کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2014-05-28 ساعت 12:33)Sam2014 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 09:55)gol1 نوشته:  سلام دوستان من آن لاین از قطر بلیط خریدم اما توجه نکردم که از شیکاگو به مقصد دیگرم در آمریکا فقط 2 ساعت زمان دارم و باید به ترمینال دیگری بروم آیا اگر به هواپیما نرسم با توجه به اینکه همه بلیط توسط سایت قطری تهیه شده آیا این ایرلاین تعهدی دارد ؟ اگر در این زمینه کسی تجربه ای دارد مرا راهنمایی کند؟
درود بر دوستان
من هم همین مورد رو با Gulf Air در پیش رو دارم . از ترمینال 5 باید به ترمینال 3 بروم که حدود 20 تا 25 دقیقه زمان می بره و کارهای مهاجرتی هم مشخص نیست چقدر طول می کشه . دوستی داشتم کارهاش 25 دقیقه طول کشیده کسی هم بوده به خاطر مقدار دارو و تنوعش گیر یک چشم بادامی افتاده و 3 ساعت و اندی گیر بوده .
تا آنجایی که من تحقیق کردم در این مورد ایرلاین هیچ تعهدی نداره اگر شما به موقع به پرواز بعدی نرسید No Show به حساب میاد و مثلاً 50 دلار جریمه کم میشه و بقیه پول بلیط را بهتون بر می گردونن یا بهتر بگیم 50 دلار می گیرن و با پرواز بعدی اگر جا داشته باشه و کلاس پروازیش یکی باشه می فرستنتون. فقط نکته مهم اینه که اگر چمدان ها تو شیکاگو به پرواز بعدی منتقل شده باشه گرفتاری داره اگر همراهتون باشه که دوباره چک این میشید و لااقل چمدانهاتون سرگردان نیست .
به عقیده من این موضوع را قبل از رسیدن به شیکاگو و در فرودگاه قبلی باید روشن کرد ( در مورد من فرودگاه هیث رو لندن ) همچنین پرواز های بعدی را شناسایی کرد تا اگر خدای ناکرده این مسئله اتفاق افتاد آگاهی و اشراف کامل داشته باشیم.
از دوستانی که این تجربه را دارند ممنون می شوم رهنمود بفرمایند.
متوجه نشدم از کی باید پول بگیریم و از کجا بلیط بخریم؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha
یک سوال فوری!!! نیاز به راهنمایی داریم Smile

کسی از دوستان که با ترکیش ایرلاین استفاده کرده لطف کنه راهنمایی کنه تا چند کیلو اضافه بار چمدان رو بیخیال میشن و اذیت نمیکنن؟؟؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92
با سلام
با یک پرواز مولتی و با قیمت مناسبتر مسیر رفت از تهران به واشنگتن تهران...وین...واشنگتن است با هواپیمائی اتریش که میدانم ویزای ترانزیت نمیخواهد اما برگشت آن واشنگتن...فرانکفورت...زوریخ...تهران است با هواپیمائی سوئیس و شک دارم که ویزای ترانزیت لازم است یا خیر ، اصلا از کجا راجع به این مسائل باید استعلام کنیم؟ آیا باید ویزای ترانزیت داشت؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi
(2014-05-31 ساعت 05:52)yami نوشته:  یک سوال فوری!!! نیاز به راهنمایی داریم Smile

کسی از دوستان که با ترکیش ایرلاین استفاده کرده لطف کنه راهنمایی کنه تا چند کیلو اضافه بار چمدان رو بیخیال میشن و اذیت نمیکنن؟؟؟

ممنون
اينجاازما تا ٢ كيلو نديد گرفت البته بسته به كارمندش داره از تهران كه اومديم سرشون شلوغ بود أصلا وزن نكردند
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، rezahoorjandi ، mohamad92
خب ما هم كم كم بايد از تاپيك كليرنس نقل مكان كنيم اينجا.من از يه آژانس توي ميرداماد پرسيدم بهترين پرواز به مقصد سياتل چيه؟گفت لوفت هانزا و امارات.اما امارات ارزونتره و ترانزيتش كمتره.ساعت پنج و نيم پروازه و شش و نيم ميرسيد دوبي و بعد از سه ساعت،،يعني نه و نيم پرواز مي كنه سياتل.هر نفر دو تا ٢٣كيلو و با اضافه بار ٥٠ دلار روي هر چمدون،نفري ٣/٥٣٠/٠٠٠ در ميومد، ولي حتماً ارزونتر از اينم ميتونم گير بيارم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، nedali ، rezahoorjandi ، amin arefi ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-05-31 ساعت 12:25)قصه گو نوشته:  خب ما هم كم كم بايد از تاپيك كليرنس نقل مكان كنيم اينجا.من از يه آژانس توي ميرداماد پرسيدم بهترين پرواز به مقصد سياتل چيه؟گفت لوفت هانزا و امارات.اما امارات ارزونتره و ترانزيتش كمتره.ساعت پنج و نيم پروازه و شش و نيم ميرسيد دوبي و بعد از سه ساعت،،يعني نه و نيم پرواز مي كنه سياتل.هر نفر دو تا ٢٣كيلو و با اضافه بار ٥٠ دلار روي هر چمدون،نفري ٣/٥٣٠/٠٠٠ در ميومد، ولي حتماً ارزونتر از اينم ميتونم گير بيارم.

پیشنهاد میکنم یه قلم و کاغذ بگیرین دستتون و کلیه سایتهای ایرلانها رو خودتون چک کنید و اگه کردیت کارت دارین جناب yami عزیز به همراه عمو سعید چندتا سایت رو معرفی کردن که میتونید از اونها هم بهره بگیرین.Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
(2014-05-31 ساعت 08:47)عراقی نوشته:  با سلام
با یک پرواز مولتی و با قیمت مناسبتر مسیر رفت از تهران به واشنگتن تهران...وین...واشنگتن است با هواپیمائی اتریش که میدانم ویزای ترانزیت نمیخواهد اما برگشت آن واشنگتن...فرانکفورت...زوریخ...تهران است با هواپیمائی سوئیس و شک دارم که ویزای ترانزیت لازم است یا خیر ، اصلا از کجا راجع به این مسائل باید استعلام کنیم؟ آیا باید ویزای ترانزیت داشت؟
با سلام خدمت دوست گرامی
بنده به شخصه این تجربه را نداشتم ولی خوب قدری تحقیق و تفحص کردم .
در مورد پروازهای مولتی استاپ بین المللی یک قانون کلی داریم:
شما تا از مرز کشوری عبور نکنید نیاز به ویزای آن کشور را ندارید.
(مگر اینکه در قوانین کشور شما بدون ویزا مجاز به ورود باشید)
فرودگاه مرز هوایی به حساب می آید. یعنی اینکه مسافرانی که فقط Transfer انجام میدهند و پروازشان بصورت Connection Flight هست که در این حالت اغلب کارت سوارشدن به هواپیما یا Boarding Pass را دارند و چمدان هایشان را هم نمی بینند ، چون در منطقه ترانزیت فرودگاه باقی می مانند و از مرز به داخل کشور مزبور وارد نمی شوند پس ویزا لازم ندارند .
مگر اینکه شما ترکیبی از پرواز بین المللی و داخلی داشته باشید که فرق می کند. مثلاً توسط پرواز بین المللی وارد فرانکفورت بشوید و بعد توسط پرواز داخلی بروید یک شهر دیگر آلمان .در این حالت باید از مرز و گمرک عبور کنید و در نتیجه باید ویزای شنگن را داشته باشید.
سه تا لینک برایتان می گذارم در اتباط با مسافران عبوری از فرودگاه ها فرانکفورت و زوریخ هست . جایی هم ننوشته که مسافران عبوری باید ویزای شنگن و غیره داشته باشن یا حداقل من پیدا نکردم.

http://static.fraport.de/ONLINE/Flippboo...x.html#/1/

http://www.zurich-airport.com/passengers.../transfers

http://www.zurich-airport.com/~/media/Fl...n_0313.pdf

همچنین دوستان اگر تجربه یا نظری دارند ممنون می شوم به اشتراک بگذارند و توصیه می کنم از دفتر شرکت لوفت هانزا و یا یک آژانس معتبر هم سوال بفرمایید .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، عراقی ، قصه گو ، amjad ، rezahoorjandi ، amin arefi ، ho_tasha
(2014-05-30 ساعت 21:24)gol1 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 09:55)gol1 نوشته:  سلام دوستان من آن لاین از قطر بلیط خریدم اما توجه نکردم که از شیکاگو به مقصد دیگرم در آمریکا فقط 2 ساعت زمان دارم و باید به ترمینال دیگری بروم آیا اگر به هواپیما نرسم با توجه به اینکه همه بلیط توسط سایت قطری تهیه شده آیا این ایرلاین تعهدی دارد ؟ اگر در این زمینه کسی تجربه ای دارد مرا راهنمایی کند؟
درود بر دوستان
من هم همین مورد رو با Gulf Air در پیش رو دارم . از ترمینال 5 باید به ترمینال 3 بروم که حدود 20 تا 25 دقیقه زمان می بره و کارهای مهاجرتی هم مشخص نیست چقدر طول می کشه . دوستی داشتم کارهاش 25 دقیقه طول کشیده کسی هم بوده به خاطر مقدار دارو و تنوعش گیر یک چشم بادامی افتاده و 3 ساعت و اندی گیر بوده .
تا آنجایی که من تحقیق کردم در این مورد ایرلاین هیچ تعهدی نداره اگر شما به موقع به پرواز بعدی نرسید No Show به حساب میاد و مثلاً 50 دلار جریمه کم میشه و بقیه پول بلیط را بهتون بر می گردونن یا بهتر بگیم 50 دلار می گیرن و با پرواز بعدی اگر جا داشته باشه و کلاس پروازیش یکی باشه می فرستنتون. فقط نکته مهم اینه که اگر چمدان ها تو شیکاگو به پرواز بعدی منتقل شده باشه گرفتاری داره اگر همراهتون باشه که دوباره چک این میشید و لااقل چمدانهاتون سرگردان نیست .
به عقیده من این موضوع را قبل از رسیدن به شیکاگو و در فرودگاه قبلی باید روشن کرد ( در مورد من فرودگاه هیث رو لندن ) همچنین پرواز های بعدی را شناسایی کرد تا اگر خدای ناکرده این مسئله اتفاق افتاد آگاهی و اشراف کامل داشته باشیم.
با سلام
شما با ایرلاینی که تشریف می برید شیکاگو (آمریکن ایرلاین) بعد از 2 ساعت باید با پرواز بعدی آمریکن بروید مثلاً لوس آنجلس . شما به دلیلی که مورد قبول ایرلاین باشه پرواز آخری را از دست میدهید:
اگر خود ایر لاین تقبل کرد که نیازی نیست کاری انجام بدهیم . خودشان راهنمایی می کنند و با یک پرواز دیگر به مقصد می رسیم .
در حالتی که دلیل شما مورد قبول واقع نشه و یا به هر دلیل تقبل نکنند ، بلیط را کنسل می کنند و بلیط جدید برای یک پرواز دیگر صادر می کنند (حالا همون ایرلاین یا ایرلاین دیگر) و مابه التفاوت را بنده و جنابعالی باید از جیب مبارک بپردازیم .(همون 50 دلارهSad اگه کلاس پروازیش یکی باشه !)
انشاله که به این گرفتاری ها دچار نشویم . من به شخصه همین سیستم را در پیش دارم و حتماً تجرباتم را با جزییات کامل به اشتراک خواهم گذاشت .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
سلام به دوستان عزیز
من با پرواز امارات آخر مرداد به لس انجلس میرم اگه کسی مایله باهم همسفر باشیم خوشحال میشم ....
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohamad92
سلام
بلیط لاس وگاس با قطری در سایت چیپوایر قیمت زده مثلا 968 دلار ، در حالیکه برای همون تاریخ توی سایت خود هواپیمایی قطری که میرم زده 5،600000 تا 6میلیون به بالا...
سردرگم شدم،علت اینهمه تفاوت چیه؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohamad92
(2014-05-31 ساعت 15:33)نام کاربری somi نوشته:  سلام
بلیط لاس وگاس با قطری در سایت چیپوایر قیمت زده مثلا 968 دلار ، در حالیکه برای همون تاریخ توی سایت خود هواپیمایی قطری که میرم زده 5،600000 تا 6میلیون به بالا...
سردرگم شدم،علت اینهمه تفاوت چیه؟

نگران نباشید، قبلا توضیحشون رو اینجا نوشتیم.
شرکتها معمولا برای اینکه از توزیع کننده های کالا و خدماتشون حمایت کنند و مشتری رو به سمت اونا هدایت کنند یا خودشون کالا و خدمات رو مستقیم ارائه نمیکنند یا با قیمت بالاتری ارائه میکنند.
البته استثنا ممکنه هر از گاهی دیل و سیل های خاصی در سایتشون بذارن که اینها در سایتهای فروش بلیط معمولا نشان داده نمیشه و مستقیم باید از خود ایرلاین و شرکت خریداری بشه.
پس اول چک کردن سایت شرکت و اگه مورد خاصی نبود خرید از ارزانترین سایت ممکن.
پاسخ
(2014-05-31 ساعت 13:27)Sam2014 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 21:24)gol1 نوشته:  
درود بر دوستان
با سلام
شما با ایرلاینی که تشریف می برید شیکاگو (آمریکن ایرلاین) بعد از 2 ساعت باید با پرواز بعدی آمریکن بروید مثلاً لوس آنجلس . شما به دلیلی که مورد قبول ایرلاین باشه پرواز آخری را از دست میدهید:
اگر خود ایر لاین تقبل کرد که نیازی نیست کاری انجام بدهیم . خودشان راهنمایی می کنند و با یک پرواز دیگر به مقصد می رسیم .
در حالتی که دلیل شما مورد قبول واقع نشه و یا به هر دلیل تقبل نکنند ، بلیط را کنسل می کنند و بلیط جدید برای یک پرواز دیگر صادر می کنند (حالا همون ایرلاین یا ایرلاین دیگر) و مابه التفاوت را بنده و جنابعالی باید از جیب مبارک بپردازیم .(همون 50 دلارهSad اگه کلاس پروازیش یکی باشه !)
انشاله که به این گرفتاری ها دچار نشویم . من به شخصه همین سیستم را در پیش دارم و حتماً تجرباتم را با جزییات کامل به اشتراک خواهم گذاشت .
موفق باشید.

من یک بار دیگه از فردی مطلع پرسیدم و تاکید کرد که اگه بلیط رو یکجا از یک شرکت خریدید، حتی اگه یک تکه از مسیر بصورت کدشیر توسط یک هواپیمایی دیگه انجام بشه، تمام تاخیرات که منجر به از دست دادن پرواز بعدی بشه به عهده شرکت صادر کننده بلیط هست (برای همین کانکشن زیر دو ساعت رو معمولا بلیط صادر نمیکنند چون میدونند به مشکل بر میخورند) حتی اگه منجر به ارائه محل اقامت در فرودگاه تا پرواز بعدی باشه و هیچ هزینه ای نمیگیرند چه با خط خودشون بفرستند یا با خط دیگری.
برای من همانطور که گفتم همین برنامه پیش آمد و آلیتالیا از جیب خودش مابه تفاوت رو داد و من و چند نفر رو از همان تهران فرستاد به لوفتهانزا که حداقل بلیطش یادمه دو برابری گرانتر بود موقع خرید. تازه هر دو خط لوفتهانزا و آلیتالیا هم به من مایلز دادند!!! بماند که نتونستم استفاده کنم و همش سوخت.
البته تاکید میکنم که حتما قوانین این شرکتها رو که معمولا با خط خیلی ریز تو سایتشون مینویسند رو بخونید و مطمئن بشید که توش اگه امایی اضافه نکردند.
حالا اگه از دوستان به شخصه موردی داشته که اینگونه شده و ازش پول گرفتن لطفا اینجا به اشتراک بذاره که حواس ما هم جمع باشه.
پاسخ
(2014-05-31 ساعت 13:07)Sam2014 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 08:47)عراقی نوشته:  با سلام
با سلام خدمت دوست گرامی
بنده به شخصه این تجربه را نداشتم ولی خوب قدری تحقیق و تفحص کردم .
در مورد پروازهای مولتی استاپ بین المللی یک قانون کلی داریم:
شما تا از مرز کشوری عبور نکنید نیاز به ویزای آن کشور را ندارید.
(مگر اینکه در قوانین کشور شما بدون ویزا مجاز به ورود باشید)
فرودگاه مرز هوایی به حساب می آید. یعنی اینکه مسافرانی که فقط Transfer انجام میدهند و پروازشان بصورت Connection Flight هست که در این حالت اغلب کارت سوارشدن به هواپیما یا Boarding Pass را دارند و چمدان هایشان را هم نمی بینند ، چون در منطقه ترانزیت فرودگاه باقی می مانند و از مرز به داخل کشور مزبور وارد نمی شوند پس ویزا لازم ندارند .
مگر اینکه شما ترکیبی از پرواز بین المللی و داخلی داشته باشید که فرق می کند. مثلاً توسط پرواز بین المللی وارد فرانکفورت بشوید و بعد توسط پرواز داخلی بروید یک شهر دیگر آلمان .در این حالت باید از مرز و گمرک عبور کنید و در نتیجه باید ویزای شنگن را داشته باشید.
سه تا لینک برایتان می گذارم در اتباط با مسافران عبوری از فرودگاه ها فرانکفورت و زوریخ هست . جایی هم ننوشته که مسافران عبوری باید ویزای شنگن و غیره داشته باشن یا حداقل من پیدا نکردم.

http://static.fraport.de/ONLINE/Flippboo...x.html#/1/

http://www.zurich-airport.com/passengers.../transfers

http://www.zurich-airport.com/~/media/Fl...n_0313.pdf

همچنین دوستان اگر تجربه یا نظری دارند ممنون می شوم به اشتراک بگذارند و توصیه می کنم از دفتر شرکت لوفت هانزا و یا یک آژانس معتبر هم سوال بفرمایید .
موفق باشید.

اتباع دوازه کشور که البته ما هم در این لیستها همیشه حاضر هستیم، برای عبور از فرودگاههای اتحادیه اروپا نیاز به ویزای ترانزیت فرودگاهی دارند حتی اگر فرودگاهشون موقع نشست و برخاست عوض نشه. اگه هم قرار باشه که از فرودگاهی به غیر از فرودگاهی که نشستن پرواز کنن که اساسا ویزای توریستی باید بگیرند که من تاحالا نشنیدم کسی دنبالش بره چون اصلا ارزش نداره.

https://en.wikipedia.org/wiki/Visa_polic...rt_transit

بغیر از این دوازده کشور مطرح! هر کدام از کشورهای اتحادیه اروپا میتونن خودشون کشورهای دیگری رو هم به این لیست اضافه کنند، مثلا اتریش میگه با اینکه سوریه در این لیست نیست اما چون من با عبوری های سوری مشکل دارم برای اتریش باید سوری ها هم ویزای ترانزیت فرودگاهی بگیرند.

اتباع این دوازه کشور بعلاوه اون استثنائاتی که بعدا هر کشور ممکنه اضافه کنه در صورت داشتن یکی از شرایط زیر از گرفتن ویزای ترانزیت فرودگاهی معاف هستند:

hold a Schengen visa, a national long-stay visa or a residence permit issued by an EU member state,
hold certain residence permits issued by Andorra, Canada, Japan, San Marino or the United States guaranteeing the holder's unconditional readmission to that country,
hold a valid visa for an EU member state or for a member of the European Economic Area Agreement, Canada, Japan or the United States of America, or when they return from those countries after having used the visa,
are family members of an EU citizen,
hold a diplomatic passport, or
are flight crew members whose state of nationality is a party to the Chicago Convention on International Civil Aviation
.

ویزای ترانزیت در مورد کشورهای دیگه ممکنه معنی دیگری داشته باشه، مثلا بیشتر کشورها که اصلا ویزای ترانزیت فرودگاهی ندارند. آمریکا فکر کنم بجاش همان باید ویزای توریستی گرفته بشه. بعضی کشورها ویزای ترانزیت فرودگاهی اجازه داره از فرودگاه خارج بشه و معمولا دو سه روزی اعتبار داره. بعضی کشورها هم ویزای ترانزیت زمینی دارند که هزینه اش کمتر و اعتباری مثلا یک هفته ای داره.

با این اوصاف شما با داشتن گرین کارت آمریکا نیازی به ویزای ترانزیت اروپا ندارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، behfaza ، mohsenmb ، mrhj50 ، rezahoorjandi ، amin arefi ، عراقی ، ho_tasha
(2014-05-31 ساعت 23:09)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 22:27)moqadam نوشته:  بچه ها کی در مورد پروازای ترکیش ایر از تهران به آمریکا چیزی میدونه ؟ لطفا تجربیات و دانسته هاتون رو بگید ممنون

در چه موردیش؟؟؟

ترکیش ایر از تههراان به ااا م ر ی ک ا
1.قیمت هاش و اینکه سالانه یکی دو بار قیمت پروازاش اکازیون خیلی ارزونه.
چه وقتایی؟
2
. راحتی پرواز
3. توقف هاش
4. سرو غذاش
5. خدمه و....
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، maryam_a ، قصه گو ، rezahoorjandi ، mohamad92
(2014-05-31 ساعت 23:16)moqadam نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:09)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 22:27)moqadam نوشته:  بچه ها کی در مورد پروازای ترکیش ایر از تهران به آمریکا چیزی میدونه ؟ لطفا تجربیات و دانسته هاتون رو بگید ممنون

در چه موردیش؟؟؟

ترکیش ایر از تههراان به ااا م ر ی ک ا
1.قیمت هاش و اینکه سالانه یکی دو بار قیمت پروازاش اکازیون خیلی ارزونه.
چه وقتایی؟
2
. راحتی پرواز
3. توقف هاش
4. سرو غذاش
5. خدمه و....

ترکیش هرروز ازتهران طی 3 تایم پروازی به استانبول و از اونجا ساعت 12:30 به وقت ترکیه عازم آمریکا میشه البته من درمورد لس آنجلس میگم ایالت دیگه رو نمیدونم. از لحاظ تایم پروازی از همه ایرلانها بهتر بود.معمولاً فصلهای های سیزن گرونتره (تابستان) ولی اگه 2-3 ماه قبل پرواز بلیط بگیرین ارزونتره . من خودم گرفتم 900 دلار (یکطرفه) ولی الان که نزدیک پروازه شده 1749 دلار-خیلی راحت میتونین به سایتش مراجعه کنین و برنامه وقیمتهاش رو ببینین. در مورد تخفیفاش هم به قول فرمایشات yami عزیز بستگی به ایرلان داره.انواع منوی غذا رو هم داره.در مورد خدمه هم اواخر هفته بعد که پرواز کردم بهتون میگم.Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان