2014-05-21 ساعت 20:12
(2014-05-21 ساعت 18:59)tartar نوشته:دوستان اجازه بدبد منم نتایج تحقیقاتم رو بگم.1- منم بلیط تهران لس آنجلس رو خیلی ارزونتر از استانبول به لس آنجلس گرفتم 2-من قیمت پرواز رو در سایت airfare با ترکیش مقایسه کردم که سایت ترکیش بیشتر از 100 دولار ارزونتر بود. 3-اگه سفرتون رو با برنامه ریزی انجام بدین تقریباً 2 یا 3 ماه قبل خیلی ارزونتر میتونید بلیط بگیرید 4-من خودم یک طرفه گرفتم 900 دلار ولی الان 1749 دلار شده 5-پیشنهاد میکنم از سایت خود ایرلانها بلیط روتهیه کنید البته بعد از مقایسه 6- آی لاویووووووو موفق باشین(2014-05-21 ساعت 17:25)yami نوشته:کاملا درسته دوست عزیز قیمت پرواز از ایران خیلی تفاوت داره تا بخوایی از خارج از ایران پرواز کنی من تهران دبی لس انجلس رو تقریبا نصف قیمت دبی لس انجلس گرفتم به نظرم یک امتیازی چیزی هواپیمایی دارن از ایران میگیرن شاید بنزین ارزونتر به دوستانی که بلیط میخوان هم توصیه میکنم زودتر بگیرن بلیط شون قبل از اینکه این امتیاز لغو بشه و قیمتا یک سطح بشه چون خیلی به ضررتون میشه اونوقت(2014-05-21 ساعت 17:21)romance33 نوشته:(2014-05-21 ساعت 16:57)yami نوشته:ولی من چک کردم بلیط همسرم با اون تاریخی که وان استاپ گرفته یعنی در اصل همون پرواز رو نشون میداد حدود 120$ تفاوت داشت البته توی بلیط زیر 1000$. من الان دارم غصه میخورم(2014-05-21 ساعت 06:32)Saeedv13 نوشته: البته من الان قیمت پرواز واشنگتن- مشهد، رفت جون، برگشت آگوست رو هم تو وان تراول و هم در airfare چک کردم. تفاوت قیمت از یک نخود یه مقدار بیشتره. یعنی airfare همون بلیط رو 64 دلار (194 دلار برای 3 نفر) ارزونتر میده! دست عباس درد نکنه بابت معرفی این سایت.
خوب توی بلیط 1600 دولاری 64 دولار میشه یه نخود دیگه !!!
البته دوست من برای میامی تبریز گرفت که از طریق نیویورک و استانبول میره (پ نه پ، میخواستی مستقیم بره تبریز از میامی!؟) و تفاوت قیمت بین چیپو و این سایت فقط 10 دولار بود.
ببین این بحث بلیط اصلا اوضاعیه!!
برای دوست من بلیط چک میکنم از تهران به سیدنی از طریق دوبی یک طرفه، تهران به دوبی امارات و از دوبی به بعدش کانتاس میده. کل بلیط هم شد 600 دولار.
بعد همان روز همان ساعت میگیم از دوبی به سیدنی (چون میخواد خودش بره دوبی چند روز زودتر با پرواز ایرانی)، دوباره همان پرواز رو نشون میده فقط قسمت کانتاس رو و قیمت میشه 1440 دولار!!!!!!
یعنی شما بلیط تهران سیدنی بخری اما دو روز قبلش خودت با پول خودت بری دوبی ارزانتره تا اینکه بلیط دوبی سیدنی بخری!!!
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان