موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
بعد از خریدش یک نیم ساعتی صبر کنید که اطلاعاتش بره تو تمام سیستمهای ایرلاین مربوطه بعد به ایرلاین زنگ بزنید و تقاضای انتخاب صندلی و غذا بکنید. به این ترتیب هم صندلی و غذاتون مشخص شده و هم طبیعتا میبینید که بلیط واقعی هست!!
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
دوستان، من دیگه از پرواز با الاتحاد توبه کردم!
روز 24 می پروازمون با الاتحاد از فرودگاه IKA (امام خمینی) با تاخیر 40 دقیقه ای شروع شد. در ابوظبی هم همین تاخیر رو داشتیم. کابین هواپیما در پرواز ابوظبی به نیویورک در تمام مدت مثل یخچال بود. من تا به حال همچین چیزی ندیده بودم. هرچی تقاضا کردیم دما رو بالا ببرن، ترتیب اثر ندادند. با بگومگو با مهماندار تونستم نفری یک پتوی اضافه بگیرم و در تمام مدت سفر دو پتو را روی سرم کشیده بودم و داشتم مثل بید می لرزیدم.
موقعی که پیاده می شدیم سر مهماندار با لبخند با ما خداحافظی کرد اما من با چهره خشمگین رفتم توی صورتش و گفتم که این بدترین پروازی بود که تا به حال داشته ام چون در تمام مدت داشتم با سرما دست و پنچه نرم می کردم. با تعجب پرسید چرا گزارش نکردین؟ گفتم سه بار به مهماندارتون گفتم اما ترتیب اثر نداد ...
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من آن لاین از قطر بلیط خریدم اما توجه نکردم که از شیکاگو به مقصد دیگرم در آمریکا فقط 2 ساعت زمان دارم و باید به ترمینال دیگری بروم آیا اگر به هواپیما نرسم با توجه به اینکه همه بلیط توسط سایت قطری تهیه شده آیا این ایرلاین تعهدی دارد ؟ اگر در این زمینه کسی تجربه ای دارد مرا راهنمایی کند؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 09:55)gol1 نوشته: سلام دوستان من آن لاین از قطر بلیط خریدم اما توجه نکردم که از شیکاگو به مقصد دیگرم در آمریکا فقط 2 ساعت زمان دارم و باید به ترمینال دیگری بروم آیا اگر به هواپیما نرسم با توجه به اینکه همه بلیط توسط سایت قطری تهیه شده آیا این ایرلاین تعهدی دارد ؟ اگر در این زمینه کسی تجربه ای دارد مرا راهنمایی کند؟
درود بر دوستان
من هم همین مورد رو با Gulf Air در پیش رو دارم . از ترمینال 5 باید به ترمینال 3 بروم که حدود 20 تا 25 دقیقه زمان می بره و کارهای مهاجرتی هم مشخص نیست چقدر طول می کشه . دوستی داشتم کارهاش 25 دقیقه طول کشیده کسی هم بوده به خاطر مقدار دارو و تنوعش گیر یک چشم بادامی افتاده و 3 ساعت و اندی گیر بوده .
تا آنجایی که من تحقیق کردم در این مورد ایرلاین هیچ تعهدی نداره اگر شما به موقع به پرواز بعدی نرسید No Show به حساب میاد و مثلاً 50 دلار جریمه کم میشه و بقیه پول بلیط را بهتون بر می گردونن یا بهتر بگیم 50 دلار می گیرن و با پرواز بعدی اگر جا داشته باشه و کلاس پروازیش یکی باشه می فرستنتون. فقط نکته مهم اینه که اگر چمدان ها تو شیکاگو به پرواز بعدی منتقل شده باشه گرفتاری داره اگر همراهتون باشه که دوباره چک این میشید و لااقل چمدانهاتون سرگردان نیست .
به عقیده من این موضوع را قبل از رسیدن به شیکاگو و در فرودگاه قبلی باید روشن کرد ( در مورد من فرودگاه هیث رو لندن ) همچنین پرواز های بعدی را شناسایی کرد تا اگر خدای ناکرده این مسئله اتفاق افتاد آگاهی و اشراف کامل داشته باشیم.
از دوستانی که این تجربه را دارند ممنون می شوم رهنمود بفرمایند.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 06:47)Saeedv13 نوشته: (2014-05-28 ساعت 02:12)yami نوشته: در ضمن از این سایت که زیر مجموعه شبکه آمادئوس هست هم میتونید بلیط رو چک کنید:
www.checkmytrip.com
...
یامی جان از این لینک چه جوری بلیط رو چک می کنی؟ در قسمت بالای صفحه تحت عنوان New Trip دو تا باکس هست: Reservation number و Last Name. تو اولی من بوکینگ نامبر رو می زنم که 8 رقمیه و نام خانوادگی رو که می زنم هیچ اتفاقی نمیوفته. جای دیگه برای چک کردن هست یا همین قسمت منظور شماست؟
یامی جان سلام و با تشکر بابت این سایتی که معرفی کردی .
چون سرم درد میکنه واسه اینجور انفجار اطلاعات
من وارد شدم و اطلاعات کامل سفرمون را گرفتم واقعاً کامله.حتی یک چیزهایی رو که از آژانسیه نپرسیدم رو داره .
به عمو سعید گل هم عرض سلام :
در قسمت New Trip کد 6 کارکتری ترکیبی که از تعدادی رقم و حرف تشکیل شده مثلاً 45WBHC و نام فامیل همانطور که در E Ticket یا Booking وارد شده است.
هر کدام از زبانه های سمت راست رو باز کنید اطلاعاتش Expand میشه و ...
این Booking reservation number هم یک جایی وسط مسطا تو بلیط درج شده بود و بلافاصله بعدش نام فامیلیم بود که پیداش کردم با این فرمت :
R=XXXXXX&N=XXXXXXXXXXXX
در خدمتیم.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
من یادمه وقتی بلیط آلیتالیا تهران-رم-میامی خریدیم، حدود دو ساعت در رم فاصله بود. همین سوال رو پرسیدم که اگه پرواز دیر کنه به حساب کی هست؟
به من گفتن چون بلیط رو یک تیکه از خود آلیتالیا خریدی بنابرین آلیتالیا مسئولیت این رو به عهده گرفته که اگه پرواز تهرانت تاخیر داشت و پرواز میامی رو از رم از دست دادی یا در رم تاخیر کردی چکار کنند.
همینطور هم شد. پرواز اولم با 40 دقیقه تاخیر به تهران رسید و طبیعتا قرار بود حداقل با 40 دقیقه تاخیر هم تهران رو ترک کنه و اینجوری من پرواز رم میامی رو تقریبا از دست میدادم.
به کانتر آلیتالیا رفتم و فکر کنم دو سه نفر بودیم در این شرایط، و اونها هم همه مونو بردن به کانتر لوفتهانزا و سپردن به اونا و من مسیر تهران-فرانکفورت-میامی رو آمدم با لوفتهانزا.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال دارم و اون اینه که وقتی ایرا ن نیستی میتونی اسکن بلیطت رو برای کسی تو اونجا بفرستی تا از دفتر آژانس تقاضای کارت عضویت و اضافه کردن مایلیج بگیره؟
و برای استفاده از اون تو پرواز بعدی باید حتما کارت پیشت باشه یا با شماره عضویت توی گیت ها برای اضافه بار و... کارت را همیفته ؟
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
اگه موقع خرید بلیط رو روی کارت مایلج ت قرار ندادی چون اکانت باز نکرده بودی یا اصلا کارت همرات نبود، تقریبا تمام ایرلاینها بعد از اینکه پرواز رو انجام دادی میتونی بری سایتشون قسمت مایلز و امتیازات و چیزی هست شبیه add missing miles که با گرفتن شماره بلیطی که استفاده کردی امتیاز اون رو به حسابت اضافه میکنه.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-29 ساعت 11:51)mechanicalengineer نوشته: (2014-05-29 ساعت 09:07)yami نوشته: اگه موقع خرید بلیط رو روی کارت مایلج ت قرار ندادی چون اکانت باز نکرده بودی یا اصلا کارت همرات نبود، تقریبا تمام ایرلاینها بعد از اینکه پرواز رو انجام دادی میتونی بری سایتشون قسمت مایلز و امتیازات و چیزی هست شبیه add missing miles که با گرفتن شماره بلیطی که استفاده کردی امتیاز اون رو به حسابت اضافه میکنه.
من هنوز کارت این ایرلاین رو نگرفتم واولین پروازم بوده ! بنظرتون اینجا برم دنبال آژانسش و کاراش بکنم یا بفرستم از وطن ؟
درود بر شما
از هر جایی و از طریق وب سایت ایرلاین ها می تونید ثبت نام کنید و عضو بشید. بعد هم همانطور که yami عزیز گفتند مشخصات پروازتون رو در صفحه اکانت خودتون در جاییکه مربوط به درخواست امتیاز هست وارد کنید و امتیاز به حسابتون بیاد.من در مورد ماهان ایر از بابت استفاده از تاکسی سیر و سفر فرودگاه امام با فکس کردن قبض هم امتیاز دریافت کردم .
کارت عضویت (فیزیکی) رو بعد از چند تا پرواز و رسیدن امتیاز به یک حدی می تونید دریافت کنید ولی توی صفحه اکانت تون پرینت کارت و شماره عضویت رو می تونید ببینید و داشته باشید و در سفرهای بعدی ازش استفاده کنید.
با سپاس
2014AS47XX ــ ساکنDFW