موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
من که نتونستم اون بلیط کذایی رو پیدا کنم! اما از اقاقیای عزیز یاد گرفتم که کدشیر رو جستجو کنم.
عبارت «Qatar airways american airlines codeshare» رو گوگلیدم و به این صفحه در وبسایت امریکن ارلاینز رسیدم که میگه:
[en]
American Airlines codeshares on Qatar Airways nonstop flights between the United States and Doha, Qatar. In addition, American also codeshares on Qatar's connecting flights to Doha via multiple European airports.
[/en]
و صفحه Codeshare partners در وبسایت قطری رو پیدا کردم که همه ارلاین های کدشیر شده با اونو نام برده، مخصوصا امریکن ارلاینز رو:
[en]
Codeshare partners
In addition to our oneworld membership, we are proud to partner with some of the world's premier airlines and rail companies—providing you with access to an extended network whenever you book with Qatar Airways.
American Airlines, a major airline based in the United States, covers a wide domestic and international network including destinations throughout North America, the Caribbean, South America, Europe, and Asia/Pacific.
Click here for American Airlines baggage rules.
[/en]
خب حالا این که گفته یعنی چه؟! اگر کدشیر بودن دلیل بر قبول کردن مقررات بار ارلاین اول باشه، پس چرا در صفحه کدشیر قطری در مورد امریکن ارلاینز خواننده رو حواله میده به صفحه مقررات بار امریکن ارلاینز؟
البته با توجه به تجربه من با این دو ارلاین، میشه این طور نتیجه گرفت که همین کدشیر بودن باعث میشه امریکن ارلاینز هم دو چمدان رایگان رو از مسافران قطری بپذیره.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2014-04-26 ساعت 19:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-26 ساعت 19:26 توسط frozen mind.)
(2014-04-26 ساعت 12:18)Alireza83 نوشته: (2014-04-26 ساعت 11:27)Alireza83 نوشته: منظور من رو متوجه نشدید. در اکثر موارد وقتی مثلاً شما با لوفتانزها پرواز می کنید و پرواز داخلی هم در آمریکا دارید و پرواز داخلی مثلاً یونایتد هست . بعد از ورود به مرز آمریکا بار شما روی تسمه می آید و شما بار خود رو بر میدارید ولی دیگه لازم نیست به ایرلاین پرواز داخلی خود مراجعه کنید و بار را تحویل دهید بلکه فقط بار را روی تسمه یوبایتد قرار می دهید و چون تگ بار شما تا مقصد نهایی چک شده بار شما خود به خود به مقصد نهایی می رود.
این موضوع بستگی به این داره که کانتر لوفتانزها در تهران اکسس به پرواز آخر شما را داشته باشه و کارت پرواز شما را برای پرواز داخلی شما در آمریکا از تهران صادر کرده باشه.
اگه فرودگاه تهران کارت پرواز پرواز داخلی شما رو صادر نکنه معنیش اینه که باید در فرودگاه آمریکا 2باره پای کانتر برید و بارتون رو بدین و کارت پرواز بگیرید.
البته این سوال شما من رو به شک انداخت.
اجازه بدین امشب از بچه های لوفتانزا دقیق سوال می کنم بعد براتون می نویسم.
علیرضای عزیز، این توضیح شما صحیحه. تمامی مسافرانورودی به فرودگاه بین المللی شیکاگو (و همه پورتهای ورودی دیگه) باید چمدانها رو تحویل بگیرن تا در حضور خودشون بازدید بشن مبادا اقلام ممنوعه داشته باشن. اگر به مسافر شک نکنن، بار بعضی ها رو مثل بارهای منو اصلا بازدید نمی کنن.
بلافاصله بعد از این که از سالن بازرسی بارها خارج میشیم، به فاصله کمی یک قسمت نسبتا کوچکی هست که بارهای مربوط به کدشیرها رو تحویل می گیرن. چمدان های ما رو هم همون جا تحویل گرفتن و لازم نشد با خودمون با زحمت به سالن پروازهای داخلی ببریم.
نکته مهم اینه که به خوبی یادم میاد که برای پرواز داخلی امریکن ارلاینز در تهران برای ما کارت پرواز صادر نشد. من اعتراض کردم اما گفتن باید همون جا از خود ارلاین بگیریم. پرسیدم پس این یعنی بارهامونو جداگانه با مقررات اونا حساب می کنن؟ گفت نه، مشکلی پیش نمیاد.
همین هم شد: ما بارها رو به قدر نفری دو چمدان در همون ترمینال ورودی بین المللی، بعد از بازرسی، بدون پرداخت پول تحویل دادیم و خودمون با خیال راحت رفتیم به ترمینال پروازهای داخلی و کارت پرواز گرفتیم و ... .
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من یک توضیح در مورد اضافه بار بدم. دوستان زیاد سوال می کنند.
ببینید. اکثر ایرلاین های که من میشناسم از ایران اضافه بار رو کیلویی حساب نمی کنند. یعنی اگر مثلاً بار مجاز شما 23 کیلو باشه اگر بار شما به 25 برسه میشه اضافه بار. و مثلاً 150$ جریمه. حالا دیگه فرقی نداره این چمدان 25 باشه یا 28 یا 32
تا 32 کیلو میشه همون 150$ . پس اگه شما 2تا چمدان دارید و هر کدومش 3-4 کیلو اضافه بار داره عاقلانه اینه که یکی از چمدان ها رو تا 32 کیلو سنگین کنید و چمدان دوم رو 23 نگه دارید. اینجوری حداقل یک 150$ خواهید داد.و اگی هر دو چمدان شما تا 32 وزن داره بهتره که 3 تا چمدان 23 کیلویی داشته باشین تا 2 تا 32 کیلویی. هر چمدان اضافه 250 $ است و شما به جای 300$ که 2تا 150 تا است 250$ پرداخت می کنید.
البته این قیمت ها رو برای مثال گفتم. مبلغ جریمه های اضافه بار رو از ایرلاینتون بپرسید. مرسی.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara 2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
اگر اشتباه نکنم استاندارد وزن 23 کیلو ناشی از فشار سندیکاهای کارگری که اول از کشورهای اروپائی شروع شد و به تبع اون، این وزن در تمامی ایرلانهابصورت ضابطه لازم الاجراء شده
در این صورت کارگرانی که در فرودگاهها وظیفه جابجائی بار مسافر رو دارن قانونا میتونن از حمل و جابجائی چمدانهای سنگین خودداری کنن!
این مورد برای مادر من در یکی از مسافرتهاشون پیش اومده بود و چمدان در فرودگاه لندن تحویل پرواز لندن به نیویورک نشده بود. بعد از یکماه پیگیری ایشون ، چمدونو برده بودن دم منزل و جریمه بار نیز ازشون گرفته بودن تا چمدونو تحویل دادن !
در نتیجه من فکر میکنم دوستان اضافه بارشون رو دریک چمدون جدا بگذارن ولی بالای 23 کیلو پر نکنند.
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-04-27 ساعت 10:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-27 ساعت 11:00 توسط soheilbadami.)
(2014-04-26 ساعت 12:18)Alireza83 نوشته: (2014-04-26 ساعت 11:27)Alireza83 نوشته: (2014-04-26 ساعت 10:47)soheilbadami نوشته: (2014-04-26 ساعت 09:51)Alireza83 نوشته: اگر ایرلاین ورودی شما به آمریکا با آیرلاین پرواز داخلی شما کدشیر باشه بار شما تا مقصد نهایی میره . فقط خودتون باید از گمرک رد بشین.
دوست عزیز متاسفانه چنین امکانی نیست که شما بدون بار از گمرک رد بشید و به پرواز داخلی آمریکا برید و بار شما بره به قسمت بین الملل فرودگاه مقصد چون بار شما هم با همون پرواز داخلی میاد به ترمینال داخلی پس تا همراه شما از گمرک اولین ورودی به آمریکا رد نشده باشه این امکان فراهم نیست.
منظور من رو متوجه نشدید. در اکثر موارد وقتی مثلاً شما با لوفتانزها پرواز می کنید و پرواز داخلی هم در آمریکا دارید و پرواز داخلی مثلاً یونایتد هست . بعد از ورود به مرز آمریکا بار شما روی تسمه می آید و شما بار خود رو بر میدارید ولی دیگه لازم نیست به ایرلاین پرواز داخلی خود مراجعه کنید و بار را تحویل دهید بلکه فقط بار را روی تسمه یوبایتد قرار می دهید و چون تگ بار شما تا مقصد نهایی چک شده بار شما خود به خود به مقصد نهایی می رود.
این موضوع بستگی به این داره که کانتر لوفتانزها در تهران اکسس به پرواز آخر شما را داشته باشه و کارت پرواز شما را برای پرواز داخلی شما در آمریکا از تهران صادر کرده باشه.
اگه فرودگاه تهران کارت پرواز پرواز داخلی شما رو صادر نکنه معنیش اینه که باید در فرودگاه آمریکا 2باره پای کانتر برید و بارتون رو بدین و کارت پرواز بگیرید.
دوست من این اشتباه رو خیلیها شاید انجام بدن و منظور من بر حذر داشتن اونا هست از گرفتاری و سرگردانی بعدش و مطلب اینه که به استناد اینکه ارلاینها با هم کدشر دارن و تگ مقصد نهایی روی چمدان خورده است نمیشه که چمدان رو در اولین شهر ورودی نگرفت و حضورا از گمرک رد نکرد.
مثال اگر شما پرواز تهرا-رم-نیویورک دالاس دارید که تا نیویورک با الیتالیا و از نیویورک تا دالاس با امریکن ارلاین هست اگر به خاطر مثلا کد شر اون 2 ارلاین در تهران به چمدان شما تگ دالاس میزنن معنی اش این نیست که شما در نیویورک میتونی بارت رو نگیری و به همراه خود از گمرک و بازرسی رد نکنی چون در اونصورت چمدان در نیویورک خواهد ماند ولو روی ان تگ دالاس باشد و شاید به همین خاطر هم هیچ ارلاینی در شهر مبدا (در این مثال تهران) به شما کارت پرواز داخلی امریکا رو نخواهد داد و این ممکن نیست. برای اطمینان هم میشه اینو با هر ارلاینی چک کرد و من مطمئنم که جوابشون همینه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 10:57)soheilbadami نوشته: (2014-04-26 ساعت 12:18)Alireza83 نوشته: (2014-04-26 ساعت 11:27)Alireza83 نوشته: (2014-04-26 ساعت 10:47)soheilbadami نوشته: (2014-04-26 ساعت 09:51)Alireza83 نوشته: اگر ایرلاین ورودی شما به آمریکا با آیرلاین پرواز داخلی شما کدشیر باشه بار شما تا مقصد نهایی میره . فقط خودتون باید از گمرک رد بشین.
دوست عزیز متاسفانه چنین امکانی نیست که شما بدون بار از گمرک رد بشید و به پرواز داخلی آمریکا برید و بار شما بره به قسمت بین الملل فرودگاه مقصد چون بار شما هم با همون پرواز داخلی میاد به ترمینال داخلی پس تا همراه شما از گمرک اولین ورودی به آمریکا رد نشده باشه این امکان فراهم نیست.
منظور من رو متوجه نشدید. در اکثر موارد وقتی مثلاً شما با لوفتانزها پرواز می کنید و پرواز داخلی هم در آمریکا دارید و پرواز داخلی مثلاً یونایتد هست . بعد از ورود به مرز آمریکا بار شما روی تسمه می آید و شما بار خود رو بر میدارید ولی دیگه لازم نیست به ایرلاین پرواز داخلی خود مراجعه کنید و بار را تحویل دهید بلکه فقط بار را روی تسمه یوبایتد قرار می دهید و چون تگ بار شما تا مقصد نهایی چک شده بار شما خود به خود به مقصد نهایی می رود.
دوست من این اشتباه رو خیلیها شاید انجام بدن و منظور من بر حذر داشتن اونا هست از گرفتاری و سرگردانی بعدش و مطلب اینه که به استناد اینکه ارلاینها با هم کدشر دارن و تگ مقصد نهایی روی چمدان خورده است نمیشه که چمدان رو در اولین شهر ورودی نگرفت و حضورا از گمرک رد نکرد.
مثال اگر شما پرواز تهرا-رم-نیویورک دالاس دارید که تا نیویورک با الیتالیا و از نیویورک تا دالاس با امریکن ارلاین هست اگر به خاطر مثلا کد شر اون 2 ارلاین در تهران به چمدان شما تگ دالاس میزنن معنی اش این نیست که شما در نیویورک میتونی بارت رو نگیری و به همراه خود از گمرک و بازرسی رد نکنی چون در اونصورت چمدان در نیویورک خواهد ماند ولو روی ان تگ دالاس باشد و شاید به همین خاطر هم هیچ ارلاینی در شهر مبدا (در این مثال تهران) به شما کارت پرواز داخلی آمریکا رو نخواهد داد و این ممکن نیست. برای اطمینان هم میشه اینو با هر ارلاینی چک کرد و من مطمئنم که جوابشون همینه.
حرف شما کاملا درسته و همینطوره. مسافر تو پورت وروذیش باید وسایلشو از گمرک خودش رد کنه . من که با قطر اومدم و از گمرک وسایلامو رد کردم خود کارمند قطر هم اونجا بوذ و سریع چمدونها رو تحویل گرفتن و من خودمو به ترمینال دیگه رسوندم برا پرواز و چمدون ها رو هم خودشون آوردن برای پرواز داخلی
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 22:22)Alireza83 نوشته: دوست عزیز
در مورد اینکه شما باید در مرز ورودی آمریکا بار خود را تحویل بگیرید و از گمرک رد بشید شکی نیست ولی قسمت دوم حرف شما نادرست است. یعنی امکان این وجود دارد که از تهران کارت پرواز پرواز داخلی خود را بگیرید. این حالت بیشتر بر روی لوفتانزا پیش می آید که ایرلاین داخلی یونایتد باشد. علت اینکه در بعضی موارد کارت پرواز پرواز داخلی از تهران صادر می شود و در برخی موارد صادر نمی شود را در پست قبل توضیح دادم.
پس لطفاً با اطمینان نگویید که ممکن نیست . من در محل کارم این مورد رو بار ها و بارها مشاهده کردم.
ممنون
فقط امیدوارم که هیچ ارلاینی این عمل غیرحرفه ای رو انجام نده و باعث سرگردانی مسافران بعضا کم اطلاع در این امریکای بی در و پیکر نشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-28 ساعت 10:47)soheilbadami نوشته: (2014-04-27 ساعت 22:22)Alireza83 نوشته: دوست عزیز
در مورد اینکه شما باید در مرز ورودی آمریکا بار خود را تحویل بگیرید و از گمرک رد بشید شکی نیست ولی قسمت دوم حرف شما نادرست است. یعنی امکان این وجود دارد که از تهران کارت پرواز پرواز داخلی خود را بگیرید. این حالت بیشتر بر روی لوفتانزا پیش می آید که ایرلاین داخلی یونایتد باشد. علت اینکه در بعضی موارد کارت پرواز پرواز داخلی از تهران صادر می شود و در برخی موارد صادر نمی شود را در پست قبل توضیح دادم.
پس لطفاً با اطمینان نگویید که ممکن نیست . من در محل کارم این مورد رو بار ها و بارها مشاهده کردم.
ممنون
فقط امیدوارم که هیچ ارلاینی این عمل غیرحرفه ای رو انجام نده و باعث سرگردانی مسافران بعضا کم اطلاع در این آمریکای بی در و پیکر نشه.
کانتر قطز هم به من کارت پرواز داخلی آمریکا رو نداد و گفت حتما باید تو آمریکا بگیری
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
آمادگی بوئینگ برای برقراری پرواز ایران- آمریکا :
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از اعلام آمادگی شرکت بوئینگ برای برقراری پرواز ایران- آمریکا خبر داد و گفت: تا پایان سال 30 هواپیما به ناوگان هوایی کشور افزوده می شود.
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام بر دوستان برای پروازهای داخلی امریکا از کدوم ایر لاینهااستفاده کنیم و چه سایتی که از لحاظ قیمتی هم خوب باشه
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014