کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
دوستان من ميخوام 2 تا بليط برای امريکا با پرواز امارات رزرو کنم . آيا بايد پولی بدم ؟ آيا خودم ميتونم اين کار رو انجام بدم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان، من بلیت دوسره از قطر ایرلانز در تهران گرفته بودم، برگشت برای آگوست. حالا میخوام تاریخ برگشت را عوض کنم و زودتر برگردم ایران. چطوری باید این کار را انجام بدم؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-18 ساعت 16:35)fariba_a نوشته:  سلام
دوستان، من بلیت دوسره از قطر ایرلانز در تهران گرفته بودم، برگشت برای آگوست. حالا میخوام تاریخ برگشت را عوض کنم و زودتر برگردم ایران. چطوری باید این کار را انجام بدم؟

بهترین راهش اینه اگه اینجا کسی رو دارین بگین برن براتون عوض کنن.من برای همسرم همین کار رو کردم.در غیر این صورت به دفتر هواپیمایی قطری و یا یک آژانس هواپیمایی مراجعه کنین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، yalda91 ، fariba_a ، philter ، pari pariaaa ، mohamad92
سلام دوستان عزیز...کسی در مورد سویس اینترنشنال ایرویز اطلاعاتی داره؟جدیدا که سایت چیپو ایر رو چک میکنم همه پروازهای هواپیماهای گلف ایر حذف شده؟میدونید چرا؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92
بین ایرباس و ایرباس جت چه فرقی هست؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92
(2014-05-18 ساعت 17:53)الدورادو نوشته:  سلام دوستان عزیز...کسی در مورد سویس اینترنشنال ایرویز اطلاعاتی داره؟جدیدا که سایت چیپو ایر رو چک میکنم همه پروازهای هواپیماهای گلف ایر حذف شده؟میدونید چرا؟
درود بر دوستان
قرارداد همکاری گلف ایر با ایرلاین American Airlines تمام شده و منتظر تمدید هستند بنابراین پرواز آمریکا با گلف فعلاً بلیط ندارند یا خیلی گرانه . الان تو سایت گلف ایر هم برید قیمت بلیط آمریکا خیلی نجومیه مثلاً 5 تا 6 هزار دلار .برای همین از سایت های Cheapoair فعلاً حذف شده.
من خودم دو هفته پیش از گلف ایر به قیمت خیلی مناسب بلیط گرفتم Big Grin واقعاً به موقع اقدام کردم و از بیخ گوشم گذشتTongue
در مورد Swiss International Airlines : این شرکت بعد از اعلام ورشکستگی Swiss air معروف در سال 2002 و پس از مدتی کشمکش وبالا و پایین شدن در نهایت در گروه شرکت های هواپیمایی متشکل از لوفت هانزا ، ایر فرانس ، بریتیش ایرویز و ک ال ام ادغام شد و الان تحت سرپرستی لوفت هانزا داره فعالیت می کنه . الان هم اگر بخواهید دنبال پرواز تهران به آمریکا بگردید تو سایتش پرواز لوفت هانزا را معرفی می کنه (البته Book نمی کنه ) .بنده خودم تجربه پرواز باهاش نداشتم .
در خدمتیم.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
(2014-05-18 ساعت 18:27)الدورادو نوشته:  بین ایرباس و ایرباس جت چه فرقی هست؟
درود بر دوستان
ایرباس جت یک شرکت تو دلی صنایع معظم ایرباس هست با نام Airbus Corporate Jets و کارش ساخت هواپیماهای سفارشی و اختصاصی (لوکس) برای از ما بهترونه .
http://www.airbus.com/aircraftfamilies/c...-elegance/
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، mohsenmb ، romance33 ، الدورادو ، قصه گو ، pari pariaaa ، mohamad92 ، ho_tasha
سلام دوستان
امیدوارم که هیچ وقت پرواز کسی دچار مشکل نشه ولی اینجا شرایط گرفتن خسارت، چگونگی مدعی شدن و آپشن های قابل ارائه توسط خطوط هوایی رو توضیح داده.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، frozen mind ، AsemanAbee ، قصه گو ، mohamad92 ، ho_tasha
سلام
چند ماه پیش یه صحبتی از برقرار شدن پرواز از تهران به آمریکا تو رسانه ها پخش شد؟میخاستم بپرسم بالاخره پرواز مستقیم الان برقرار شده یا نه؟اگه برقرار نشده هزینه هواپیما به صورت غیرمستقیم از امارات به صورت یکطرفه به امریکا(مثلا تگزاس)چقدره؟
تشکر از دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، ho_tasha
دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید از لس آنجلس به تهران چطور میشه بلیط قابل تغییر تاریخ تهیه کرد ؟ من هر سایتی میزنم واسه خرید changeable نیست یا اگه هست 300$ هزینشه !
پاسخ
تشکر کنندگان: philter
سلام
من بلیطم رو از دفتر اصلی هواپیمایی امارات گرفتم و گفت تغییر تاریخ 50$ جریمه داره.

(2014-05-20 ساعت 09:36)Soroush.namjoo نوشته:  دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید از لس آنجلس به تهران چطور میشه بلیط قابل تغییر تاریخ تهیه کرد ؟ من هر سایتی میزنم واسه خرید changeable نیست یا اگه هست 300$ هزینشه !
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Soroush.namjoo ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-05-20 ساعت 09:54)philter نوشته:  سلام
من بلیطم رو از دفتر اصلی هواپیمایی امارات گرفتم و گفت تغییر تاریخ 50$ جریمه داره.

(2014-05-20 ساعت 09:36)Soroush.namjoo نوشته:  دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید از لس آنجلس به تهران چطور میشه بلیط قابل تغییر تاریخ تهیه کرد ؟ من هر سایتی میزنم واسه خرید changeable نیست یا اگه هست 300$ هزینشه !
سلام philter عزیز
یه سوال داشتم اینکه هزینه بلیط هواپیما از ایران تا امریکا چقدره؟
تشکر کنندگان: philter
(2014-05-20 ساعت 11:36)puryapurya نوشته:  سلام سد غیرقابل عبور عزیز
یه سوال داشتم اینکه هزینه بلیط هواپیما از ایران تا آمریکا چقدره؟
سلام دوست عزیز.بستگی داره به تاریخ و ایرلاین و مسیرتون .شما این فرضیات رو بدین تا بنده بتونم قیمت نسبی رو در بیارم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، yalda91
(2014-05-20 ساعت 13:40)romance33 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 11:36)puryapurya نوشته:  سلام سد غیرقابل عبور عزیز
یه سوال داشتم اینکه هزینه بلیط هواپیما از ایران تا آمریکا چقدره؟
سلام دوست عزیز.بستگی داره به تاریخ و ایرلاین و مسیرتون .شما این فرضیات رو بدین تا بنده بتونم قیمت نسبی رو در بیارم.
سلام
مسیر:تگزاس-هیوستون
تاریخ:ماه اکتبر 1
ایرلاین:متوسط(منطورم از نظر هزینه)
منبع هم دادید تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، mohamad92 ، ho_tasha
(2014-05-20 ساعت 15:06)puryapurya نوشته:  سلام
مسیر:تگزاس-هیوستون
تاریخ:ماه اکتبر 1
ایرلاین:متوسط(منطورم از نظر هزینه)
منبع هم دادید تشکر

قطر ایرویز 1 اکتبر یک طرفه به هیوستون تگزاس 620 دلار. از ایران بخرین با آژانس هواپیمایی معمولاً گرونتره. اینجا رو ببین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، frozen mind ، puryapurya ، amjad ، yalda91 ، philter ، pari pariaaa ، mohamad92 ، ho_tasha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان