستگه به ایرلاین و کلاس پرواز داره.2 نوع اضافه بار داریم. یا وزن زیاد یا بسته اضافه
مثلاً Lufthansa وزن زیاد رو 150 $ و اضافه بار رو 250 $ می گیره. بعضی ایرلاین ها اضافه بار رو کیلووی حساب می کنند و بعضی ها نه. اگه مثلاً بار مجاز شما 23 باشه تا 32 کیلوگرم مبلغ اضافه بارش ثابت یعنی فرقی نداره 24 باشه یا 30 یا 32 . پول همون وزن اضافرو میدی (150$). ولی بعضی ایرلان ها برای هر کیلو به کیلو وزن اضافه یه مبلغی می گیرند. مبلغ اضافه بار ضرب در مقدار کیلو بار اضافه.
7-اگر با کردیت کارت می تونید بلیت بخرید از ایران ارزونتر در میاد. آژانس ها بلیت رو با ارز آزاد حساب می کنند. پس اگه از ایران می خرید وقتی بخرید که دلار پایینه.
8-سعی کنید بهترین مسیر رو برای سفر انتخاب کنید. خودتون برید توی سالت های خرید بلیت آنلاین و مسیر ها و کانکشن ها رو ببینید بعد به آژانستون بگید اینو میخواین.
9-دقت کنید که شما از هر جا وارد مرز آمریکا بشید باید گمرک رو رد کنید. یعنی اگر مثلا می خواین برین کانزاس و مسیرتون از شیکاگو است باید از گمرک شیکاگو رد بشید و دوباره وارد مسیر پرواز های داخلی آمریکا بشید. در این موارد معمولاً شما مجبورید بار خودتون رو تحویل بگیرید و به از عبور از گمرک تحویل کانتر پرواز داخلی بدید. گفتم معمولا. چرا؟ چون اینم بستگه به ایرلاینی داره که استفاده می کنید. اگر ایرلاین ورودی شما به آمریکا با آیرلاین پرواز داخلی شما کدشیر باشه بار شما تا مقصد نهایی میره . فقط خودتون باید از گمرک رد بشین.
10- یک نکته مهم. پاکتی که سفارت به شما میده باید در همون مرز گمرک تحویل افسر مهاجرت داده بشه. پس حتماً داخل کیف دستیتون باشه نه چمدونی که به کانتر تحویل می دین. چون اول گمرک رو رد می کنید بعد به چمدان هاتون می رسید.
11-وزن مجاز بار دستی شما که داخل هواپیما می برید 8 کیلو گرمه. نه بیشتر. و سایز چمدان دستی شما 22 اینچ است نه بیشتر. اینجا توی فرودگاه تهران موقع سوار شدن زیاد گیر نمی دن ولی جاهای دیگه به شدت به اندازه و وزن چمدون دستی شما حساسن و دردسر میشه براتون.
دیگه از سوالای دوستان چیزی یادم نمیاد. اگه یادم اومد می نویسم.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
سلام میشه در مورد مقررات فرودگاه شیکاگو یه کمی توضیح بدین. مگه واسه مسافران خارجی این قوانین شامل قوانین فدرال نمیشه ؟

سلام
نه هر فرودگاه مقررات خودش رو داره. البته بگم اینو مقررات کلی یکه ولی در جزئیات با هم فرق دارن. چی می خوای بدونی؟

بیشتر در مورد کالا هایی که میتونیم با خودمون وارد آمریکا کنیم . مثلا مقدار طلا و تابلو فرش و اقلام از این قبیل . ایران خودش یه محدودیت هایی داره واسه خروج . آمریکا واسه ورود چه محدودیت هایی داره؟
با توجه به تحریم ها

خب. اول بگم که هر مرز ورودی در آمریکا مقررات خودش رو داره ولی مقررات کلی برای همه فرودگاه ها یکی. در مورد ورود کالا
به صورت کلی انواع دانه که امکان کاشت و رشت داشته باشه ورودش به آمریکا ممنوع است. مثل تخمه آفتاب گردان. تخم میوه ها و سبزی ها و .... در بعضی فرود گاه ها پسته رو هم نمی شود وارد آمریکا کرد.
میوه ی تازه ممنوع است .گیاهان تازه و زنده ممنوع است.
در مورد فرش. ورود هر نوع فرش ایرانی از سال 2009 به آمریکا ممنوع شده.
حتی اگه برای کادو دادن و هدیه باشه.
در مورد طلا و جواهر و کلاً هر چیز با ارزش و قیمتی باید قبل از رسیدن به فرودگاه مرزی مقصد، گزارش کالا هایی که همراه دارید را توی برگه ای که داخل هواپیما به شما میدهند اعلام کنید. البته اگر ارزش کل پول های نقدی و کالا ها قیمتی همراه شما بیشتر از 10.000 $ باشه.
داخل برگه ای که شما باید پر کنید در مورد همه چیز سوال شده. مثلاً : آیا به اندازه ی 10.000 $ پول نقد و کالای با ارزش همراه دارید یا نه؟
آیا تخمه و ..... همراه دارید یا نه ؟
و از این سوال ها. اگر شما در مورد این موارد دروغ بگویید و بار شما رو جستجو کنند و ببینند که دروغ گفتید توی دردسر می افتید.
در مورد طالا آلات ی که خانم ها استفاده می کنند لازم نیست اون هایی به گردن و دست و.... شما هست رو گزارش دهید. فقط مقدار اضافی که همراه دارید.
چیز دیگه ای یادم نمیاد . کسی که یک بار آمریکا رفته باشه و اون برگه رو پر کرده باشه می تونه کل موارد رو به شما بگه.
در مورد محدودیت های خروج از ایران می تونید توی سایت فرودگاه بخونید. من 2 تا از مهماشو میگم. 1- سکه بهار آزادی نمی تونید خارج کنید. هیچ نوعیش رو.
2- حد اکثر 5.000$ می تونید نقد خارج کنید.
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
ورود به آمریکا Sep 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، philter ، aghaghia ، houmanmir ، behfaza ، frozen mind ، yalda91 ، amin arefi ، aminsamba ، pari pariaaa ، behjat
دوستان این ایرلاینهایی که اعلام میکنند از اینجا میشه با 2 تا 23 کیلو رفت ، معمولا اگر اضافه بارداشته باشید تا چقدر رو اغماض میکنند ؟ من شنیدم حتی ایرلاینهای خارجی که اینجا بار رو تحویل میدیم و توامریکا میگیریم از مقصرد کشورمو ن خیلی حساسیت روی اضافه بار ندارند و لی میخوام بدونم مثلا هرکدوم از این 23 بشه 27 -28 مشکلی پیش نمیاد چون یکم کم کردنه وزنش سخت شده دیگه وسایل ضروریه ! کسی تجربش رو داره که خودش کشده باشه و برای هر چمدون 5-6 کیلو اضافه بار رو گیرنداده باشند ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، yalda91
(2014-04-26 ساعت 09:51)Alireza83 نوشته:  اگر ایرلاین ورودی شما به آمریکا با آیرلاین پرواز داخلی شما کدشیر باشه بار شما تا مقصد نهایی میره . فقط خودتون باید از گمرک رد بشین.
دوست عزیز متاسفانه چنین امکانی نیست که شما بدون بار از گمرک رد بشید و به پرواز داخلی امریکا برید و بار شما بره به قسمت بین الملل فرودگاه مقصد چون بار شما هم با همون پرواز داخلی میاد به ترمینال داخلی پس تا همراه شما از گمرک اولین ورودی به امریکا رد نشده باشه این امکان فراهم نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، frozen mind ، pari pariaaa
@ فروزن جان اگر با سایت مربوط به اوارد/مایلج اون ارلاین هم ثبت نام کرده باشی از طریق قسمت داشبورد اون سایت هم میتونی ایتیکت رو بازیابی کنی. اونجا حتما بوکینگ هیستوری داری به خاطر ثبت مایلیجت.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، frozen mind
(2014-04-25 ساعت 15:37)behfaza نوشته:  با سلام.
یکی از راهای خوب برا ترکیش اینه که بلیط مورد نظر رو انلاین رزرو کنی و 3 روز وقت میده برا پرداخت که میبری به ارلاین و با ریال میپردازی اینطوری فکر کنم تفاوتش قابل توجه هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، Saeedv13 ، amin arefi ، pari pariaaa ، ho_tasha
(2014-04-26 ساعت 10:47)soheilbadami نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 09:51)Alireza83 نوشته:  اگر ایرلاین ورودی شما به آمریکا با آیرلاین پرواز داخلی شما کدشیر باشه بار شما تا مقصد نهایی میره . فقط خودتون باید از گمرک رد بشین.
دوست عزیز متاسفانه چنین امکانی نیست که شما بدون بار از گمرک رد بشید و به پرواز داخلی آمریکا برید و بار شما بره به قسمت بین الملل فرودگاه مقصد چون بار شما هم با همون پرواز داخلی میاد به ترمینال داخلی پس تا همراه شما از گمرک اولین ورودی به آمریکا رد نشده باشه این امکان فراهم نیست.

منظور من رو متوجه نشدید. در اکثر موارد وقتی مثلاً شما با لوفتانزها پرواز می کنید و پرواز داخلی هم در آمریکا دارید و پرواز داخلی مثلاً یونایتد هست . بعد از ورود به مرز آمریکا بار شما روی تسمه می آید و شما بار خود رو بر میدارید ولی دیگه لازم نیست به ایرلاین پرواز داخلی خود مراجعه کنید و بار را تحویل دهید بلکه فقط بار را روی تسمه یوبایتد قرار می دهید و چون تگ بار شما تا مقصد نهایی چک شده بار شما خود به خود به مقصد نهایی می رود.
این موضوع بستگی به این داره که کانتر لوفتانزها در تهران اکسس به پرواز آخر شما را داشته باشه و کارت پرواز شما را برای پرواز داخلی شما در آمریکا از تهران صادر کرده باشه.
اگه فرودگاه تهران کارت پرواز پرواز داخلی شما رو صادر نکنه معنیش اینه که باید در فرودگاه آمریکا 2باره پای کانتر برید و بارتون رو بدین و کارت پرواز بگیرید.
ورود به آمریکا Sep 2014
پاسخ
(2014-04-26 ساعت 10:39)mechanicalengineer نوشته:  دوستان این ایرلاینهایی که اعلام میکنند از اینجا میشه با 2 تا 23 کیلو رفت ، معمولا اگر اضافه بارداشته باشید تا چقدر رو اغماض میکنند ؟ من شنیدم حتی ایرلاینهای خارجی که اینجا بار رو تحویل میدیم و توآمریکا میگیریم از مقصرد کشورمو ن خیلی حساسیت روی اضافه بار ندارند و لی میخوام بدونم مثلا هرکدوم از این 23 بشه 27 -28 مشکلی پیش نمیاد چون یکم کم کردنه وزنش سخت شده دیگه وسایل ضروریه ! کسی تجربش رو داره که خودش کشده باشه و برای هر چمدون 5-6 کیلو اضافه بار رو گیرنداده باشند ؟

سلام
اینکه معمولاً تا جقدر اضافه بار رو کانترمن چشم پوشی می کنه کاملاً بستگی به اخلاق کانترمن داره. بعضی موارد 2 کیلو بشتر رو هم گیر میدن. بعضی موارد نه. تجربه کار با ایرلاین های خارجی به من میگه چون ایرانی ها همیشه اضافه بار دارن در فرودگاه تهران سخت می گیرند. و بار ها دیدم که مثلاً23 کیلو بشه 25 گیر میده. البته من خودم چون همکارشون هستم هیچ وقت تا حالا اضافه بار ندادم. مخصوصاً لوفتانزها که همه از دوستان صمیمی من هستند.Tongue
ورود به آمریکا Sep 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، philter ، aghaghia ، houmanmir ، behfaza ، yalda91 ، amin arefi ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان