کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2014-05-21 ساعت 18:59)tartar نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 17:25)yami نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 17:21)romance33 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 16:57)yami نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 06:32)Saeedv13 نوشته:  البته من الان قیمت پرواز واشنگتن- مشهد، رفت جون، برگشت آگوست رو هم تو وان تراول و هم در airfare چک کردم. تفاوت قیمت از یک نخود یه مقدار بیشترهTongue. یعنی airfare همون بلیط رو 64 دلار (194 دلار برای 3 نفر) ارزونتر میده! دست عباس درد نکنه بابت معرفی این سایتRolleyes.

خوب توی بلیط 1600 دولاری 64 دولار میشه یه نخود دیگه !!!
البته دوست من برای میامی تبریز گرفت که از طریق نیویورک و استانبول میره (پ نه پ، میخواستی مستقیم بره تبریز از میامی!؟) و تفاوت قیمت بین چیپو و این سایت فقط 10 دولار بود.
ولی من چک کردم بلیط همسرم با اون تاریخی که وان استاپ گرفته یعنی در اصل همون پرواز رو نشون میداد حدود 120$ تفاوت داشت البته توی بلیط زیر 1000$. من الان دارم غصه میخورم Sad

ببین این بحث بلیط اصلا اوضاعیه!!
برای دوست من بلیط چک میکنم از تهران به سیدنی از طریق دوبی یک طرفه، تهران به دوبی امارات و از دوبی به بعدش کانتاس میده. کل بلیط هم شد 600 دولار.
بعد همان روز همان ساعت میگیم از دوبی به سیدنی (چون میخواد خودش بره دوبی چند روز زودتر با پرواز ایرانی)، دوباره همان پرواز رو نشون میده فقط قسمت کانتاس رو و قیمت میشه 1440 دولار!!!!!!
یعنی شما بلیط تهران سیدنی بخری اما دو روز قبلش خودت با پول خودت بری دوبی ارزانتره تا اینکه بلیط دوبی سیدنی بخری!!!
کاملا درسته دوست عزیز قیمت پرواز از ایران خیلی تفاوت داره تا بخوایی از خارج از ایران پرواز کنی من تهران دبی لس انجلس رو تقریبا نصف قیمت دبی لس انجلس گرفتم به نظرم یک امتیازی چیزی هواپیمایی دارن از ایران میگیرن شاید بنزین ارزونتر به دوستانی که بلیط میخوان هم توصیه میکنم زودتر بگیرن بلیط شون قبل از اینکه این امتیاز لغو بشه و قیمتا یک سطح بشه چون خیلی به ضررتون میشه اونوقت
دوستان اجازه بدبد منم نتایج تحقیقاتم رو بگم.1- منم بلیط تهران لس آنجلس رو خیلی ارزونتر از استانبول به لس آنجلس گرفتم 2-من قیمت پرواز رو در سایت airfare با ترکیش مقایسه کردم که سایت ترکیش بیشتر از 100 دولار Big Grin ارزونتر بود. 3-اگه سفرتون رو با برنامه ریزی انجام بدین تقریباً 2 یا 3 ماه قبل خیلی ارزونتر میتونید بلیط بگیرید 4-من خودم یک طرفه گرفتم 900 دلار ولی الان 1749 دلار شده 5-پیشنهاد میکنم از سایت خود ایرلانها بلیط روتهیه کنید البته بعد از مقایسه Big Grin 6- آی لاویووووووو موفق باشین Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، yami ، behfaza ، abas_kashan ، tartar ، romance33 ، قصه گو ، nedaba ، Sam2014 ، yalda91 ، 2014winner ، pari pariaaa ، mohamad92 ، ho_tasha
سلام بچه ها اونايي كه منو ميشناسن ميدونن كه الان تو شرايط بدي گير كردم و يه بليط عاجل!لازم دارم از اتلانتا به انكارا يا استانبول.قيمت مناسب يا سايت مناسب يا اشناي مناسب!!واسه فردا پس فردا بليت ميخوام.من انكارا هستم بايد همسرم بياد تا به من ويزا بدن !يه امضا ميخواد.كنسولگري ايران در انكارا يا استانبول اشنا كسي نداره.با پول حل كنه؟
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، nedaba ، yalda91 ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-05-21 ساعت 19:30)abas_kashan نوشته:  برای تعییین قیمت :

معمولا پرواز از شهر کم جمعیت به پر جمعیت با هاب ارزان تره به چند دلیل:

برای مسیر تهران دبی سیدنی، شرکت امارات تهران به دبی با 777 انجام میده و دبی به سیدنی با a380......

علیرغم اینکه سر در نیاوردم، ولی متشکرم!!!
میامی به استانبول پروازهای مستقیمش از اواسط جون شروع میشه انگاری. تازه اونم به نسبت باز گرونتره.
پرواز تهران دبی سیدنی و دبی سیدنی هر دو از دبی به سیدنی اش یک هواپیما هست (کد شیر هواپیمایی کانتاس استفاده میکنه امارات). الان دوست من ازم میپرسید اگه بلیط تهران دبی سیدنی بگیره ولی دو سه روز زودتر بره دوبی و بعد بره فرودگاه بگه از پرواز تهران دبی اش جا مونده، اجازه میدن بقیه پرواز رو سوار بشه یا میگن باید کارت پرواز رو تهران میگرفتی و نمیذارن سوار بشه؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa
mohsenmb معمولا قیمت خود سایت هواپیمایی گرونتره مگر یک سیل و دیل خاصی باشه که فقط در سایت خودشون میفروشند و در شبکه بلیط نگذاشتن.
نمونه اش همین بلیط میامی-تبریز-میامی دوست من که در سایت خود ترکیش صد و ده دولار گرونتره.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، philter ، Saeedv13 ، nedaba ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-05-21 ساعت 22:31)yami نوشته:  mohsenmb معمولا قیمت خود سایت هواپیمایی گرونتره مگر یک سیل و دیل خاصی باشه که فقط در سایت خودشون میفروشند و در شبکه بلیط نگذاشتن.
نمونه اش همین بلیط میامی-تبریز-میامی دوست من که در سایت خود ترکیش صد و ده دولار گرونتره.

yami جان بله شما درست میفرمائید من فراموش کردم ذکر کنم که بلیطم رو در زمانی خریدم که ترکیش ایرلاین دیل عالی داشت.فقط اگه ممکنه راجع به زمان هم اظهار نظر فرمائید. اگه دو سه ماه قبل خریداری بشه ارزونتره یا کلاً بستگی به های سیزن و لو سیزن داره؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، قصه گو ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-05-21 ساعت 22:28)yami نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 19:30)abas_kashan نوشته:  برای تعییین قیمت :

معمولا پرواز از شهر کم جمعیت به پر جمعیت با هاب ارزان تره به چند دلیل:

برای مسیر تهران دبی سیدنی، شرکت امارات تهران به دبی با 777 انجام میده و دبی به سیدنی با a380......

علیرغم اینکه سر در نیاوردم، ولی متشکرم!!!
میامی به استانبول پروازهای مستقیمش از اواسط جون شروع میشه انگاری. تازه اونم به نسبت باز گرونتره.
پرواز تهران دبی سیدنی و دبی سیدنی هر دو از دبی به سیدنی اش یک هواپیما هست (کد شیر هواپیمایی کانتاس استفاده میکنه امارات). الان دوست من ازم میپرسید اگه بلیط تهران دبی سیدنی بگیره ولی دو سه روز زودتر بره دوبی و بعد بره فرودگاه بگه از پرواز تهران دبی اش جا مونده، اجازه میدن بقیه پرواز رو سوار بشه یا میگن باید کارت پرواز رو تهران میگرفتی و نمیذارن سوار بشه؟؟؟
بلیط multi city باید خریداری کنه
+
ویزا باید داشته باشه چون ترانزیت شاملش نمیشه

سوالی تو متنم بود بپرس خصوصی عمومی و... من انشا فاجعه انگیزی دارم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، pari pariaaa ، mohamad92
mohsenmb بله محسن جان، تا جایی که متوجه شدم انگاری بعضی سیل ها و دیلهای خاص رو شرکتها فقط در سایت خودشون میذارن، برای مثال البته از خودم دارم در میارم ولی مثلا اولین پرواز یک خط هوایی به یک شهر. شنیدم این پرواز معمولا یا خیلی ارزونه یا رایگانه!! من 2003 بلاروس بودم، یادمه یکی میگفت اولین پرواز ماهان یا آسمان یا کاسپین این هفته هست و بلیط رایگان گرفته بود برای ایران از مینسک. این چیزها مطمئنا در شبکه بلیط جهانی آمادئوس یا بقیه شبکه ها قرار نمیگیره.

عباس آقا درسته باید ویزا بگیره چون اساسا تو دوبی دو سه روزی کار داشت. الان مونده که من سر ساعت پرواز برم فرودگاه دبی بگم من تهران دبی رو از دست دادم اومدم بقیه پرواز رو ادامه بدم چی میگن؟ فکر میکنی اجازه میدن سوار بشه؟ با توجه به اینکه کارت پرواز کل مسیر در فرودگاه امام و در اول پرواز صادر میشه. اصلا آیا امکانش هست چون ببنن لحظه آخر این در فرودگاه امام حاضر نشد، صندلی شو چه تهران دبی و چه دبی به سیدنی شو بفروشن!!؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، pari pariaaa ، mohamad92 ، ho_tasha
(2014-05-22 ساعت 00:13)yami نوشته:  mohsenmb بله محسن جان، تا جایی که متوجه شدم انگاری بعضی سیل ها و دیلهای خاص رو شرکتها فقط در سایت خودشون میذارن، برای مثال البته از خودم دارم در میارم ولی مثلا اولین پرواز یک خط هوایی به یک شهر. شنیدم این پرواز معمولا یا خیلی ارزونه یا رایگانه!! من 2003 بلاروس بودم، یادمه یکی میگفت اولین پرواز ماهان یا آسمان یا کاسپین این هفته هست و بلیط رایگان گرفته بود برای ایران از مینسک. این چیزها مطمئنا در شبکه بلیط جهانی آمادئوس یا بقیه شبکه ها قرار نمیگیره.

عباس آقا درسته باید ویزا بگیره چون اساسا تو دوبی دو سه روزی کار داشت. الان مونده که من سر ساعت پرواز برم فرودگاه دبی بگم من تهران دبی رو از دست دادم اومدم بقیه پرواز رو ادامه بدم چی میگن؟ فکر میکنی اجازه میدن سوار بشه؟ با توجه به اینکه کارت پرواز کل مسیر در فرودگاه امام و در اول پرواز صادر میشه. اصلا آیا امکانش هست چون ببنن لحظه آخر این در فرودگاه امام حاضر نشد، صندلی شو چه تهران دبی و چه دبی به سیدنی شو بفروشن!!؟؟
ممنون آندرستند شدم. راستی من با ترکیش میرم استانبول و از اونجا با یه هواپیمای دیگه میرم لس آنجلس ولی با همون ایرلان. هر دو کارت پرواز رو توی فرودگاه امام میدن یا هر کدوم رو جداگونه میدن؟ر
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، behfaza ، romance33 ، pari pariaaa ، mohamad92
تا جایی که یادمه هر دو کارت پرواز رو در اول پرواز میدن. بازم اونایی که تازگی پرواز داشتن لطفا راهنمایی کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، mohsenmb ، romance33 ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-05-22 ساعت 00:30)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 00:13)yami نوشته:  mohsenmb بله محسن جان، تا جایی که متوجه شدم انگاری بعضی سیل ها و دیلهای خاص رو شرکتها فقط در سایت خودشون میذارن، برای مثال البته از خودم دارم در میارم ولی مثلا اولین پرواز یک خط هوایی به یک شهر. شنیدم این پرواز معمولا یا خیلی ارزونه یا رایگانه!! من 2003 بلاروس بودم، یادمه یکی میگفت اولین پرواز ماهان یا آسمان یا کاسپین این هفته هست و بلیط رایگان گرفته بود برای ایران از مینسک. این چیزها مطمئنا در شبکه بلیط جهانی آمادئوس یا بقیه شبکه ها قرار نمیگیره.

ممنون آندرستند شدم. راستی من با ترکیش میرم استانبول و از اونجا با یه هواپیمای دیگه میرم لس آنجلس ولی با همون ایرلان. هر دو کارت پرواز رو توی فرودگاه امام میدن یا هر کدوم رو جداگونه میدن؟ر
اره دوست عزیز تو فرودگاه امام هردو کارت پرواز و تگ بار رو میدن و تو فرودگاه استانبول مستقیم بعد از پیاده شدن میرید به گیت بعدی که تو کارت پروازتون زده فقط بعضی وقتا ممکنه گیت عوض بشه که با یک نگاه به تابلو اعلان پروازها میتونین گیت جدید رو پیدا کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، قصه گو ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-05-21 ساعت 22:21)baba manam sanaz نوشته:  سلام بچه ها اونايي كه منو ميشناسن ميدونن كه الان تو شرايط بدي گير كردم و يه بليط عاجل!لازم دارم از اتلانتا به انكارا يا استانبول.قيمت مناسب يا سايت مناسب يا اشناي مناسب!!واسه فردا پس فردا بليت ميخوام.من انكارا هستم بايد همسرم بياد تا به من ويزا بدن !يه امضا ميخواد.كنسولگري ايران در انكارا يا استانبول اشنا كسي نداره.با پول حل كنه؟

اینجا رو ببین عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، pari pariaaa ، mohamad92

سلام دوستای گلم. یه مدت نبودم ببخشید که دیر جواب می دم. قبل از جواب دادن خواهش می کنم دوستان سوالاشون رو خصوصی نپرسن.
یه نکته در مورد از دست دادن پرواز بگم. در اکثر ایرلاین ها زمانی که مسافر پروازی رو از دست میده (No Show ) به حساب میاد بلیتش برای کل مسیر باطل میشه. و ایرلاین میتونه اون بلیت رو بفروشه. حتی بلیت برگشتش هم باطل می شه. ایرلاین امارات دقیقاً همین جوری. یعنی شما اگه تهران به دبی رو از دست بدین ادامه مسیرتون هم از دست دادین . البته با پرداخت جریمه می تونید بلیت جدید بخرید (البته اگر پرواز جا داشته باشه) Smile
در مورد کارت پرواز.زمانی که شما از تهران به آمریکا بلیت دارید معمولاً کارت پرواز تمام مسیر رو از تهران میگیرید. حتی در برخی موارد کارت پرواز پرواز داخلی شما رو هم به شما میدن ( بستگی به ایرلاین شما داره) قبلاًتوضیح دادم.
اینکه گفتم معمولاً دلیلش اینه که پیش میاد که در خرید بلیت شما مشکلی باشه و کانکشن رعایت نشده باشه و یا کانتر ایران ارتباطش با ایرلاین دیگه قطع باشه.( قدیما این مورد زیاد پیش میامد)
در این موارد شما باید کارت پرواز پرواز دوم خود رو در فرودگاه دوم بگیرید البته بار شما تا مقصد تگ می خوره فقط کارت پرواز صادر نیمشه.
بازم ببخشید دیر جواباتون رو دادم. این روزا تو فرودگاه سرمون خیلی شلوغه.Tongue
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yami ، baba manam sanaz ، mohsenmb ، behfaza ، tartar ، yalda91 ، amjad ، pari pariaaa ، maxsupermax ، mohamad92 ، ho_tasha
(2014-05-22 ساعت 22:14)romance33 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 22:21)baba manam sanaz نوشته:  سلام بچه ها اونايي كه منو ميشناسن ميدونن كه الان تو شرايط بدي گير كردم و يه بليط عاجل!لازم دارم از اتلانتا به انكارا يا استانبول.قيمت مناسب يا سايت مناسب يا اشناي مناسب!!واسه فردا پس فردا بليت ميخوام.من انكارا هستم بايد همسرم بياد تا به من ويزا بدن !يه امضا ميخواد.كنسولگري ايران در انكارا يا استانبول اشنا كسي نداره.با پول حل كنه؟

اینجا رو ببین عزیزم.

ممنون شقايقم ولي نميدونم چرا نرفت اين سايت.حالا ببينم خودش پيدا كرد يا نه.بليت افتضاح گرونه؛(
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، mohamad92
(2014-05-23 ساعت 16:54)baba manam sanaz نوشته:  ممنون شقايقم ولي نميدونم چرا نرفت اين سايت.حالا ببينم خودش پيدا كرد يا نه.بليت افتضاح گرونه؛(
ساناز جونم به غیر از این سایت دوستان خوبمون توی همین دو صفحه قبل سایتهای دیگه ای رو هم معرفی کردن که اونها هم خیلی خوبن.امیدوارم همه چیز به خوبی حل بشه عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، pari pariaaa ، mohamad92
ساناز خانم
به پرواز هر چقدر نزدیک تر بشید قیمتها میره بالا، مخصوصا که الان تابستان هم نزدیک میشه و فصل مسافرت ایرانیها به خارج هست.
ممکنه که مثلا یک لحظه چند ساعت مونده به پرواز یک دفعه یک صندلی ارزان پیدا کنید ولی با آن سرعت که ایشون نمیتونن آماده بشن بیان؟
به نظر من هر چیزی هست بخرید و خودتون رو راحت کنید، به اعصاب خوردی اش نمیخوره. تازه خودتون هم که هر چقدر بیشتر در آنکارا بمونید هزینه اونم بهش اضافه میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، Saeedv13 ، baba manam sanaz ، behfaza ، Sam2014 ، behi.v ، mohsenmb ، amjad ، pari pariaaa ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان