موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2014-05-06 ساعت 17:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-06 ساعت 18:36 توسط frozen mind.)
(2014-05-06 ساعت 06:37)Alireza83 نوشته: (2014-05-05 ساعت 23:30)noobnoobi نوشته: سلام دوستان
من از ارمنستان میخوام برای 3-4 روز آینده بلیط بگیرم و برم دالاس.
سوالم اولم در مورد هواپیماییه Aeroflot کسی اطلاعی داره که پروازاش خوبه یا نه؟
سوال دومم اینکه چقدر بار میتونم با خودم ببرم هرچی گشتم چیزی جایی پیدا نکردم؟
سوال آخرم اینکه 2 تا استاپ داره یکی مسکو یکی هم نییورک .برای مسکو نیازی به ویزا که نیست؟
من اولین سفر هواییم که به این شکل هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
ایرفلوت پرواز بدی نیست ولی خوب هم نیست. من سوار نشدم هیچ وقت ولی اون موقع که ایران می اومد هواپیماش رو میدیدم ، بد نبود. البته اینم بگم معمولاً بد ترین هواپیماشون رو می فرستن ایران.
به نظر من همین که ایرلاین ایرانی نیست کافه که خوب باشه برای ما.
دوم اینکه معمولا 2 تا بسته 23 کیلویی بار مجاز مسافرای آسیا تا آمریکاست ولی در مورد این ایرلاین نمی دونم. داخل بلیت هست. می تونید قبل از خرید ببینیدش.
3 -داشتن کانکشن از موسکو احتیاج به ویزا نداره مادامی که از همون فرودگاهی خارج شوید که وارد می شوید و از سالن ترانزیت ( transit zone) خارج نشوید. به طور کلی کانکشن هوایی پرواز احتیاج به ویزا نداره . (البته این قانون در مورد کشور های شنگن فرق می کنه. قبلاً توضیح دادم.)
بعضی کانکشن ها خیلی عجیبه و مثلا مثل استانبول که 2تا فرودگاه بین المللی داره(آتاتورک و صبیحا) بعضی مواقع پیش می آید که شما از یک فرودگاه وارد می شید و خروجتون از فرودگاه دیگه است. در این حالت باید از مرز اون کشور عبور کنید و نیاز به ویزا دارید ( با توجه به اینکه برای اون کشور ویزا می خواهید یا نه)
این موارد رو راحت می تونید گوگل کنید و پیدا کنید. در مورد این مسیری که شما انتخاب کردید من چک کردم از فرودگاه SVO) Moscow) خلیلی کانکشن جالبی نیست چون lay over های طولانی به شما میده. من ایرفرانس رو دیدم که هم ارزون تره هم ساعت های پروازش به اندازهء مسیر موسکو است ولی بجای حرکت از روی قطب شمال از روی اروپا (پاریس) حرکت می کنه و از دیترویت وارد آمریکا می شید. به نظر من ایرفرانس بهتر ار ایرفلوته.
دوستان کلاً به این نکته توجه کنند که حرکت هوا پیما با توجه به کانکشن هاتون میتونه از سمت چپ کرهء زمین باشه و یا از سمت راستش یا از روی قطب. کوتاه ترین مسیر رو برای پرواز انتخاب می کنه.
اینجوری ساعات پرواز می تونه طولانیی تر باشه. به ساعات طول پرواز و مدت زمان بین دو پرواز LayOver توجه کنید که خیلی مهم هست.
من یک بار در جون 2013 از آتلانتا-مسکو-تهران با آئروفلوت آمدم. هواپیمای آتلانتا تا مسکو بوئینگ 777 نو بود. سرویس خوبی داشت. خدمه موب و مؤدبی داشت و مخصوصا چون زبونشونو بلد هستم خوب تونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم.
فقط جوانان میــگســـار افراطی داشت که با صدای بلند حرف می زدن و رفت و آمد زیاد داشتن و یکیشون هم توی کابین بالا آورد و گند زد به مسیر رفت و آمد، تا این که سر مهماندار اونا رو تهدید به بازداشت کرد. شاید این رفتارها استثناً در پرواز ما اتفاق افتاده بود.
از ما ویزا نخواستن چون از سالن ترانزیت خارج نشدیم.
مدت کانکشن را یادم نیست اما زیاد نبود، چون خسته نشدیم.
مسیر پرواز تقریبا برابر با مسیر پرواز KLM و قطری یکسان بود.
احتمال اعتصاب کارکنان فرودگاه های فرانسه خیلی بیشتر از روسیه است. اصولا فرانسوی ها بدون اعتصاب نمی تونن زندگی کنن! بنابراین برای این که ناغافل به اعتصاب برنخورین، توصیه میشه از ارفرانس دوری کنین!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .
متاسفانه بخاطر محدودیت تعداد پرواز از ارمنستان به دالاس یه مقدار قضیه ما پیچیده شد.
از دوستانی که اطلاعی دارن خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنن.
من با ایرفلوت ابتدا میرم مسکو بعد میرم نییورک و بعد میرم دالاس.
مشکل اینکه تو دالاس باید بار رو تحویل بگیرم و من چون تجریه هوایی کشور خارجی نداشتم یه مقدار گیجم.
حالا من کارای مهاجرتیم تو نییورک باید انجام بشه(انگشت نگاری و ...) یا باید اونجا فقط بارم رو بگیرم هواپیما رو عوض کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-07-31 ساعت 14:13)elham نوشته: راست میگی لیلی جون تو LA که همه با هم هستیم واسه بقیه هم دلمون تنگ شد میریم facebook واسشون pm میذاریم
خوش به حالتون
من ابتدای کارم.هیچکسم ندارم
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. اگه پروازاز تهران داشته باشیم به دوحه و بعد مستقیم به دالاس، نیاز هست فاصله بین پروازها باشه؟ یعنی افسر مهاجرت همون دالاس مدارکمون بررسی میکنه؟
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می